Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
mezois
tag
Nem tudja valaki hogy Kisvárda és környékén merre találhatók a tornyok? Vagy hol tudnám ezt megnézni?
-
válasz
anglergab
üzenetére
Hát csak kérdés, mekkora blokkot lesz képes megkaparintani 700 MHz-en a Digi. Ha nem nagyot, akkor lehet matekozni, hogy osszák el LTE és 5G közt a szűk kapacitást.
2100 és 3600 az mehet városokba kapacitásnövelésnek (meg persze 5G-nek), de nekik az országos lefedettséget kell megcsinálniuk minél gyorsabban, az a kulcs. -
törölt tag
A készülékeikről mit lehet tudni? Mármint az érdekelne, hogy ezek gyakorlatilag kártyafüggetlen hazai árak és így olyan mintha részletfizetést kapnál, kezdő részlettel. Valóban kártyafüggetlenek? Pl. most néztem egy Samsung A20e-t dual simben, függetlenül pont ennyire jön ki, de ez is az? Megmondom az őszintét, hogy nem merek kizárólagosan a digi hálózatára hagyatkozni az olvasottak alapján és lenne mellette másik kártya is...

-
p2pp
őstag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
A 2100-as freki sztem biztosra vehető!
Ha tényleg komolyan gondolják, amit mostanában elkezdtek.
Azzal a 2100 2x15-el jó minőségben lehetne 4G-t nyomatni sztem. -
noorbertt
őstag
Google Duo es tarsainak ahova telefonszamot kell megadni azokat mikor tudjuk majd hasznalni?
Tegnap ota konyorgom hogy kuldjenek sms vagy hivjanak fel de semmi.. -
anglergab
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
4G-n is lehet 700 MHz-et és 2100 MHz-et használni, mint ahogy 3600 MHz-et is. A 2100 MHz-et néhol már használják is mások 4G-re, jó a készüléktámogatása. Viszont a 3600 MHz-et mobilok 4G-n nem támogatják.
-
noorbertt
őstag
Mi 8, sikerult adb-n keresztul
igy root sem kell hozza. Viszont rendszer frissitesnel kerdojeles hogy be fog e kavarni.. azaz visszaallitani a backup build.prop filet vagy atviszi gond nelkul..segitsegek:
https://www.theandroidsoul.com/edit-build-prop-without-root-using-adb-in-twrp-recovery/
https://www.linuxbabe.com/ubuntu/how-to-install-adb-fastboot-ubuntu-16-04-16-10-14-04 -
-
enginerus
csendes tag
Szerintem azért írták, hogy csak telefonban, mert így próbálnak megszabadulni a sok hülye kérdéstől. Biztos, hogy nincsenek felkészülve (nem is lehetnek) mindenféle egzotikus készülék beállitási paramétereiről! Pl. a SIM-es tablet hálózatilag nem különbözik a telefontól.
-
nfsu17
veterán
Szerintetek bejelentsem hibára, hogy miután kiment a hívás, az iphone öt nem írja ki újra fent, hogy digimobil hu LTE? Előtte kint volt. 216-03 LTE amit ír. De a net is megy, hívás is. Aztán lehet később visszaáll.
-
-
anglergab
addikt
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Így van, a 700 MHz és 2100 MHz a legfontosabb.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
anglergab
üzenetére
Hátha tud még idén vásárolni ezekből a frekvenciákból a digi.
Most mindenki fizesse be időben a számlákat

-
Nem feltétlenül kell hozzá TWRP vagy egyéb custom recovery, a telóra telepített Magisk Manager-ből meg lehet patch-elni a boot.img-t (A/B eszközöknél) vagy a recovery.img-t (system-as-root eszközöknél), és aztán azt nyitott bootloader és engedélyezett OEM feloldás mellett ADB-vel fel lehet íratni a teló megfelelő partíciójára. Ha ebből csak keveset értettél meg, akkor javaslom, hogy keress fel egy specifikus topikot a root-olás menetével kapcsolatban.

-
noorbertt
őstag
válasz
Armagedown
üzenetére
Ott volt az adb szerkesztés.
Nem sokára rá nézek -
anglergab
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
A Voda másképpen csinálja, ott HD (12.65 kbps) az alapértelmezett, akkor is ha analóg vezetékest hívsz (az nyilván nem tud ilyen HD-t).
Tehát Vodánál alap a HD felirat, ha HD, ha nem. A HD+ viszont 23.85 kbps, lásd az előző hozzászólásom.#10860 ish4d0w
Technológiafüggetlen a Digi 1800-a (jogilag is).
Tudnának rajta 3G, 5G-t is adni, az eszközeik (RRU, BBU, antennák) azokat is tudnák, szoftver/licensz kérdése (meg persze a core hálózatban is kell szoftver+licensz+konfig).
Az 1800-as 5 MHz FDD blokkot pedig úgy osztják fel RAT-ok között, ahogy szeretnék. Itt nincs technológiai és jogi akadály.A Voda pedig nagyon komolyan fejlesztette a 3G-jét (U900) anno.
Tehát tervezési kérdés, de nincs 3G-jük.
Amúgy egyszerű a válasz: a 3G fixen 5 MHz-et támogat, nekik pedig pont ennyi van. Lehetne 3G, de akkor nem lehetne 2G, 4G (semmi más a 3G-n kívül), mert nem lenne neki "hely". Nyilvánvalóan ez nem lenne optimális, az LTE a legfontosabb.
-
ati2
őstag
válasz
Lizingrider
üzenetére
Fogaskerék -> General -> SIM# preference
De nekem a DIGI tornyot nem mutatja a térkép, csak a Vodát. -
n00n
őstag
Cellmapperben lehet váltani, hogy melyik SIM-et használja? Mert elég idegesítő előtte mindig átrakni a Digit alapértelmezett hangra.
-
hirvadász
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség azoknak akik szenvednek a volte kapcsoló problémával!
Amire én telepítettem: Xiaomi redmi 4x nyitott Bootloader TWRP 1.21.
Amít telepítettem letöltés után
TWRP-ből:
https://github.com/topjohnwu/Magisk/releases/download/v19.2/Magisk-v19.2.zip
https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=79428892&postcount=363
Itt a Voltenabler letöltése és telepítése.
A kettőt lehet egyszerre telepíteni TWRP-ből.
Természetesen mindenki csak saját felelősségére telepítse!!! -
Ákinard
aktív tag
válasz
dchard
üzenetére
A diginek nincs 3G szolgáltatása sehol sem, teszt jelleggel sem. Tehát ha a Cellmapper-en látsz UMTS réteget, akkor az nem valós.
Ezt miért tudjuk ennyire biztosan kijelenteni?
Értem ezalatt pl. hogy az általuk birtokolt frekvencia tartomány nem alkalmas 3G-re?
Tehát tudunk valami olyan paramétert, ami egyértelműen kizárja a 3G meglétét (akár tesztelgetés céljából is?) -
válasz
Lizingrider
üzenetére
Én 3 éve vittem be állandó meghatalmazást, simán kiadták a SIM kártyát.
-
anglergab
addikt
válasz
trec12
üzenetére
Úgy tudom, jelenleg csak hálózaton belül van HD hang.
Kodekek (mobilon):
GSM FR: 13.2 kbps: csak GSM alatt, régebbi készülékkel, legrosszabb hangminőség
GSM EFR: 12.2 kbps: csak GSM alatt, kicsit újabb készülékkel, FR-nél kicsit jobb hangminőség -> GSM-en a leggyakoribb
AMR NB: 12.2 kbps: VoLTE/VoWiFi "alap" hang, GSM EFR szintű hang -> VoLTE/VoWiFi-n a leggyakoribb
AMR WB: 12.65 kbps: VoLTE/VoWiFi "3G HD" hang, "kis" HD, EFR-nél jobb hangminőség
AMR WB: 23.85 kbps: VoLTE/VoWiFi "4G HD" hang, jelenleg a legjobb, csak VoLTE-VoLTE, VoLTE-VoWiFi, VoWiFi-VoLTE, VoWiFi-VoWiFi esetén van, "kis" HD-nál is jobb hangminőség, kristálytiszta, meglepően jó hangminőség -
mezosystems
csendes tag
Ma reggel felkelek, minden telón off a DIGI, nincs térerő. Ment a bejelentés rá 20percre vissza is jött. Ilyenkor lefagy a bazis?
-
orsib78
tag
Pesterzsebet - M0 deli szakasza - M7: Siofokig egesz jo, folyamatosan streameltem TuneIN radion, talan 1-2x ment el az ut soran. A telekom anno rosszabb volt.
Siofokon egeszbecsuletes kulteri lefedettseg.
Zamardiban semmi, neha bevillan de inkabb nem mukodik.
Szantodon es Balatonfoldvaron is egesz jo a kulteri lefedettseg. -
bksgbr
tag
válasz
Lizingrider
üzenetére
Nekem az oldalukon lévő "normál" meghatalmazás elég volt. Kedden délelőtt voltam az egri DIGI pontban és azzal kezdtem, hogy meghatalmazásom van, így adnak-e SIM kártyát? De nem variált az ügyintéző hölgy, beírta a rendszerbe a meghatalmazást (a vezetékes szolgáltatásuk anyu nevén van), így innentől kezdve bármikor bármilyen ügyben intézkedhetek anyu helyett.
-
Exian
addikt
Hm, ez érdekes. Panelban lakunk, a lakás egyik oldalán a konyhaablaknál megvan masszívan a 10-12 Mbit, a lakás másik felén az erkélyen 2-3 Mbit. Ami érdekes, hogy elvileg pedig pont az erkélyről van jobb rálátás az adótoronyra és azon a felén teljes tiszta terület van mindenféle, az egész városra. A konyha felől meg paneldzsungel. Mindenesetre furcsa, hogy ~10 méterrel odébb ennyivel gyengébb a net. Valószínűleg a konyha felől lehet a torony és nem onnan (erkély felől), ahonnan én gondoltam, de furcda, hogy a falak ennyit elvesznek.
Szerk.: na de ez az igazán érdekes. Teszt közben átsétáltam a lakáson. Az erkélyről indultam, látszik, hogy ott gyengébb volt a sebesség és a konyha felé haladva nőtt. Na de a feltöltés épp fordítva, a konyha felől indulva nőtt az erkély felé

-
törölt tag
Esetleg még számít valakinek: Lumia 820-al működik a hívás és a netmegosztás is. (XIII. kerület)
-
digizsolti
csendes tag
válasz
digizsolti
üzenetére
Budapest XVII Rákoskert házon kívül (internet teszt):
HUAWEI E5577Cs-321 modem:
5 teszt (átlag):
Letöltés: kb 4-6 Mbit/s
Feltöltés: kb 1,5-3 Mbit/sPing: kb 25-29 ms
Modem jelerőssége: 4-5 között ingadozik (jó jelszint).
-
anglergab
addikt
válasz
üzenetére
De nem csak a leterhelés okozhatja.
RSRP/RSRQ/RSSI/SNR/RB-t megadod nekik, akkor hasznos infó nekik (hogy "csak" max. 2-3 Mbps a letöltés), amúgy nem.Jelerősség, interferencia, rádiós viszonyok egyaránt okozhatják hogy lassabb a mobilnet, miközben egyedül vagy a cellában. Mindezt akár úgy is, hogy annyi alvivőd (RB) van, amivel akár 17 Mbps is menne jobb rádiós körülmények között. Azaz ugyanannyi spektrumon "ülsz", de egyik esetben max. 2 Mbps-et kapsz, a másik esetben pedig 17 Mbps-et.
Mivel amúgy pont a rádiós viszonyok befolyása miatt 0/0 a garantált, ezért ilyennel valószínűleg nem foglalkoznak.
De mondhatod, hogy problémád van, ha az esetek 80%-ában (helyszín, idő) rendszeresen 1-2 Mbps alatti maximumokat kapsz és mellékeled a mérések mellé a RSRP/RSRQ/RSSI/SNR/RB értékeket is.
Ez így együtt már hasznos, ugyanis törekedniük kell a magasabb sebességre, amit a pillanatnyi terheltség, forgalmi és rádiós viszonyok megengednek.
-
betyarr
veterán
a hd hang a szolgáltatók között is létrejön?értem ezalatt,hogy ha a digiről hívok telekomost,akkor is lehet hd a hang?vagy csak hálózaton belül?
-
snowdog
veterán
válasz
thomas77
üzenetére
Úgy gondolom minden megcsináltam, de a SIM2 menüben csak a "Hálózat típusa" és az "Automatikus" menüpont látható. Esetleg az APN nincs jól beállítva, de abból meg több is van (Adatforgalmi beállítások, Üzenetbeállítások, Internetmegosztási beállítások, IMS beállítások).
Az "Adatforgalmi beállítások" és az "IMS beállítások" menüpontban megadtam: APN = internet, Hitelesítés = PAP, Protokoll = IPV4/IPV6, Roaming protokoll = IPV4/IPV6.
Elképzelhető hogy ebből pár felesleges, vagy nem megfelelő? -
ACE-
addikt
Olyat lehet állítani telefonon, ha az elsődlegesnek beállított SIM-en (DIGI) nincs adathálózat (4G), akkor automatikusan a másik SIM adathálózatára kapcsoljon?
-
thomas77
senior tag
Az a baj, hogy a hivatalosan nem támogatott készülékeknél mindig lehet anomália. A Nokiánál is, ha nem a sim2-ben van a kártya, akkor nem jelenik meg a VoLTE kapcsoló.
Viszont ha a sim2-ben olyan kártya van, ami a Nokia szerint VoLTE képes, akkor akár a sim1-ben lévő kártyán is megy a VoLTE, feltéve ha valóban aktív a szolgáltatás rajta és a menüben átállítom az adatforgalmat rá (mivel nem dual 4G a telefon).
Nyilván ezek szoftveres bugok. De ha az ember kikísérletezi, hogy hogy működhet, utána jó eséllyel menni fog gond nélkül. -
Huawei p9 lite-on minden funkció rendesen működik, nem próbálta valaki ilyen készülékkel?
-
thomas77
senior tag
válasz
snowdog
üzenetére
Nekem telekomos kártya van a sim1 helyen.
De hogy biztosan menjen neked...
- vedd ki a vodafonos kártyát.
- tedd be a sim 2-be a digiset
- ellenőrizd az APN beállításokat. Ha nincs beállítva, állítsd be újra.
- nyomj egy újraindítást
- belépve a sim menübe kapcsold be a VoLTÉ-t
- örvendezz, hogy működik...Ezek után próbálgathatod a kártyákat mindenféle kombinációban, ahogy neked tetszik.
-
Astery
senior tag
válasz
WaterWave
üzenetére
Valószínűleg a másik három szolgáltató sem foga ezt ölbetett kézzel nézni - ha időben észreveszik, hogy komoly versenyhelyzetet teremt a Digi, akkor nekik is ki kell jönni hasonlóan kedvező csomagokkal. Legalábbis én erre számítok - ezért örülök a Digi megjelenésének.
-
snowdog
veterán
válasz
thomas77
üzenetére
Ha a SIM2-be tettem a Digi kártyát, akkor nálam csak 2 G volt, de még egyszer kipróbálom.
Esetleg úgy, hogy a SIM1-be nem teszek semmit (nálam ott egy Vodafone SIM volt).u.i. Ha a SIM2-be tettem a Digi kártyát, és a SIM-be semmit, akkor valóban van 4G is, internet elérés is működik, de a VoLTE funkciót nem találom.
-
kaszcstdata
csendes tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Köszi!
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
kaszcstdata
üzenetére
Ez az első apn konfiguráció de ugyanúgy működik mint az összefoglalóban lévő ami egyszerűbb és frissebb.
-
kaszcstdata
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne a gurukhoz.
1. Samsung Galaxy S7 Edge-be tegnap tettem be az új kártyát, minden beállítás nélkül a képen látható 3 hozzáférési pont jelent meg. A középsőt használom, de a mi a másik kettő? Sőt, azokra átállni sem tudok, mert ha kijelölöm, visszalépek egy oldalt és újra lékérdezem, visszaállt a középsőre.
2. Az ikonsoron mi az a villámos izé? Nem tudom, hogy már tegnap is ott volt-e (vagy így írjam: VoLTE)?

-
adika4444
addikt
Igen, ezen fogtam is a fejem. Minden hónapban gondolkodtam, hogy mi lehet a baja a netemnek, hogy ilyen lassú. Igaz, jött SMS, de az nem volt elég egyértelmű, elvégre csak annyi állt benne, hogy 32 Kbps-re lassítják a fordulónapig
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#10784) totron:
A Telenor korlátlan flottákban 2 tera után se szólnak. -
DevKiller
senior tag
válasz
snowdog
üzenetére
Nálunk a családban van Román DIGI.MOBIL(ahogy kint van). Na most, A DIGI taktikája az, hogy most felhalmoz ezzel az ingyenes Mobilszolgáltatással előfizetőket. Miután ez lejár, választhatunk majd, hogy megtartjuk-e vagy sem(1000 vagy max 1500 ft-ért nem tartanád meg?) Így a mobilszolgáltatás élesben már sok előfizetővel indul. Lesz bevétel, és nem a semmiért csinálták az egészet. Mamám velünk ugyanígy ingyen beszél, van egy csomó külföldi(international) perce. Ott az előfizetések eszerint mennek, nem az internet a mérvadó, mert ez alapból korlátlan már a legkisebb csomagban is. Szerintetek miért lépett a vodafone, és hozta be azokat a csomagokat amik international percet tartalmaznak? Mind a DIGI miatt van, bár nem tudtunk róla, de ők igenis tisztában voltak ezzel. Egyébként, ott is gyengén indult és meglepő ugyanilyen felállással. Romániában a DIGI-nek nincs 2G szolgáltatása csak egy 3G szolgáltatással indult ennyi volt az egész. Ez be is jött nekik, és miután megjelent a 4G azóta azt fejlesztik, jelzem, elég szép már
Beszúrok ide egy képet a külföldi csomagokról, mert ugyan ez lesz itthon is, mint írtam a DIGInek ez már bejáratott dolog, mindenhol így kezdik. Ezért ilyen népszerű. -
Merlini
tag
ÁFSZ J melléklet (Mobil rádiótelefon szolgáltatás)
3.3.1 Hívásátirányítás
A hívásátirányítás végrehajtása miatt képződő forgalom díját az átirányítást kezdeményező fél fizeti. Az átirányítás díja:
− Belföldi, nem emelt díjas irányokba történő átirányítás esetén nettó 3,15 Ft/perc, bruttó 4 Ft/perc (a számlázás 1 perces egységekben történik).
− Nemzetközi barangolás (roaming) ideje alatt a nemzetközi számra történő hívásátirányítás nem elérhető.Számhordozóknak érdekes lehet, ha nincs térerő sem VoWifi.
Átirányítás Telekom/Telenor/Vodafone kártyára, ami akár „buta”, vagy két SIM-es telefonba van.Erre a célra Dominó kártyát érdemes berendelni. Ezer forintért 80 perc beszéd / 1GB internet van hozzá, max. egy évre.
Ezen a SIM-en keresztül, Digi hálózatról leszakadva is tudunk telefonálni, internetezni (navigáció, üzenetküldő app-ok, stb.) nem csak Magyarországon, hanem egy külföldi - pontosabban EU-s - utazáson/nyaraláson is. -
-
snowdog
veterán
-
DevKiller
senior tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy a lefedettségi térképen a lefedett rész milyen technológiát jelöl? 2G vagy 4G? Vagy esetleg ha valamelyik van, akkor az már lefedett terület?
UI: Láttam itt írkálásokat a Roaminggal kapcsolatban. Romániával roaming ügyben nincs mit foglalkozni. A Magyar DIGI is a Román RCS&RDS kezében van. Ergo Teszári magával fogjon kezet? Alap hogy van ilyen, de 1 roaming partnerrel, vagy spanyol digi stb. max 3-al nem fognak mutatkozni. A roaming szempont nem egyszerű, mert általába oda vissza megy. Ha a DIGI talál PL Szlovákiában Roaming partnert az Orange-ot(tényleg példa miatt) akkor Magyarba a DIGI lesz az Orange roaming partnere. A lefedettség miatt, meg nem hiszem, hogy tolakodni fognak a külföldi szolgáltatók. Bár kitudja. Egyébként Próbált már valaki roamingolni Romániában? Már lehet, hogy fű alatt működik.
-
snowdog
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Tudok ajánlani egy gyorsan terjedő negyedik OS-t is, KaiOS. [link]
A Google nemrég több mint 6 milliárd forint értékben szállt be egy alig egy éve működő cégbe. Nem csoda, néhány hónap alatt ugyanis 40 millió olyan mobilt adtak el, amin KaiOS fut operációs rendszerként.
Kimondottan a Digi szolgáltatások tesztelése céljából a napokban vettem egy Nokia 8110 4G telefont , és eddig nagyon jól működik. Az op rendszere KaiOS. Ez nem okos telefon, de szinte minden van benne, és relatív olcsó (20 ezerért vettem pár napja, de úgy tűnik pont akciós volt, mert ugyan ott tegnap már 28 ezer volt).
Hosszú üzemidő, GPS, WI-FI, BT, hotspot, és elvileg VoLTE. Azért elvileg, mert az utolsó pár firmware frissítésből eltűnt. Jelenleg nálam sem elérhető. Bízom benne, hogy majd visszakerül. Mivel a Google is beszállt a fejlesztésbe van benne Google -browser, -levelező, --térkép, és -hang aszisztens. Kísérletező kedvűeknek bátran merem ajánlani. -
wferry
csendes tag
Eddig tetszik
Mobilnet - ok 👍
a mobilnet beállitásban nagyon jól jött a forumon található APN , mert alapból nem tudta nekemSms - ok 👍 hálózaton belül és kívül
Hívás - ok 👍 hálózaton belül és kívül
Hivásnál : nekem mindig 2g re vált ,
lassan felépülő hivás
csak rövid ideig csörög ki , és utana a hívott szám átmenetileg nm kapcsolható üzenet van.Leagoo p1 pro duál sim
( VoLte van , VoWifi nincs a készüléken ) -
dchard
veterán
válasz
nonsen5e
üzenetére
A mobilnet sebességére vonatkozóan semmi értelme hibát bejelenteni, mert az ilyen esetek mögött lefedettségi probléma van, amiről a Digi is tud.
Sokkal inkább VoLTE és VoWIFI témában érdemes bejelenteni, ehhez kapcsolódva CSFB és handover problémák azok, amiket egy (kellően részletes) ügyfélpanaszból esetleg be lehet határolni, és esetleg csinálni is lehet valamit. Bár ezzel kapcsolatban is erős a gyanúm, hogy ezeket is sokkal inkább DT mérésből javítják ki, tekintve hogy az ügyfélpanaszok az esetek jó részében nem elég részletesek ehhez.
Takato:
Ott valaki elrontott valamit. A diginek nincs 3G szolgáltatása sehol sem, teszt jelleggel sem. Tehát ha a Cellmapper-en látsz UMTS réteget, akkor az nem valós.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)