Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
vohanyi
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez az érdekes, hogy a Digi csinálta. Elvben valóban neki kell, hiszen minden feltétel adott, de ez nem számhordozás, ugyhogy bemegyünk...
-
válasz
vohanyi
üzenetére
Na de, ha ez egy szimpla átirányítás ami történt, akkor azt a Telenor-nak kellett megcsinálnia, mert a DIGI biztosan nem tudja a Telenor-os hívószámra érkező hívásokat átirányítani a DIGI-s számra. Illetve ez esetben meg kellett maradjon a DIGI-s szám is, tehát úgy a DIGI-sen, mint a Telenor-oson el kell érd a készüléket. Ha ez így van, akkor a Telenor-nál kell érdeklődni, hogy mi okból került átirányításra minden bejövő hívás.
-
vohanyi
senior tag
Érdekesen kezelik a Számhordozást-telenoros számot kértük számhordozással egyik Digis számhoz, másnap délelőtt sms, mail, hogy sikeres. Annyit tud, ha telenoros számot hivjuk, digis kicsörög. Ezt teljes hívás átirányítással én is meg tudtam volna csinálni,ez nem számhordozás! Ha digisről hivunk, digist írja ki,ha sms megy telenorra,na az ott is marad... Írtunk bejelentést, semmi válasz, kénytelenek leszünk bemenni..
-
törölt tag
"A digi online-hoz elég a net, vagy tv előfizu is kell?"
Kell hozzá, mert mindkét szolgáltatás megléte a feltétel. (DIGI Online a site-on.)
"MI SZÜKSÉGES A DIGI ONLINE SZOLGÁLTATÁSHOZ?
- élő DIGITV/DIGI/DIGI+ televíziós csomag és internet előfizetés""Bár mondjuk a közszolgálatiakat lehet TV előfizetés nélkül is nézheted, ezt nem tudom."
Sajnos nem nézheted, mert ahhoz is előfizetés kell. Bár - úgy emlékszem - van ún. közszolgálati TV csomag, csak nem túl publikus és az előfizetési díjára sem emlékszem.
Az ÁSZF-ből kellene kibogarászni!
-
betyarr
veterán
válasz
apcsagi
üzenetére
nem vagy vele egyedül!én is ezzel küzdök.légyszi ezen a linken jeletsd be a diginek.válaszd az egyéb pontot és akkor teljesen részletesen letudod írni a hibát.
amúgy telekom vezetékest tudsz hívni?mert nekem ki se csörög.
ha átállítod a telefonodat csak 2g-re,akkor mi történik?nekem akkor minden tökéletes.szabonagyur: köszi szépen előre is!ha van valami,akkor légyszi írdd meg

-
törölt tag
válasz
Dracula72
üzenetére
Nekem csak a 2019.05.29-es frissítéssel ( G960FXXU4CSE3 ) lett a digi-s SIM-en VoLTE. Addig nem volt. Ezért írtam, hogy ha másnak sincs VoLTE (más készüléken, ami tudja ezt a funkciót), akkor érdemes rápróbálni egy software frissítésre.
-
marquuard
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
Hasonló konstrukció, mint a Diginet Aktív 50? Az havi br. 1000Ft
-
pollack
csendes tag
Sziasztok,
Sony Xperia 10. Második SIM a Digi. Telefonálás, net minden OK. De a Digis kártyánál nem jelenik meg a VoLTE bekapcsolhatóság. A másik (Telekomos) kártyánál aktív. Megcseréltem a kártyákat, de a helyzet ugyanaz.
A VoWifi sem jelenik meg, pedig a telefon tudná. Egy Honor 8x-be téve a Digis kártyát van VoLTE és VoWifi is. Úgy látszik, a Sony nem szereti a Digit kártyát (vagy fordítva). Nem nagy gond, mert rendben lehet telefonálni minden irányba, a térerő is rendben és a net is megy. -
apcsagi
csendes tag
Én is kihoztam 2 simet.Telefon: Xianomi MI A1
APN beállítás után müködik az internet.Volte müködik
De Telenoros vagy Vodafonos számot hívok engem nem hallanak
én hallom őket,ha ők hívnak én is hallom őket.
Ha Volte nélkül hívom őket minden redben.
Ha Telekomos számot hívok minden rendben.
Ez a telefon hibája?Vagy esetleg szolgáltató? -
alex devil
senior tag
Arról van valami infó, hogy mikorra tervezik elérni az országos lefedettséget?
-
Zeki
nagyúr
Most egy próba erejéig...
Huawei P9 Plus, Telekomos, de függetlenített.
Sajnos csak 1 simes.
Sajnos csak kb. 1.71 Megabit le, és 1.45/0.78 Megabit fel. Sajnos nem tud 4G-n telefonálni, átvált 2G-re.
Kecskemét, Máriaváros rész. A térerő sem a legjobb, lehet azért ilyen gyászos. Sőt, biztos, mert ha lerakom, többet mér.-112dBm a jelerősség. Ablaknál -105dBm
-
sunpower
tag
válasz
üzenetére
Cellmapper alapján még engem is súrol a lefedett terület a Fogarasi felüljáró mellett. Pedig az odébb van és 1800MHz-ről van szó.
Viszonylag kevés cellával (jelenleg még) fednek le hatalmas területeket és sok "előfizetőt" is.
Biztos vannak erre nagyon pontos számítások, hogy az aukción mennyi frekit kell még venni és melyikből, de a publikus teszt ebben is segíthet. Hány "előfizető" mennyire terheli a hálózatot.....stb. -
betyarr
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
nnna,akkor most próbáld ki lécci:
- telekom vezetékesre kicsöng-e a hívás,ha 4g-n vagy?
- telenor mobilon hallanak-e téged a másik oldalon,vagy csak te hallod őt?(szintén 4g-n)
- voda esetében ua. mint telenor?már ha van hozzá kedved/rá lehetőséged

-
nfsu17
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
nem rossz.
nekem itthon mindig 4/3 körül van, de nem érdekes, nem használom itthon.
irodában (belváros) már 10 körül van.
utcán szintén.
mamánál, 1.5km-re az otthontól szintén 10/5 lakásban...elmentem egy feltételezett torony mellé, közel fullos térerő...10 körül volt ott is....13 volt a legjobb mérésem eddig.DIGIONLINE
Egy sd adás 1,5mbit körül van, ha jól láttam.
Lehet rosszul matekoztam, de az 50GB adat 75 órára elég lenne.
Azért az nem kevés. -
MasterMark
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ott van már felül is az LTE.
Amúgy van mikor várni kell kicsit, hogy felmenjen LTE-re. Ez a Nokiámmal is ilyen volt.
-
anglergab
addikt
Sziasztok!
Lakcím, vezetékes szolgáltatások (Invitel), lefedettség Szigetszentmiklóson adottak.
Szigetszentmiklósról (Invitel) Tökölre küldtek SIM-ért.
Voltam Tökölön a Diginél, de visszaküldtek Szigetszentmiklósra, mondván, hogy most már ott is van SIM.Bementem tehát az Invitelhez, ott meg kiderült, hogy aki inviteles, és az ingatlanán megoldható a DIGI bekötés, csak akkor adnak neki SIM-et, ha átszerződik a DIGIhez.
Azt viszont ott helyben nem tudták kideríteni, hogy nálunk van-e DIGI rákötési lehetőség, szóval kiderítik, és majd hívnak, hogy mi a helyzet.
Azt mondták Szigetszentmiklóson (Invitel), hogy tegnap jött ki egy körlevél, amiben ez van.
Mi a véleményetek?
Más kapott az Inviteltől / Szigetszentmiklóson SIM-et? -
nfsu17
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
fura.
vagy bugos a sw, vagy digi gond lesz.
szerintem mennie kellene, ha tényleg van térerő.
max sétálj egyet, hátha meglesz az LTE feliratAliasB
Ez amúgy engem is érdekelne, de erre csak a digi tudna válaszolni..ami vagy helyes infó lenne, vagy nem, mert lehet még ők sem tudják.
Nyomonkövetni te tudod a mobilodon...még nincs rá se app, de webes rész. -
AliasB
senior tag
Üdv

Ma hoztam én is sim kártyát a digitől. Tudja valaki, hogy a digi online saját alkalmazása is fogyaszt adatot? Azért kérdezem mert ha mondjuk azon keresztül néznék tv műsort az hamar lerántana 50GB adatot és utána lassítva már nem biztos, hogy működne a tv nézés. Nyomon lehet valahol követni, hogy mennyi ment le az 50GB adatból? Köszi a válaszokat
-
MasterMark
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ennél többet nem is kell állítani. De szerintem ott ahol vagy egyáltalán nincs is LTE.
-
nfsu17
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
a GSM résznél hogy van?
2G? LTE? -
szabonagyur
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az APN-t meg ki kellene tölteni, hogy net is legyen. Ezen kívül mi a probléma?
De ha LTE kapcsolat lenne, azt felül írnia kellene.
-
szabonagyur
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Be van kapcsolva az adatkapcsolat mivel egy Telenoros SIM-el megy is a net, bármikor át tudom rakni.
Annyi változás van, hogy ez a ki be kapcsolgatás utána LTE engedélyezés mellett is lehet telefonálni vele.
-
MasterMark
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az adatkapcsolatot be kéne kapcsolni, akkor írná. [kép]
-
szabonagyur
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
-
betyarr
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
így akkor teljesen nyugodt vagyok,mert nekem is ez a gondom: voda/telenor/T vezetékesre csak 2g-n mennek ki a hívások.pontosabban: nem csörög ki voltén/nem vált vissza 4g-ről 2g-re,csak akkor működik,ha 2g hálózatra van állítva a teló.
ebben az esetben nem az ön készülékében van a hiba (meg nem is az enyémben)
légyszi a tapasztalataida írd meg a diginek a hibabejelentőn (összefoglalóban benne van).így hátha hamarabb fogják javítani!
-
MasterMark
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
De LTE térerő van???
-
szabonagyur
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Mindegy mit írok be mivel akkor sincs net. 2G-n hívás van, de ha LTE van kiválasztva már semmi sem működik.
-
törölt tag
A lakhelyemen ez az állomás-Drégelyvár u. 1 tetőn (ha csak a paneleket számoljuk), 1200 lakást fed le (a Drégelyvár 1-43 között ). És itt a teljes páratlan oldal digi kábeles terület. Tehát sokan igényelhetik/igényelhették az elmúlt 1 héten.
Voltam vásárolni a kerületben az Erőkerülő úton: ott 9,41 LE, 3,97FEL sebességet mértem.
Ha lesz 2100Mhz vásárolva, szerintem megvan az első cím, ahol elkezdhetik a bővítést.
-
nfsu17
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
ha 2G-n hagyod, nem lesz net.
LTE-re kell tenni.
nem kellett nekem APN beállítás..ment alapból.
de ha akarod, akkor névnek írd be, hogy internet. -
MasterMark
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem korlátozott az APN beállítás, azt írsz be amit akarsz...
-
nfsu17
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
bevallom, csak digi vezetékest hívtam az első napon, mást nem

-
betyarr
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
nem ismerem a szifont,de van olyan lehetőség a beállításokban,hogy csak 2g-n legyen kapcsolat?
hálón belül is próbáltad a digit?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
A híváshoz nem kell apn. Visszaállítást próbáltál a telón?
-
szabonagyur
félisten
válasz
betyarr
üzenetére
Egy másik telenoros számot próbáltam hívni, mindjárt megnézlek

(#11521) zzola: másik telóm az szolgáltató függő így abban nem tudom.
(#11522) nfsu17: nekem is kiírja, hogy Digi.Mobil HU, mégsem megy a telefon hívás.
(#11523) sfdrakex: olvastam, de elsőre a hívásra próbálok rájönni az APN független nem?
-
Xray-1
tag
Lemondtam ma 2 flottás Vodafone előfizetést, pillanatnyilag atrakattam feltoltosre, amíg összeáll a hálózat itt és át tudom hordozni. Be kellett mennem az üzletbe, mert új SIM kártyát adtak a régi helyett az átálláshoz. VISZONT! A helyi leányzó felhívott egy központi ufsz-t akinek az lett vna a dolga, hogy meggyőzön, hogy ne! Persze nem hangzott el semmi konkrét, csak az, hogy ő adhatna komolyabb kedvezményt is, akár készülékre is, de mondom, semmi konkrét. Elmondtam neki, hogy közel egy éve közöltem már, hogy jobb ajánlatot várok, különben vége. Havonta felhívtak ugyanazzal a semmi ajánlattal (mióta nem volt hűség), el is mondtam neki, hogy ezek után ne akarjon meggyőzni. Rákérdezett ki az új, elmondtam. Szomorúan elbúcsúzott!
Ha vki hasonló helyzetbe kerül, kérjen már egy P30 Pro-t, hátha! 
-
SirRasor
addikt
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
A jófogás olyan szinten nem áll készen, hogy az előbb visszaírt az ügyfélszolgálat (kértem, hogy vegyék már fel a Digis 50-es körzetszámot), hogy:
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy vezetékes telefonszám megerősítésére nincs lehetőség rendszerünkben."

Írtam vissza, hogy nézzenek már híreket

-
betyarr
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
melyik hálózatot próbálod hívni?
nyíregyházi topikban olvastad az én problémámat ezzel kapcsolatban? -
lovi27
addikt
válasz
dethroner
üzenetére
Így van. Nekem azt mondták a Diginél, nincs kitiltva senki, nem kell engedélyezni semmit. Nem baj hogy nincs a listában, próbáljam meg. Legfeljebb nem működik.
Így nekifogtam. Innen indultam - köszönet érte! Végül ez a modul lett nálam a nyerő. Ezzel működik a VoLTE és a VoWifi is.
Minden felelősség a kipróbálóé! Szóval, óvatosan és figyelmesen! Sok sikert!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Összefoglalót olvastad? Apn beállítva?
-
nfsu17
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
betettem, két percig "nincs szolgáltatás"...majd megjött a felirat "Digimobil", majd a beállításokban bekapcsoltam "LTE", fent megjelent az LTE is...hívás megy, net megy.
-
zzola
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Másik mobilban próbáltad?
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok,
Ma du kihoztam 2 SIM kártyát is, egyik már belekerült egy iphone 5s-be.
A térerő maxon van, mégsem tudok még egy hívást sem indítani mivel ki sem csörög.
Net sem megy természetesen.
Tipp valami? Telefon független gyárilag, Telenor kártyával megy minden gond nélkül.
-
dethroner
veterán
válasz
snowdog
üzenetére
Mai napig volt a telóban egy telekom sim, azzal seVolte
Benyomtam a bűvös *#*#86583#*#* kódot, kiírta hogy Volte carrier check was enabled, állítgattam indiára a régiót, így bejött a Volte kapcsoló, de semmi eredmény. Digi és telekomos simmel is 4G-ről átvált gsm-re amint hívást kezdeményezek. -
zzola
titán
válasz
alex devil
üzenetére
Bemész egy irodába és ott...
-
alex devil
senior tag
Hogyan lehet átírni a nevemre az itthoni előfizetést? Kérdeztem a Digit messengeren de nem válaszolnak több napja.
-
snowdog
veterán
válasz
dethroner
üzenetére
Esetleg próbáld meg másik szolgáltatóval, nekem a Nokia 8110 4G-n a T-Mobil megy a legjobban, minden külön beállítás nélkül. Megjegyzem ez a készülék sincs a DIGI támogatottak listáján, mégis működik a VoLTE mód.
Ma kipróbáltam a Vodanet hálózatán is, pedig ott dupla kockázat volt, mert arról tájékoztattak, hogy sem a készülék nincs a támogatottak között, sem a prepaid kártyás sim nem üzemel normál módban, csak teszt üzemben. Ennek ellenére működik a VoLTE.
Úgy tűnik szerencse is kell hozzá. -
lovi27
addikt
Hogy legyen jó példa is.

A netes hibabejelentőn megírtam, hogy mobilról gond van vezetékes szám hívásakor, másnap jött az udvarias válasz:
"Köszönjük szépen a jelzését, mint kiderült ténylegesen létezik ilyen hiba, ami már az illetékeseknek továbbítva lett. A javításig türelmét kérjük!" -
Sas madár
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszönöm!
-
Castell
aktív tag
válasz
üzenetére
Meg nem evidens a Digi-nek, hogy aki Inviteles vagy Digisként kér kártyát, az használni/tesztelni is akarja? Ergo sok mindenkinek nincs összefüggésben az előfizetési kontra tartózkodási/lakhelye. Vagy éppen olyan helyen tölti a fél napját, ahol van szolgáltatás. Szóval nagyon el kéne felejteni ezt a szolgáltatási/telepítési hely baromságot...
-
Sas madár
őstag
Sziasztok!
Tudható a saját márkás készülékeik(C1, R1 ) bővebb technikai adatai (mivel honlapjukon csak nagyon alap adatok szerepelnek), esetleg mi az eredeti alap modellek neve? -
törölt tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ma voltam bent és ugyanezt mondták...ez akkora baromság, mikor közben meg 90%-ban olyan területen lenne használatban ahol "tökéletes"...itthon meg minek? Van wifi...

Pedig munkámból adódóan egy egész megye a területem és tudtam volna tesztelni... -
betyarr
veterán
válasz
üzenetére
pics@ba...ugyanez nálam is a helyzet,csak más szöveggel.csütörtökön meg szombaton is jeleztem feléjük hibát,a csütörtökire semmi válasz,a szombatira meg semmitmondó válasz.
ma felhívtam a 1272,elmondtam a problémát,de a csaj azt mondta,hogy ebben nem tud segíteni,írjam meg a hibabejelnető linken.mondom már megírtam,de semmi.erre azt mondta,hogy esetleg írjam meg megint,idézzem be az eddigi levelezést és hátha.
na mondom,de jó hogy itt tesztelek nektek nagy lelkesen... -
Winner_hun
félisten
Összefoglalóban:
A DIGIMobil szolgáltatás igénybevételének feltétele a DIGI, vagy Invitel vezetékes televízió, internet és telefon, valamint műholdas szolgáltatásaiból legalább EGY szolgáltatás igénybevétele, vagy amennyiben az Előfizető még nem rendelkezik ilyen szolgáltatással, akkor vállalja, hogy legalább egy ilyen szolgáltatásra előfizetést köt a DIGI-vel vagy az Invitellel.
Ez kevés infó. A szerződéskötés helyén legalább 90%-os lefedettség is kell, hogy SIM kártyát lehessen igényelni. Nekem ennek hiánya miatt nem adtak még 1-et se

Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.