- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
Vismajor01 #14855 üzenetére
Thx, akkor elengedem. Telézéshez bőven elég ami a többi cuccból jön, assassinnal amúgy is csak ritkán használom.
-
kraken
tag
válasz
Vismajor01 #14828 üzenetére
Köszi
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14804 üzenetére
köszi!
az über diablo change elég masszív, mostanában ne vegyen senki anni-t, eladni is csak nagyon gyorsan
- throw barb változtatások királyok, főleg a replenish esélyek!
- druidnál végre:
"Summoning
Druids can now have spirit wolves, dire wolves, and bears all summoned at the same time"a shapeshift attack speed kalkulációt nem értem, meglátjuk melyik lesz akkor, de a 150%-ra rakott cap miatt vsz mindegy is, nem lesz nerf az tuti.
- palát tovább buffolták, nevetséges..
- a merc változtatások tök jók a class itemekkel!
- rúnaszavak(!):
"Plague can now be used on Claws and Daggers in addition to Swords
Infinity, Obedience, and Pride can now be used by Spears and Amazon Spears"akkor tényleg tuti az assa, poison nova plague claw-ra fogok hajtani mint endgame!
wm2: neked meg kötelező megcsinálnod a spearzontbudget obedience +3 ama spear-el 40% crushing blow-al? nobrainer.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14666 üzenetére
-
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01 #14666 üzenetére
Olyan ez, mint a torcs. VKinek egyből 20/19 sorc, nekem meg 6-ból 6 low kuka volt.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Vismajor01 #14654 üzenetére
Trú, szóval mindenkinek igaza van.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Vismajor01 #14652 üzenetére
Mi Diegho kollégával szerintem nem single playerről beszéltünk, az a szövegkörnyezetből egyértelmű.
Feltételezhető, hogy nem oda vásárolt forum goldért.
Te csatlakoztál be egy beszélgetésbe, ami Bnet-es játékról szólt, így valószínűleg nem én kevertem össze a dolgokat.
Mindegy is, részemről téma lezárva. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Vismajor01 #14648 üzenetére
Ismerem a build-et, Slashdiablo-n is sokan használták, viszont a ládában mindig volt mellé egy hoto is, mert nem mindenhol hoz annyit a clear speeden.
Igazából egyedül a light immunoknál van igazi benefit, ahol a convi megtöri az immunt és ugye ott ilyenkor is magas a resistance. (jó kis maphack ki tudja írni, kár, hogy itt nincs)
Viszont nem immunoknál nem nagyon számít, mert ott a convi már önmagában nagyon lehúzza a light resisteket és egyébként is gyorsan ölsz.
Viszont buksz FCR-t, buksz allskill-t, MF-et, resistet, stb.
Kérdés, hogy melyik a fontosabb. -
maajsz
senior tag
válasz
Vismajor01 #14648 üzenetére
Sokan alábecsülik a - enemy light rest, sokszor nem is tudják hogy skálázódik immun betörésnél. Anno mikor sokat carryztem infi sorccal, 8 playernél inkább feltettem CM-et mert sokkal jobban ment. Nyilván létezik életképes megoldás Tal settel is, de szerintem nem kézenfekvő build, illetve túl sokat nem is láttam -5-ös light facetekkel telerakott Tal-t.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Vismajor01 #14636 üzenetére
Dehogy must have, a tal set is ad - resistet, és mellé ott a lightning mastery és társai. Többet ér.
Ettől csak egy griffon-os Sorc jobb, ha lightning a téma. -
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14636 üzenetére
crescent moon-t mibe rakjátok? az csicsó cucc, nem? akkor meg a -res nem hat csak a csicsó sebzésére, meg amúgyis melee statok. szóval ez fő karinál kell legyen, de az meg mit kezd a 20 ias meg hasonlókkal?
-
diegho
nagyúr
válasz
Vismajor01 #14629 üzenetére
Aki az elején belekezdett a kulcsmásolásba, az nagyon komoly fg mennyiséget be tudott húzni, most annak a 10%-ából össze tud rakni egy fullos karaktert. Én konkrétan kb 10 kulcs szettet farmoltam ki, ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy most 2 fullos karakterem van, bár a barbárt leépítem, az infinity sorc mellett nincs sok értelme, ezzel mindent is pillanatok alatt lehet farmolni.
Ha már infi sorci. Mennyire van értelme crescent moon karddal használni?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Vismajor01 #14608 üzenetére
Nem bántam volna, de még így is igen értékes, indítottam rá egy licitet a Traderie-n, meglátjuk. Természetesen Pindle dobta. Nekem mindig ott esnek a jó kesztyűk és circlet-ek.
-
Jim-X
őstag
válasz
Vismajor01 #14608 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Vismajor01 #14571 üzenetére
Azt sosem próbáltam, egyedül nehéz.
Régen sok karit húztunk át classicon, hogy hf-en törjünk. Még a Kani-n, ugye ott bármennyi klienst lehetett futtatni. 8 Diablo ablak futott egyszerre, 7-ben kiskari, egyben a húzó. Elszórakoztam magamnak, napi pár kör HF töréssel. -
Cadal
őstag
válasz
Vismajor01 #14425 üzenetére
Vis, ncc1701 Köszönöm a válaszokat. Azóta többször is ránézek d2jsp-re. Nyilván más mint Traderie, szokni kell, hogy mit hol talál az ember, de működik szépen azt látom.
Azért annak is megvan a romantikája, hogy trade-nél csak odaadod a tárgyat látszólag ellenérték nélkül, mert ugye a fg a d2jsp-n vándorol. Kicsit hasonló ez mint itt a PH-n a hardverapró, itt is mondják, hogy ne utalj előre. Én mindig előre utalok, de csak olyannal üzletelek aki pár éve már itt van és jók az értékelései. A bizalom kell a bizniszhez.
A rövidítéseket még szokni kell, hogy mi micsoda. Esküszöm régen volt trade rövidítések is összegyűjtve, de most csak ezt az általános gyűjteményt találtam. -
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14426 üzenetére
simán, köszi előre is. ja és Cadal tematikája én csak bővítettem, javítgattam!
-
Cadal
őstag
válasz
Vismajor01 #14408 üzenetére
Szia Vis,
Van egy D2jsp regem, még régről. Nézegettem is, hogy hogy tudnék tradelni ott, de sok dolog nem világos. Olvastam a d2jsp Trading Rules-t de nem lettem okosabb a felmerült kérdéseket illetően. Jelenleg a fent említett Tradeire oldalt használom, mert egyszerű a trade, (szóval csak abból tudok kiindulni, ezért sry).
- Mi történik, ha meghirdetek egy tárgyat, majd két napig nincs időm játszani, olyankor látszódik a hirdetésem és aki megvenné azt, az nem tudja, mert nem vagyok online?
- Ha épp játszok és van 10- 20 tárgy hirdetésem D2jsp-n, hogyan kapok róla értesítést, ha valaki meg akar venni valamit, vagy 5 - 10 percenként Alt+Tabolni kell, hogy benézzek jsp-re jött-e hozzászólás a hirdetési topikjaimba?
Bár tradeire-t használok, van egy alapvető problémám vele. A kereskedés jellemzően rúnákkal történik, így a vagyon azokban tárolódik. Jsp előnye, hogy ott fg-ban van a vagyon. Ami akkor jön jól, ha az eladásaid során felhalmozod, idővel (mivel itt is sokszor felmerül, hogy csökkennek az egyes dolog árai pl: Ber runa) olyan runát is meg tudsz esetlegesen venni, amire tradeire-n nincs lehetőséged, mivel a runáid az idő múlásával ugyan azok a runák maradnak...
Ehhez az egészhez hozzátartozik, hogy nekem nem esnek a high runák, Ber-t még csak nem is láttam még. 1 Lo, 1 Vex, talán 2 Gul. Ist csak kereskedésből van és ennyi. A játék egy része számomra ismeretlen (enigma, infinity..) mert bár igyekszem sokat farmolni egyszerűen nem esik Ber... roh@djon meg a játék -
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14412 üzenetére
köszi, nem kukiméregetés miatt írtam a trade-ek számát, csak hogy értsük, hogy nekem nem kell magyarázni a listázott és az eladott cuccok árai közti különbséget. szóval én csak linkeltem valamit hogy mindenki láthassa mennyire ritka cucc ez, te meg leszóltad.
de most már látom a jsp-n is, bár kétlem hogy kicsivel 2 ber felett 15/30 jewellel lenne socketelve. ha igen, akkor azt meg kell venni, mert a traderie-n a valódi árak ezekre minimum 2x-esek. miközben persze minden mindig annyit ér, amennyit épp fizetnek érte, ha valakinek épp nagyon kell vmi, sokkal többet is kiad rá.
a vélemény szabad leírása teljesen alap, de a másikét is el kell fogadnunk. azt is ha valaki másképp játszik más cuccokkal, ha nem akar keresni még egy nagyon ritka itemen sem, vagy ha elvből épp másik platformon szeret trade-elni.
shotika:
wow jó sok kari, te tuti nem olyan vagy mint én hogy többet trade-elsz és agyalsz mint játszol. nekem a 92/92/87-es három karim alatt esett egy ohm, egy gul, egy cham meg egy ist és mákoltam egy lo-t publik game-ben más után, ennyi. ahogy írtad ennél te vagy 5x több rúnát pottyoltál. -
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01 #14412 üzenetére
Már csak 510 a ber? Eléggé lement az ára.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14408 üzenetére
nyilván a traderie nem etalon, de én onnan tudok linkelni mert ott vagyok regelve, 411 trade-nél járok jelenleg. jsp-n meg te, várom a linkeket screenshotokat, tényleg érdekelne miért megy a tőzsdén a 15/30 és egy kvázi perf andy (144ed a többi mellett KRÉZI!).
leszólni azt tudsz dolgokat, már bizonyítottad párszor, most pls mutass is valamit.
én meg szó nélkül csinálom majd este a "Legfölöslegesebb rw"-t
-
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01 #14404 üzenetére
Sosem értettem azokat, akik ráülnek egy ilyen feleslegesen overkill itemre, miközben annak az árából tisztességesen fel tudnának öltöztetni 1-2 másik karaktert kompletten.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14404 üzenetére
1000-nél biztos drágább, mondom, csak a jewel 2 ber bele.
-
shotika
őstag
válasz
Vismajor01 #14394 üzenetére
Jóvanna
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14388 üzenetére
szerintem magadból, meg a többség játékstílusából indulsz ki. nem baj, csak ha én nem mindent átugrálni, kulcs farmolni akarok meg embereket húzni (ami ugye a patch után egy fokkal nehezebb lesz, így drágul majd a rush service), hanem gyorsabban mérgezni és a summonokkal kapirgálni, akkor nekem az enigma ehhez a karihoz tényleg felesleges. mivel a másik fő karim fury druid kötelező fortival, és mellette csak gf barbom van még, azoknak se kell enigma. necronak tökéletesen elég swapon a naj staff ahhoz a kevés teleporthoz ami érdekel. gold-dal is bírnám, de nem is kell, mert most is alig használom a teleportot.
szóval vsz fogom a bramble-t, az fhr miatt felszabaduló sc helyeken elfér +1 skiller így a vipermagi +1 all poison részen ki is van egyensúlyozva, permanens teleport híján nem gond a kieső fcr meg a mana se, és köszi szépen elteszem a roll-tól függően 62,5-125% plusz posion sebzést. emellett a res-ekből is egyszerűbb visszaépíteni a hiányt úgy hogy van +100 poison és +30 fire az enigmához képest.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14385 üzenetére
legfeleslegesebbnek azért nem mondanám, csak drága. poison necro-nak damage-re nincs jobb, olyan ez neki mint a death web. drága de pótolhatatlan, túléléshez is többet ad mint a damage reduction mivel a halott mob nem sebez. nyilván mobilitásra enigma a jó, de a summon-okhoz a bramble aurája is nagyon üt, ráadásul a 2.4-ben azt elvileg buffolják (minden thorns flat dmg lesz, hogy ez mit jelent még kérdés. holnaptól él a ptr, ott kiderül, azt már megvárom vele).
szóval még nem döntöttem el, a 25-50% posion dmg varia miatt fázom tőle csak. nyilván ha esne egy ber vagy jah, akkor nehezebb kérdés lenne, de így hogy pont a felénél járok, az enigma max csak vágyálom. ezen a szinten összegrundolni még egyszer ennyit már nincs kanalam, mivel nekem nagyon régóta nem esett semmi rúna. egy pul volt a max tegnap, így ezt a sur+ohm-ot nagyon apránként trade-eltem össze, fal-lem-pul-um-mal-ist darabokból. már jócskán 400 adásvétel felett járok traderie-n... szóval ennyi erővel kirakhatom ezt most, aztán használom és ha akarok enigmát, eladhatom. vagy ha határ mákom van a rollal, akkor érhet enigmát simán a cucc, +40 poison felett már sima.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14285 üzenetére
flickering flame érdekes. budget travincal run vadállat is lehetne a nagy res-ek miatt (+106 fire és +13 to max fire res), ha nem vex lenne az ára. addigra már minek. bár a +max res elég ütős, gf barbon ugye már most 30 fire absorb és 85% fire res van, ezzel simán elérhető a 95% cap és még a csicsó is kap +8% maxot. ha lenne valami cucc, amivel fire spellt tudna a barb, akkor a +3 miatt simán lehetne nyomni vele
.
amúgy a half freeze és a -50 poison length is rohadt jó rajta.
de asszem fire druid, vagy pala/sorci fogja használni, ez talán nem merc sapi lesz végül, ha csak nem buffolják agyon tényleg a caster csicsókat.a plague is móka, poison necro kicsiben, summon nélkül és csapkodva. végre egy jó 3 socket sword rúnaszó és végre a cham-nak jó felhasználás. a -76 posion duration egész partinak szintén hasznos aura rajta. valami posion alapú karival (melee necro, assa?) bazi gyors fegyverrel vad.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14259 üzenetére
de komoly, mindent bekebelez minden, így múlnak el a jó dolgok lassan
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01 #14234 üzenetére
pontosan
poison nekronal:
- ha nincs immun, akkor kb a regi 1.04es novasorc tempojat tudja (vagy diablo 3 wave of force buildek, esetleg a jelenleg speed water inna), tele cast tele tele cast tele cast
- ha van immun, akkor meg a csontvazaiddal koncentraltan akarsz haladni, ami kb tele-tele-tele-amp-tele-tele-amp-tele-amp patternt jelent.ok, amikor en probaltam ott ilyen 40 koruli skillekkel mentem, de players8ra is boven eleg volt a dam. ott 4.5szoros hprol beszelunk.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14234 üzenetére
-
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01 #14204 üzenetére
Nem akartam azt beírni, h Carsi tán ad értük goldot.
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #14204 üzenetére
Akkor eddig rossz dolgokat gyűjtögettem!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01 #14174 üzenetére
hasznalsz revivet? 1.10 alatt egesz biztos a bunkosokat utotte mindenki es nem a nekrom.
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01 #14139 üzenetére
Pislogtam is rendesen.
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01 #14134 üzenetére
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01 #14076 üzenetére
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01 #14061 üzenetére
Heavens Light. :-) Ber-t mégsem tehettem bele. Talán Eth rúna, ami még szóba jöhet: −25% target defense. Ez egy 80-as pala. Jól jön az OW neki. Max. még 1-2 lvl-t ugrik ladderig. Egyébként van olyan rúnaszó, ami 100% garantálja az OW-t, a Malice. Ill. A Fury (Jah Gul Eth) 66%.
Miért elég a 10%? Fegyverben nem működik ez sem Smiterrel? Érzetre pedig annak tűnik. Placebó? :-)
Barbár és Assa kapcsán találtam egy ilyet:
The chance to trigger OW is the sum of all items you carry. Only exception are dual-wielding barbarians and assassins: In this case, only the OW from the striking weapon plus OW from non-weapon items counts.
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01 #13914 üzenetére
ez jutott eszembe a "slows most enemies in its radius"-ról :-)
-
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01 #13875 üzenetére
Ugyanannyi pontból blizzard erősebb. Csaxólok.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Vismajor01 #13870 üzenetére
Úgy látom ez CSAK coldos build, ezt cseréltem le arra az egy fokkal élhetőbb, de még mindig useless-re ami most van. Volt hogy 1 órát csapkodtam Diablo mellett egy elitet mert azzal a villám skillel ütöttem amit használ a videóban, és 1 millió goldot vitt el az, hogy a segítőt élesztgettem hogy megint megüsse a mobot 1x. Muszáj volt leütni, mert a krampusz nem jött míg az életben volt. Erősen foscsi gearem van, lvl 30-as rúnás gearrel, és a segítőn sincs jobb. Szóval én valami blizzard/chain lighning kombósra gondoltam, ami addig is karcolgat míg nincs meg hozzá a gear. A "szerezz egy tokent valakitől" az nálam úgy néz ki hogy lobbiban random emberekkel nem szoktam játszani, félek az online community-től, FF14-en kívül nem láttam normálisat. Továbbá van 2 ismerősöm, az egyik most vitte végig normált 2 hete, azóta nem lépett be, a másik meg talán 2 hónapja
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
Vismajor01 #13832 üzenetére
Minden stimmel, ugyanúgy csináltam mindent, mint a másik 6 karakteremnél. De akkor megpróbálom azt, hogy kidobom a kalapácsot és a követ is és újra kinyírom Mephistot és a kovácsot. Csak érdekes.
-
Hangfalképű
tag
válasz
Vismajor01 #13802 üzenetére
"Barki aki valaha komolyabban jatszott d2vel nevetsegesnek tartja h d3ban at wwzek egy tomegen es 6 junik meg 12 set esik kibeloluk."
Azt azért illene megemlíteni, hogy D3-ban nem az számít, hogy kiesett e egy cucc, hanem, hogy milyen roll van rajta és mivel elég széles skálán mozognak az értékek, hiába van meg az összes cuccod ami kell, lehet, hogy kurva sokat kell pörgetni, mire használható lesz. Ehhez pedig olyan material kell, amihez tengernyi junik kell.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #13826 üzenetére
ez király thx
-
sto1911
veterán
válasz
Vismajor01 #13802 üzenetére
A D3-ban nem lehetett tovabb adni? Amikor utoljara komolyabban jatszottam vele, mintha lehetett volna, de az szerintem evekkel ezelott volt.
Szoval amit en szeretnek, hogy publikban mas ne vehesse fel a cuccaimat.
Szemely szerint en azt se bannam, ha a kulso igazi penzes trade oldalak megszunnenek, es jatekon belul lenne implementalva mondjuk a traderie.
(Vagy ha jatekon belul tobb infoval szolgalna a GUI, bar ezen elvileg fognak javitani.)Ezert vicces, hogy a botolas pl. kvazi megengedett, ha ennyire erdekelne, 7/24-ben menne itthon vagy 50 bot es lenne mindenem.
Na mindegy, tudok nelkule elni, meg eleve csak kis odaszuras lett volna reszemrol a cikkhez fuzott kommentem, nem vitageneralo, ugyse rajtunk mulik.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #13781 üzenetére
ez komoly, és még tök jó arc volt
ncc1701:
jajj megnéznélek grief-estül überen, csak nemtom ma ráérek-e majd, meglátjuk. esetleg izenj itt előtte. -
wm2
őstag
válasz
Vismajor01 #13773 üzenetére
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #13767 üzenetére
köszi, anno ebből a videóból indultam a ribcrackerrel, de én inkább budget über-re építettem, és azt tápoltam tovább később. nem igazán kell a CB miatt nekem +max dmg charm meg semmi dmg növelés, így jóval olcsóbb volt. hell-en ígyis elég minden ellen, nem igazán hiányzik a +str és a viszonylag kevés fizikal dmg miatt nem is lenne olyan hatékony.
asszem hearth of wolverine-t fogok tolni ha buffolják hogy túl is éljen, a +life spirit tényleg értelmetlen pwm-re (3800 körül van spirit nélkül), azért az kényelmes. pl nitha-hoz én be nemm mennék még ezzel se 3000 hp alatt. a cta ahogy ő is elmondja tök felesleges és kényelmetlen használni, ezért van nálam +5 skill staff swapon inkább, így spirit monarch se kell.
szóval értem én, de mivel nincs már szabad respec a karin, szerintem marad is ilyen hibridként, 100 str hard pointtal és minden más vita-n, azért a felbuffolva 4k+ life überen ugyanúgy jól jön mint nitha ellen.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #13749 üzenetére
vicces, de lehetne, amúgy már ígyis van rajta 100 hard pont (low dmg cb miatt jól jön), abból még simán betolhatnék vitába vagy 35-40-et
de mondjuk eth botd-vel kéne is pakolni rá és még több értelme is lenne.
-
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01 #13628 üzenetére
Pontosan. A mostani viperem már nincs is uppolva. A goldwrap is ugye csak a plusz slotok miatt.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #13628 üzenetére
sztem a majdnem +200 def megér lem+ko-t, főleg hogy socketeltem is. még mindig jobb mint perfekt roll mid-tier fal/lem/pul itemeket hajtani um/ist körül
szóval ez csak gear optimalizálás, mert mikor már mindened megvan, akkor is kell valamit buzgálkodni
amúgy tutira sokkal több órád van a játékban mint nekem, de játékon kívül sztem épp fordítva. számomra a trade és agyalás szinte fontosabb mint a játék/farmolás. mindenki máshogy szereti!
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01 #13492 üzenetére
Kurast Shield
Strength Requirement: 124
Defense: 154 - 172
Durability: 55
Chance To Block: 55%
Scared Targe
Strength Requirement: 86
Defense: 126 - 158
Durability: 45
Chance To Block: 60%Igaz. A str "picit" magasabb.
Bár torch/anni/esetleg ennivel gondolkodva eszembe sem jutna mekkora a str. Guillaume's Face is pl. 115. Mindegy. Egyiket sem tudta volna megvenni a háromból. Nem alku és vásárlási szándék vezérelte. Mindenki meg tudja mondani, mi a legjobb, de arra nincs keret, egy kicsit rosszabb meg nem kell.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #13375 üzenetére
sztem a semminél azért többet. vagy minden csak a hammerdin?
-
Vismajor01
addikt
válasz
Vismajor01 #13234 üzenetére
Ja ez 10.000 run alatt :D
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Akkor én is megyek traviból pitbe este.
-
wm2
őstag
válasz
Megyek pit!
-
ncc1701
veterán
válasz
Ez honnan van?
-
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01 #13173 üzenetére
Fasza lett. Külön érték, h mindent sk találtál hozzá.
-
Ptech
addikt
válasz
Csak annyi jutott eszembe, hogy az iron golem elvileg "felveszi" az item tulajdonságait, amiből summonolod, igy lehet pl Insight-ból előszedve meditation aura-t adni neki, csak ha tovább akarod minmaxolni
Cadal: manuláisan kreálsz a lobbyban játékot, amire később vissza tudsz lépni
-
wm2
őstag
válasz
Uhh! 👍
-
Lokids
addikt
válasz
Vismajor01 #13149 üzenetére
108% lg resem van.
Nekem úgy tűnt a poisonnal van bajom. Az csak 30%. -
Lokids
addikt
válasz
Vismajor01 #13146 üzenetére
alap gear.
Ribcracker upped - shael
Jalal - ort
Duress vért
Highlord
Dracul
Raven
String of ear
random res+5ll ring
Gore rider -
Lokids
addikt
válasz
Vismajor01 #12927 üzenetére
Blizz sorcal hogyan? Az odajutás oké, de ott mindenki cold immun.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #12924 üzenetére
igen, én tök másról beszélek lawbringer kontextusban, swap-on tartva egy kis méretű gyors de low req kardot a fury druid kezébe téve rácsapok párat amíg beadja a 20% esélyt, és utána vissza main fegyverre és kivégez. oda ahol a csicsó lehal.
ki is próbáltam, tök faszán működik, hamar beadja, innentől tényleg 0 para a nitha run:
rendfenntartó kiskutya, beraktam nektek képet a nagy karddal a kezében
a levett res hatása a képen látszik, a fejük fölött az a világos szmötyi, ez pl sokkal jobban látható mint a reaper-nél (ott nekem fel se tűnik, csak abból hogy ütöm és végre lehal az immune). szóval nekem ebből a rest inpeace nincs is használva, ezzel ritkán fejezek be szörnyet. -
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01 #12924 üzenetére
Ezért kell a nyakába teleportolni, és egy csapással leb@szni.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #12919 üzenetére
bakker, tényleg, azt hittem az csak dmg növelő, látszik hogy sosem használtam necro-val se
"Amplify Damage lowers monster Physical resistance by 100%."
-
sto1911
veterán
válasz
Vismajor01 #12899 üzenetére
Gondolom a rajta lévő ignore target's defense immunokra meg varázslatra sem vonatkozik.
-
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01 #12728 üzenetére
Ugyanez, csak nekem egy pala, vagy sorc sem volt.
-
shotika
őstag
válasz
Vismajor01 #12697 üzenetére
Thx.
Cham rúnám az esett múltkor, félreraktam.
-
Peddy789
őstag
válasz
Vismajor01 #12653 üzenetére
O.O WOW.
akkor tenyleg folos a convi a cold immunoknak, biztos extra polar also cuccokban vannak, sose fognak fazni, hiaba akarjuk oket eliteleni (convicted)
koszi ezt eszben tartom. -
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01 #12469 üzenetére
Nekem inkább a chain lightning jön be, úgyis van rajta pont a mana shield miatt.
-
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01 #12450 üzenetére
Köszi.
Azon filózom, h az ott felszabaduéó pontjaimat betolom a light ágba, egy erős cold, és egy gyenge light ágat csinálok. Traviban jól jönne a cold/fire kombó immunoknál.
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01 #12442 üzenetére
Használok Gore-t.
Nagyon fasza kis str dex 10% cb glovest is.. Nem nagyon haltam meg mostanában. Ami azt illeti, CTA nélkül is jól elvagyok. Egyébként tudod mennyit ér non-ladderen a Cham? Kb. semmit. A act 5 merc meg egy fan dolog volt. A barb mindig az aktuális eladásra szánt Grief/Lw-t cipelte. Ezért volt tartva. Abban viszont igazad van, hogy oda kellett volna írnom, hogy nem ez a standard Smiter. De mindközül ezt szerettem a legjobban eddig.
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01 #12440 üzenetére
Szeretem a Chamed Shakot ( “cannot be frozen” ). Hozzá 2xbk ring +2 all sk + life. Rohadtul nem dobtam ki rá pénzt.
Ez egy ilyen Smiter lett. Sajnálom, hogy ennyire zavar. Azért remélem aludni fogsz tudni ettől. De ráteszek még egy lapáttal. HC-ben is ugyanez a terv. Pedig mennyivel hasznosabb lenne 2 raven frost… tudom.
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01 #12421 üzenetére
Gondolom full game dia-baal runban és simán beálltál a mobok közé, aztán mehettél is PvP-zni.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #12397 üzenetére
vágom hogy a reaper a decrepify miatt működik tutira, itt nem tudtam hogy csak a csicsó light damage-re hat, de utánaolvastam és tényleg így van
akkor a 3 socket eth cv nem sokat ér...
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #12387 üzenetére
csicsójának gondoltam
-
Franklin
addikt
válasz
Vismajor01 #12372 üzenetére
Hát azért a 16 bindolható és azonnal castolható key-t én nem mondanám semminek, már eleve így kellett volna megjelennie PC-re is.
Oldschool diablósok kikapcsolhatják ofkorsz
-
D4v3
őstag
válasz
A semmi azért kicsit erős. Ha úgy megy majd, ahogy gondolom, akkor pl. palával megy majd az aktív aurád plusz külön gombbal mondjuk a teleportolás. Tök jó kényelmi funkció lesz ez.
-
sto1911
veterán
válasz
Dehogynem, elkezdtek QoL featureoket implementalni, velhetoleg jon tobb is.
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01 #12361 üzenetére
Ha nullázzák a manád, akkor működik. Előfordul, hogy jól jön.
-
Lokids
addikt
válasz
Vismajor01 #12103 üzenetére
Na most már elmegy mindenki a 3.14csába
-
vaakuum
addikt
válasz
Vismajor01 #11959 üzenetére
Én nagy ww párti vagyok, de szerintem ez a skill nagyon le lett nerfelve. Egyrészt engem zavar, hogy a torcs fire sebzését nem tudja aktiválni, másrészt (nekem) szinte irányíthatatlan, sokszor átkattintok a benga mob túloldalára, és bár manám is van, meg mindene van a karakternek, mégsem kezd el ww-zni, hanem csak csapkod... a nagyobb moboknál gyakorlatilag 2 mobnyit kell mögékattintani, hogy meginduljon, és ilynekor gyakorlatilag az útvonal felén fölöslegesen pörög, semmit/senkit nem sebez, mert mindenáron kimegy az első kattintás pontjáig. Baal minionok utolsó 2-3 hullámánál ez nagyon zavaró, azok a dögök fizikailag nem kicsik, nehéz közöttük a padlóra kattintani.
Ha meg pörög, akkor nincs pia sem.
Valamint tudom, hogy ez a felszerelésem gyengesége, de nekem nagyon sokat üt mellé, nagyon nem hatékony. Mondjuk nekem nincs is full IK setem, páncélt nem tudtam hozzá szerezni, úgyhogy így a fullset bónusz is csak álom. Egyelőre nálam a barbár emiatt pihen, jó lenne kipróbálni full setben, mielőtt elkezdem átskillezni. -
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #11885 üzenetére
igen, de én kizárólag a Vita affix-ról beszéltem, hogy a linkelt infók alapján kiderüljön, jó-e a +39-re rollolt gc alapnak.
de amúgy lev 91 gc-n lehet bármi +5-45 life közt:
Life / +5-20 Life / Large Charms(1)[5-10](9)[11-15](19)[16-20]
Sustenance / +21-35 Life / Large Charms(31)[21-25](45)[26-30](61)[31-35]
Vita / +36-45 Life / Large Charms(77)[36-40](91)[41-45]tehát ha igaz, hogy ezekből a 3 típuson belül is bármi rollolhat a legjobb (91) szintű gc alapra, akkor jöhet a Life leggyengébb (1) szintű változata is +5-10 life-al, vagy a Vita leggyengébb (77) szintű változata is +36-40 life-al. tehát +1 life nem lehet, min. 5 lesz, illetve akkor a +39-es gc-m attól még vsz (91) szintű, csak a kisebb levelű Vita affix került rá.
na erről ennyit elég is asszem :P
-
vaakuum
addikt
válasz
Vismajor01 #11797 üzenetére
Kíváncsiságból átskilleztem hell elején bonespear nekróra summonról. Nyilván gagyi cuccokban van, de valami irdatlan gyengének tűnik. A 10 szinttel alacsonyabb hammeremnek dupla a magic sebzése. Gondoltam milyen jó lenne maggot lairezni az egyenes folyosókon hellen a lvl85 areához, de ebből nemigen lesz semmi
.
#11815MikeWazowski
fogy... gondlom eldobálod. Amíg nincs olyan, ami replenish quantity, addig maradj a böködős megoldásnál. Charged strike a bossok és magányos célok ellen, tömegre meg lightning strike. Ez hellre simán elvisz, a lightning strike elég combos tömeg ellen, majdnem ugyan az, mint a lightning fury, csak ez chain-lightningot tol a szúrás után. -
D4v3
őstag
válasz
Vismajor01 #11752 üzenetére
Fg to $-ra van valami trükközés (hivatalosan ugye ezt nem teheted meg jsp-n)? Vagy egy egyben sikerült cserélni erre?
-
Elemental
addikt
válasz
Vismajor01 #11734 üzenetére
Csak 20k fg-d van? Azt hittem, te már többre vitted.
-
tiborv
aktív tag
válasz
Vismajor01 #11734 üzenetére
ki gondolta volna hogy te leszel az elso aki felul a fszmeregetesre
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #11728 üzenetére
d2r online-ra gondoltam, hogy aktuális legyen. meg itt még nem übertáp mindenki.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Vismajor01 #11680 üzenetére
3 tal item elég? Miért nem full szett akkor már?
-
diegho
nagyúr
válasz
Vismajor01 #11680 üzenetére
Mercen Insight Tresher, Tal mask, Treachery egy eth Balrog Skin-ben. Nem haldoklik simán üti a cold immunokat throne room-ban és chaos-ban.
-
ldave
félisten
válasz
Vismajor01 #11620 üzenetére
Nekem több órám van a synergie előtti D2-ben, mint az utániban
-
Joco_77
senior tag
válasz
Vismajor01 #11618 üzenetére
Én 2006 ban játszottam (akkori reg a d2jsp) tehát pont eltaláltad
Akkor ezekszerint 1.13 ban tényleg jobb lett a helyzet.
Azért engedelmeddel nyilatkozok attól még a 15 évvel ezelőtti helyzetről -
Reinhardt
őstag
válasz
Vismajor01 #11524 üzenetére
Koszonom, mostmar sokkal jobban erzem magam.
82-nel meg mindig semmi... -
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01 #11524 üzenetére
Nekem 1:50-nek tűnik az.
De kösz a számot.
-
Peddy789
őstag
válasz
Vismajor01 #11448 üzenetére
en pontosan ugyanezt irtam le ha elolvastad volna:
"A lightning aura meg ugye cuccbol jonne, 2 dream runaszobol."
Nem gond ha nem olvasod el az uzeneteket de akkor legyszi ne valaszolj mar ra, csak midnenkinek megy az agyi kapacitasa a semmire = spam. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Vismajor01 #11420 üzenetére
-
sto1911
veterán
válasz
Vismajor01 #11230 üzenetére
Sejtettem
A szerintem ertekesnek gondolt targyak ilyen 5-10-15 fg-ert mennek, illetve hirdetik, szoval ma se ebbol leszek gazdag.
-
sto1911
veterán
válasz
Vismajor01 #11114 üzenetére
Spirit miatt kell, igy muszaj a 4 socket.
@shotika: itt is koszi!
-
Elims
veterán
válasz
Vismajor01 #11095 üzenetére
Köszi szépen!!
Ncc: De csak act 3-tól -ha jól olvastam vhol-.
Eddig szinte mindent adott,de azt nem.Tudom,tudnék csinálni.Az act 1 végén lévő több karú nőt szeretném majd párszor lenyomni a stone of jordan miatt.
Írtátok is,először nem értettem,hogy mi az a soj.Vaakuum: :-) Köszi az őszinteséged!!! :-)
Íjásszal ilyen helyzetben,nem sok vitality-vel mindegy mi lett volna a kezem alatt.Azon izhultam,hogy nem haljak meg.
Örülök,hogy túl vagyok rajta..
Egyébként joy-jal -ha hiszed,ha nem- nagyon kényelmes játszani.Eddig kicsit sem volt gond.
És mindegy,hogy vmelyik ps4 vagy ps5 joystick-kal megyek. -
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01 #11092 üzenetére
Sejtettem, h tudod, csak a történelmi helyesség miatt írtam bele.
Embert nem láttam, h így lukasztott volna itemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- VR topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- OLCSÓ MONITOROK
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest