Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
Aktív témák
-
varsam
őstag
válasz
forceberg #33926 üzenetére
köszi az véleményed
Legközelebb jobban figyelek a hibás fűszálakra, bár most szinte mind hibás volt a pár nappal ezelőtti fűnyírás miatt
Az őz elég messze volt sajna, a levegő sem volt tiszta, illetve ez már ekv 486mm-en készült, ahol már az optika sem a legjobb.(#33952) kricsi81
15..aztaqq, le a kalappal srác[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
köszi, igazad van, meg is akartam vágni a képet, de elfelejtettem. Így már más:
(#32141) kricsi81
Nagyon jók lettek a képek, grat hozzájuk.
Az utolsókhoz pedig no commentLehet már tudni, mikor nyit?
(#32129) rumos14
Gyönyörű helyen jártál, van bennem irigységNagyon szépek lettek a képek. Az első és második különösen tetszik. Azok a zöld színek, hmm....
[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
majdnem el is hittem, h Csernobil, aztán látom, hogy ez az a város, ahol élek... Elég szomorú, régen sokat jártunk fel, kár, hogy ez lett belőle. Borzasztó, pláne EKF miatt, meg úgy egyébként sem kellene így kinéznie egy nagyváros "vidámparkjának".. Maga a kép nagyon jó lett, jó hangulata van, és pont emiatt el is szomorít kicsit a dolog.
Szívesen megmutatnám egy-két embernek a városházán... -
varsam
őstag
válasz
forceberg #30149 üzenetére
Tetszik ezzel a fekete háttérrel és fehér szirmokkal / terméssel, (vagy minek nevezzem)
Jó kontrasztos kép, a vízcseppek pedig mégjobban feldobják, tetszik.
Kicsit talán lehetne élesebb, vagy a megvilágítást kellene átvariálni (ha lehet), hogy a kis fehér szálak mégjobban látszódjanak.
Ez egyébként gyermekláncfű? -
varsam
őstag
igen olvastam, köszi
(#29963) máyköl
Azt a cseppest sajnos csak így tudtam, mert a mosogatóba fényképeztem
Ha közelebb vittem a gépet, akkor az is vizes lett.
Köszönöm a dícséretet(#29978) drkbl
Külső vaku sajna nem megoldható ugyeígy is igyekeztem nem közvetlen vakuzni, hanem feltettem az obira egy fehér szivasszerű anyagot, ami megszórta kicsit a fényt.
Tetszett az a sárga virág is, azért hagytam ott, de lehet tényleg jobb lenne ha leszedném
Köszi az értékelést!