- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
zsirfecske #14386 üzenetére
enigma nem (csak) mobilitas miatt kell summon nekronak, hanem azert, mert szorny melle teleportalva az osszes summon azonnal egy ellenfelet kezd el utni.
fullos telemancer (enigmas summoner) eseten pl uniquekra eleve nem szabad latatlanban teleportalni, mert elobb group wipeol a fire enchanted, mielott van idod ranezni az affix listre es kifutni a radiuszbol. valahol mintha olvastam volna, hogy az FEt egyebkent vegre nerfeltek. ami jo, mert .10 alatt az akkor meg online only contentet leszamitva (offline voltam) negy ellensege volt a nekronak: az FE, Nilhatak (amit a Pindlerun miatt eleve kihagyott az ember offline), az Iron Maiden (ezt kiszedtek talan 1.12 korul) es egy nagy csapat very fast soul ha az ember rossz utemben mozgott.
resist szempontjabol macerasabb a helyzet, de gyakorlatilag infernon amig megvan a max lightning alapvetoen annyira nem lesz baj.
hasznaltam vipermagit is a nekron, eg es fold a kulonbseg miutan megszokod, hogy egyszeruen maskepp kell vele jatszani.
a grind factor viszont egyebkent tenyleg katasztrofa high end gearhez, mar 15 eve is az volt. barati korben nagyon sokan nagyon sokat toltuk. PTRen kb a fele csapat kiprobalta, aztan vegul nem vette meg senki
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #14386 üzenetére
Persze, mások vagyunk. Én nem a traderit használom hanem a jspt, és szolgáltatások értékesitésével tized annyi játékidő alatt jutottam el az enigmáig, szóval számomra nem is kérdés hogy nem verem el az 50% árat valamire amit nem a céleszköz csak az odáig vezető út szereplője.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- - 64% Thinkpad T14 A+ / új akku ! gyárilag Magyar / 14" FHD / Core i5 / 16 / 512GB / +SZLA +GARANCIA
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- Apple Watch Ultra - garis 2026.01.17-ig
- Szép állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest