- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
T-amás
csendes tag
válasz
kiskornel #28632 üzenetére
Jaja, valóban nem neked írtam... Szerintem emberi mulasztás miatt kaphattad meg Te!
Igen, Tokina 12-24/4-el készült a legnagyobb látószöggel. Egyéb kisebb szenzorra tervezett objektívekkel ellentétben (pl Tamron 17-50/2.8) ez zoomolás után kitölti a képmezőt, szóval 16mm-től full frame-en "tökéletes" ultranagylátó! Személtető: http://tamas.im/post/225738244
-
T-amás
csendes tag
válasz
*Ropi* #28598 üzenetére
Az adott ilyen hatást a világos és a sötét részek összemosódásánál, de amúgy valóban igazad van, nyomtatáshoz az kell!
kiskornel: erre van a Google Maps, hogy legalább azt be tudd határolni, hogy Buda vagy Pest. Mellesleg én sem vagyok budapesti, sőt, laktam a bolygó másik oldalán is, de akkor is tudtam, hogy ezek a terek melyik "félteken" vannak.
És hogy ne csak offoljak, itt egy crop-os vázra tervezett extranagylátó objektívvel (12-24mm-es) készült kép, tippem szerint körülbelül 140 fokos lehet.
A hetven méteres víztorony húsz méterre lehet, a baloldali eltörülő lakótelep tíz emeletes. Csepel.
-
T-amás
csendes tag
Persze, szerintem a legtobb helyen szkennelnek is. En haveromnak adom oda, nekik van fotosboltjuk. A sracban azt birom, hogy 500 meterre lakik a munkahelyemtol, sot, lassan egy eve mar kollegak is vagyunk, beszerveztem a ceghez.
Naluk 700+800 Ft-ba kerul a szines film elohivasa es szkennelese cd-re, bar utobbit csak a papirkepekkel egyutt szoktam elhozni, mert egyreszt ahogy megvan (nagyon szelsoseges esetben is maximum ketto munkanap) feltolti ftp-re, masreszt nem nagyon tudok mit kezdeni vele, mert nem hasznalok optikai meghajtot.
A fekete feherrel mas a helyzet, ott a Blaha tertol ot percre levo Sajtolaborba viszik a tekercset es kezzel hivjak elo, mert a modern laborgepek nem kezelik a fekete feher negativot, igy 1100+800 Ft a vege, de most talaltam egy masik helyet, szinten kezi elohivas, igy a Moricz kortertol nem messze levo fotosboltba vittem. Filmet megvenni, elvinni elohivatni, elhozni az elohivatott negativot, odaadni haveromnak, letolteni jpg-ben, elhozni a papirkepeket... Es ez mind 1-1 ut.
Megvan a varazsa ennek is!
-
T-amás
csendes tag
Sziasztok ismét! Nem szokásom lányokat fotózni, sőt, nem is szeretek, de linkelek egy fekete fehér portét! (:
-
T-amás
csendes tag
Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest