Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
válasz
kugyu21
üzenetére
Na, én ezért vettem csak egy USB-s tunert a számítógéphez kb 10 ezer forintért. A többit megoldom a számítógépen (amiben már amúgy is van winyó és DVD író).
Még arra próbálok törekedni, hogy tudjak venni egy full HD-s monitort (aminek általában jobb a képe, mint egy LCD-tévének), meg egy olyan számítógépet, amiben nincsenek mozgó alkatrészek (mindenhol passzív hűtés, winyó helyett SSD), hogy semmilyen zajt ne csapjon nekem tévézés közben... A hang meg a hifi-ből jön... (Milyen jó is volt hallgatni a Pavarotti emlékestet
)Ja, azt elfelejtettem, hogy a kódolt DVB-C kábeltévés adásoknál persze ez az út nem járható, de az általad leírtaktól meg én is viszolygom... Passz, majd az idő megoldja...
Ezért gondokozom én egyelőre inkább DVB-T + DVB-S kombinácóban (utóbbi még nincs). -
kutyuska
aktív tag
válasz
kugyu21
üzenetére
Nagyjából igen! Bár ha gyártók reklámjait nézed, minden egyszerűnek tűnik

A jelenlegi eszközparkom:
- LCD TV + mpeg4 tunerrel és új antennával és erősítővel a tökéletes DVB-T vételhez.
- DVD lejátszó.
- Sat-os STB PVR funkcióval a szolgáltatótól.
- PC analóg és DVB-T tunerrel sok-sok HDD-vel és DL DVD pörkölővel.
- miniDV kamera
- WD Media Player + USB HDD
és sok sok távirányító.
Ami még nincs:
- 5.1-es hangrendszerEnnyi eszközzel gyakorlatilag tudok SD/HD-ben analóg és digitális forrásból rögzíteni, szerkeszteni, archiválni és megnézni ( ha még marad rá időm
) és még a nappaliba is beférek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Gaming A16 CVHI3HU894SD (Bontatlan)
- Samsung Fold 5, gyöngyházfehér színben, szép állapotban!
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G / 12/ 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)
) és még a nappaliba is beférek.
wassermann