- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
$mith
tag
Ebben a játékban (D2) ennek 'kevésbé' van szerepe. Megnéztem a Summoner-t Youtube-on hááát, az egy teljesen 'más dimenzió' szvsz.
#5489: +1
ITT van egy kétágas Blizz/Nova sorc elit cuccokban 3,5/2,5k damage, és akkor az mf a holdban van... youtube link
#5492: ideje elgondolkodni egy új, más kasztú karakteren
-
$mith
tag
Látod mondtam én, hogy CE Bonenekróval kényelmesen hátradőlve elkattingattál volna
. Szvsz lightningra, chain lightningra tegyél pontokat akkor a továbbiakban. Előbbi 1 szörny ellen (pl. boss), utóbbi tömegoszlatásra hatásos. Remélem Static Fieldre is tettél 1 pontot... (az am. arra jó, hogy folyamatosan castolva lecsökkentsd a monstrák életét 'közel teljesen', ezután lightninggal megadhatod a kegyelemdöfést). 1 pont még a Warmthra, meg a teleport ugye 1pont mindenképp és akkor a Lightning Masteryre a többi.
-
$mith
tag
Pedig amit te szeretnél (egy-két klikkes mindenkimeghal tehát egy kényelmes casterelés
) azt most a CE Bonenecro tudja amit linkeltem.
A: a helyes válasz a SHIFT
B: hát ezen jót nevettem
(bocs), de amúgy igen jól látod a helyzetet, mert mikor a sorcit körbeveszik (ennek max. párszor szabad előfordulnia a játék során) akkor azonnal save&exit.
C: a helyes válasz a teleport + az elején még valami jobb cipő ami ad 40% faster runt.
Minden act1ben (norm, night, hell) 1x Akaránál miután megcsináltad a DEn of Evil küldetést + 1.13 óta vannak ilyen 'izék' össz 4 db amiket Andariel/Duriel, Mephisto, Diablo és Baal dob ha megölöd. Ezeket összekjúbolod és ad egy Tokent amivel mehet a reset (ezzel asszem végtelenszer lehet resetelni),
Am. az a baj, hogy sorccal végig szívni fogsz mert 1ágas sorc ugye 1elementalt sebez, 2ágas meg nem sebez eleget mind a 2 ágon. És ekkor jön képbe a merced (csicska), akinek ha nyomsz a kezébe egy faja kis fegyvert pl. INFINTY az a convition aurával gyak. feloldja az immunokat és mindent tudsz gyakni.
Próbáld meg talán a Hammer Paladint! SZvsz a legjobb karakter a játékban és mivel nem MF-elsz nem is kell rá Enigma páncél hogy teleportálj.
-
Cyberbeni
addikt
shiftet kell nyomni, a ctrl a futás.
és ha singleben tolod, akkor act1 elejétől /players 8-ben toljad, és akkor hamarabb meglesznek a jó skillek.
esetleg javazonnal is megpróbálhatod. bár az meg a light immunok ellen nem annyira jó.
minden nehézségi fokon 1x den of evil után újraoszthatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest