- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
Lézerparaszt #16124 üzenetére
Simán lehet, ugyanazokat a karaktereket látom PC-n, PS-en és Switchen is
-
ldave
félisten
válasz
Lézerparaszt #16122 üzenetére
Szia! Megjelenésekor sokat játszottam Switchen, teljesen jó volt, stabilan fut. Persze látványban, effektekben kevesebb, mint PC-n vagy nagyobb konzolon.
-
sto1911
veterán
válasz
Lézerparaszt #15940 üzenetére
Hmmm, az EPPEN eleg ehhez a jatekhoz
-
shotika
őstag
válasz
Lézerparaszt #15935 üzenetére
DLSS be van kapcsolva nekem is.
Más.
Próbált valaki bonespear nekrót? Most elvittem lvl 18-ig, h kipróbáljam, de komolyan egyesével kéne lövöldöznöm ezeket? -
sto1911
veterán
válasz
Lézerparaszt #15935 üzenetére
Ha az DLSS oldja meg, akkor valoszinuleg valami teljesitmeny baja lehet a VGA-nak, sok ott az akcio, lehet pillanatra tulmelegszik?
Milyen kartyakkal jatszotok?
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15862 üzenetére
Olyan Lo környéke.
Kiss_R: Heavens Light 2xShael. Um-ért viszont még nem kapsz. Nyomasd a hellsforgeot, hátha esik egy Gul. -
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15857 üzenetére
Én jeleztem, hogy van egy olcsó Fortim. Ohm + istekért adtam végül. 15 ed-s Duskban vót.
Nekem Jah kell az Ice-hoz. Meg egy jobb kesztyű. Lement eddig vagy 50 nef / pruby kör. Mind kuka.
Vagy egy ilyen kb. Nem kell tri res meg mf. Csak 14/15 str dex meg 20 ias.
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15854 üzenetére
Szóljál aztán megyek. Én is ütöttem egyet kb. ekkor, de adom is unidként tovább.
-
sto1911
veterán
válasz
Lézerparaszt #15854 üzenetére
Valami olyasmi a szabály, hogy az első nevesített szörny helyére spawnol be.
-
sto1911
veterán
válasz
Lézerparaszt #15852 üzenetére
Nem Uber Diablo volt?
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15848 üzenetére
Igen, nyugodtan teheted grand mathron bowba is.
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15843 üzenetére
Mint az életben, a hatalom egy kisszámú elit kezében van.
-
Peddy789
őstag
válasz
Lézerparaszt #15813 üzenetére
Nagyon adja ez a kinezet, a hatalmas gond vele sajnos hogy totalisan odaveri a faster caste rate frameket
https://diablo.fandom.com/wiki/Faster_Cast_Rate
Ha van rajtad 86fcr akkor jutsz el oda hogy olyan sebeseggel varazsolol (lol) mint form nelkul 0 fcr-el. Ami borzalmasan lassu. Volt errol so hogy vicc hogy ezt nemlehet kijavitani. Semmi ertelme hogy ennyire elkurjak a cast frameket, ugyanannak kellene lennie.
Az hogy 1 ora alatt esik egy lem+ohm meg ..kapd be
En tegnap 3 playerben letoltam 30 chaos runt, asszem thul volt a legnagyobb drop(hc)
Az ohmbol erdemes megfontolni a cta kirakasat. Bar nemtudom milyen geared van hogy mit erdemes elsonek rakni.Tegnap amugy ugy ment a farm, hogy a srac akivel jatszottam 2 accountal tolta. Egy barbar volt a masodlagos account. Azzal csak elnyomott stony fielden egy maxos bo-t a fo karira (amazon) es utana m,ent vele farmolni. A gamet meg ugy krealta hogy legyen "3ppl-split-0x". mert asszem 3 playertol van eggyel nagyobb fokozatu item dropp.
Hat elgondolkodtam hogy nem lenne szar az a maxos bo ha lenne +1 account -
tibcsi0407
félisten
válasz
Lézerparaszt #15818 üzenetére
Nem, 20 éve sem volt összefüggés a rúnák és az MF között. A rúna nem egy klasszikus értelemben vett item. A rúna a gold és a gemek sem MF függőek.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Lézerparaszt #15813 üzenetére
MF nem hat a rúnadropra.
-
Peddy789
őstag
válasz
Lézerparaszt #15804 üzenetére
mivel a "dupla sebzes" csak physicalra hat, ha a poison damaget akarod novelni akkor a lower resist a nyero. Elvileg lower resist, poison nova, 1. hulla -> amplify damage, corpse explo.
De gyakorlatban szerintem folosleges az amplify, akkor jo csak amikor poison immunok vannak amiket nemtudsz sebezni rendesen, hiaba szedi le az immunot a lower resist, deaths web nelkul 0 damage.
Ha nem poison immun, akkor meg a lower resiost poison nova utan ugyis midnen meghal kb, ami egy egy mob marad azt igyis ugyis hamar megoli a corpse explo, maximum 2 castbol. Igy 1 castot elloni az amplifyra, hogy utana a corpse explo tobbet sebezzen a legtobb esetben teljes ido pazarlas. -
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15771 üzenetére
Vevő vagyok rá ha találnál.
Nem kell dura annyi.
-
sto1911
veterán
válasz
Lézerparaszt #15763 üzenetére
Koszonom, azota mar sikerult kapnom!
(Mert egy se esett
)
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15763 üzenetére
15% Ed white Wire Fleece nincs véletlenül?
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15750 üzenetére
Én sem. De nem ördögtől való az sem. In game egy 10LL Andyért hr-t akarnak kérni. Jspn-n meg bagóért veszel már. Ez nem eth természetesen. Lo-t is kaphatsz vagy 7-8-9 istért (nem néztem az aktuális árakat csak tipp) in game meg... inkább hagyjuk mit kérnek egy lóért. Az országodat.
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15746 üzenetére
-
savior
őstag
válasz
Lézerparaszt #15746 üzenetére
Én olyat tapasztaltam régebben, hogy felöltöztem mf-re és valamennyi idő után rém gyenge lett a loot (se rare, se set, se unique). Ekkor megint átöltöztem jóval kevesebb mf-re és beindult megint.
A másik amit tapasztaltam hogy kihagyás után mindíg találtam valami nagyon értékeset, míg előtte hosszú folyamatos játékkal semmit.
Persze lehetne ez a véletlen műve is, de szerintem nem az, mert többször is eljátszotta ezt. -
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15742 üzenetére
Engem mindig kiröhögnek, mikor mondom, hogy nem Mf-elek. Tele van a piac Shakoval, Zakával meg stb. népszerű cuccokkal. Csak egy darab fehér 35+ res Sacred Targe vagy 14-15 ed Dusk/Ap essen és már előrébb vagyok. A Charsinál 20k goldért vásárolt 3/20 kesztyűket Vex Ohm árában adom el. Amerikai szerveren jobb tradelni. Az EU erősen tükrözi néha a kelet-közép-eu mentalitást. Mint az autóknál.
Igaz, nagyon előrébb én sem avgyok a fehér cuccokkal, de azért az a néhány ist összejön hetente.
Béla. Nightmaren toljad a public Baal runokat 75-80-ig. Pikkpakk előrébb leszel.
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15701 üzenetére
2 all sk, 3 tornádó. lájf meg luk kell nekik. A tájp meg a színe sem mindegy.
-
shotika
őstag
válasz
Lézerparaszt #15566 üzenetére
Csupán érdekességképpen dobálom a képeket, nem szoktam tradelgetni
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15537 üzenetére
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15300 üzenetére
Én még mindig lvl9-es crushflangel nyomom hell-en smiterrel. Még nem haltam meg, valszeg a sok hc-zás miatt bennem van a túlzott óvatosság. Van egy MP Treachery-m meg egy 10 all res Sacred Targe Spiritem. Mindjárt kútöm a HF-ot, hátha esik egy ist vagy gul.
-
savior
őstag
válasz
Lézerparaszt #15297 üzenetére
Tegnap nekem is ritka gyenge volt a loot. Reggeltől toltam mert pár száz forum gold még kellett volna, errefel egészen késő estig nem esett semmi és eladni se tudtam szinte semmit (vagy 2x10 fg jött össze). Aztán hívtak egy csapatba ahol csak horkolni kellett a barbárommal és kb fél óra után kipottyant egy ohm rúna az egyik tetemből.
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
Hogy csinálnak az emberek a nulláról másnapra fullos karaktert?
d2jsp. Van aki évek óta ott kereskedik és gyűjti a forum goldot és mivel külső ekonómia, őket nem érinti se a ladder reset se az hogy volt egy D2:LoD -> D2: R váltás. Ha kezdés óta ott pörgeti az árut valaki akkor lassan kb. 20 éves vagyona van. Ehhez hozzá jön hogy D2:LoD-ban túlzás nélkül volt hogy több bot játszott mint valódi ember, kb. csak az nem botolt aki nem akart.
Ilyen háttérrel nem számít ha az első pár HR-ért vagy BiS cuccért csillagászati árat kell fizetni, a költségvetés elbírja.
Streamereknél láttam azt is hogy a közösség dobja össze nekik a gear-t, ezt el lehet játszani privátban úgy hogy többen tolják a cuccot egy nagyon erős build alá hogy aztán azzal farmolva legyen közös haszon.Nyilván kell némi szerencse is a dolgokhoz, ezt csak azért írom hogy a 0-ról 100-ra pár nap alatt az nem a földi halandó szint és nem Te csinálsz valamit rosszul.
-
wm2
őstag
válasz
Tudok adni egy Smoke-ot, tri res cipőt, 4 sox poleaxe-t, és spectral shardot kezdésnek.
-
Jim-X
őstag
válasz
Ido es sok sok run... Meg szerencse....
Van aki arra eskuszik, hogy a 234,6457% mf a tuti, van aki swappeli elotte a weapont...
De amugy meg teljesen random...Vannak helyek ahol bizonyos cuccok nagyobb esellyel esnek, de attol meg kicsi.
Nekem tegnap makom volt, jott egy srac es meghivott egy game-be ahova kiszortak cuccokat. Sikerult azert kukaznom egesz jokat es mar alakul a sorcom.
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15288 üzenetére
Ok. Letoltam Atmas Scarab (amplify) amuval. De itt is van, hogy 2-3 physical immun szellem jön rád. Püfölheted.
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15283 üzenetére
A Maggot azért nem semmi lett, ahogy 3 light res mob egyszerre betámad. Good luck jávák.
-
Smite
tag
válasz
Lézerparaszt #15275 üzenetére
Végül átszenvedtem a palával maggot lairt. Csicsónak kifarmoltam egy jó fegyvert és végigütötte nekem
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15275 üzenetére
Letámadtak?
Én most érkeztem meg Hell A2-re. Van lvl2 amplifym meg lvl5 lájftáppom. Smiterrel a végén legyakom Durielt ha elhúztok addig.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lézerparaszt #13995 üzenetére
elvileg tápolják majd őket patch-ben, vagy legalábbis picit tápolhatók lesznek.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lézerparaszt #13991 üzenetére
pont most néztem én is, de csak az essence külön elég drága. lem/pul körül nincs token, annyiért még dest essence se. de tény hogy jobban megéri tokent venni mint dest essence-t külön. lehet én is inkább eladom a másik 3 essence-t és veszek egy tokent.
mondjuk lehet okosabb lenne kiütni egyet baal bácsiból
-
Cadal
őstag
válasz
Lézerparaszt #13991 üzenetére
Ha van esetleg Lem / Pul runád akkor komplett tokent kapsz Traderie-n.
-
shotika
őstag
válasz
Lézerparaszt #13953 üzenetére
Megvan
-
CreshiX
csendes tag
válasz
Lézerparaszt #13872 üzenetére
Nem leszólva a kollégákat, azt vedd figyelembe, hogy amit javasolnak (és az összes buildépítő oldal is) az közel maxos levelt és a full geart igényel. Ők már rég az endgame-t játszák, náluk egy diablo run úgy néz ki, hogy wp, teleport kb. 18x egyenesen, utána teleport egyik pecsét, másik pecsét, blizzard 2x, teleport 3. pecsét, blizzard, 4. és 5. pecsét, blizzard, középre teleport és blizzard 3x,loot megnézése, save and exit, új játék.
Te még nem jársz itt, úgyhogy szerintem kezd a csicsódat fejleszteni, ha nincs türelmed a dropra, akkor nyugodtan kérj itt a fórum pár számodra hasznos cuccot, hidd el, segítenek a többiek. Ha nem szeretnél kapni, akkor keress Tesco Gazdaságos megoldást. Pl. egy Insight-os fegyver a csicsódnak nem nagy dolog összekalapálni. Ha nem eth +ed-s a fegyver se gond, anélkül is segítség lesz. Ha nem akarod, hogy a csicsó állandóan meghaljon, szerezz neki life liches fejest, vagy csinálj neki egyet 3 perfect skull felhasználásával, ami ad 12%-ot, ha majd kiesik/tradelsz andarielt, lecseréled. Egyelőre ne a maxos cuccokat hajszold, hanem keresd a középutat. Hell Andariel "viszonylag" egyszerűen ölhető, a dropja elég élhető tud lenni. Lépj be public játékba és nézd át, mit hagytak ott. Ahogy korábban írták, kész aranybánya, ha tudod, mit keresel. És tradelj, mert az nem ördögtől való.
A fent leírtak a saját véleményem, amennyiben bárki úgy érzi, hogy megsértettem vele, attól előre is bocsánat.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Két ágban maximum frozenorb+fireball párosnak van kevés értelme, de egyébként semminek.
-
ncc1701
veterán
válasz
A játékot segíséggel egy ágasan is végig lehet nyomatni, utána meg nem mész olyan helyre, ahol immunok vannak, illetve ilyenkor otthagyod őket a vérbe. Vagy építesz egy második, gyengébb ágat fire/light alapon, plusz egy jól felszerelt merc is oda tud b@szni azért.
És ez a játék eléggé épít a haverkodásra, és a cserebere biznicelésre. -
Vismajor01
addikt
válasz
Lézerparaszt #13869 üzenetére
Szerezz egy tokent valakitől, és ez alapján épitsd újra a karit
Persze anyát ezzel se fogod runolni, de azt ugye csak 1x kell.
Viszont legalább ami nem cold immun azt simán ki fogod nyirni.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Lézerparaszt #13868 üzenetére
Megoldódott, köszi!
-
tiborv
aktív tag
válasz
Lézerparaszt #8045 üzenetére
leggyorsabb azzal vagy ha segitseget kersz
vagy a mercre bizod magad es megvarod mig leuti oket (macera) vagy lower resist wandot shopolsz ami -3x-et csokkent lvl1-en rajtuk de igy is epphogy 90 korulire viszed le a resistet szoval eret vagsz magadon vele. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #8045 üzenetére
Szólóban sikerült megoldani a problémát?
Ezek az immunins erre-arra mobok kurva idegesítőek. -
savior
őstag
válasz
Lézerparaszt #7631 üzenetére
Ha minden jól megy, akkor 09.23. 17:00.
-
savior
őstag
válasz
Lézerparaszt #7124 üzenetére
Battlenet kliensben all games / d2r, game versiont átváltod beta-ra és telepíted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest