Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
.:SzvData:.
üzenetére
Bármilyen független eszközt használhatsz ilyen célra, miért lenne jobb az, amit a szolgáltató ad?
-
.:SzvData:.
tag
Valaki tudja már milyen stick lesz/van a Digi saját új hálózatára?

-
-
MDanny
senior tag
válasz
szabos
üzenetére
Köszönöm szépen az ötletet, de sajnos a Redmi Note 5-nél és a Mi A2 Lite-nál sincs változás kártyacserével.
Mindkét készülékkel (két külön DIGI kártyával) a következő a tapasztalat:
DIGI VoLTE -> DIGI (mobil és vezetékes): OK
DIGI VoLTE -> Telenor: nem OK
DIGI VoLTE -> Telekom (mobil): OK
DIGI VoLTE -> Vodafone: nem OK
DIGI VoLTE -> UPC: OK
Eddig bárhonnan -> DIGI VoLTE: OK
Remélem megoldódik, sajnos nem tudom kipróbálni listán szereplő készülékkel. -
-
válasz
viharhozo
üzenetére
Egyelőre nem adnak ki senkinek mobilinternetes SIM-et, állítólag még több hét mire rendeződik a helyzet (legyen bármi is az oka, technikai vagy egyéb). Addig is e hónap végéig szabadon használható az előző, Telenor hálózatán működő szolgáltatás. Utána már biztosan elérhető lesz ez az új csomag is.
-
snowdog
veterán
Már nem emlékszem pontosan hogy volt, de valamikor az internet előfizetésemet (ami talán 500 MB volt) automatikusan 1 Gb-ra emelték. Azt hiszem akkor tettek át a Digitel 250-be. Megpróbálom egy régi számlából kiokoskodni.
u.i. a 2019. januári számlában látni először, hogy a telefon előfizetés 200-ról 250-re emelkedett. Gondolom az internetet is akkor változtatták meg, mert ez lett a csomag neve: DIGINet 1000-FTTH 2019
Az is érdekes micsoda árcsökkenés következett be az internet előfizetésemben:
2015: 5700,- Ft
2016: 5700,- Ft
2017: 4100,- Ft
2018: 2250,- Ft
2019: 2889,- Ft (azt hiszem itt emelték 1 gigára, de nem vagyok biztos benne. -
-
viharhozo
addikt
Nem talalom az osszefoglaloban, ezert megkerdezem:
az ASZF szerint jun. 1-tol nem ad el a Digi olyan mobilinternetet, ami a Telenor halozatat hasznalja. Ezek szerint a Diginet Aktiv 50 mar a sajat halozatan megy? Ha igen, akkor az ingyeneshez kepest itt a stickert kell havi egy ezrest fizetni?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
"Mert akinek nem volt, átsorolták automatikusan Digitel 250-be, ahogy engem is...."
Ez nem feltétlenül van így.

Kb. 1 éve lejárt a hűségidőm - de még mindig kedvezményes árat számláznak (régi Okos csomag árat) - és még mindig DIGITel 200 telefonszolgáltatásom van és azt is számláznak.
-
g0dl
addikt
Hali
A hívások perc, vagy másodperc alapon számolódnak?
A digi vezetékes és digi mobil közti hívás már oda-vissza ingyenes? -
n00n
őstag
válasz
dethroner
üzenetére
Cellmapper szépen megmondja, a 12480-as hozzászólásomban be is tettem egy képet a felfedezett antennánkról, de ennél jóval több is lehet, mert több rész még járatlan.
-
dethroner
veterán
válasz
üzenetére
Pécs nemcsak a Missina és Tubes (A hegy) miatt jól lefedett, hanem a Kertvárosnak csúfolt paneldzsumbuj szinte minden második tagjának a tetején ott figyelő antennaerdő miatt is. Azt nem tudni, hogy melyik háztetőn melyik szolgáltató antennái vannak, de mivel tényleg bőségesen ott díszelegnek a 10 emeletesek tetején, gondolom az összes szolgáltató kihasználja a lehetőséget. A mi házunkon pl pont Digi van, de ha kinézek a 4. emeleti ablakunkból, kb egy tucat olyan háztetőt látok minden irányban, amin antennák vannak.
-
thomas77
senior tag
Ha valaki az USÁ-ba akar telefonálgatni, a rebtel ingyenes. A vezetékes és a mobil is...
-
mezosystems
csendes tag
válasz
dchard
üzenetére
Igen belteren is nagyon jó, végigteszteltem minden fele.
Mai nap arra kelek, hogy nincs térerő majd megjön de csak 2G, hívni nem tudok.
Majd megjön az LTE de nincs rajta net.Most jelenleg nincs szolgáltatás, de hálózat választásnál látszik a digi csak a simet nem regisztrálja fel.
(2 telefon is ezt csinálja) sanszos, hogy tekergetnek valamit.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
sfdrakex
üzenetére
Hát az engem hol kell érdekeljen? Ennek meg van a hivatalos módja, hogy lehet ezen variálni, mert ilyen "tévedésen" sok forintot bukhat az előfizető... ÁSZF-et nem lehet csak úgy átirkálni kedvük szerint. Ilyen esetben a minimum az lenne, hogy jóváírják a "tévedés" miatt keletkezett összegeket.
-
Lackooo84
nagyúr
Hát akkor ezt átvariálták, amikor elhoztam a simet, sokkal több ország szerepelt az 1-es díjzónában, köztük USA is.... Tudom, mert direkt megnéztem. Egyáltalán lehet ilyet? Mondjuk mi lett volna akkor, ha én az alapján elkezdek vadul amerikába telefonálgatni, aztán mire csinálják a számlát, már a 700Ft-os tarifába kerül át, azért ez elég gáz...
-
n00n
őstag
-
4Grider
félisten
válasz
kinder93
üzenetére
Ne magadból indulj ki, rengeteg gerinctelen ember él a Földön. És sokan vannak közülük olyanok, akik a jó neveltetés ellenére olyan viszonyok közé kerülve válnak azzá, amikre külsősként/barátként/sőt még rokonként sem feltételenül van rálátásod. Elég egy megfelelő barát/barátnő, egy baleset, egy utazás, egy kísértés, szóval szinte bármi, hogy megváltozzon valaki.
-
-
viktorhu
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Vagy azt, hogy ő nem is telefonált ennyit, vagy alig értették egymást a telefonban mert rossz volt a vonal és nem fizeti ki, és intézd el a digivel

Egyébként kb 20 éve az egész család az én nevemen van mobillal és nem volt gond.
-
thomas77
senior tag
Beüzemeltem nagynénémnek is egy kártyát. Egy Alcatel butatelefonba került, úgyhogy csak gsm van.
Aztán reklamált, hogy túl rövid ideig csörög bejövő hívás esetén.
Kikapcsoltam neki az összes átirányítás, de így is.
Ezek után kipróbáltam az S7-esemen is. Ha VoLTÉ-n vagyok, akkor bejövő hívás esetén csörög az idők végezetéig. Ha gsm-en, akkor viszonylag hamar bemondja, hogy a hívott fél pillanatnyilag nem elérhető.
Ilyet még nem is láttam... 😳 -
pusi1981
aktív tag
A DigiNet Aktiv 50 is csak belfoldon fog mukodni?
Kulfoldon hasznalhatatlan lesz szerintetek?
A roaming szolgaltatasrol nem talalok infot sehol ezzel a dijcsomaggal kapcsolatban. -
dchard
veterán
válasz
Lackooo84
üzenetére
A torony a falu szélén van, szépen szektorizált, 3 is jut erre a csöpp településre, dominancia is van rendesen. El tudom képzelni, hogy itt még beltéren is jó lehet a helyzet az állomás közelsége miatt. A mérések időbeliségéből is az látszik, hogy nem általában, csak csúcsidőben vacak. Ha van egyéb logikus magyarázatod, azt szívesen meghallgatom, de pillanatnyilag az látszik, hogy itt bizony torlódik a hálózat.
Ennek egyébként semmi köze ahhoz, hogy falu-e vagy sem. 4-5 kártya is elég ehhez ha kellően nyomják a forgalmat.
-
-
dchard
veterán
válasz
üzenetére
Dehát ez nem fordulhat elő, hiszen vezetékesen is milyen jól és olcsón szolgáltatnak...

Kíváncsi vagyok, hogy magyarázzák majd meg, hogy hajnalban közel tökéletes, napközben meg beszakad. "teszt időszak" vagy "rosszul méri", esetleg "nem támogatott telefon"

Dehát tudod, ez a "jóslatunk" sem jött be...

Félreértés ne essék: nem örülök neki, de azért meg sem lepődök.
-
Cs1csó
titán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Ráírtam vázolta a szitut és mondta, hogy így nem érdekli megvárja a kártyás opciót. Mint írtam merev értékrendű (pozitív értelemben)
-
somnia
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
...pi...csán rúgom...
-
zichie
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Még soha életében nem csinált ekkora számlát, a töredékét sem. Én is csinálhatok 100 ezres számlát, azt is ki kell fizetni.
Ha csinál is, akkor is így vagy úgy kifizeti, megoldja.
Ez alapfeltétel, akármekkora számlát is csinál, kifizeti nekem, bármi áron. -
-
-
zichie
senior tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Pedig működhet, ha megvan a fizetési fegyelem. Azt írta, hogy egy barátjáról van szó, tehát nem egy ismeretlen személyről. Én az unokanővéremmel tervezek ilyet, mivel digi simet szeretne, meg szolgáltatót váltani, de nem digi előfizető. Megbízunk egymásban, ő fizet nekem és nem zavarja, hogy látom a számlarészletezőn az összes kimenő hívását.
-
törölt tag
válasz
mezosystems
üzenetére
-
anglergab
addikt
válasz
mezosystems
üzenetére
Az LTE 3 MHz FDD.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Cravaly
üzenetére
Üdv, lenne egy kérdésem, nekem van DIGI-s szolgáltatásom de nem hűségidős igaz már pár éve megvan akkor is kapnék kártyát?
Másik kérdés, ha engem most még nem nagyon érdekel de egy barátomnak odaadnám a SIM kártyát akkor amit ő csinál költség azt, hogy kell fizetni? Nekem számlázzák vagy hogy történik?
-
törölt tag
Ja! Még mindig nincs DIGINet Aktív 50 SIM/stick/előfizetés.

Tegnap este zárás előtt voltam a bp.-i Árkádban és beugrottam a DIGI Pontba. Képben voltak hogy létezik a csomag, de nem köthető.

Pedig úgy mentem oda, hogy:
"Adnának egy DIGINet Aktív 50-et, egy aktív 50-esnek?
... szeletelve.
" -
anglergab
addikt
Az Invitel tényleg csak akkor ad SIM-et, ha az adott lakcímen a Digi nem elérhető, különben át kell szerződni a Digihez és csak akkor ad?
-
hackeeeee
Jómunkásember
A westendben lényegében használhatatlan a net, bat ha votma, akkor bocsi.

-
törölt tag
Amúgy mit jelent a zöld pötty és mit a a piros?

... és mik azok a sárga háromszögek... vagy az nem mobiltelefónia, hanem a bánáti bazsarózsa élőhelye?

Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig egy kis falu

... szeletelve.