- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
BLOODSHOT
senior tag
Te miről besélsz?
Ott a link és fel van töltve a nagy felbontás.
Biztos kurva ügyes a fiad a zsírkrétával...
[link]Ez az 51 megapixelhet vezető link. De gondoltam annyi eszed van hogy az all sizes-ra rá bírsz kattintani, de hát úgylátszik nem.
Egyébként nem akarom eladni. Ez a kép annyira nem jó hogy el lehessen adni. Főleg mert 5 képből van. Van aki ugyan ezt jobb időben megcsinálja 15ből. Az már jobb.
-
Nem azt írta, hogy 51Mpixelben tette fel? Igaz, nekem is csak kb. 800*600-ban nyílik meg.
Vagy, aki nem pro accos, annak meg se jelenik 1024-es felbontás felett?
Sokan viszont azért teszik fel olyan kicsiben, mert nagyban csak egy xar maszlag lenne az egész. 1024 széles képen már jól lehet látni a dolgokat. -
Peethy
őstag
-
pdave
aktív tag
köszi! szerencsém volt az idővel, ha egy nappal később mentem volna akkor már nem így nézett volna ki, hanem sz*rrá lett volna ázva
mondjuk le is izzadtam párszor míg azt az egy képet megcsináltam olyan meleg volt
(#31429) kiskornel: köszi
Kis képen nem igazán láttam mi ez az egész amit a képed ábrázol, de belenagyítva.. elég komoly. Milyen felszereléssel csinálod a makródat? -
kricsi81
senior tag
Szerintem nem a f.géppel van a baj, hanem az utómunkával, ha jól tudom most ismerkedik vele, valamit biztos itt ront el... mert régen jobb volt a képminőség...
Máyköl: fotózz embereket, csajokat! tele meg más "hülyeség" helyett vegyél egy kioldót állványt ernyőtartót meg ernyőt, és fotózz beállított modelleket! Kezdetben biztos elég sz@rok lesznek a képek, de ebben a műfajban jól lehet fejlődni, és talán könnyebb megmondani (póz-fények) a kép (de ha ez lealacsonyítottnak tűnik,
kép) fotó hibáit. Illetve jókat lehet kisérletezgetni a fényekkel - vakufény+környezeti fény keverése, erős-lágy árnyékok, stb stb... És a kommunikációs készséget is fejleszti(csak hogy most ne baszogassalak (vagy az igazi véleményemet mondjam)...
)
-
máyköl
veterán
Nem erről beszélek.
Hanem általában kapok 30-40 kommentet, most pedig több óra alatt kaptam 1-et. Ezért gondoltam, hogy tényleg gyenge lett a kép, és ezért töröltem is.
Fotozz.hu -t hagyjuk szerintem...
1400 contactom meg azért van, mert nagyon szeretem nézni mások képeit, hogy tanulhassak belőlük, mit-hogyan csinálnak, és akinek tetszenek a képei, azokat elcontactolom. -
-
Nekem ez maradt az eredeti méret:
[link]Viszont vannak régebbi képek, amik 1024 szélesek lettek, pedig nagyobban voltak feltéve, és akkor még akkorában is jelentek meg.
Hopp, egy régi képem 640-es lett...Biztos, több is van.Mod: Na megvan a kulcs!
IE-rel nézve OK a méret, de FF-szal már csak 640 a legnagyobb...
És a saját 640-es képem is 1280-as IE-ben. Vmi kitolás a FF-szal? -
törölt tag
Szerintem a fizetősön már nem csinál ilyet, bár aztán ki tudja. Egyébként ez nem régóta lehet, mert a régebbi képeimet visszanéztem, és azokba még nem nyúlt bele, hajszálra ugyanazok a méretek, mint feltöltés előtt.
Ndruu akkor meg végképp nem értem, vannak kedvezményezettek?
-
Jinxx
senior tag
Igazából mind másképp vágtam volna, nem igazán esik egyik képen sem a hölgy arca olyan helyre, hogy vonzza a szemem. Az 1. portré lenne a legjobb, kár az élességért és a mikrofont is könnyen kiszedhetted volna a fekete háttérből.
Szerk.: a vizespólós monokinisekre lennék inkább kíváncsi.
-
makraipeter1
tag
Off:Virtualdub. Nézz meg egy CS: Source frag movie tutorialt, azokba el van magyarázva.
On: Ezekről kaphatok véleményt? -
-
varsam
őstag
majdnem el is hittem, h Csernobil, aztán látom, hogy ez az a város, ahol élek... Elég szomorú, régen sokat jártunk fel, kár, hogy ez lett belőle. Borzasztó, pláne EKF miatt, meg úgy egyébként sem kellene így kinéznie egy nagyváros "vidámparkjának".. Maga a kép nagyon jó lett, jó hangulata van, és pont emiatt el is szomorít kicsit a dolog.
Szívesen megmutatnám egy-két embernek a városházán... -
T-amás
csendes tag
Persze, szerintem a legtobb helyen szkennelnek is. En haveromnak adom oda, nekik van fotosboltjuk. A sracban azt birom, hogy 500 meterre lakik a munkahelyemtol, sot, lassan egy eve mar kollegak is vagyunk, beszerveztem a ceghez.
Naluk 700+800 Ft-ba kerul a szines film elohivasa es szkennelese cd-re, bar utobbit csak a papirkepekkel egyutt szoktam elhozni, mert egyreszt ahogy megvan (nagyon szelsoseges esetben is maximum ketto munkanap) feltolti ftp-re, masreszt nem nagyon tudok mit kezdeni vele, mert nem hasznalok optikai meghajtot.
A fekete feherrel mas a helyzet, ott a Blaha tertol ot percre levo Sajtolaborba viszik a tekercset es kezzel hivjak elo, mert a modern laborgepek nem kezelik a fekete feher negativot, igy 1100+800 Ft a vege, de most talaltam egy masik helyet, szinten kezi elohivas, igy a Moricz kortertol nem messze levo fotosboltba vittem. Filmet megvenni, elvinni elohivatni, elhozni az elohivatott negativot, odaadni haveromnak, letolteni jpg-ben, elhozni a papirkepeket... Es ez mind 1-1 ut.
Megvan a varazsa ennek is!
-
kiskornel
addikt
Szokatlan megközelítés... pipa.
Szép bokeh... pipa
Talán az elsőnél több napfényt engedtem volna, hogy legyen egy kis surgár, egy kis becsillanás, ha kell még derítőfényt is adtam volna neki. Túl sok lett az üres terület rajt.
Az első kettőn látszik, hogy a megszokott környezetükből "kiszakították" a virágot."csinaltal lest vagy csak ugy meglattad?"
Lessátorból "lőttem"a széncinkét.forceberg: Nádasdi patak partján.
többieknek: köszönöm a kommenteket.
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest