Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maajsz

    senior tag

    válasz mcsabee #6502 üzenetére

    Az 1.11-es időkben inkább magyar szerón toltam, vanilla mod volt mint a bnet, csak épp tudtál 8 karival is gamelni egyszerre (no bot csak mh), ott leginkább a hellforge volt a runa forrás (volt egy olyan crazy sorozatom ahol a 7 húzott kariból 7nek gul esett ki). Abban az időben sokkal "olcsóbbak" voltak az itemek, pontosabban kevesebb/kisebb runát értek még a perfek is - ez köszönhető volt annak, hogy kvázi kisebb szerón kevesebb playernél nem tudtal elsózni a perfet olyan áron mint egy bneten - így jóval barátibb áron lehetett venni jó alapokat, rare cuccokat. De többször esett perf viper, raven, mara még az olcsóbb mf cuccok is, mint nagel, chanceguard stb, maxos eth titan sosem, de asszem egy egy pont híján maxos griffon igen :)
    1.13-tól már csak bneteltem, de ott aktívabb időkben nagyon ment a trade (nem csak JSP-n) szóval nem kellett halálra farmolni magad, mert trade-el jóval gyorsabban össze volt rántva a kari. Főleg ha a ladder elején bemákoltam ilyeneket mint perf hoto vagy 5+ cta, ilyenkor az egy pár ist-ért vett vex, ohm sokszorosan meg is térült hirtelen és már volt is eni vagy infy. Persze ez a mennyiségű hr köszönhető volt a rengeteg botnak, azok nélkül egy ladder lazán kihúzhatna 2-3x ennyi időt.

    Az érhető, hogy belefásul az ember ha single szinten nyomja semmi trade-el, de mivel bizniszelni lehet így elmegy a D2 dropja. A D3 ehhez képest elég jól oldja meg mostmár trade nélkül is, kérdés hogy kinek jön be az a féle "szemlélet". Szívesen látnék egy D2 remastert, de inkább úgy mondanám remaket, mert ráférne valami vérfrissítés (új skillek, itemek, affixek) de inkább már tartanék ettől a mai játékok szerencsétlen balanszolását látva.

Új hozzászólás Aktív témák