- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
Sirandrish #5778 üzenetére
És sámán lessz vagy ez, h jön ide?
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
Sirandrish #5764 üzenetére
Dettó, plussz kiváncsi vagyok, van-e egyáltalán bárki, aki leüti a nemeziseim
Amúgy nemsoká gigaupdate, boszi megy a francba.
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
Sirandrish #5754 üzenetére
Hát izé...
"Az igazán durva itemekért pedig kelljen nagyon sokat játszani, mint a D2-ben egy Death Fathom, vagy mondjuk egy tápos fcr, resist, stat, ar ring."
öhm, te fele annyit sem fogsz szopni, a legdurvább D2es itemért gigabrutál pechel, mint én egy arany rúnáért, vagy egy sacred-junikért. A settről nembeszélnék..
.
Az, h kraftolhatsz magadnak junikot, 10másikból, az csak olyan 60as szintig menő, onnan marad a 80+os rúnaszó. aztán sacred set !darabok!, sacred junikok legalja. (az alap D2őt kábé itt hagyod abba(hell Baal meghalt 60szor), és itt jönnek az aranyrúnák, sacredjunikok májerebbje, űber ritka cuccok, stb. ja és 30Charm, ami mind mind 1-1 challangért jár.
Plussz van minden karinak 2skillje amit csak szintén challengért kap meg. +3Uberskill, amiből 1et választhatsz. A kasztok pedig önmagukban "játékosabbak".
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
Sirandrish #5739 üzenetére
...és mivel kb 10-12x anyi a mob, így elég sok 1hitkill...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #5738 üzenetére
Jah azt elfelejtettem hogy a legkirályabb hogy minden második igen MÁSODIK mob 1hitkillel a picsába..Imádoooom!
Mazoisták előnyben! -
KicsiPaszuj
tag
válasz
Sirandrish #5734 üzenetére
Gyere dumcsizzunk, majd ha meglátják, h 10k komment van, acicik pörög a topik!
A Median tök király mindenki tolja mee naon jó! Űber HARDKÓR, tiszta vér és izzadás, meg egy csomó ilyen..
ha vki azért tudja mit beszélek, jelezze!
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #4637 üzenetére
Ez, kérlek szépen, ez felbontás állító kis mod, amivel akkora felbontást állítasz be amekkorát nem szégyellsz.
Itt egy kép róla, hogyan is fog kinézni a játék.
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #4635 üzenetére
Ja, most nekem sem jó, de feltettem neked ide.
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #4626 üzenetére
Nézd meg ezt.
-
Ifju
aktív tag
válasz
Sirandrish #4629 üzenetére
-w paraméterrel indítsd
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz
Sirandrish #4629 üzenetére
Jó kérdés. Alt+enter kombinációra mit mond?
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz
Sirandrish #4626 üzenetére
Nem tudsz neki mást állítani. csak 640x480 és 800x600 as felbontás van a játékban.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #4625 üzenetére
Elinduulttt!!!
Jippi...
Nemtudom hogy..ugyanugy csináltam mint eddig...öö kérdés..ablakos müódba hogy lehet játszani? 16:10es monitoron nem tul korrek a 800*600
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz
Sirandrish #4623 üzenetére
Próbáld meg a videó teszt-et újra lefuttatni,hátha. Meg nekem egyszerre volt bent anno a virtuális meghajtóba és a rendes meghajtóban is a cd. De igazából ötletem sincs, miért lehet.
Vagy ha elég sokat nyomsz a retry-re talán elkapja
Mintha valami ilyesmi lett volna nekem is elsőre de már nem emlékszem pontosan.
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz
Sirandrish #4621 üzenetére
Próbáld meg átállítani a kompatibilitást másra. nekem Win7 X64 ment, csak már nem tudom hogyan tettem fel, ha nem működik, majd hétfőn meg tudom nézni.
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #3123 üzenetére
te hányas vagy most?
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #3121 üzenetére
de megoldottam azért nagy nehezen
amúgy kik azok a marhák akik: macilaci, anyamtyukja, bela neveken játszanak?
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #3115 üzenetére
Én sem szedem fel, máskülönben percenként mehetnék a kovácshoz.
Így is járok elég sűrűn, csak már kezdem unni, hogy semmit sem tartok meg.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #3113 üzenetére
Ja, nekem is szarnak... jó barnát a fejemre.
Viccen kívül, nincs baj a dropokkal, csak rengeteg a kék, itt-ott egy pár jobb cucc, már szinte csak gamble-zva tudok jobbat találni.
És amióta tele van a ládám rúnákkal, azóta alig találok socketes cuccot, amit használni is tudok - mit nem adnék egy 3-socketes Claw-ért (FalOhmUm).
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #3111 üzenetére
SÁRGÁT vagy jobbat alig-alig. Emlékszem egyszer sikerült régebben összehoznom a "Wealth" páncélt, plusz vagy 80%-nyi egyéb bónuszt, és akkor élvezet volt játszani, mert szinte mindig sárgát dobtak és zöldet, a boss-ok pedig mindig adtak arany cuccokat is. Persze ez már régen volt, azóta lehet hogy változtak a dolgok.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #3083 üzenetére
Megkérdezhetem mekkora volt eddig a legnagyobb karid?
Cyberbeni
Azért tudnék mondani pár olyan helyzetet, ahol bizony megüthetik a sorcit
Fullreju mindig van az övben legalább 2 sornyi ill. oszlopnyi(bár a darabszám így is úgy is megegyezik, legalábbis az Elite öveknél, de ugye a kisebbeket is lehet UP-olni)
Én jobb szeretem a HP-s megoldást. Mint írtam is, Only sorcnál lehet szvsz. használni olyan sorcot, ahol nem tesz az ember Vitára, ugyanis ilyenkor csak egyetlen skill ágat kell fejleszteni és maradhat skillpont ES-re és Telekinézisre. Én cold+fire sosot preferálom, viszont ennél minden ES-re ill. egynél több skill a Telekinezisre már a sebzés rovására megy.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3078 üzenetére
dex-re szerintem elég 50-es szinttől pakolni. str meg megvan asszem 31-2-es szinten. közben meg manára rakj ezerrel az es miatt.
block-ot meg kiírja, ha a defence fölé viszed az egeret. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3076 üzenetére
str-re 156 kell. (kivéve ha valami ad, de nekem pl semmi sem ad)
ennyi kell ugyanis a spirit shield-hez. (olyan pajzs ami nem pala only és 4 soxos tud lenni, az a monarch, ahoz pedig 156str kell)
de lehet lidless wall is a pajzs, de az csak 1 all skill, meg kevesebb fcr, meg nem ad fhr-t.
dexterity meg szinttől függően kell, hogy mindig meglegyen majd a max block a spirit pajzsnak (42% a max, és ha kimaxoltad, akkor szintenként kér +2-t)
vagy nem raksz semennyit a dex-re, csak manát tolod az ES-hez. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3070 üzenetére
p-t megnyomod, és akkor lehet partizni. (csapatot csinálni)
megcsináltam nekik a1q5-6-ot, meg a hc-t. (meg radamentet is, de szerintem nem adta meg, mert gyorsan kivégeztem, és nem dobott könyvet)
ha csinálok szobát, annak kiírja nálad a nevét. én is innen tudtam h te hol vagy. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3067 üzenetére
látom bent voltál.
de miért nem party-ban nyomtad? -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3065 üzenetére
te mindig offline vagy? mert amikor nézem, akkor azt írja ki.
vagy pedig a kis/nagybetűk nem jók. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3054 üzenetére
asszem 6-12-24-48 órás tiltások vannak. de ha azt írják, hogy temporarly, akkor biztos visszaadják.
@Goog: pg/rúna-ért. (io rúna pl most jól jönne) -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3051 üzenetére
aki csal, annak több cd kulccsa van, meg már tudja h mit hogy kell, hogy ne vegye észre a blizz.
nekem meg ki kell várnom ezt az időt.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3048 üzenetére
blizz nem szereti ha gyorsan egymás után bejelentkezek 3 karival, mert egy kis időre letilt a bnet-re csatlakozástól is az eu-s gateway-en. próbál megakadályozni mindenféle cheatet/botot/mule karit, de csak a normál játékosokat sikerül bosszantania ezzel.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3046 üzenetére
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #3031 üzenetére
kezdő igen, de soha nem is olvastam el semmi ilyesmit és mégis az első barbárom végigment hell-en, akárcsak az első nekróm, varázslóm, assám palám. Nem kell ehhez sok tudás player 1-ben bármilyen elcseszett karakterrel végig lehet tolni. Angolul pedig soha nem tanultam, csak tudom használni az internetet.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3033 üzenetére
regelve vagyok, de nincs most feltéve xfire.
ts-t meg akkor majd leszedem. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3030 üzenetére
bármikor segítek. de délelőtt ne nagyon számíts rám, valószínűleg aludni fogok, mert éjszaka élvezem az alacsony terhelést a szervereken és megy a br/tr.
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #3026 üzenetére
hát nem tudom, de amikor én hozzájutottam a diablo2-hőz már volt mögöttem 5 év szerepjáték és tisztában voltam vele, hogy mit is jelent a barbár amazon stb. skillekre meg csak ráviszem az egeret és megtudom mire jó, innentől már csak gondolkodni kell.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3020 üzenetére
ez nem így megy. mindenki felveszi magának akit akar, a másik nem tud erről.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3015 üzenetére
választasz egy jó 3 soxos sisakot, és abba a megfelelő sorrendben belerakod a rúnákat.
de vigyázni kell, hogy ne legyen színes a neve, hanem szürke legyen (tehát soxos színű, ne kék/sárga/ect.) -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3012 üzenetére
1% esélyed van rá, hha megötnek, akkor átváltozol olyan kis szarrá, ami a képen van. nem ad semmi bónuszt, legfeljebb jól néz ki.
ja és megvan a griswold armor. -
Fuck3r
aktív tag
válasz
Sirandrish #3009 üzenetére
itt is vannak csalók szép számmal csak jól álcázzák magukat
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3010 üzenetére
hogy lent a magyarázat:
"*Delirium: this ability morphs your character into a Bone Fetish for a period of about 1 minute. You can also do normal attacks in the form of a headbutt." -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3007 üzenetére
bneten indítasz egyet próbának, közben szerzed vele a cuccokat, aztán indítasz egy másikat, és átviszed arra a jó cuccokat.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #2966 üzenetére
Hát ugye vannak soso leírások lásd Cyberbeni light sosoját.
Amúgy meg sokan többször is megcsinálják a közel hasonló sorcit csak kicsit másképp próbálkoznak elérni a minél nagyobb sebzést.2 ágas sosonál azért kompromisszumot kell kötni, ahol embere válogatja hol-miben teszi ezt meg.
Én személy szerint Blizzard/Firewall párost szoktam használni HolyFreeze/Might aurás csicsóval. Mondjuk Might aura mellé nem árt egy Forty rúnaszó a csicsóra, hogy kihasználja nagy sebzést.
Hogy a sorcira visszatérjek, én kb. a következő felállást szoktam kialakítani:
Firewall 20 előfeltételre 1 skill
Fire Mastery 1Ezzel a tűz ág lezárva. Warmthra nem rakok pontot, mert csicsó Insight-jától bőven sok is a manaregen.
Lightning ágon Static 1 skill, Telekinesis 1 skill, Teleport 1 skill. Ennyi a lightning ág.
A Cold ágon Blizzard+IceBlast használattal
Nova 1 előfeltétel miatt
Mastery 1
Blizzard 20
Icecold 20
Iceblast 20
Glacial Spike erre a maradékCumó:
Kesztyű: Magefist
Csizma: Aldur
Öv: Snowclash
Gyűrűk: SOJ és BUL, ezt a kettőt lehet variálni
Páncél: Viper, de itt még szóba jöhet az 1.11-es 2 skilles sosó vagy Naj esetleg ugye valami magasabb rúnákból kirakható 2 skilles, de ezek már nehezebben összerakhatóak. Ormust is lehet használni, ha épp megfelelő skillre ad, de pl. IceBlast-os Ormus +10% Fire +13% cold dammal cold ágon jobb, mint a Viper, de Fire ágon rosszabb.
Amu: 2 sorc/all skilles, lehetséges akkor reziszttel. Tal amu, Mara vagy valamilyen szép kis rare ill. crafted.
Sapi: 2 sorc/allskilles rare allrezzel ill. HC Shako vagy NW
Pajzs: Spirit, sajnos ez minimum 156str követelmény, hacsak nem ethesbe teszi az ember annak csak 146str kell
Fegyó: na ez már eléggé képlékeny. Itt is törekszem a minél több allskillre. Spirit kard, Oculus, Hoto, Eschuta (ha sok a +fire dam rajta akkor az jobb), de a csúcs ugye a DF.Mivel 2 ágas a sosó így a cuccoknál törekedni kell a sorc vagy allskill-re, tehát amunak jobb egy +2 sorc skilles, mint pl. egy +3 Cold skill-es, ami nem ad ugye a fire ágra.
Charmoknál meg ugye 1-2-3 Cold Skiller ill rezes charmok.
A fenti kialakítással Blizzardnál el lehet érni olyan 8-9k damot, míg FW-nál olyan 5-6k magasságát. Ezzel szépen lehet írtani többjátékos gamákban is.
Mod: Persze a statok kimaradtak
STR: Cuccoktól/Charmoktól függően annyit amivel 156 erő megvan a Spirit pajzs viseléséhez
DEX: erre nem nagyon szoktam pakolni, de talán MF-hez alinál lehet szükséges de ugye HEL rúna ezt is megoldja
Energy: Na erre szintén semmit sem rakok, mivel Insight ezt megoldja
Vitality: Összes többit erre -
Fuck3r
aktív tag
válasz
Sirandrish #3003 üzenetére
bármit el lehet cserélni ami kicsit jobb a sz@rnál mert másiknak lehet pont arra van szüksége... A lényeg a PG azaz Perfect Gem, erre bármit bármilyen mennyiségben lehet adni venni...
-
Fuck3r
aktív tag
válasz
Sirandrish #3001 üzenetére
megsúgom closed bnet-en könyebb boldogulni mint otthon egyedül nyomulni
pgmekért majd runákért bármit megkaphat az ember ha nem találja meg magától álmai tárgyait, nekem pl, már mindenem megvan amit csak kívánhatok és 1 hónapja kezdtem el újra játszani (igaz ehhet nem kis mennyiségü tapasztalat is kell)Csak egy kis segítség:
40pg-et bármikor el lehet adni bnet-en 1 Pul-ért
Árfolyamokat nyomon lehet követni az arra kitalált oldalakon pl. d2jsp
2pul=um (umért pedig már sokmindent meg lehet kapni)
2um=mal (ezért már a cuccok nagy részét megkaphatod
2mal=ist ezért már nincs az a cucc amit ne adnának oda (kivétel: mara, enigma, hoto, talán ennyi ja meg Ani meg Torcsok)Ha nagyon nyomulok akkor naponta akár 4x is összejöhet a 40pg ami ha megnézed akkor 1 mal-nak felel meg... Következtes...
ui.:
d2jsp.net egy d2 kereskedő oldal ahol a Bnet-en talált cuccokat lehet adni-venni (persze azonos ladderen belül pl.: Europe) FG-ért vagyis Forum Goldért. Jó dolog, el lehet vele szórakozni... -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2999 üzenetére
sehogyse. single-s karival csak open bnetre tudsz menni (te gépeden van a kari fájlja)
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2991 üzenetére
"PH érték" legyen a team neve
hero editorba hogyan töltesz be egy bnet szerveren lévő karaktert amit sehogyan nem tudsz elérni, csak a játékon keresztül?
jah nekem mindegy lesz mivel megyek, egy a lényeg ne druida. Kedvenceim a barbi és a sorci, de ha kell átkozok nekróval, vagy smite palával.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2986 üzenetére
single kari cuccai nem hozhatók át. closed bneten csak closed bnetes cuccok lehetnek.
van mik+füles
towerrun=black marsh-ban letelézek a tower lvl5-re és kinyírom countesst, mert ő adja a key of terrort.
de itt bővebben: [link]
ja és kéne egy team név. -
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2986 üzenetére
bnetre nem tudod felvinni a single karid cuccait, bneten úgy indulsz hogy nincs semmid, tehát most nincs semmid.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2983 üzenetére
ha van akkor kéne, persze.
ja és gambliból jött már pár skiller amu, úgyhogy tudok majd adni.
pl:
lvl37
1 soso sk
+66% gold from monst
+14 allres
+30 poison res (külön vannak 14/14/14/44 formájában, de ua)
1-18 light dmg
és mond meg az acc nevedet, hogy fel tudjalak venni friendsbe. (kis/nagybetű számít!)
most d2jsp-n is regeltem, hogy hamarabb legyenek cuccok: [link] -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2980 üzenetére
fent van egy ilyen sor, ott van a regisztráció is pl.
katt
tehát ha már megvan 18-20-as szintű a karid, akkor elég 89 naponként egyszer belépned vele, hogy ne töröljék. -
Xelo
addikt
válasz
Sirandrish #2977 üzenetére
nyilván törlik az inaktív játékosokat
-
Xelo
addikt
válasz
Sirandrish #2971 üzenetére
határidős karakter, 10nap múlva lejár
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2971 üzenetére
ha alacsony szintű a karid és 10 napig nem játszol vele, akkor törlik. asszem 18-20-as szint felett bővül ki 90 napra.
nálam hell towerrun pillanatok alatt végez. (ha van light resis, akkor az a merc-é)
8000 fölött vagyok most lightning sebzéssel, 86-os szinten.
de ha van pala conviction aurával, akkor már durvákat lehet sebezni bármelyik monsztán. -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #2970 üzenetére
végülis nem gond volt sztem mert feltudtam menni..voltak ott emberek is
ELvileg Cybert a frendlistre is felvettem és már kemény lv5ös Sorci vagyok viszont!
mi az a Piros szöveg a Karimnál?[link] -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2963 üzenetére
gateway: Europe legyen a főoldalon a battle.net alatt, aztán katt a battle.net-re, ott kreálsz egy accot. utána csinálsz egy karaktert, és a név alatt vannak kipipálható részek, na azt hagyd úgy ahogy alapból van.
ja és a teamben nem sorci lennék, hanem smite pala.
aki meg nekró lesz (ha lesz valaki), az meg nyomatja a life tap-eket
és ha megvagy, akkor chatben írd be: /f a Cyberbeni
és majd mond meg az account neved, hogy én is felvegyelek friendsbe. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2966 üzenetére
nem kell 2 fajta skill, ha partyban mész.
itt egy lightning-os:
1 cold armor (+def)
1 warmth (manaregen)
minden light sk-ra 1, azután:
lightning 20
chain lightning 20
lightning mastery 20
telekinézis 16 (ez azért kell, mert az energy shield alapból 200%-át vonja le a manából, mint az életből, így csak 100%-át)
többi meg nova és lightning bolt tetszés szerint.
életre nem kell pakolni, str:156 dex:minden szinten kell rá rakni, hogy maxon legyen a chance to block
többi energyre
cuccok(nálam most épp ezek):
spirit kard
spirit pajzs (ehhez kell a 156str)
normál shako-ban ort+sol rw (harlequin crest shako tényleg jobb lenne)
Que-Hegan's Wisdom armor
+2 light sk amu +34life (már tervben van a +3 light sk gamblizása, ez is onnan van)
goldwrap öv (mf miatt)
chance guards kesztyű (szintén mf miatt)
31%mf-es magic csizma
ha meg nm mefirunolok, akkor mefi előtt 4*p topaz armor+3*p topaz helm+30mf 1 soso sk amu+ mf gyűrűk-re váltok, így kb 320mf-el tudom megölni mefisztót.
de ez csak egy hell tower+nm mefi runolós kari. hell towerben amik light resesek, azokat csicska elintézi. -
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2960 üzenetére
pedig nagyon is jó dolog ez a barbi, ugyanezt csináltam a sorcimmal normalon, csak ott blizzard-al lassítottam a tömeget közben az act2-es emberke meg ölte szépen a tömeget.
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2949 üzenetére
én 70-es vagyok és simán megyek, bár elég gyakran kell váltogatni a meteor-t és az orbot, de semmi probléma nem volt eddig.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2945 üzenetére
mastery kimaxolva? mert akkor double swingre szerintem.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2943 üzenetére
igen, de attól még hogy van egy karid closed bneten, attól még singleben játszhatsz a mostani kariddal, ha olyan a kedved.
open bneten meg csak cheaterek vannak. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2941 üzenetére
Nem veszik el. És ha mondjuk nincs internet, akkor nyomulsz singleben.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2939 üzenetére
esetleg indíts neten egy karit. szerintem sokkal élvezetesebb, mint a single.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2937 üzenetére
de bneten vagy ladderes karival?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2935 üzenetére
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2932 üzenetére
csak neten
IK szett +250 attack armor és maul nélkül.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #2920 üzenetére
Nyomni kell a mefirunokat. Szokott dobálni, igaz ritkán elég faja tárgyakat. Bár inkább Hell-en esnek jobbak, de azért Night-on is találkoztam már meglepően jó dobással
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #2918 üzenetére
Láttam, hogy mire beírtam már válaszolt, de már nem szerkesztettem a hozzászólást. Amúgy neki bneten kellene olyan amu, tehát nem olyan egyszerű azt prezentálni
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #2914 üzenetére
+3 lightning skillt ad a sorcinak a lightning ághoz
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2914 üzenetére
sk=skill
+3 skill minden lightning skillre (sosonak)
tehát lightning, chain lightning, ilyenek. -
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2909 üzenetére
89-es HC pala ott figyel bent a melóhelyes gépen
-
baliii
senior tag
válasz
Sirandrish #2899 üzenetére
csak sima egyszerü socketedbe lehet öket tenni, amiknek a neve átlátszo vagy olyan akar lenni
amugy nem igaz hogy 2-3 arany erösebb mint egy sett, attol függ milyen sett.. pl immortal king sett-nél nem sok jobb van barbárnak, nem hiszem hgy találnál olyan arany cuccokat amik jobbak annál ha az egész IK rajtad van
(IK sett: [link] ) -
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #2899 üzenetére
Így van. Azzal a különbséggel, hogy csizmába, kesztyűbe és övbe nem lehet lyukat tenni
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2886 üzenetére
mármint nálam is ilyen=nálam sem olyan, mint a képen.
és nálam is pár másodpercet megáll, aztán ugrik egyet a kép, amikor főbosst ölök. -
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2893 üzenetére
belerakod sorban és megkapja a képességeit de ha 3 runából áll a szó akkor 3 socketes kell 4 socketesbe nem működik stb.
2-3 arany cucc erősebb mint egy zöld szett.
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2889 üzenetére
olyan vértbe rakod amilyenbe akarod és értelemszerűen attól függ a defense-je is. zöldet nem érdemes összerakni, mert alig ad plusz-t, 2-3 komolyabb arany sokkal jobban megéri.
ezek tuti karakterszerkesztővel csinált kamu cuccok.
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2887 üzenetére
a griswold vért nem sokat ér magában, az elite arany cuccok sokkal jobb dolgokat adnak, rúnák meg [link] de ezt az oldalt már linkeltem, itt minden cuccról fent vannak a dolgok.
Barbárnak Duress vértet kell összerakni, nightmare-en már simán meglehet, nekem már act1-ben összejött, de most act3-ban jobban kell az all resist +50.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #2882 üzenetére
Larzuknál olyan cumót érdemes lyuggatni, amibe pontosan annyi a max lyuk ami éppen kell a kirakandó rúnaszóhoz.
Pl. találsz egy lyukmentes nagyon jó pala pajzsot. Na ezt lyuggatod Larzuk-kal. Mivel pala pajzsba 4 lyuk a max, így épp a megfelelő számú lyuk lesz a pajzsban pl. Exile-hez. Már ha éppen Exile-t akar az ember kirakni.
De nem csak rúnaszóhoz lehet lyuggatni Larzuk-nál. Ugye a Unique/Rare/magic cumókat lehet tuningolni Rúnákkal. Pl. leggyakrabban alkalmazott megoldás: sittyóba vagy páncélba tehet az ember UM-ot, hogy legyen egy kicsit több reziszt.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2870 üzenetére
csak normál socketed-ből lehet. kéket socketelve runat rakva bele pazarlás.
-
baliii
senior tag
válasz
Sirandrish #2867 üzenetére
persze h csak azzal gondolj bele: letöltenék egy karakter editor-t mege gy item creatort, mindent maxra és mindenki ezt csinálná
azert esnek jobb cuccok mert ott jobb játékosok játszanak és ami nkeik nem ér semmit az sok embernek aranyénis igy kaptam csomo mindent, néha elég jo és ritka cuccokat
nameg skal gyorsabban fejlödsz természetesen mivel 8an mentek -
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #2867 üzenetére
Arany, zöld és sárga tárgyakba csak 1 lyukat tesz Larzuk. Kék-be nemtudom mennyit, a többibe meg annyit amennyi az adott tárgyba rakható maximális lyukak száma. Mod: persze csak akkor, ha még nem volt benne egy lyuk sem
Tehát nem vagy peches.
bneten lehet közlekedni closed és open részen is. Open részen tudsz menni a single-s kariddal, míg closed-en csak bneten kreált karival tudsz menni ill. closed-es karival ugye az előbbiekből kifolyólag csak bneten tudsz játszani, single-ben nem.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #2854 üzenetére
Über Tristram-ról és Diablo Clone-ról egy kis infó magyarul.
Na meg Überezéshez a gyilkos megépítéséhez egy kis segítség
-
baliii
senior tag
válasz
Sirandrish #2863 üzenetére
hát ja singlben nehéz jo cuccokat szerezni amikkel igazán erös lesz a barb vagy akármelyik karakter
játsz battle.netenvagy kani-n az is jo MOD: és nem kell hozzá eredeti game
bár mivel ne mai darab ezért nem drága... meg én nekem csak az exp. van meg eredetiben és ingyen kaptam egy cd ulcsot az alap game-hez ami eredetihez volt szoval most megy bnet is -
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2860 üzenetére
mire is való a fórum? tapasztalatcserére ugyebár.és hogy elmond a véleményed. Legalábbis még 5-10 éve erről szólt aztán most már minden 10 éves kisgyerek teleszarja őket. Nekem se egyértelmű, soha nem játszottam battle.net-en de beírtam google-be amiket kérdeztél és jéé pár másodperc múlva tudtam miről van szó. Runaszavakat se tudom, de van google és az segít, nem kell várnom fél órát arra, hogy hátha valaki válaszol, hiszen a google pillanatok alatt megteszi.
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2857 üzenetére
nézd a kérdéseidre 2 másodperc alatt választ ad a google, ezért töltök el a válaszadással én is maximum 2 másodpercet, vedd már a fáradtságot... vagy ott a youtube az is választ ad rájuk.
-
baliii
senior tag
válasz
szia, láttam a képet, és attol függ hogy jol osztotál e hogy milyen barb vagy.
ha frenzys akkor igy ossz: 130str, 136dex, 0 energy, az összes többi meg vitalityre. legalábbis a legtöbben igy csinálják, mert a cuccok sokat adnak str-re meg dex-re
über tristamrol a legisztább meg ha youtubeon megnézel 1-2 videot a saját szemeddel -
diegho
nagyúr
válasz
az is battle.net
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #2851 üzenetére
ACT1 Black Marsh-ban van a Forgotten Tower hely.
Ennek a legalsó szintjén található egy boss, névszerint Countess. Egész jó a rúna dobása (persze a többi szörnyhöz képest), ráadásul Hell fokozaton az Über Tristram-hoz szükséges kulcsok közül az egyiket Ő dobja.
Mod: Na igen. Mint ahogy Diegho írta a kulcs bnet-es játéknál esik. A rúnadobás viszont egyjátékos módban is megvan
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2851 üzenetére
ez battle.net
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2844 üzenetére
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2826 üzenetére
str csak annyi amennyi cuccokhoz
dex szintúgy
többi vitalityre
energy nem kell -
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2828 üzenetére
players 1-ben nyomod? mert akkor igazán nem is kell több hp, de az én 1100hp-m nightmare-en már elég kevéske.
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2826 üzenetére
nagyon kevés az a hp
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #2815 üzenetére
Attól a verziószámtól kezdve él az a rúnaszó, azt jelenti.
Arra azért figyelj, hogy van jópár rúnaszó, ami csak bnet ladder karaktereknél működik
-
Shoo
senior tag
válasz
Sirandrish #2815 üzenetére
igen...felfelé kompatibilis
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2806 üzenetére
2 oldalt olvass már vissza, erről beszéltünk egész múlt héten.
-
Finwe
őstag
válasz
Sirandrish #2801 üzenetére
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #2796 üzenetére
Hát a BER-rel lehet lesz majd egy kis probléma
, mivel sajnos bazi ritka rúna
sto1911
Úgytudom csak egyszer kell beírni minden dio2 indításnál és amíg ki nem lépsz működik. Tehát nem ment semmit fájlba. -
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2785 üzenetére
láttál már olyan játékot ami két különböző verzióval ment multiban?
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #2782 üzenetére
Köszi.
Mephisto-t már én is kinyírtam párszor, de nekem valahogy nem akar jó cuccot dobni.
Lehet hogy minden boss más karaktert szeret? -
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #2772 üzenetére
Szaladgálni szaladgál néha, igaz - hiszen támadja a mobokat -, de hidd el, ég és föld egy ilyen feltápolt minion és egy bérelhető segítő. Bár azt hozzá kell tenni, hogy a bérenceket is fel lehet öltöztetni jó cuccokba, és akkor azok is hatékonyak tudnak lenni.
Közben hirtelen ötlettől vezérelve visszamentem Diablót kifingatni még egyszer:
Hátha dob valami jó cuccot. És ezt dobta:
Amúgy kinek melyik boss szokta a legjobb cuccokat dobálni?
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2774 üzenetére
most épp vista alól írok, azonnal indul a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest