- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
mcsabee
üzenetére
"Akkor neked D2-ben tonnaszám hullottak a 3/20/20 sc-k a HR-ek, minden sarkon esett Tyrael, LLD bow, trires..." 4éve tolom a Mediánt, de még nemsikerült egyszersem 100%ra bítelni, nemhogy a topelitcuccokat megszerezni(legalábbis az álltalad említetteknek megfelelőt). Emelett nemmind1, h a cuccokat hell bál droppolja akit 5perc alatt runolsz napi 70x, és vagy dropp vagy nem. Vagy ugye, egy olyan mapot próbélsz akasztani, amit csak 40szint múlva tudnál vinni, viszont max szintű vagy
. De haggyuk sztem eleget példálóztunk, miért nehezebb a Medián. Az, h tisztán jobb én direkt elkerültem. Tény, h "több", de már csak a D2 fanatizmusom miatt sem mondtam volna
.
Amit viszont kicsit komolyabban veszek, az az, h kérlek ne próbáld úgy beállítani, mintha mi ketten játszanánk összesen, a fórumán 300ezer hozzászólással bír, csak a legutóbbi updatet(4hónapos) közel 500ezern töltötték le. 2010 moddb 6. hely. Sajna Mo-n kicsit kisebb népszerűségnek örvend... vlszínűleg a tieddel szinoním hozzáállás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Cudy routerek
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmgyűjtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. De haggyuk sztem eleget példálóztunk, miért nehezebb a Medián. Az, h tisztán jobb én direkt elkerültem. Tény, h "több", de már csak a D2 fanatizmusom miatt sem mondtam volna