- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCWRusty
csendes tag
Ismet egy aprosag:
[link]
Habar nem konkretan erre a celra talaltak ki, de szerintem figyelemremelto. Egyetlen hibaja, h nincs svideo kimenet rajta. Tunert is ugy kell ra dugni usbset + kulso dvdt, de a fogyasztasa, merete es teljesitmenye impozans. Elvileg viszi hd filmeket. Ha igy haladunk lassan lesz megizetheto aron alacsonyfogyasztasu multimedeis gep olyan, mint amire mi is vagyunk. -
kutyuska
aktív tag
"No ethernet no nothing! Mindig leakasztja az ember rola a vinyot es masol mint a kokorban... arrrrrr
"
Az átlagember nem biztos, hogy hálózatba szeretné kötni a médialejátszóját, lehet, hogy nem a szomszéd szobából származnak a lejátszandó tartalmak.
Igen! hordozzuk a vinyót és másolunk mint a kőkorbanEsetleg a hónunk alá csapjuk a WD-vel együtt és nem csak otthon mozizunk.
Apropó! Neked mit jelent a kőkor?A WD-hez pedig van hackelt firmware USB eth támogatással: [link]
A WD pont arra jó amire nekem kell: HD filmek lejátszása, ha már nincs magyar HD tartalom a légtérben, csak MIG-29
-
Capella
senior tag
Az USB tunerekhez szerintem szoktak adni kis botantennát. Nem nagyon hiszem, hogy enélkül árulnák, bár nekem még nincs ilyenem.
Az más kérdés, hogy minden rendes országban ez a kis botantenna elég is és jó is, csak nálunk nem.
Hogy milyen lesz nálad a vétel az nagy talány. Pár tíz vagy akár csak pár centivel arrébb téve az antennát egész más lehet. Nálunk a szabályozásban a tetőantennás használatot célozták meg, de hogy az adótól pár km-re se legyen normális jel, az már bűn.A kábeltévé az egyrészt nem DVB-T hanem DVB-C és mpeg2, ráadásul kódolt, ha digitális.
Ha analógra gondolsz, hogy az kábeltévé kanóca milyen jelet szolgáltat DVB-T-re, nekem gyanús az ügy.
Valószínűleg erősítős antenna vagy tetőantenna kell a normális vételhez, de próba szerencse.
Ahogy látod, szinte hetente változik, és egyelőre nem a jó irányba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OTP Bank topic
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topik
- Autós topik
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest