Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

válasz vegyszer #12169 üzenetére

Nos, másodszor is leteszteltem a HUAWEI 4G Wingle E8372 hotspotot/MiFi-t a 10 000 mAh-s Power Bankba dugva - sajnos még mindig a teszt SIM-el, mert már 3-szor voltam az Árkádban a DIGIPont-ban DIGINet Aktív 50 előfizetésért, SIM-ért, de még mindig nem elérhető a fizetős csomag - és pont ugyanaz lett az eredmény, mint az első tesztelés alkalmával.

Vagyis ezt a kütyüt egy 10 000 mAh-s Power Bank, mint táp 6 órán - most egész pontosan 6 óra 4 percen - keresztül tartja életben elég intenzív terhelésen.
    Ez kb. 5.2 Mbit/s-es natív DIGI SD TV streamet jelent, ami pont belefér a rendelkezésemre álló sávszélességbe. A sávszélesség itt Bp. Kőbányán beltérben 7 Mbit/s-körüli.

Közben mértem a HUAWEI felvett áramerősségeit is.

Névleges adatok: 5V/750mA

Indításkor, bootolás közben: kb. 350-450 mA
    Felépített DIGIMobil netkapcsolattal: kb. a névleges 700-750 mA
    Teljes terhelésen (streamelés közben): kb. 1000-1100 mA

Ez a névleges 10 000 mAh-hoz viszonyítva, kb. 9 óra, így a 6 órás üzemidő nem is olyan rossz, sőt! :K

Ennyi, teszt befejezve - mivel mindkét esetben azonos érték jött ki, ergo nem érdemes tovább méricskélni - SIM visszatéve a mobilba.

Közben eléggé nagy adatmennyiséget töltöttem le. Most 41.36 GB-nál tartok. ;)

Aktív témák