- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Aktív témák
-
jorden06
senior tag
válasz
Xantomas #15792 üzenetére
Nekem is egyet kell értenem, egyre kevesebb építő kritika érkezik a képekre, csak "jó", "nagyon tetszik", "remek". A színek babrálása egyértelműen szubjektív dolog (bár a kontrasztosabb kép, tény hogy jobb), de az hogy a vágásba, "komponálásba" beleszól, az még építheti is az illetőt.
A moderálásról annyit, hogy a topic "digitális fényképeim", ezért nem törölhetik a megszerkesztett képeket, offtopic hozzászólások, ill. élcelődések pedig mindig is voltak/lesznek
-
Kazimír
őstag
Tudom, hogy nem kérdezett senki, de nekem az eredeti "macska a palán" színvilága jobban tetszik, mint a fakított. Így, hogy van két változat, legalább választhat az ember..
-
*Ropi*
félisten
válasz
Xantomas #15792 üzenetére
Chapellel ismerjük egymást személyesen. Csak viccből cinkeljük itt egymást, ez nem az, aminek látszik.
A továbbiakban tartózkodunk a nyilvános kommunikációtól, megtartjuk magunknak privátban. Most is csak azért került ki, mert adott esetben más is tanulhat belőle.
[ Szerkesztve ]
-
-
Chapel
addikt
Amennyiben még nem vok sok
, még egy kép a napokból, tesóm ajudija.
Xantomas: részemről tuti nincs gond, nem kértem ugyan Ropi verzióját,de nem zavart,hiszen így tudta bemutatni pontosan mire is gondolt. Igen beszéltük priviben, nem minden tartozik a fórumra, nyilván. Szal ha már meg lettem szólítva,jelzem, részemről no problem!
[ Szerkesztve ]
-
Xantomas
őstag
Egyre jobban haladunk, hogy a fotozz.hu becenevű állatkerti dühöngő színvonalát elérjük. Építő kritika helyett fika megy, a másik képének a szerkesztése, mert nekünk úgy jobban tetszik. Nem jó ez így, nagyon nem jó.
Ezeknek mind megvan a saját helye, topicja. Más az ha kérik, de nekem iszonyatosan bántja a csőröm, hogy kéretlenül belekontárkodnak a más, vagy a saját képembe, még akkor is, ha jót akar az illető.
Igen az utalást olvastam a későbbi postban, hogy egy közös privát üzenetről van szó a színekről, de ebből az ember még nem tudhatja pontosan, hogy kérték a színek babrálását.Ha valakit sért, reagáljon, de én én így látom a dolgot. Még az is lehet, hogy egyedül vagyok ezzel az egésszel.
-
-
JóGéza
aktív tag
Sziasztok!
Ha már macska:
[link] -
Chapel
addikt
válasz
gardener #15777 üzenetére
Sajnos a hullámplát kikerülni esélyem sem volt,ez egy kis udvarról készült,macskosz meg átkommandózott mellettem és irány a tető (kb. 4-5méter magas),kicsit vágtam is a képből h kevesebb pala legyen. Hiába magyaráztam volna a macseknak h figyi,maradj már úgy légyszi, míg kompoziciót állítok,a kis dög meg 3mp-ig nem maradt egy helyen
Jó,tudom kifogások...Élethű? Még jó,a kitömött legalább nem mászkálna össze-visza
-
Oliverda
félisten
Ma (be)sütött a nap [link]
-
stefanitsr
senior tag
válasz
runner 125 #15728 üzenetére
Szép lány nagyon. Megérdemelne egy stúdiós sorozatot is...
-
*Ropi*
félisten
válasz
flegos #15771 üzenetére
De a 40D topicban feltéve a kérdést biztosan mondanának még hasznosakat.
-
flegos
senior tag
Sziasztok!
Tudom a kérdés nem éppen idevág, de mivel még nem volt a kezemben 40D azt szeretném megkérdezni, hogy nála az ISO 800 még elfogadható képet ad?
(Tudom 5D Mark II lenne a tuti de sokba kerül)
-
Chapel
addikt
Cassidey: köszi,jól esik
Mark II-es képeket mikor kapunk?
-
BLOODSHOT
senior tag
-
Hydra SR
addikt
Köszönöm mindenkinek
Ropi: átszíneztem a reklámot kékre, igazad van, jobb úgyMacy: a kepfeltoltes.hu is kissé megbízhatatlan. Én most látom a képet
-
Timyyy
őstag
-
Timyyy
őstag
-
*Ropi*
félisten
válasz
runner 125 #15739 üzenetére
Eléggé késő éjszaka van már az efféle humorhoz.
-
*Ropi*
félisten
válasz
runner 125 #15736 üzenetére
Mondjuk az öledbe ültethetnéd. De abból nagyon más jellegű képek lennének...
[ Szerkesztve ]
-
Kazimír
őstag
válasz
runner 125 #15732 üzenetére
Egy fakockánál kellemesebb ülő/fekvőhelyet is szerezzetek a modelleknek.
-
kiskornel
addikt
válasz
runner 125 #15733 üzenetére
Az exif-et bent hagytam, de ha jól emléxem 400-on volt fixen rögzítve. Nem olyan nagy az a 400. A szelid madarakkal az a baj, hogy nem akarnak felrepülni. A vadakkal meg az, hogy nem akarnak közel jönni.
És most tényleg volt fény.
-
runner 125
nagyúr
válasz
kiskornel #15731 üzenetére
Azért ma már több fény volt..
Egyébként nekem kicsit mind olyan távolinak tűnik,400-on lőtted őket?
..szóval én kicsit közelebbi képeket csináltam volna róluk.
Jövő héten talán összejön johnjohn-nal a "bolt", és elhozom tőle a 135-400-at,aztán én is próbálkozok madarakkal.
Üdv.M -
runner 125
nagyúr
Köszi.
Kazimír
Köszi.
2 fényforrás volt,mind2 egy állványos reflektor-A/4-es "papírdiffúzorokkal".
Az egyik mellettem volt hátrébb (kevésbé adott erős megvilágítást) a másik meg jóval balra,az közelebb is volt,az rajzolta ki az erős árnyékot.
Egyébként ez a sorozat még a suli rajztermébe készült,lassan készen lesz a bluebox szoba,világítástechnikával,derítőkkel,stb..,noh azt szeretnénk majd tesztelni.
Üdv.M -
Kazimír
őstag
válasz
Nagyon szép a modelled.
Szeretem én a vonatokat is, de ha választani kell..
Mi volt a fényforrás? -
v.tom
őstag
válasz
Kellemes
Az az igazság, hogy véletlenül sikerül ilyenre a színvilág a képemen, mert olyan hamar elhúzott mellettem a vonat, hogy a gépet is alig volt időm elővenni. Egyébként én is D80-nal gurítom. -
v.tom
őstag
Amíg a vonatot vártam, lett volna időm 4 órás záridővel is fotózni, de ez a kép is bőven elég volt.
-
Pilács
senior tag
-
gardener
senior tag
egyik kedvenc képem
-
*Ropi*
félisten
válasz
koxkids #15709 üzenetére
Alexpós, emiatt meg az alja iszonyatosan zajos még így leméretezve is. Azt a -2 Fé EV-kompenzációt nem kellett volna ráhúznod.
Meg szerintem annak a Fujinak nem erőssége a zajmentesség ISO200-on, ha lehet, vidd lejjebb.
A megvilágítást valami asztali lámpa adta?
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- World of Tanks - MMO
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Windows 10
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...