- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
válasz
whitezo88 #6498 üzenetére
Nekem a PoE nem jött be, három alkalommal próbáltam ki három különböző ember unszolására, mondván ez jó, jobb, mint a Diablo 3. Sajnos nem kapott el. Ugyanakkor vannak ismerőseim, akik imádják. Nekem a Diablo játékmenete egyszerűen jobban fekszik, jobban kedvelem.
(#6500) maajsz: Ist esett, néha Vex is, de az ugye csak ilyen fél-HR. Legalábbis amikor még játszottam a játékkal, akkor így emlegettük. De Vex fölött soha semmi. Egy árva Jah, vagy Ber sem. Több 99-es karit csináltam, ami ugye azzal jár, hogy egyedül mész Nihához + Diablót runolod mielőtt lejönne w3 (Blizz Sosóval ez néha kihívás volt, ha az egyik csonti adagban a boss cold immune lett). Volt egy ismerősöm, aki bot BR-ekben runolta Diablót (nem ő botolt, ő csak bement bot runokba), és 2-3 óra alatt kiesett neki néha 4-5 HR is. Nekem egy sem.
Mondjuk úgy általában nem voltam elkényeztetve jó loottal. Egyszer esett egy full perf eth Titan, ami durva volt, azon kívül semmi nagyon kemény cucc nem esett.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
whitezo88 #6498 üzenetére
PoE legnagyobb "problémája" a legnagyobb előnye is: magadtól karit/buildet végjátékra alkalmas minőségben nem fogsz összerakni benne, hacsak nem öltél már bele több száz órát és még legalább 2-3-szor ennyit az utánaolvasgatásnak: mi-miért-merre-mennyi. Aztán ha már nagyon ász vagy ezen a téren és csukott szemmel vágod a Passive tree - gemkombinációk - gemszettek egymásra hatását - spec tárgyak módosításainak végeredményét, akkor még követheted a jófej GGG-s srácok ligáról-ligára való néha extrém módosításainak hatásait.
Ha csak játszani akarsz és élvezni a játékot, akkor még mindig ott egy frusztráló élmény, mikor a két nem tetsző karakter után a harmadikkal is nekivágsz az átugorhatatlan 10 fejezetnek, hogy összeszedd a kihagyhatatlan küldetések után járó passzív pontokat...és ha véletlenül "magányos farkas" üzemmódban teszed ezt, akkor eléggé unalmas ez a történet, nem beszélve arról, hogy 0 értsd: nulla eséllyel fog olyan cucc esni számodra, amivel közelítheted a kinézett buildhoz való cuccokat az ajánlotthoz, tehát ugorhatsz neki a kereskedésnek, ami jelen állapotában eléggé kriminális, mert mire összevadászod a cuccokat lehet ugyanannyi idő el fog menni, mint amit játszottál a karakterrel.
Amúgy teljesen jó játék a PoE, csak kicsit más. Sokaknak nem okoz problémát az előbb leírtak, vagy csak egyszerűen több élményt kapnak a játékból, ami kompenzálja számukra ezen dolgokat.
-
Andumediba
újonc
válasz
whitezo88 #6297 üzenetére
Hali
Valakinek meg van a Diablo 2 EDMOD Lexikonja? a mód készítő oldaláról sajnos törlődött,írtam neki levelet,de nem reagált az elmúlt pár napban :S Haverokkal újra tolnánk,de így eléggé rossz,hogy a rúnákkal semmit sem tudunk kezdeni például.
Ha valakinek megvan,kérem küldje el: alma1234@gmail.hu e-mail címemre köszönöm! -
wikings2
őstag
válasz
whitezo88 #6295 üzenetére
helló!
igazából az a probléma a felbontás buhera progikkal hogy battle.net third-in ként kezeli és bannol érte elég tisztességgel, hivatalos pedig nincs tudtommal amit ők is elfogadnának, tehát evégett én nem igazán használok, és nem is ajánlok ha multis játékról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- Nem lett arányos a fogyókúra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest