Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Teljes gyári visszaállítás megoldotta.

-
Cs1csó
titán
válasz
csucsuka2019
üzenetére
+1 ez érdekes kérdés, hogy az ütem milyen?
-
csucsuka2019
csendes tag
A lefedettség milyen ütemben fog bővülni?
Hetente bekapcsolnak majd 5-9 új települést?
Decemberig elérhetik a 80-90%-ot? Vagy erre csak évek múlva számíthatunk?Aki ért a témához, ne sajnálja a billetyűzetet.
Köszönöm. -
XboxGamePass
senior tag
Meizu M6 note tulajok! Sikerült valakinek megoldani, hogy nem menti el az APN beállításokat?
Hívás megy, net nem. -
orsib78
tag
válasz
üzenetére
Ja en most futottam neki harmadszorra. Eloszor az en hibam volt, utana a telekom nem frissitette a cimemet, most a harmadik idoablakom jovo heten lesz, de a digi mar kuldott ket uzenetet hogy meghiusult, ami ugye fura ha csak jovo heten esedekes... mindegy egyszer csak osszejon. Bar egy kicsit kezd felcseszni a dolog... a szolgaltatast nem szidom 0 forintert, de az, hogy a telefonos ugyfelszolgalat semmit nem tud elintezni es mindenert szemelyesen be kell mennem egy Digi Pontba az nagyon kilencvenes evek...
-
Kuter
senior tag
-
z67
őstag
válasz
orsib78
üzenetére
Az én konkrét esetemben második kártya a Digis, de ha nem lenne díja, akkor be is hordoznám a Vitamax számomat, amit őrizgetek ezer éve, pont azért feltöltösként, mert szuper a szám, csak most céges kártyát használok. Ez a számhordozás azonban még nem tiszta, úgy látom. Jelenleg a céges van az első helyen, de a banki SMS-t nem szeretném arra tenni.
Más: amíg a feleségemnek nem intézünk két kártyás telefont egy Huawei e5577s-be tennék egy kártyát, de az istennek nem tudom beüzemelni a lakásban. Benézek valamit, volt ebben valami változás, vagy ennyire gyenge a vétele a belvárosban, hogy még ablak mellett sem talál jelet? Folyamatosan azt mondja, nincs szolgáltatás.
-
orsib78
tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
En kemeny vagyok es bevallalom most. Persze ezt azert tehetem meg mert nem kritikus dolog az eletemben a 24/7 elerhetoseg, netezni meg nem a telomon szoktam elsosorban. Ha egy heten inditok ket hivast akkor sokat mondtam. Plussz szeretek a sajat karomon tanulni :)
Az eletem egyharmadat mobil nelkul eltem le, ugyhogy nem fogok befeszulni ha kompromisszumot kell kotni. A fillerb@#as resze sokkal jobban vonz, a ket telefonnal rohangalas kevesbe.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
orsib78
üzenetére
Nálam nem kérdés, hogy át fogok állni akár számhordozással is. Ha az 1000Ft/50GB és az 5Ft/perc-et nagyjából tartani tudják (még ha mindkét érték duplázódik akkor is jó). Jelenleg a Domino Most opcióval is hálózaton belül és vezetékes irányba 9Ft más mobilba 19Ft (ki tudja mikor szántja be a Telekom) ami nem rossz de a minden irányba 5Ft kenterbe veri - mindkét opció perc alapon számláz - az internetről ne is beszéljünk: 3-4k-ért adnak 4-5GB-okat.
DE az sem kérdés, hogy ezt nem a tesztidőszakban 10 nappal az indulásuk után fogom tenni, bár már írtam, dual sim-es telefonba netezésre már aki teheti csak ezt használja és amije van azt mondja le stb.
-
orsib78
tag
Mondjuk az ilyenek miatt nem tunik hulyesegnek a szamhordozas... persze ettol meg mukodnie kellene, de aki pl. multifactor authentication miatt var SMSt annak lehet, hogy jobb egy hordozott szam a kezdetekben... Persze csak akkor ha mindenkeppen elsodleges szamkent szeretne hasznalni a Digit...
-
orsib78
tag
válasz
mezosystems
üzenetére
Hehe. Ahogy az irtam volt korabban a magyar embernek semmi mason nem jar az esze, csak hogy hogyan tudja azt is ellopni ami ingyen van

-
r3dsnake
nagyúr
Szeged-Budapest közt vonaton próbálta már valaki a simet? Tapasztalat?
-
quailstorm
félisten
Szeged, Móraváros, lakásban, Xperia Z3 compacttal és Vernee Thor készülékkel 5-5Mbit/s.
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a DIGI mobilszámai mennyire sikeresen hívhatóak magyarországi és külföldi hálózatokból, mennyire érdemes megadni ismerősöknek és külföldi barátoknak elérhetőségi telefonszámként?
-
gduck
addikt
Balatonlelle 7-es út mellett, 1-2 📶, 3Mbit/s stabil net 👍
-
enginerus
csendes tag
válasz
abudai
üzenetére
Vodafone-nál is volt előfizetéses KORLÁTLAN internetem hűséggel.
1-2 hónap múlva levitték 200Mb-ra a korlátlan, és aki reklamált annak azt mondták, hogy bárhol használhatod azért korlátlan. Ha jól emlékszem még azt is lejjebb vitték 50 vagy20 Mb-ra.
Na az volt az igazi átbaszás nem ez az ingyen NETet 50Gb után lassítani. -
anglergab
addikt
Szombathelyen mértem, 7-7.2 Mbps körüli letöltések voltak ma.
Szombathelyen van még valaki? -
Fecsike
csendes tag
válasz
mezosystems
üzenetére
mérjél nyugodtan! belefér az 50 gigába

-
törölt tag
válasz
vegyszer
üzenetére
Meg is van az első eredmény.

HUAWEI 4G Wingle E8372 hotspot (Névleges tápigény: 5V/750mA)
10 000 mAh-s 5V/2.1A-es Power bank-ba dugva (... mert, csak 5V-os táp kell neki)
(Azt nem tudom mennyire volt feltöltve - úgy vélem teljesen, de már egy ideje a fiókban dekkolt - de, most lemerült és a második mérés előtt full-ra töltöm.)Üzemidő: majdnem pontosan 6 óra (6 óra 3 perc)
Terhelés: kb. 3.9 - 5.3 MBit/sec-es natív SD (720 x 576) TV stream
(Sorozat+-on Columbo-t és History-n javarészt Tűzben edzett-et nézett a notebook 2.4 GHz-es WiFi-n
)
Letöltött adatmennyiség: kb. 11-12 GByteHely. Bp. Kőbánya
Sávszélesség: rendben (meg se röccent a stream, végig folyamatos volt a kép/hang) -
törölt tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Nem volt NAT-olt IP-je a drótos Internet szolgáltatásán.
Publikus volt. 
A DIGI Mobilnet kliens meg mindig NAT-olt címet kap, mert 100.-osat kap mindegyik kliens.
Mivel a DIGI routerei szempontjából mindkét cím belső lesz, ezért a drótos WAN-ra 100.-ásként érkezik.Amennyiben a DIGI Mobilnet kifelé megy persze már nem 100.-osként megy tovább. Ezt is megnéztem. Nálam valami 78.-al ment ki.
DE! mégyegyszer NEM lép ki a csomag az Internetre, ha DIGI Mobil DIGI drótoshoz kapcsolódik.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
MasterMark
üzenetére
Majd legkozelebb a sajat portajan kezdi a sepregetést.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
MasterMark
üzenetére
User error ha ez. Log megmondta volna.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
mezosystems
csendes tag
válasz
üzenetére
16,4 GBnel jarok.
- 10GB tether (Hetvegente olyan helyen vagyok ahol nincs vezetékes net, viszont szinte 100%, hogy csak én vagyok azon a cellán.)
- 1,4GB HBO GO
- 1,2GB Speedtest (Később biztos hogy nem fogom ennyit méregetni
)
- 1,1GB Spotify
- Többi maps, fb, index, bongeszes -
csifkin
csendes tag
Volte, VoWifi rajta van, nincs rajta listához.
Mate 10 pro, Samu S8 gyári szoftver mindkettővel megy minden. Samu S9, telecom szoftver, május 1.-i biztonsági frissítéssel, minden megy. -
wwenigma
Jómunkásember
-
orsib78
tag
válasz
üzenetére
Mr. Janó. Istencsaszar vagy
Nagyon sokat segitettel a hozzaszolasoddal...Ez volt a baj. Mivel minden Digi halozaton belul tortenik ezert a Router WAN portjara egy 100.x.x.x IP cim esik be, amit a pfSense alapbol eldob, mert a default WAN policy az, hogy kizarja a WAN-on a nem normal publikus IP cimeket. A telekom mivel a Digi halozatan kivuli ezert nem 10.x.x.x IPvel esik be a WAN-ra hanem egy normallal. Itt a Digis pingeles packet capture-je...
18:24:13.529587 IP 100.120.0.241 > 84.236.48.111: ICMP echo request, id 2029, seq 1, length 64
18:24:13.529643 IP 84.236.48.111 > 100.120.0.241: ICMP echo reply, id 2029, seq 1, length 64Szoval akinek hasonlo problemaja van ez lesz a baj.
-
törölt tag
válasz
orsib78
üzenetére
"Egyebkent meg a routerem WAN portjara nem a 100.x.x.x IP cim kellene, hogy beessen hanem egy publikus nem?"
Igen, ha külső szolgáltató lenne. Valószínűleg ezért megy a Telekom.
DE! A DIGI belül routol és ki sem megy a csomag az Internetre, mivel mindkét IP cím DIGI-s és belül van. Nekem is ez okozta a gondot. -
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Az elmúlt hónapban nem, mert csak 4 napom volt. DE! Ebben a hónapban be fognak - legalább is egy ezt próbáló SIM-en a mobilban - mert, június 1-e óta már kb. 17 GB-nál tartok.
DE! Le kívánom szögezni, hogy ez csak a teszt kedvéért végzett próba. Csak egyszer csinálom meg szándékosan.
A normál hétköznapi használat NEM ILYEN LESZ.

... mielőtt mindenki nekem támad, hogy elveszem előle a biteket.
-
RoyBatty
aktív tag
válasz
Thor Steinar
üzenetére
Menj végig az APN beállításokon az összefoglalóban leírtak szerint, nekem sem ment a kártyáról szedett beállításokkal egy Redmi 5 plusban.
-
jgreg
csendes tag
válasz
Thor Steinar
üzenetére
Nekem is Xiaomi telóm van csak 4X. Beállítottam az APN-t majd kiválasztottam azt a profilt ,majd beállítom hogy az adat arról a kártyáról mennyen majd egy restart és goooo. Feltétele persze hogy legyen 4G n a hálózat és legyen térerő.
-
jgreg
csendes tag
Hi! Budapesten több helyen is láttam már óriás plakáton a reklámját a mobil szolgáltatásuknak. Na kíváncsi leszek mennyire fognak rá ugrani és mikor hasal el a hálózat. :-)
-
Thor Steinar
tag
Sziasztok. Valami tipp hogy miért nem működik az internet mobilon? Apn a digi él megadott módon beállítva. Xiaomi 5 plus és redmi 6 készülékek egyiken sem működik.
-
dethroner
veterán
válasz
üzenetére
Én is kérdeztem tőlük, ezt a választ kaptam:
Tisztelt Előfizetőnk!
Köszönettel vettük Társaságunkhoz érkezett megkeresését.
A hozzánk beérkezett levelével kapcsolatban kérjük, engedje meg, hogy az alábbi tájékoztatást adjuk.
A VoLTE és VoWi-Fi szolgáltatások kizárólag olyan készülékekkel használhatóak, melyek támogatják az adott technológiát és a márka gyártója engedélyezi a (DIGI) hálózathoz való csatlakozást. A DIGI által támogatott készülékek listája itt megtalálható:
http://digi.hu/sites/default/modules/mobile/pdf/keszulek_arlista_20190527.pdf -
marquuard
veterán
Híváskorlátozást bekapcsoltam a kimenő hívásokra, ennek ellenére tudok hívni. Ennek mi lehet az oka?
-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Akkor ne írják azt, hogy csak a listán szereplőkkel van VoWIFI és VoLTE, mert ez ugyanolyan félrevezető.
Azt én sem várom el, hogy a kétdolláros huawei alaptelefonokat feltegyék, de azért az aktuális csúcskészülékeket feltehetnék. -
orsib78
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
A 10.x.x.x.x telekomos szinten NATolt IP-rol megy
A 100.x.x.x Digis NATolt ip-rol nem megy
pfSense fut a routeremen. nincs semmilyen firewall rule beallitva ezekre vonatkozoan.
Nem mondom, hogy nem kell meg valamit masszirozni a tuzfalamon, de azert megis furcsa, hogy hasonlo korulmenyek kozott telekomrol megy digirol meg nem, tok mindegy, hogy android vagy IOS. Van esetleg valaki aki ugyancsak pfSense-t hasznal?Egyebkent meg a routerem WAN portjara nem a 100.x.x.x IP cim kellene, hogy beessen hanem egy publikus nem?
-
zolee001
őstag
A rövid számok hivása (konkrétan upc 1221) olyan kb 10 perc után megszakad valamint random modon elveszik a hang az éterben majd x idö után elökerül
Sima GSM kapcsolat esetében
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elnézést.

Publikus volt.