Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
PBA
aktív tag
válasz
üzenetére
Nem igaz. Én ugyanezt használom Telenoros kártyával itthon, de megjártam vele az EU több országát, az USÁ-t, stb. Mindenhol pöcc-röff azonnal működött minden probléma nélkül, stabilan. Imádom.
Szóval nálad valami egyéb para lehet!Nem csak roamingban, hanem mindenhol helyi kártyával is fasza volt. AZ egyik legjobb eszköz, amit eddig használtam...
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nos, a HUAWEI Mobile WiFi 2 Pro (E5885ls-93a) a Telenoros (feltöltőkártyás) SIM-el sem megy.

Állandóan azt írja ki "Connection failed. The profile is invalid. Please contact your service provider."
Pedig a profil mindössze ennyi:
APN: net
A különbség annyi, hogy ez esetben megmarad a térerő, 4G-n 3 zöld sáv. Tehát érzékeli a Telenor 4G hálózatát, csak profil hiba miatt nem tud kapcsolódni.

Mindjárt kardomba dőlök.

Úgyhogy ez a cucc, mivel SEM a DIGI Mobil-on, SEM a Telenor-on nem megy:
"Egy tetszetős, ámde silány termék."

-
zichie
senior tag
A KöKi Terminálban úgy tűnik még nincsenek digis cellák. Van ugyan 4g, de nagyon gyenge, gondolom épületen kívülről jön.
A KöKi és Nagyvárad tér közötti M3 metró(pótló)szakaszon van hálózat. Ezzel sokáig nem is lesz gond, amíg meg nem nyitják ezt a metró szakaszt, de ez még jó soká lesz. -
adam1400
tag
Ma valaki rakott fel 1 képet a Digi FB oldalára hogy kiírta a Digis márkájú telója hogy azonnal vegye ki az akkut mert túlhevült

-
törölt tag
válasz
calocsay
üzenetére
"...2G hívások minősége vodafone hálózatban tragikusan rossz..."
Amikor megjelent a digi átraktam a vodás SIM-em nyomógombos nokiába (6303), hogy a digit teszteljem. Tényleg irtózatosan ratyi a voda 2G-n. Ez azért nem tűnt fel eddig, mert 100-ból 99-szer a voda 3G-n építi fel a hívásokat, nem úgy mint a telekom, ami inkább 2G-n. Azonban a telekom 2G hanghívás rendben van. -
szabos
tag
válasz
zichie
üzenetére
Elhoztam 4 simet és egy R1 telót. Ha az MiA1 1-es slotjában volt egy Digis sim meg sem tudtam csötgetni az R1-ben lévő számot, a többit igen. Másik Digis számról és másik szolgáltatóval is jól ment, csak az MiA1 1-es slotjában nem működik jól. Gondolom ez telefon specifikus hiba.
-
calocsay
tag
Nekem az a tapasztalatom, hogy digi hálózaton belül a hangminőség nagyságrendekkel jobb, mint például vodafone-vodafone relációban. Gyakran tapasztaltam, hogy a 2G hívások minősége vodafone hálózatban tragikusan rossz, ezért kiváncsi voltam ez most a trend, vagy csak szimplán a ZTE/Huawei hálózat nyújtja ezt a minőséget. Mióta megtudtam, hogy a Digi meglepetésre az Ericssont választotta a hozzá képest filléres Ázsiai beszállítók ellenében összeállt a kép. Dicséretes, hogy a Digi az olcsósága mellett jelenlegi tapasztalataim szerint a legjobb hangminőséget adja. Nekem kifogástalan eddig a tapasztalatom Kaposváron.
-
thomas77
senior tag
válasz
dethroner
üzenetére
Köszi, de nem write only...
Elolvastam a hozzászólásotat. Meg is néztem a linket. Valóban olcsóbb is lehet.
De ahogy Te is írtad, én is attól tartok, hogy a szoftver nem lesz ugyanaz. Esetleg még a hardver is különbözhet.
Továbbá nem akarok 6-8 hetet várni a szállításra plusz esetleg vámot is fizetni. Akkor inkább kivárom a 2-3 hetet, amit a boltban mondtak. Utána pedig garantáltan jól működő telefont tudok venni. -
adam1400
tag
Ma teszteltem a metrót és hát tényleg a piros és a zöld vonalon egyáltalán nincs hálózata a diginek. viszont sztem a köki-nagyvárad tér közötti szakaszra be sem engedik a digiseket tehát ott se lesz majd.
-
Peter.70
addikt
Szia,
A vowifi hívást hogy lehet tesztelni? MI8
-
thomas77
senior tag
válasz
nyikszi
üzenetére
Ma elmentem a DPZ-be, de ott sincs C1. Azt mondta a kislány a boltban, hogy egyik üzlet sem kapott még.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, de ők sem tudtak segíteni. Korán reggel írtam is nekik, de egyelőre nincs válasz.
Bármennyire erőlködök, képtelen vagyok venni C1-et... Pedig 22e Ft-ért nem tudok jobb VoLTE és VoWifi képes készüléket. -
törölt tag
válasz
erdeidaniii
üzenetére
Arra azért nem lehet lapátszám venni a mérget, amit a Digi Ponban mondanak; sajnos annyit tudnak (maximum), ami a honlapon van.
-
zichie
senior tag
-
Sziasztok
A Digi simek szórólapján érteleszerűen le van írva, hogy mennyibe kerülnek a belföldi sms és percdíjak másik digi mobil és digi vonalas irányba.
Kérdésem az lenne, hogy a román digi felé (rcs&rds) is ingyenes mobil és vonalas irányba?
Illetve ha román rcs&rds vonalasról vagy mobilról hívják a magyar simet, az is ingyenes?Válaszokat előre is köszi!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
erdeidaniii
üzenetére
Ugye te is a legfrissebb romon vagy?
-
vbalint77
tag
válasz
erdeidaniii
üzenetére
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
erdeidaniii
üzenetére
Csak akkor tudnám a táblázatba ki íratta be, ha nem működik.... Routereteken engedélyezve van, ami kell hozzá (IPsec áthaladás)?
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok.
Ma ebben a rövid kis vi... Khm.. Úgy értem...Ismerős adott egy Digi SIM kártyát tesztelésre. Tök oké Miskolcon, Egyetem várostól kezdve szinte mindenhol full a térerő, ahol nincs, de van WiFi, ott is remekül szuperál a VoWiFi. Lentebb lesz néhány mérés.
Viszont lenne egy kérdésem: Mi az oka annak, hogy a DIGI kártyára a Huawei P20 Lite (teszteltem a melós P Smartommal is) kiírja, hogy Volte, de Telekomos kártyánál nem, pedig ott is megy a hanghívás 4G-n, nincs fallback. Csak nincs ott a VoLTE logó. Mi az oka ennek?Mérések tegnapról: (Miskolc, Pláza, Búza tér és Centrum környéke)
-
dethroner
veterán
Xiaomi Redmi Note 4-en sikerült a beállításokban aktiválni a VoLTE és a Híváskezdeményezés WI-FI használatával menüpontot, de egyik sem működik. Franc

-
nfsu17
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sopron
Lővérekben biztos lehet valahol torony, mert fullos a térerő, a sebesség is közel maxon van.
Lejjebb a városban is 4/5 a térerő, sebesség szintén közel max.
Talán egyszer ment le 3-ra a térerő.Nem jártam végig a várost, de a lővérekből le a városba pazar volt a net és a térerő.
-
törölt tag
-
z67
őstag
Nem tudjátok véletlenül, ahhoz hogy a vowifi működjön, elsőre normál hívást kell indítani? Két nagyobb kategóriás Huawei amit már használtunk normál hálón megy vowifin, a két új kártya Huawei Y6 (2018) viszont hiába van lefedetlen részén wifin nem akarja a vowifit.
-
törölt tag
Viszont egy haver velem egy időben vett szintén egy akkusat, csak az egy Netgear AirCard 810S Mobile Hotspot.
No, azzal pöccre megy a DIGI Mobil teszt SIM és akkor majd - nagy valószínűséggel - az adat SIM-is menni fog. ... remélem!
Nem hagyta magát rábeszélni az akkus HUAWEI-re - amit én vettem - és Neki lett igaza.

-
törölt tag
válasz
adika4444
üzenetére
Minden úgy van beállítva az akkusnál, mint a kis USB-s kütyünél.

Mégsem megy.

Pedig független, mert amíg nem állítom be az APN-t addig kapcsolódik 2G-n a DIGI.HU szolgáltatóhoz. (Full térerő = 5 zöld sáv.).
Amint beállítom az APN-t - látja is a DIGI 4G MobilNet-et, mert kézi beállításnál kidobja a listában - mint a másik HUAWEI hotspotnál és leOK-zom elmegy a térereje. DE, TOTÁL. Egyszerűen zéró lesz a térereje.
No, ez szerintem firmware BUG.
-
törölt tag
válasz
xKRIPAPAx
üzenetére
Kell hozzá a wwan gyártójának connection managere. Persze csak szigorúan kipróbálásra, hogy ha az adatsim kijön, biztosra menjen az ember, hogy működni fog. Nekem tegnap azt mondták a 1272-n, hogy itt-ott már van sim és stick, de sajnos nagyon nincsenek képben. Azt sem tudták megmondani, hogy routerbe tehető-e az adat sim.
-
xKRIPAPAx
csendes tag
válasz
üzenetére
Szia. Látom neked működik egy Dell laptopban. A második kártyámat én is a melós lapomban szeretném használni, de nem működik. HP Elitebook 2570p , ( Telenor hipernet home m kártyával hibátlan, de ugye az nem ingyenes
) Volt valami trükk, vagy újabb lehet a wwan kártya a tiédben? -
Ha valakit esetleg érdekel most próbáltam egy Alcatel MiFi-ben, tökéletesen működik vele a net osztás.
-
nyilasmisi
tag
Az M3 Metró Lehel tér-Újpest városközpont között is elindították a szolgáltatást. Végig full térerő van már.
-
kchris78
veterán
válasz
bebeago
üzenetére
Tokre irigylem azokat akik ezt a valasztast megengedhetik maguknak mert ez azt jelenti hogy a net/elerhetoseg csak egy opcionalis dolog vagy eppen szorakozas az eletukben... ahol elerhetoseg kell illetve net ha gebasz van ott ez szoba sem johet. persze ebben az esetben a munkaltato fizeti is a telefont ugyhogy innentol kezdve (nekem) ez a digis dolog erdekes kitekintos olvasmannya valt.
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Annak szerintetek lehet bármi köze a Digi hálózatának sajátosságaihoz, hogy ezt tapasztalom?
A következő a problémám: a mobilban van egy Digi és a Telenor SIM kártya is, mindkettőnél 4G preferált, illetve a kettős 4G mód is be van kapcsolva. Így viszont a hibajelenség, hogyha használom az egyik SIM-et, akár telefonálásra, akár mobilnetezésre, utána a másik SIM-et nem lehet felhívni. Én tudok róla hívni, de a hívónak azt mondja, hogy a szám jelenleg nem elérhető.
Erre megoldás, ha az egyik SIM-et nem 4G-re, hanem 3G-re állítom.
-
törölt tag
1. Amennyiben bárki DigiNet Aktív 50 megrendelésen töri a fejét, még mindig ne fecsérelje az idejét egy DIGI Pontba való sétával.

Tegnap voltam a bp.-i Árkádban. Még mindig nem lehet megrendelni a csak adat, DIGI MobilNet-et.
Még mindig nem értek ide Romániából a raktárból az eszközök (USB Stick). ... legalább is az ügyfélszolgálatos hölgy ezt a tájékoztatást adta.
Legközelebbi várható időpont 20-a után, de legkésőbb július 1-én, mert akkor megszűnik az eddigi Telenoros DIGI mobilnet szolgáltatás és valami kell helyette, mert kitör a balhé. ... mondta a hölgy.
2. Amennyiben bárki HUAWEI Mobile WiFi 2 Pro (E5885ls-93a) akkus WiFi hotspot megvásárlásán töri a fejét. NE TEGYE!

Sajnos nem működik a DIGI Mobil teszt SIM-el és gyanítom, majd a DIGINet Aktív 50 adat SIM-el sem fog.

DE! Ezt majd megírom, ha lesz végre adat SIM-em.
A firmware-jével lesz a gond...

-
Gyurka6
őstag
Hali!
Hagyni kellene azt már, hogy ki mibe-mire használja, nem ezen a helyen/tagoknak kell/lehet ezt eldönteni. A szolgáltató kezében van minden lehetõség az észleléshez, a döntéshez.... -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Van itt valaki, akinek MI8 van és sikerült vele a vowifi hívás?
-
-
dethroner
veterán
válasz
somnia
üzenetére
Az hogy nem tudsz érdemben reagálni a hozzászólásomra, de olthatatlan vágyat érzel hogy a billentyűt kapirgáld, nem az én szegénységi bizonyítványom. És hogy lehet egy sim kártyát elhagyni? Hát úgy, hogy kivette, elrakta a teló tokjába és amikor legközelebb kereste, már nem volt meg. Nem olyan nagy művészet egy 60 fölötti embernek egy ilyen apró kártyát elveszíteni.
-
-
Kuter
senior tag
Egy kédés, ha külföldön vagyok pl Egyiptomban és VoWifi-n hívást kezdeményezek ,ha egyáltalán lehetséges , akkor milyen tarifával számol a digi?
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Sorozatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- DDR5 Mini Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 Fe, 512 gb SSD
- Iphone 16 Pro Max, 1 TB. Független.
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

... mert, tényleg fáj. 
Szóval nálad valami egyéb para lehet!

) Volt valami trükk, vagy újabb lehet a wwan kártya a tiédben?