- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
máyköl
veterán
-
T-amás
csendes tag
válasz
kiskornel #28632 üzenetére
Jaja, valóban nem neked írtam... Szerintem emberi mulasztás miatt kaphattad meg Te!
Igen, Tokina 12-24/4-el készült a legnagyobb látószöggel. Egyéb kisebb szenzorra tervezett objektívekkel ellentétben (pl Tamron 17-50/2.8) ez zoomolás után kitölti a képmezőt, szóval 16mm-től full frame-en "tökéletes" ultranagylátó! Személtető: http://tamas.im/post/225738244
-
*Ropi*
félisten
válasz
kiskornel #28622 üzenetére
Látom, jó kis vita kerekedett.
Na még egyszer, jó szájbarágósan: lősz egy képet magas ISO-n +1 / +2 Fé korrekcióval, majd utána gépre másolva ott 1 vagy 2 Fé-t visszahúzol a raw-on az előző beállítástól függően. Eredmény: a fotózás pillanatában megvolt a kellő érzékenységed a környezet felülexponálásához is, majd a gépen visszahúzva eltűnik a zaj és normális lesz az expó is. Próbáld ki: fotózd le vaku nélkül ugyanazt a sötét háttér előtt sötét témát 800-as ISO-n (garantáltan bebukik a háttér), majd 3200-on az én módszeremmel. Nem kell magyaráznom az eredményt, látni fogod magad is.
A tartsd lent az ISO-t...? Te hogyan tartanád lent az ISO-t színházban, ahol szinte 0 fény van és megtiltották a vakuzást (2.8-as üveggel)?
-
*Ropi*
félisten
válasz
kiskornel #28594 üzenetére
Pont hogy felül kell exponálni annyival a képet, amennyit a váz enged (highlight tone priority előny, ha van), majd rawban visszahúzni a számítógépen. Ekkor a zaj is csökkenni fog. Én mindig így fotózok, pl. a 40D-t nyugodtan merem ISO 3200-on (az a max. amit tud) is használni, ha 2 Fé-vel fölé tudom lőni. Példa.
ISO 3200, 1/60, F3.2, utólag 2Fé-vel visszahúzva.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
kiskornel #28464 üzenetére
Köszi az építő jellegűt! Igen, mindet kézből lőttem. A faágak direkt lógtak be a képbe (előtérként szerettem volna alkalmazni), de sajna helyenként a témába is. Naplementekor már nem voltunk ott, illetve délutánra be is felhősödött.
A hely gyönyörű, csak ki kell fogni az időjárást... 2008-ban már jártunk ott, akkor a magas hegyeket nem is lehetett látni a párától. Sajna egy kis pára volt most is, pedig nem hiányzott semennyire
-
válasz
kiskornel #28469 üzenetére
Köszi!
Ezt a méretmegjelölést majd kipróbálom. De nem lesz egyszerű, a kis DOF miatt.
A fotózásnak én e részét szeretem, hogy minden manuális. Ezek a kis dolgok meg azért fogtak meg, mert ezek nem hétköznapiak. A madarazáshoz szükséges jó obi meg még várat magára. Meg idén időm se túl sok lesz.Máyköl: köszi! Joeey egyébként EXIF alapján géptársam...
Joeey: [ez is kitobi...]
-
nesa
veterán
válasz
kiskornel #28450 üzenetére
Koszi
Egy ilyen becsillanos tortenet osszejott de talan mar atis esett a lo tuloldalara.
Igen kiteptem
tudom ashattam volna fotozogodrot de igy gyorsabb volt
Igen
Ez igy nemfeltetlen igaz sok fugg az obi felepitesen is, nekem a 14-42 eleg rossz 42mm-en viszont 25 on eleg jo , a 40-150 meg sehol nem zavaro.
-
kiskornel
addikt
válasz
kiskornel #28450 üzenetére
"többieknek: köszönöm a kommenteket."
Bakker. Szóval mindenkinek köszönöm a kommenteket... Rosszul fogalmaztam... Kimerítő nap volt a lessátorban. Már durván meleg van nap közben.Kullancs témára: időnként be szoktam fújni a ruhámat rovarölővel (szúnyogírtóval). Az ugyebár megöli a ruhára kapaszkodott rovarokat. Zárt ruházat, szabadon hagyott bőrfelület kullancsriasztóval kenegetve ugy kb. minden órában.
-
máyköl
veterán
válasz
kiskornel #28006 üzenetére
De még hogy!
Nyilván nem komolyan töltöttem fel azokat a képeket, ilyet nem mernék felrakni flickr-re...
Én még mindig egy amatőr fotósnak tartom magam, de tudom, hogy fejlődök, és ez nagyon jó érzéssel tölt el. Mikor visszanézem az egy évvel ezelőtti képeimet, amiket ide is feltoltam, csak ámulok.. Hogy ezt, hogy mertem ide felrakni. Talán még a gépen is egyből delete -re mentek volna, nem hogy ide...
A lényeg, hogy látom, hogy fejlődök, és ennek nagyon örülök. 1 év alatt renegeteget fejlődtem, ezt látom a képeimen, és mindig arra gondolok, mi lesz 2-3 év múlva, hogy ugyanennyit fejlődök. -
válasz
kiskornel #28006 üzenetére
Pedig a képek nem úgy készültek, hogy katt-katt ezt azt és az egyiket feltöltöttem. Pl. a drótkerítéses témáról 20-30 képet lőttem, mind más és más helyzetből, beállítással és ezt találtam a legmegfelelőbbnek. Nem egy képet készítek ha találok egy témát
A könyv olvasás dolog is megvolt, legutóbb ez: [link].
_________________________________Mai fotózásom egyik darabja:
-
válasz
kiskornel #27953 üzenetére
Minek? Miért ne? Elméletileg bármiből ki lehet hozni a jó fotót... Na nem mondom, hogy az enyém jó lett, csak azért raktam fel, mert tetszett és kíváncsi voltam mások véleményére. Elfogadom azt is, hogy neked ez a véleményed, de azért arra megkérnélek, hogy ha legközelebb a föd alá tiprod a képeim, akkor légy oly szíves és mond is el, hogy mi a baj velük. Ne csak azt mond, hogy nem jó, mert ha csak leszemetezed a képeimet, akkor te sem vagy több egy pár éves kisgyereknél!
*Ropi*-nak sem tetszett teljes mértékbe a képem, még is tanácsokat adott és nem csak fikázni tudott
A kép meg nem úgy készült, hogy kimentem, lefényképeztem valamit és rohantam be feltölteniLehet, hogy 1-2 hónapja foglalkozok csak ezzel, de próbálom kihozni a képekből a lényeget a legjobb tudásom szerint.
-
-
Sir Riccio
addikt
válasz
kiskornel #27926 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Igazából mint kifeléjövet megtudtuk bányaterület, tilos és életveszélyes a belépés, de ezt ott ahol bementünk, nem jelezte semmi. Volt pár útradöntött villanyoszlop de véleményem szerint az csak az autók meg a motorosok miatt volt. Szerintem látott is minket az Őr, de nem szólt semmit, már épp kifelé mentünk, végül is nem hiszem, hogy pár fotóval, meg egy kis falmászással bárkinek is ártottunk volna. -
-
Brumi
senior tag
válasz
kiskornel #27825 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat!
A Fujinál van egy olyan érdekesség, hogy makró módban vagy egyáltalán nem, vagy csak minimális mértékben lehet a zoomot használni. A dofmaster-t már korábban leszedtem és megnéztem
Sokmindent kipróbáltam már, de igazán jó eredményt nem tudtam vele elérni... -
MrBean55
aktív tag
válasz
kiskornel #27637 üzenetére
Köszi.
Egyébként ez a kép konkrétan 1/40 mp és f3.2.
A "nem megismételhetőség" miatt elég sok képet csináltam és kísérleteztem is mindenféle beállítással, legnagyobb meglepetésemre az ISO1600-as képek is jók lettek. Eddig (korábban) nem voltam elájulva a D40-en az ISO1600-tól de a Fáraó ezt megváltoztatta.Nyilván helyzetfüggő is a dolog, úgy tűnik hogy itt "jó" volt a helyzet.
-
nesa
veterán
válasz
kiskornel #27016 üzenetére
A tetovonalhoz nezve nem ferde csak ugy latszik engem is becsapott
nincs atmenetes szurom ez 2db expobol van csinalva ,ha visszatudok jutni 10-11 ora korul akkor kijon szerintem 1 expobol is ,az eget direkt vettem ilyenre nagyon komor hangulatot akartam kihozni, ez az egykori szenosztalyozo resze volt pecsen ,ami mellete volt azt tavaly felrobbantottak.
Majd keresek valakit aki eljon velem mert sok a baratsagos arc 2x is meggondoltam kiszaljak -e
de lagalabb jo hogy a felsovezeteket mar leloptak igy nemzavar bele a kepbe
-
törölt tag
válasz
kiskornel #26766 üzenetére
Köszi! Bár én nem látom annyira csúnyának. Megvárom azért egy tapasztaltabb ember-fotós véleményét is, de egynek jó a tiéd is.
Egyébként aprólékosan beállítgatva nem volt, csak elpróbáltunk egy párféle pózt. Kicsit siettem, mert nem tudtam meddig bírják majd a 75Ft-os AA elemek.
-
pdave
aktív tag
válasz
kiskornel #26316 üzenetére
köszi, a másodiknál próbáltam kísérletezni, ohgy mutatna jobban, a pad éles vagy az előtér, csak azt nem próbáltam hogy minden éles
mit jelent az hogy hyperfocalos?a jégkristály közel 1:1, de sajnos nem tudom újra csinálni, még a múlt héten készült amikor nem volt ekkora hó
-
Sir Riccio
addikt
válasz
kiskornel #26143 üzenetére
Az a kettő ami kéken jelenik meg az nem kéken jelenik meg hanem kék. Kicsit játszottam a fehéregyensúllyal(a többinél is csak ott nem olyan látványos
) A kép amit nem tudsz hova tenni az Égervölgyben lévő kis tavat ábrázolja, a fekete részek pedig a tó partján levert karószerű valamik.
eastsider:Nálam az utolsó a best. Egyébként köszönöm, nem olvadnak, csöpögnek közben, ezek egy kis patak szintkülönbségeiből adódó vízesések jégcsapjai.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
kiskornel #26118 üzenetére
Nem hiszem, hogy belém akarsz kötni, javarészt teljesen jogos és helytálló amit leírtál, tényleg nem volt állvány, sajnos ami állványom van az nyikorgós, pláne a 70-200-al állványgyűrű nélkül. A zaj szerintem jól áll ennek a fotónak, de hát nem vagyunk egyformák, szűrőim pedig egyelőre sajnos nincsenek.
Most érkeztem haza a természetfotós gyakorlatról, amelynek témája főleg a jég...kíváncsi leszek hogy fognak mutatni nagyban a képek. Hamarosan linkelem őket...remélem.
Sztyui: Neked is köszönöm, az az igazság, hogy ez egy "ellövöm és lesz ami lesz" típusú fotó volt, a fő téma nem ez volt, de mivel a madarak nem jöttek túl közel, ezért ezt dolgoztam fel. Mi a probléma az utómunkával? Szándékos a mélységélesség, szerintem jól néz ki, hogy a háttérben lévő almák el vannak mosva, mélységet ad a képnek.
Mindenesetre neked is köszönöm, a hozzászólást, a legközelebbi hasonló fotónál már picit nagyobb hangsúlyt fektetek majd az előkészületekre. -
sztyui2
őstag
válasz
kiskornel #26118 üzenetére
Egyetértek. Simán iso100-on kellett volna...
Riccio:
Hozzáteszem sztem szűkebb rekesznyílással kellett volna, mert alig van éles pont a képen. Sokkal nagyobb mélységélesség kellett volna, hogy szép éles legyen mindenütt. F8, vagy F11 szvsz.
Nameg azt írtad, hogy növelted a záridőt(gondolom úgy értetted, hogy csökkentetted), a lényeg, hogy arra akartál kilyukadni, hogy rövidebb záridőt használsz, hogy ne mozduljon be a kép.
Namost ezt külön kiemelni, mikor egyértelműen látszik, hogy bemozdult a kép...
Ez nem is meglepő, hiszen exifből kiderül, hogy 1/125-el fényképeztél, 154mm-en. Tudod mi az a reciprok szabály? Ez a záridő még Full Frame-n is hosszú lett volna ehhez a gyújtótávolsághoz, és ha hozzávesszük, hogy 1,6-al még meg is kell szoroznunk azt a 154mm-t, akkor kijön 246mm, 1/125-el fotózva, ami nem meglepő, hogy bemozduláshoz vezet.
Nameg az utómunka is "hanyag", vagy "igénytelen" vagy nemtom hogy nevezzem, de olyan, mintha egy módosítás nélküli gagyi nyerskép lenne. Szvsz sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből mind a fotózás körülményeit, mind az utómunkát tekintve. -
Sir Riccio
addikt
válasz
kiskornel #26110 üzenetére
Az írás mindig is valahogy része volt az életemnek, sokkal előbb írtam a blogomra mindenféle butaságot (aki megnézi a Logout.hu-s blogomat az látja) mint, hogy komolyabb képalkotási céllal fényképezőgépet vettem volna a kezembe. Persze kattintgattam már 12évesen is tesóm HP kompaktjával de az nem volt fotózás, csak kattintgatás. Az írást ezért is csak esetlegesen említettem meg, szigorúan igazából a képről alkotott véleményekre voltam kíváncsi elsősorban, ennek ellenére köszönöm, hogy elolvastátok, holnap elvileg megjelenik a logouton is kíváncsi leszek majd az ottani reakciókra is, bár amikor a "Zöld szemű szörny" című írásomra valaki azt reagálta, hogy minek ilyen csöpögős ömlengést írni ide, azt hitte valami jó kis nvidia teszt vagy hír vagy valami akkor kedvem lett volna 0 állásba kapcsolni pakson a főkapcsolót, hátha elgondolkozik picit az illető. Ennek ellenére mégegyszer köszönöm, hogy elolvastátok és véleményt írtatok róla, az írási stílusom sajnos ilyen, szeretek részletekbe bonyolódni, sokan ezért szeretik olvasni.
Ami a háttérszínt illeti, az elég érdekes dolog, sokan panaszkodtak miatta, az én szemem egyáltalán nem zavarja, de ha ennyien említik lehet, hogy nekiállok és adok neki némi világos hátteret és valahogy összehozom a felső résszel, lusta vagyok azt is újra csinálni, bár lehet, hogy ha már az én személyes blogomról beszélünk az én fejemnek kellene a méhecske helyére kerülni, a méhecske mondjuk szép, én meg ugye nem vagyok.
A thumbnailek színgondjainak okáról foggalmam sincs. Alapvetően gőzöm sincs, hogy miért lesz kék vagy zöld az összes kép ami kijön a FastStone-ból, explorer alatt, és akkor is ha bármilyen más szerkesztésre alkalmas alkalmazásba húzom. Lehet kap egy reinstallt a már említett app.
-
FixY67
senior tag
válasz
kiskornel #26112 üzenetére
Textúra? Épp azt próbálom eltüntetni, mert nagy méretben olyan, mintha ISO100-on zajosabb lenne a gépem, mint egy EOS 300D ISO120000-en...
Sajnos (ha ránézel újra) a sor és oszlop száma nem mond semmit, mert a flash minden alkalommal újragenerálja a táblát.
(egyébként a két kép nem egyforma, egész pici eltérés van köztük - de az is igaz, hogy véletlenül került bele mindkettő)
Tankjú. -
pisti
őstag
válasz
kiskornel #25539 üzenetére
A 4.-en valóban volt ND szűrő igazából, mármint fizikailag, de amit te a hegy kettévágásának nézel szerintem az a ködréteg, nem ennyire éles az átmenet egyébként sem a szűrővel.
Ezt a trükköt még nem próbáltam egyébként, de szeretem az ilyeneket úgyhogy ki fogom próbálni egy alkalmas képnél, jónak hangzik, bár ezzel meg aurásodásos jöhet elő attól félek, de biztos lehet jól is csinálni.rumos14: Engem is a jelenség fogott meg a 2. nál. Úgy sokkal jobb lenne ha nem lennének ennyire satnyák szegény fák, hanem pl. szép fenyők lennének ott, meg tudna a gépem +/- 2ev ex expósorozatot lőni nem csak +/- 1ev-est. Egyébként a visegrádi sípálya tetjéről készült a kép, és a Börzsöny hegyei látszanak arrafelé.
-
eastsider
nagyúr
válasz
kiskornel #25505 üzenetére
nagyon jó! ezeket ND szűrővel csinálod, vagy csak lerekeszeled az obit?
BG: BÚÉK!
HDR ügyhöz fűznék észrevételt:
szerintem ez akkor jó dolog, ha nélküle is majdnemhogy jó képet lehetne lőni. de kell az a kis plusz dinamika...
mert pl az én képemnél nagyon nagy volt a kontrasztkülönbség, és mégis szerettem volna megörökíteni a torony gyönyörű színét... hát igen, az szép is lett, de ami miatt HDR-t lőttem, a növényzet bebukásának elkerülése, hát az olyan is lettez a HDR nem az én világom....
FixY67: nagyon jó képek! észrevételeket fűznék inkább csak:ennél a képnél a még drámaibb hatás érdekében én alacsonyabb nézőpontból lőttem volna. még nagyobbat ütne a kép
a többi is jó, de ez fogott meg igazán...
gondolom nem vagy kispályás(1DMk3), így nem is tudok sok mindent mondani, a többi is nagyon jó kép -
Sir Riccio
addikt
válasz
kiskornel #25487 üzenetére
Szépek a színek, de én hosszabb záridőt hagytam volna, hogy teljesen elmosódjon a víz...így életlen hatást kelt, legalábbis nekem.Ezt leszámítva, zsír!
D4rkm4n:A link nem ugyanarra a képre mutat mint ami a kis képen van. A kicsi alapján nekem csak a vágással van bajom, valahogy nem az igazi szerintem ez, hogy a karjainak csak egy része látszik. A dekoltázs viszont jó ötlet.
-
törölt tag
válasz
kiskornel #25403 üzenetére
Köszi a véleményt!
Lehet megpróbálom egyszer újra, igazából ez nem tervezett ötlet volt. Ezeket a hibákat én is látom a képen, abszolút egyetértek. Habár azzal nem, hogy a kisebbik obi középen van, mert ha jól megfigyeled, az már átnyúlik a fotó jobb oldalára, át "súlyozódik", próbáltam jóval több hellyel bal oldalt de úgy nem volt jó az aránya az egésznek.
A reklámszöveggel kapcsolatban, először pontosan azt szerettem volna amit írtál, betűre, "we can do better". Szerintem nyelvtanilag mindkettő helyes, mert a we can do better azt jelenti "tudunk csinálni jobbat" vagy tudunk jobbat csinálni, a "we can better" pedig egyszerűen azt, hogy "tudunk jobbat". Az angol pedig ahogy megfigyeltem, még inkább hajlik az egyszerűsítésre.
Az eredeti reklámszöveg így szól: "you can" [link] ami magyarul ha lefordítod kicsit hülyén hangzik, (tudsz vagy te tudsz) ezért döntöttem végül én is a rövidebbik verzió mellett, hogy rövid és velős maradjak, akárcsak a Canon tette ezt. -
rumos14
nagyúr
válasz
kiskornel #25353 üzenetére
ó jaj. ez nekem nagyon nem tetszik, bocsi. de köszönöm, hogy foglalkoztál vele. én megengedem magamnak azt a luxust, hogy amikro fényképezek (fotózok), nem azt képzelem el, hogy ebből majd mit fogk csinálni, hanem csak simán lekapom. aztán ha megnyitom a raw-t és beindul a fantáziám, akkor lehet hogy keverek vele egyet, szándékosan "elcseszem" a színeket. többnyire reális-közeli végeredményt szeretke kihozni, mert nekem az tetszik.
-
Paarthurnax
senior tag
válasz
kiskornel #25331 üzenetére
Igen, csak a középső van fókuszban, mert a másik kettő előtte illetve mögötte volt. Amelyiken csak egy van az meg a hófedte tetőn fagyoskodott, gondoltam érdekes kontrasztot ad a körülötte lévő hóban. Ezeket 70-200 f2.8 obival, kétszerezővel és nyolcas rekesszel lőttem.
-
rumos14
nagyúr
válasz
kiskornel #25295 üzenetére
köszi a véleményt, és köszi, hogy időt szántál rá, hogy nekifuss a képeknek. teljesen jó dolgokat írtál
először is, nagyon jó ez a szó, hogy letargikus, én örülök neki, hogy ez ugrott be a képek láttán. nos, egy készülő nyári vihar, vagy egy egy késő téli esős-szeles délután biztos hogy nem egy rózsaszín történet
azért ilyen a képek színvilága, mert 1. a valóságban is kb. ilyen volt 2. nekem így tetszik. persze nem színkalibrált a monitorom, így tehát lehet, hogy elcsesztem a WB-t, mert igenis foglalkoztam vele, mindent raw-ban lövök, nem utolsósorban a WB utólagos beállítása miatt. amúgy sokszor azt veszem észre, hogy túl meleg színeket álíltok be, elszaladok a kelvin skálán, de most kifejezetten így tetszenek ezek a képek.
a HDR-eknél igyekszem nem túlzásba esni, kerülöm a műanyag fílinget, a célom a kontraszt visszaadása, amire a gépem "trükközés" nélkül már nem lenne képes. néha persze látványos a túlzott HDR, ezt bevallom.priusz, Mályköl, Bud, nektek is köszi.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
kiskornel #25279 üzenetére
Valóban, úgy gondolom, hogy több a tájképfotó, főleg az amatőrök körében, ami nagylátón készült. De ebből nem következik semmi egyéb, amit írtál, illetve feltételeztél
Félreérthettél. Amúgy baromi jó képet linkeltél, nagyon hangulatos
Mindenesetre valóban, népszerűsítsük:
Így gyorsban három 50mm-en (75mm ekv) készült fotó Visegrádról, ha már az 50mm-ből indult a dolog: -
törölt tag
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
kiskornel #25271 üzenetére
Most ez miért nekem?
Mondtam én, hogy gáz? Vagy hogy kényelmetlen? Épp azt mondtam, hogy tökéletesen lehet. Nem mellesleg a tájképeim 80%-a telével készült
És nem, nem lepődnék meg, tudom, hogy a profik közül nem kevesen használnak telét is ilyen célra, sőt, van aki kifejezetten telét használ. Szerintem félrenézted a neveket
-
Sir Riccio
addikt
válasz
kiskornel #25102 üzenetére
Köszönöm szépen! Igyekszem, a hardveres korlátok meg főként a nyomtatott papír korlátaiban merülnek ki.
1200 expo ment bele a vázba és nem lesz összesen 100 fotó ami felkerül majd a galériába, persze ha nekemis lett volna a hátam mögé felállítva két studiovaku akkor valószínűleg 5-600expo-ból lenne mondjuk 350-400 kész fotó. Lehet valahogy NoiseNinjával kötegelve szűrni?!
-
Pilács
senior tag
válasz
kiskornel #25099 üzenetére
héhéhéhé, popsik és mellek tűntek el a képról ember
hogy lenne már izgalmasabb a jelenet?
viccet félre téve, akkkor én már nkább csak a kezeket hagynám meg, mert derékban elvágott emberek sem a legszebb látvány, szerintem... Vagy kis csalással megsötétíteni a tartó emberkéket... és akkor marad minden ami fontos -
Sir Riccio
addikt
válasz
kiskornel #25099 üzenetére
Nincs RAW, egyelőre sajnos nincs keret arra, hogy többtízgigányi CF-el szaladgáljak, 1db 2GB-os CF kártyám van, így ilyen mennyiségű képet csak JPEG-be tudok lőni. A színeken majd próbálok javítani, a színátmeneten pedig nem tudom, hogyan tudnék javítani.
Maradhat, de nekem ez így annyira nem tetszik, ez persze szerintem ízlés kérdése is. Köszi, hogy leírtad! -
Fejo
őstag
válasz
kiskornel #25087 üzenetére
"Ilyen panorámáknál mindig torz lesz a kép, ha túl közel vagyunk a tárgyhoz. Jobb hátrébbről tele állásban csinálni az ilyen képeket."
Azért ezt így nem jelenteném ki! Ez mindig függ többekközött a témától, a látványvilágtól amit be akarsz mutatni és a helyszíntől is.
Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 10
- Háztartási gépek
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest