- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
MikeWazowski #8898 üzenetére
Eseménynaplóban mi van?
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
A D3 semmilyen módon nem lesz fizetős. Sem havidíjat, sem a Battle.net-ért nem kell majd fizetni. Lesznek fizetős cuccok, de ezek nélkül is teljesértékű lesz a játékélményed (azaz nem fogsz tudni jobb páncélt venni pénzért, viszont vehetsz egy szép alsógatyát, ami semmit ad nem de szebb leszel tőle).
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #4637 üzenetére
Ez, kérlek szépen, ez felbontás állító kis mod, amivel akkora felbontást állítasz be amekkorát nem szégyellsz.
Itt egy kép róla, hogyan is fog kinézni a játék.
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #4635 üzenetére
Ja, most nekem sem jó, de feltettem neked ide.
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #4626 üzenetére
Nézd meg ezt.
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
A Blizzard játékok egyik nagy előnye, hogy normálisan portolják őket Mac-re, és mivel elég erősnek néz ki hozzá a géped, szerintem nem lesz vele gondod.
MOD: VirtualPC ablakváltogatás meg annyi, hogy belekattintasz az ablakába. Ha kint akarsz dolgozni, akkor meg az ablakán kivüli részen kattintasz.
-
Viktor77
titán
válasz
fiATHaLON #4358 üzenetére
Amikre tudok válaszolok.
1.12-ben új nehézségi szint nincs (legalábbis addon nélkül).
Menő addon most a PlugY, ez Battle.net-es feature-öket (rúnaszavak, cuccok, egyebek) kínál single playerben, meg még sok mást is.
Felbontásra addont pedig nem sokkal feletted linkeltek, [link]. Ez nagyon szépen működik, csak a monitorod felbontása szab határt. -
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #2534 üzenetére
-
Viktor77
titán
Na, hát csak elkezdtem újra.
(Vajon miért?)
Hihetetlenül leköt még mindig.
Arról nem is beszélve, hogy bődületesen jól van megírva, patchelve. Nem kötött bele semmi hardverembe, elsőre elindult egy SP2-es XP-n, kezeli a wide monitort. Mindezt bármilyen állítgatás nélkül.
Battleneten tolom, itt most az 1.12-es patch megy.Ezzel kapcsoltaban lenne kis bibi. Nem tudok a ládába pénzt tenni. Csak 0-át hajlandó írni (bármelyik számbillenytűre, a numerikusra is), a fel-le nyilak sem működnek. Van erre valami megoldás?
-
Viktor77
titán
Ahamm. Szóval ha az sg.hu-n kiraknak egy képet a vélt játékdobozról (igaz, még a játék sehol nincs, senki nem tud róla semmit), akkor az csak igaz lehet.
Most erre mit mondjak?
MOD: Na, a legfontosabbat meg lehagytam. Annó (mivel ez a kép már igen-igen régi), utánaolvasgattam és ha jól emlékszem, valami Blizzes fórumban olvastam, hogy fake. -
Viktor77
titán
Kis poén a WoW-ból:
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged