- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricpet
tag
válasz
MikeWazowski #11050 üzenetére
Privi ment. köszi
-
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski #11070 üzenetére
Hát nem. Jó runt marha nehéz találni. Ahol van egy gyors sorci, aki lemegy. És van egy olyan csapat, aki nem csak láblenget.
Most ha full játékba akarsz belépni, akkor lockolnak. Ha olyanba, ami még nem létezik, szintén. -
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #11053 üzenetére
hát ja, csak egy +10 fire res sc az mondjuk lem, a +3 meg kb semmit nem ér. ha van rajta jó life vagy mf is, akkor meg megfizethetetlen. mindenesetre van pár alacsony rollosom az tuti, úgyis rendet kéne rakni a cuccok közt, ha leszek később, majd megnézem.
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #11051 üzenetére
milyen értékekkel?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #11050 üzenetére
Kéne 3, van cserébe monarchom vagy IK fegyó, ali baba, tal mask stb.
-
tPedro_
őstag
válasz
MikeWazowski #11047 üzenetére
A Shako-t és az Arachnid Mesh-t volt összesen 550.
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #11024 üzenetére
csak magára a vértre vonatkozik, azt tudod kevesebb req-el hordani.
na most meg esett egy 9% ll titan's revenge javelin, ilyet használ még valaki? régen menő volt, persze gondolom főleg eth-ben.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #11013 üzenetére
Közben meglett.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #11008 üzenetére
Akkor meglesz a griffon
-
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski #10986 üzenetére
Sajna larzukbá 5 likat tenne bele, úgyhogy ez trade, nekem 4 likas kéne.
-
wm2
őstag
válasz
MikeWazowski #10950 üzenetére
Rengetegszer fog esni. Egy idő után ott fogod hagyni. Ladder vége felé egy Shako néhány pgm lesz. Még egy 13x defes is. A “sárga” cuccoknak meg érdemes utánaolvasni. Mert ladder után PvP körökben azoknak az értéke csak növekszik majd. Ha találsz egy ilyen “sárga” gyűrűt, hogy “10 fcr, 15 str 15 dex 35 life x@res” (csak egy random példa) nehogy eladd, hogy “apitsábaezsemSOJ”. A “zöld” cuccok közül én egyedül a Tal szettet szoktam begyűjteni. Adnak pár pgm-et érte. Esetleg nagy segítség és szép free egy ismerősnek, aki most kezdi a D2-őt.
-
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski #10961 üzenetére
Az szép! Oda én nem tudok menni, mert cold immunisak sajna.
-
Joco_77
senior tag
válasz
-
Lokids
addikt
válasz
gz... eddig a mf itemek közül kettőt találtam. alibaba meg egy 17-es nagelring.
Se shako... she occu, se semmi.
-
shotika
őstag
válasz
MikeWazowski #10950 üzenetére
Nekem is nemrég esett egy ilyen
-
shotika
őstag
válasz
MikeWazowski #10943 üzenetére
Ja...
-
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski #10943 üzenetére
De nem ám.
-
pachito
őstag
válasz
MikeWazowski #10737 üzenetére
Mert nem szeretnék Sorcot vagy Paladint kezdeni és a Barbár hírhedten szenvedős az elején. Támogatással, jó itemekkel viszont tudom tartani a lépést.
-
pachito
őstag
válasz
MikeWazowski #10735 üzenetére
Én eladtam az összes rúnám, ennek is az lesz a sorsa..casualban ezzel is elfarmolgatok, ladderre meg lesz zsé hogy megtámogassam a babát az elején. Baba 4ever
Ha nem hiányzik valami kulcsitem, neked is ezt javaslom..úgyis megy le folyamatosan az áruk.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
MikeWazowski #10691 üzenetére
Most néztem a hivatalos oldalon a fórumot, ott is arra panaszkodnak, hogy kivárják a két órát, majd betölt az offline karakter oldala, és ha átváltanak az online részre, akkor kezdi újra a számolást
-
pachito
őstag
válasz
Nem, nálam ugyanez volt most. Offline fül, aztán vissza a sor elejére váltáskor.
-
vaakuum
addikt
válasz
Position queue: 560
Talán estére? -
válasz
MikeWazowski #10664 üzenetére
Nem rosszból mondom, de szerintem bookmarkold ezt a site-ot.
-
ncc1701
veterán
válasz
Nem fogod elhinni, de ez egy kivételesen jól dokumentált játék, és a google is segít.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
"Valamint hogy lehet kivenni a követ?"
Kockába bedobod a tárgyat amiben a kövek vannak, beteszel mellé egy Hel rúnát és egy Scroll of townportalt majd összekutyulod a gombbal. A kövek/rúnák elvesznek, csak a tárgyat kapod vissza.
-
Lokids
addikt
válasz
MikeWazowski #10597 üzenetére
Ingyen? mivan ilyen mindenkinek esik, csak nekem nem?
Ha nem kell elfogadom.
Kb mint a titan. Anno 1 darabot találtam évek alatt, pedig nem ritka item. -
AtHoS
nagyúr
válasz
MikeWazowski #10595 üzenetére
"azért van a fórum."...meg az Arreat Summit, csak oda értő olvasás sem árt
-
AtHoS
nagyúr
válasz
MikeWazowski #10590 üzenetére
Az a gond, hogy előbb tisztában kellene lenni a tárgyakkal és nem a vakvilágba vagdalkodni.
Csak hogy rávezesselek: szerinted a Light Gauntlets az milyen szintű tárgy? Na ugye
-
Franklin
addikt
válasz
MikeWazowski #10590 üzenetére
1 Tal Rune + 1 Shael Rune + 1 Perfect Diamond + Normal Unique Armor --> Exceptional Version of Armor
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #10569 üzenetére
Nektek ez nem így megy? Egyszer kell várnotok?
-
Lokids
addikt
válasz
MikeWazowski #10549 üzenetére
Igen. Perfect Gem. Bármelyik 3 megfelel (skull is)
-
Lokids
addikt
válasz
MikeWazowski #10546 üzenetére
Grandcharm + 3 pgem
-
wm2
őstag
válasz
MikeWazowski #10527 üzenetére
Hogy a rare és craftolt itemek jobbak, de annyiban korrigálnám, hogy főleg Non-ladderen alakult ki ennek a kultúrája.
-
Jim-X
őstag
válasz
MikeWazowski #10527 üzenetére
22 allres Mara's Kaleidoscope unique amulett magasabb szinten Charsi, azaz kuka!
(20-30ig lehet az allres) -
Blizz
őstag
válasz
MikeWazowski #10519 üzenetére
Az nemlehet, demonhide is már 4x4-es, nem tudom mivel játszol de az nem diablo akkor.. ilyen buggal 20 év alatt nem találkoztam, inkább egy screenshotot csinálj
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #10513 üzenetére
defense nő és a poti férőhely. de nézd meg az item alaptípusának jellemzőit normal/exep/elite verzióban neten és akkor látod pontosan.
torch über exkluzív drop, igen.
-
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski #10441 üzenetére
Kockában tudod az alap tárgyat exceptional-ra, majd elite-re váltani.
Arra figyelj, h a str követelmény is nő.Viszont sok értelme nincs, nyersz rajta max 100 defet, úgyis megcsapnak. Én a mercen levő cuccokat szoktam uppolni. Plö shaft valami 670-ről majd 1600-ra nőtt a defense. Övnél van értelme, goldwrapot szoktam 4 sorosra uppolni kapásból, és a normálról váltás olcsó is.
-
tiborv
aktív tag
válasz
MikeWazowski #10390 üzenetére
Azert ez nincs teljesen igy, ha megnezed minden actboss olheto barmivel nem immunisak semmire, az egyetlen kotelezoen immunis resz az hell ancients ahol a 3 boss mindegyike masra immunis ergo elemental sebzest tuti ignoral valamelyik. De ez is mar a LoD resze nem a classic d2-e.
Amugy azert azt tegyuk hozza, hogy azert futnak bele sokan -- gondolom ti is -- ilyen problemakba hogy nem sebeztek egy szornyet, mert megneztetek a guideokat es kovetitek a leirast ami valoban tok jo, de pont emiatt a haladast is megneheziti.
Aki regen jatszotta a d2-t annak nem gond pure coldsorccal ellavirozni mert tudja mit merre csinaljon, de -- nem sertesbol -- "kezdo" jatekoskent teljesen 1 agra fekudni nyilvan kompromisszumokkal jar.
Ha valaki 1 iranyba megy erosebb lesz azon a teren, de valahol mashol meg visszaut, igy buntet a jatek ami szerintem teljesen jo.
Minden class el tud menni hellig es meg tud olni ha kell mindenkit mert van ra skillje, az mas kerdes hogy a buildvideok/leirasok azt az egy agat ismertetik amirol eppen nezed/olvasod, elofelteteleznek nemi hatterinfot ami szinten nem rohato fel senkinek elvegre 20 eves jatek nem most fogjak az elejetol vegigvenni melyik potion mit csinal. -
Peddy789
őstag
válasz
A valasz eleg egyszeru.
Mi ertelme egy multiplayer jatekban hogy 2 jatekossal jobb mint egyedul?
A dark soulst hozod fel peldanak ami egy single player jatek ha jol tudom? Ennek az osszehasonlitasnak nincs sok ertelme.
A game design arra vezet ra hogy masokkal egyutt jatsz, amitol szerintem szorakoztatobb a dolog, mindig jobb tobben jatszani mint egyedul. -
pachito
őstag
válasz
Ugyan nem annyira jelentősen mint az 1. rész de szerintem ez még mindig ezt a papír ceruzás szerepjáték vonalat követi, azért lehetnek benne ilyen elemek hogy totál immunitás és társai.
-
tiborv
aktív tag
válasz
MikeWazowski #10364 üzenetére
Szerintem meg pont ez a jo benne, hogy nincs univerzalis karakter.
Igazabol minden teljesitheto minden classal csak nyilvan van ami nehezebben. Anya is siman megoldhato coldsorccal csak jatszani kell, teleportalgatni parat es mercre bizni magad. Vagy dual agban menni. Javazonnal is lehozhato act3 csak macerasabban :-)
En szeretem benne, hogy ha tulkepp nem lenne kulso trade csak ingame vagy csak a sajat dropra kene tamaszkodni akkor mindig lesznek olyan zonak amik neccesen, problemasan mennek es kuzdeni kell. Ennek nagyobb a varazsa, mint nyomni egy mittomen tempest rusht es fekudni egy gombbon mint d3ban. De nyilvan izlesek es pofonok. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
MikeWazowski #10364 üzenetére
20+ eves a jatek, az utolso nagy balance patch 15 eves.
-
Scooby
aktív tag
válasz
MikeWazowski #10266 üzenetére
Szia. Tegnap este szolgáltató vacakolt a nettel.
Remélem ma már minden rendben lesz szolgáltatói oldalról és fent tudok lenni
. Akkor persze megyünk pár karikát
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #10288 üzenetére
nekem pont nincs még, elemental druidomnak lassan jó lesz. adok érte valamit ami biztos kell. privi.
-
Peppo
őstag
válasz
Úgy látom, 5 pgem és Fal rúna között keltek el mostanában. Szóval kb. 5-10 pgem.
-
ncc1701
veterán
válasz
Szerintem már nincs ára.
Occu nem esik, bezzeg a második zöld swirling crystal esik... Andi színvak szerintem.
-
sz_abika
addikt
válasz
MikeWazowski #10212 üzenetére
Szerintem nem
Megírták hogy a userbase tehet róla, tessék többet játszani és kevesebbet farmolni!
-
ldave
félisten
válasz
Nem tudom, de a szám, amit kiír, tuti valami kamu, nem hiszem hogy amikor csak 84 ember van előttem az tényleg 10 perces sor lenne.
-
ncc1701
veterán
válasz
Asszem valami szoftver hibát kell faragniuk. Remélem, igyekezni fognak.
-
Balion
senior tag
válasz
MikeWazowski #10046 üzenetére
EWgy hét múlva indul az új liga, addig érdemes megismerkedni vele.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
MikeWazowski #9993 üzenetére
Rakj be egy képet a kockában lévő tárgyakról, kurzor az amun legyen SS közben
-
Franklin
addikt
válasz
MikeWazowski #9987 üzenetére
[link] Középtájt lesz az Item Upgrades.
-
Blizz
őstag
válasz
Összefoglaló kommentben benne van a link
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Megkeresed a hozzávaló CUBE receptet
-
Balion
senior tag
válasz
MikeWazowski #9955 üzenetére
A flail érhet egy lemet kb szerintem.
Hirdesd meg valahogy így a játékban: O 5s flail N lem
De próbálkozhatsz pullal is, bár nem hiszem, hogy menni fog, elég sok 5s flailt árulnak. -
Peddy789
őstag
válasz
MikeWazowski #9906 üzenetére
nem valami high viszont hasznos a treachery, wealth, meg par masik runaszohoz.
-
Balion
senior tag
válasz
MikeWazowski #9906 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy hasznos rúna. De nem értékes.
-
tiborv
aktív tag
válasz
MikeWazowski #9813 üzenetére
1 baalosat meg szerintem meg mefistos is van nekem oda adom estefele szivesen
-
tiborv
aktív tag
válasz
MikeWazowski #9717 üzenetére
Ha sorcot csinalsz es nyilvan nem opcio meg infinity akkor jobban jarsz pure blizzel.
En mondjuk atskilleztem orb+firewallra igy gyorsabban megy andariel meg act5ben eldricht+shrenk (cold immun mind a ketto) de light dualban elegge felejtos.
Mercet ugy tudod erositeni hogy Guillam sapkat adsz ra az ad 35% cb-t. Andariel meg tal sapka life leech miatt jo, de ha bebugolod a mercet (kb fel perc act1ben) akkor ignoraljak a mobok igy feleslegesse is valik a LL tehat gyorsabban olsz crushing blow-val. -
maajsz
senior tag
válasz
MikeWazowski #9729 üzenetére
A túlzás, hogy sebez
inkább ha a mob nagyon stunolja a csicsót akkor én is stunolom vissza, hogy a csicsó is tudja ütni.
-
maajsz
senior tag
válasz
MikeWazowski #9726 üzenetére
Fel tudsz venni vele aranyat, potit meg ki tudsz nyitni ládát messziről, kb gimmick. Meg ha pl immun valami keményebb mob és a csicsó szenved vele, akkor szoktam vele basztatni, igazából tudja akasztani több kevesebb sikerrel
-
maajsz
senior tag
válasz
A dual buildekkel sajna nem lehet annyira haladni, itt ő kvázi az orbot maineli és a CL csak a cold immuk feltakarítására való. De ettől szerintem még a orb-metor/ball build is gyorsabb.
Egyébként ha már átjutottál hellen statolj át blizzre (esetleg némi ES-el, ha nagyon halandó vagy) és tudsz runolni egész sok helyet, szóval a farmképesebb leszel, mégha ott is kell hagyni immunokat. Sima blizzel amúgy megy a baal run is, csak a második körben a cold immun csontikra kell rátelézgetni a mercet, úgyhogy azt kellene némileg összerakni. Ha raksz neki a treachery-t meg lesz az IAS, kell még egy jó damos fegyó (akár insight vmi helles alapba) meg valami life leaches sisak (andy a face a legjobb, de ha csak tal van az is ok). -
Lokids
addikt
válasz
Azért, mert ahhoz, hogy az LG sebezzen rendesen azt kell maxolni. Itt csak és kizárólag azért van, hogy a cold immunokat ki lehessen nyírni szép lassan. Feltétele, hogy a merc tankolni tudjon neked. Ráadásul a videóban lévő build már endgame cuccokra épít (pl torch, anni)
-
ncc1701
veterán
válasz
Ez cold soso, nem csoda, h alig sebez a lightning.
Btw én light sosoóra csak akkor mennék mikor van egy griffonom, mercnek meg egy infinity.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #9691 üzenetére
Szóval kéne egy kis help...
[link] ezt a buildet használtam, de a light skill valamiért nem okés, mert alig sebez és eszi a mannám irgalmatlanul. Esetleg valaki tudna adni jobb buildet? Mint írtam 76-os vagyok. Köszönöm! -
ldave
félisten
válasz
MikeWazowski #9691 üzenetére
-
Vismajor01
addikt
válasz
MikeWazowski #9554 üzenetére
Feketepiacon 3ft/forumgold, de a biztos az a 4ft/fg.
Az oldaltól is lehet venni de csillagászatian drága.
Eladni legálisan fg-t nem lehet, de ügyeskedni persze mindig lehet. Veszel fg-ért gift card játékokat, ami legális, amit itt ph-n eladz KP-ért, bumm.
én pl most pont kiszállok az online játékból, full palámat 20k fg-ért szeretném eladni vagyis cirka ~70e ft
-
Bennyboy
őstag
válasz
MikeWazowski #9553 üzenetére
3 ugyanolyan követ tudsz 1-el nagyobbá alakítani a ládádban.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #9553 üzenetére
Valamint a d2jsp-n mennyi valós pénzért lehet vásárolni, mondjuk ez hoto-t?
-
warcat
veterán
válasz
MikeWazowski #9225 üzenetére
Lilith az Diablo 4.
A játék bejelentésekor láthattad az announcement trailerben. -
tiborv
aktív tag
válasz
MikeWazowski #9166 üzenetére
Annyira nem, siman lehet futni igaz masodpercekben merhetoen lassabban mint egy light sorc. leteleportalsz 5. szintig nem allsz meg bohockodni a mobokkal es eltepeortalsz valamelyik bejaratig. Bemesz-kimesz magadra huzva Countess korul allokat es nyomod a static fieldet (ha van spirited vagy barmi ami ad +1-2-3 skillt akkor mar van nemi radiusa is) igy nem kell kozvetlen melletuk allnod hogy leszedje a hpjukat es kozben pofont se kapsz. Ha a merceden nem normal polearm van akkor pikk pakk leszedi oket es utana countessre teleportalsz, ennyi. Ez kb elite polearmmal (nekem most tresher van pl.) kb 15 sec idot vesz igenybe.
Annyit nem er hogy emiatt atskillezd magad lightra. -
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski #9160 üzenetére
Cold sorckként ne nagyon akarj Countesst farmolni, mit szeretnél tőle? Menj nm-en mefit farmolni, vagy hellen ugyanezt. De inkább szintezz NM Baalon még legalább 70 fölé.
-
Vismajor01
addikt
válasz
MikeWazowski #9160 üzenetére
Nm kitudja dobni a legtöbb hasznos uniqueot, mint viper, skullders, shako, oculus, ilyesmik.
Mausoleum az blood ravennel az egyik lejárat, nem a crypt hanem a másik
Countess fixen cold es fire immun ugyh ha mindenkepp ot akarod farmolni akkor lgt sork.
-
Blizz
őstag
válasz
MikeWazowski #9156 üzenetére
Hát ha vért izzadva farmolod hell countesst, akkor menj vissza nm A5-be, én a helyedben bossokat farmolnék (hell mephi és andariel), nem pedig olyan helyeket ahol 2 lövés vagyok mert semmi hpd/resisted és hatásos dmged nincs.
Amúgy meg a mausoleumban nincsenek fire immunis mobok, és az relatíve könnyű, ja és minden eshet ott
-
Ator
tag
válasz
MikeWazowski #9018 üzenetére
Szia!
Tudok segíteni, mi a game neve ahol vagy?
Üdv,
Attila -
vaakuum
addikt
válasz
MikeWazowski #8951 üzenetére
Ezért akár még indítani is hajlandó vagyok egyet. Indítom is... most
-
ldave
félisten
válasz
MikeWazowski #8941 üzenetére
Mi a battlenet fiókod?
-
Elemental
addikt
válasz
MikeWazowski #8903 üzenetére
Arról a szintről hoztad a lábat, ahol nyitni akarsz? Tele van a teleport könyv? Megölted már baalt azon a szinten, ahol nyitni akarsz?
-
Viktor77
titán
válasz
MikeWazowski #8898 üzenetére
Eseménynaplóban mi van?
-
sto1911
veterán
válasz
MikeWazowski #8889 üzenetére
Nemreg jott egy aprobb patch is, lehet koze van annak is hozza.
-
savior
őstag
válasz
MikeWazowski #8881 üzenetére
Nekem is sokat crashelt pedig jo gepem van. Nyomtam egy repairt, es utana mintha jobb lett volna.
-
Horvi
őstag
válasz
MikeWazowski #8825 üzenetére
Ahogy a többiek is írták, leveszed róla a cuccot és felbérelsz másikat az a szinted alatt lesz párral de ennyi.
A probléma az, hogy te már nightmaren vagy a merc meg csak 18-as ahogy írtad. Túl nagy a level különbség így büntetés van rá, nem kap xp-t kb semmit. Visszamenni az ő szintjére(normal act2-3) az meg felesleges. Bérelsz másikat és kész -
savior
őstag
válasz
MikeWazowski #8814 üzenetére
Vegyél másik mercet. Azt a szintedhez igazítja. Csak előtte a régitől vedd el a cuccokat, mert különben elvesznek.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Szedd le róla a cuccot és vegyél egy újat.
-
Franklin
addikt
válasz
MikeWazowski #8808 üzenetére
Keress rá, hogy mercenary bug, ha megcsinálod akkor nem fogják támadni a szörnyek és életben marad.
Cserébe minden szörny rád fog támadni.
-
sto1911
veterán
válasz
Lehet hülye kérdés, de adtál rá ruhát meg fegyvert?
-
ldave
félisten
válasz
MikeWazowski #8730 üzenetére
A te szinted az ő maximuma, ha jól tudom, tehát ha 34-es vagy, akkor legfeljebb addig tud ő is fejlődni és így tovább.
-
Blizz
őstag
válasz
MikeWazowski #8726 üzenetére
Miért ne lehetne? Sose nézted még meg hanyas szintű a followered? Vagy nem vetted észre hogy dingel időköznként ha le van maradva tőled..?
A followernek ugyanúgy megvannak a requirementek, mint neked. Azért az fura lenne ha 27es follower kezébe oda tudnál adni egy reapers tollt és te csak ölbe tett kézzel néznéd míg ő mindenkit lekaszál
-
AtHoS
nagyúr
válasz
MikeWazowski #8684 üzenetére
Képeket is nézegesd néha, ott jól látható mi volt a rúnák sorrendje spirithez a kardban (mármint ott ami oldalt linkeltél)
-
tiborv
aktív tag
válasz
MikeWazowski #8678 üzenetére
Mar legalabb 20x be lettek ide rakva linkek ahonnan erdemes tajekozodni es nincs ilyen eliras :\
-
sto1911
veterán
válasz
Bszki...
-
Balion
senior tag
válasz
Rúnákat tudok adni, meg kardom is van
-
DaveHutt
őstag
válasz
Ne add fel. Nightmare-ben sok Amn rúna esik.
-
Elemental
addikt
válasz
MikeWazowski #8662 üzenetére
Tal thul ort amn.
-
Balion
senior tag
válasz
MikeWazowski #8662 üzenetére
Minden nehézségen egyszer újra tudod rendezni, act1 Akaránál kérheted.
-
Vismajor01
addikt
válasz
MikeWazowski #8641 üzenetére
Dobozban Tal-thul-ptopaz(ha armor, fegyvert most nemtudom fejbol), vagy Larzuk.
Dobozzal as a vicces hogy mindig 6 lyukkal szamol, es ha a cuccba nem mehet 6 lyuk akkor a max lyuk eselye novekszik. Alapbol kb 20% mindegyik, de ha egy armort akarsz kilyukasztani akkor 60% h 4 lyukas lesz mert 5 es 6 nem lehet. De azt sajnos nemtudom 100%ra h ez fegyvernel is igy van
Wandnal is igy van ott vmi 90% h 2 lyukas lesz.
-
Balion
senior tag
válasz
MikeWazowski #8641 üzenetére
Act 5-ben larzuk rak bele, miután megcsináltad neki az első questet.
-
Franklin
addikt
válasz
MikeWazowski #8638 üzenetére
Csak figyelj, hogy nem mindegyik Crystal Sword jó, normalon csak a bocis pályán eshet olyan, amibe 4 socketet lehet rakatni act 5 kovácsnál az 1. küldi után.
A nightmare-en esett kardok is jók (bár azt nem tudom, hogy melyik szinten kezd el esni 5-6 socketes, az ugye megint nem jó).
A 4 rúnából kettő szintén csak nightmare-en eshet, countess érdemes farmolni. (esetleg ha normalon sokszor farmoltad countesst, akkor a kisebb rúnákat fel lehet fejleszteni, de nem éri meg).
-
vaakuum
addikt
válasz
MikeWazowski #8638 üzenetére
Nemrég kérdeztem én is, normalon nem esik minden rúna SPIRIT-hez, kardból meg csak a normal bocis pályán esettből lehet biztosan 4 lukasat csinálni. Crystal sword a preferált, annak a leglacsonyabb a követelménye. Persze ha véletlenül találsz gyárilag 4 lukasat, akkor az működik, de kétlem, hogy olyan hamarabb lenne, mint 3 komplett rúnaszavad.
-
Elemental
addikt
válasz
MikeWazowski #8568 üzenetére
Pc-n egérrel ráhúzod az ikonjára, vagy shift + az ital billentyű (1-2-3-4).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- VoLTE/VoWiFi
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- EAFC 25
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest