- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- LTE frekvenciák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
válasz
jim_raynor70 #5922 üzenetére
Oks, köszi, akkor ez nem jelent semmit kb. Márciusban tutira nem lesz ladder reset (még ugye alig több, mint négy hónap telt el az utolsó óta), de egy esetleges április végi ladder reset meg már úgyis annyira közel lenne egy akár június végi, július eleji D3-hoz is, hogy akkor meg már értelmét veszti gyakorlatilag.
Én alapvetően pesszimista vagyok a D3 megjelenése kapcsán, júniusnál előbb nem vártam, de egyszerűen kétlem, hogy a D2-re kiadnának egy patch-et, ilyen kis idővel a D3 megjelenése előtt, ami ugye egyértelműen el fogja szipkázni a játékosokat, semmi értelme nem lenne egy olyan javításnak, ami érdemi újításokat tartalmaz ^^.
(#5921) wikings2: Nekem a négy és fél éves gépemen 1280*1024-ben high texture beállítás mellett, szűrők és árnyékok nélkül pöpecül fest, csak eleinte kell neki egy-két másodperc, hogy "magához térjen". Mondjuk mikor négyen vagyunk, és tényleg van akció dögivel, mindenki lő, meg varázsol, meg maga alá fingok a gyönyörtől, akkor meg-megröccen a cucc, de nincs vele komolyabb baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest