Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KicsiPaszuj

tag

válasz mcsabee #5756 üzenetére

"Akkor neked D2-ben tonnaszám hullottak a 3/20/20 sc-k a HR-ek, minden sarkon esett Tyrael, LLD bow, trires..." 4éve tolom a Mediánt, de még nemsikerült egyszersem 100%ra bítelni, nemhogy a topelitcuccokat megszerezni(legalábbis az álltalad említetteknek megfelelőt). Emelett nemmind1, h a cuccokat hell bál droppolja akit 5perc alatt runolsz napi 70x, és vagy dropp vagy nem. Vagy ugye, egy olyan mapot próbélsz akasztani, amit csak 40szint múlva tudnál vinni, viszont max szintű vagy:D. De haggyuk sztem eleget példálóztunk, miért nehezebb a Medián. Az, h tisztán jobb én direkt elkerültem. Tény, h "több", de már csak a D2 fanatizmusom miatt sem mondtam volna:D.
    Amit viszont kicsit komolyabban veszek, az az, h kérlek ne próbáld úgy beállítani, mintha mi ketten játszanánk összesen, a fórumán 300ezer hozzászólással bír, csak a legutóbbi updatet(4hónapos) közel 500ezern töltötték le. 2010 moddb 6. hely. Sajna Mo-n kicsit kisebb népszerűségnek örvend... vlszínűleg a tieddel szinoním hozzáállás miatt.

Új hozzászólás Aktív témák