- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem lesz iPhone 19
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
proci985 #14236 üzenetére
az én tempóm bármi van csiga, nem tudok nem megállni minden második fehér loot-nál
viszont ha azt nézem, hogy most vipermagit használok, ahhoz képest -1 all skills, -34 light, -4 fire res, -34 cold res, +66 poison res, -30 fcr a mérleg. fcr-ben 1 frame bukó, de ha nem kell őrült teleport, akkor a poison nova megvan nélküle, cserébe kapok 4 frame fhr buffot, legjobb esetben +50% poison skill damage-t (+40% meglévőre az jelentős), thorns aurát, mana turbózást és regent, +13 life after killt. nem olyan rossz az, ha azt nézem hogy egy sur+ohm az kb 26 ist, a ber+jah meg vagy 70
szóval félmegoldásnak nem nevezném, de tény hogy nem full meta és drága, ahogy elsőre én is írtam. inkább olcsóbb endgame, kezdem látni az előnyeit és ez talán még elérhető cél lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest