- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Ulefone Armor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
válasz
whitezo88 #6498 üzenetére
Nekem a PoE nem jött be, három alkalommal próbáltam ki három különböző ember unszolására, mondván ez jó, jobb, mint a Diablo 3. Sajnos nem kapott el. Ugyanakkor vannak ismerőseim, akik imádják. Nekem a Diablo játékmenete egyszerűen jobban fekszik, jobban kedvelem.
(#6500) maajsz: Ist esett, néha Vex is, de az ugye csak ilyen fél-HR. Legalábbis amikor még játszottam a játékkal, akkor így emlegettük. De Vex fölött soha semmi. Egy árva Jah, vagy Ber sem. Több 99-es karit csináltam, ami ugye azzal jár, hogy egyedül mész Nihához + Diablót runolod mielőtt lejönne w3 (Blizz Sosóval ez néha kihívás volt, ha az egyik csonti adagban a boss cold immune lett). Volt egy ismerősöm, aki bot BR-ekben runolta Diablót (nem ő botolt, ő csak bement bot runokba), és 2-3 óra alatt kiesett neki néha 4-5 HR is. Nekem egy sem.
Mondjuk úgy általában nem voltam elkényeztetve jó loottal. Egyszer esett egy full perf eth Titan, ami durva volt, azon kívül semmi nagyon kemény cucc nem esett.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mobil flották
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Középszintű gamer PC
- Aspire A14-11M 14" FHD+ IPS Snapdragon X126100 Qualcomm Adreno X1-45 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest