- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Dorian
félisten
Én általában kiscsirkének érzem magam az itteni többség mellett ahhoz, hogy véleményezzek, általában inkább nem is teszem, mert pl. sokkal több fotó tetszik, mint a nagy profiknak. De pl. Májk képe igenis tetszett. Lehet, hogy semmi igazán különös, de azt gondolom, hogy nem kell kiemelkedőnek lennie egy képnek attól, hogy jó legyen.
-
Dorian
félisten
válasz
brumesz #26792 üzenetére
Én meg aztán főleg nem értek hozzá, inkább csak az érzéseimet írom:
Jobb lenne, ha a "connect" márkanév jobban látszódna, ugyanúgy végig, mint a "c" és a "o" betűk az elején. hiszen tárgyfotónál fontos, hogy mi is ez a cucc.
És a háttérben a fény nem jó, hogy belelóg a tárgyba.
Bocs a pongyola fogalmazásért, egy üveg boron túl vagyok -
Dorian
félisten
Nagyon egyszerű: Mindenkit a saját szintje szerint kell értékelni, javító szándékú hsz-t írni. Nem születik mindenki fotóművésznek, profi fotósnak, és sokmindenkinek nem is célja, csak a saját szintjén jó fotókat csinálni.
-
Dorian
félisten
válasz
toth_janika #26619 üzenetére
Nekem igenis tetszik.
Amúgy hogyan csináltál hdr-t mozgás közben? -
Dorian
félisten
válasz
FoxiestFox #26601 üzenetére
Mint egy mi?
... Orchidea?
-
Dorian
félisten
válasz
FoxiestFox #26595 üzenetére
Ma én is akartam jégcsaposat, volt egy érdekes az erkélyen, valahogy belefagyott egy hajszál-szőrszál vagy mi, aztán középen szétolvadt és az tartotta össze a kettőt, szóval az alsó rész csak úgy lógott. Aztán mire megtaláltam volna megfelelő beállítást-stb, leesett...
-
Dorian
félisten
Kricsi: Sajna ennyi fény van a szobában, csak "gyorsban készült"
Cayman: Igazad van, a tükrözés jó ötlet!
Máyk: Ha még hozzáteszünk egy fodrászkodást, borotválkozást és napszemüveget, tök olyan vagyok
-
Dorian
félisten
válasz
FoxiestFox #26572 üzenetére
Banyek, mi a 3. valami robot-rovar?
Nagyon jó!
-
Dorian
félisten
válasz
Marky21 #26480 üzenetére
Próbálj valami témát találni a képeknek, pl. csak így az ágak nem mondanak semmit, le van vágva az aljuk, tetejük. Az esti képet talán más helyről kellett volna fotózni, úgy, hogy ne lógjon bele az elsőbbségadás tábla, és a sín (vonat) vonala a bal alsó sarokból a jobb fölső kétharmadig fusson.
-
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
Szerintem a két poti legyen homályos, de közöttük a számlap majdnem teljesen éles
-
Dorian
félisten
válasz
Agent87 #25986 üzenetére
Köszi, tényleg jobb így a kép. Az utómunkákba még bele kell tanulnom, eddig nem nagyon foglalkoztam ezzel. Most hétvégén próbálkoztam egy kicsit a géphez adott progival, de még van mit megtanulni... A kép egyébként raw-ban is megvan, majd alakítok rajta.
Tudom, hogy elvileg a kör alakú bukeh a szép, de nekem ez is tetszik. Ha rekeszelek, ez van... -
Dorian
félisten
Ezt ma fotóztam, először próbálkoztam RAW+ formátummal jpeg helyett. Lassan el kell kezdenem az utómunkák kitanulását. A kérdésem, hogy ti mit változtatnátok? A WB-t biztos, h átállítom napfényről árnyék v. felhősre, hogy ne ilyen hideg színek legyenek, vagy még fekete-fehér verzión agyalok egy kis szemcsésítéssel. A képkivágást is csökkentem valszeg, de még nem tudom, hogy pontosan mekkorára.
-
Dorian
félisten
válasz
eastsider #25421 üzenetére
Igen, legtágabb rekeszen volt. (de csináltam már tág rekeszen pár képet, azok nem vignettáltak
) Á, csak gyorsan akartam egy képet, legtágabb rekesz, 1600iso, mert állvány nincs. Utómunka nuku. Viszont ezért nem is lehet túl sötét a kép.
A flickr meg sajna magától leméretezi a képet és úgy látom törli az exifet is.... -
Dorian
félisten
válasz
Sir Riccio #25289 üzenetére
Szerintem nagyon jó kép!
-
Dorian
félisten
Azt hogy kell csinálni, hogy a link helyett thumbnail jelenjen meg a fórumban?
-
Dorian
félisten
Első képeim egyike az új gépemmel. Most kezdeném tanulgatni a fotózást, kíváncsi lennék az építő kritikákra.
Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest