- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
diegho #18615 üzenetére
Tok mindegy, online ha egyedul mesz akkor csak players1 van ott meg minden szetver mindent. Meg a niche buildek is. Nyugodtan kezdj azt amire rakivansz a psn necrotol a vengeance palan at a jab amazonig. Am ha players1en nyomnam akkor kehet ezt a thunderstrikos vagy milyen amazont ami nagy infy spearrel bokod es jon ki a chain lighting
-
shotika
őstag
válasz
diegho #18615 üzenetére
Nekem olcsosagban és hatekonysagban a Trapassa a best, mert bossokon kívül mindenre jó, és aránylag biztonságosan lehet vele farmolgatni és haladni. Mosaichoz azt hiszem Gul runa kell, addig nem az igazi.
Mondjuk Trapassa esetén azért elég nagy boost ha van Um runad és ki tudod rakni a Crescent Moont.
(Bar néha jó lenne ha nem egyesével kellene pakolaszni a trapeket...) -
sto1911
veterán
válasz
diegho #14740 üzenetére
+az adaptive power.
Amúgy mintha csak alt-tabig működne, zenét váltottam a háttérben, és aztán ugyanúgy felbőgött a venti.
Fel se tűnt, hogy ez nem normális, míg a Doom Eternalt be nem állítottam úgy, hogy szinte teljes csendben tudom játszani.wm2: akkor viszont lehet az alatta futó D2 a ludas, hogy nincs az FPS leszabályozva alatta.
-
zsirfecske
addikt
válasz
diegho #14659 üzenetére
itt mutattam az első próbát, ott még egyik jó lett, másik nem, na az 50-50%
mostani 3 alapján viszont 0-100%
szerk.:
szomorú vagyok, mert ennek a 3-nak az árából már meglett volna a másik 5/5 posion facet ami hiányzik, meg ezek rohadt ritka kék itemek, rossz nézni. a +99 life-osra ész nélkül cseréltem volna a +30 dex-est, mert ugye necronál +30 vita az csak 60 life. tehát jobban megérte volna dex hard pointot pakolni, respeceltem volna miatta és akkor a meglévő 8/10 facetes circlet se ment volna kárba, eladtam volna simán. így meg ha nem lesz másik 2 luykas kékem, akkor azt kell hel rúnázni. -
Vismajor01
addikt
válasz
diegho #14626 üzenetére
Igen ez mindig is jövedelmező volt. "ladder" elején még 200 fg-t lehetett elkérni egy dest keyert, 60-80 volt a terror és hate. Összeraktam egy wc papirba csomagolt tescos smitert és unid torchokat ütöttem ki, 1500 fg-t darabjáért. Mondjuk én terrort és hatet azt nem farmoltam mert utálom, csak a desteket gyűjtöttem fire sorcival. Amint összejött 15, vettem másik 15-öt a két tipusból és kiütöttem a torchokat. Most ha azt nézzük hogy 70 fg volt a hate key és 60 fg a terror akkor 900 volt a terror és 1050 a hate. Az 5 torchot viszont eladtam 7,500-ért úgyhogy 1 napi munkával volt 5-6k nyereség attól függően hogy mennyiért tudtam terrorokat és hateket venni.
Plusz még ilyen uber serviceket is nyomtam, 200 fg-ért kiütöm a torchot bárkinek, a legelején ez is pörgött nagyon.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
diegho #14614 üzenetére
Minden baromi gyors.
Nálam általában úgy megy a run, hogy Eldtrich, shenk, Pindle, Niha, WS és Baal.
Más esetekben keyrun, vagy boci van. CS-t is szoktam, de a többi gyorsabb ezzel a sorccal, meg kevésbé uncsi.Még annyit, hogy a 300 körüli MF egy jó aranyközépút, ha sorc-od van, úgy jó a clear speed és az MF is. Mf barbárral lehet simán 700 körülit is hozni, pitrunhoz ideális.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
diegho #14591 üzenetére
Sorc, statold át lightning-ra és infyvel piszok gyors leszel. Én is úgy nyomom, Tal setben a -light res miatt.
Addig azt nincs értelme cserélni, amíg nem pottyan egy griffon.
Mana problémás tud lenni, arra megoldás egy silkweave.
Ettől nagyobb clear speed egy enigma+infys javazonnak vanA poison-re nem hat a convi.
-
zsirfecske
addikt
válasz
diegho #14591 üzenetére
melyikkel szeretsz leginkább játszani? vagy másképp, melyiket veszed elő legtöbbször?
illetve a játék nálad mit takar, farmolást? mert akkor kezdd enigmával és utána ha megint gazdag leszel, jöhet az infi. ugye fordítva ahogy írtad, az infinity-t nem tudod igazán kihasználni, de az enigma azért mind a 4 karin dob, legalábbis utility-ben, még ha a barbár alapból is gyorsan szaladgál is. ugye ha immune van továbbugrasz és kész, nem is kell az infinity
-
zsirfecske
addikt
válasz
diegho #14523 üzenetére
az első érdekes, mert dual leech, level 35 req-hez elképesztően magas statok. pl mana 90 a max ami lehetséges bármilyen rare gyűrűn, nem hogy ilyen alacsony req-en, az 5% life is a legalacsonyabb req-ű ilyen stat-ból a maxos, cold res szintén max, csak az attack rating hurka meg a str, de legalább van.
az fcr gyűrű meg ugye bármilyen, nagyon keresett, level 9-en nem rossz az sem.
szóval ez nem eladásra, saját használatra lehet király low level-en, tipikus leveling cucc, vagy esetleg pvp-re is jobb mint a semmi.
-
zsirfecske
addikt
válasz
diegho #14113 üzenetére
lol, most vettem egy 34/13-ast pont pul-ért, mindjárt lyukasztom is. elkezdtem összerakni a reális árú poison necro-t, ahhoz kellett, megy bele a facet.
az egész onnan indult, hogy csíptem egy ilyet az eth armorok árából (2vex+2ist):
ugye ez legalja roll, de szerintem még így is bomba jó 10 ist-ért. legalább ki tudom próbálni a build-et, arach, shako, homunculus, trang kesztyű már úgyis van.cipőből meg bármi jó, sandstorm-om hiába lenne, a magas str req miatt kihagyom (eth nem éri meg és még úgyis túl sok a str, full vita-ra megyek). vettem egy ilyet 5 ral-ért, jó lesz:
maradtak a poison facet-ek, level-up-osból bagóért vettem 4-et is, amiből három -5/3-as (1/2xfal nevetséges áron), egy pedig az alábbi képen lévő (pul):
lyukasztok mindjárt death web-et is, abba lehet inkább -4/5 death facet kell, úgy szép -45/5 lesz a szumma rajta és a death miatt talán nem lesz charsi a válasz esetleges eladáskor
kíváncsi vagyok mit tud majd hell-en ez a setup, jó kis rohanós poison némi summonnal kényelmes lenne. fcr 80 (viper, trang, arach és egy 10fcr gyűrű, mellette random raven), fhr marad a béka segge alatt 10-en.
-
wm2
őstag
válasz
diegho #13925 üzenetére
Asztalit nem tudom. Én 10500H / 3050Ti (mobile) társaságában hajtom fullon. Sokan játszanak vele sokkal gyengébb hardveren, de ha most vennék gépet sem adnám egy 1660Ti alá (nVidia vonalon a "recommended" az 1060-as). 165 Hz-en (+ G-Sync) nagyon szeretem, amit látok (és talán egyszer megcsinálják, hogy ne tekerje feleslegesen a gépet, ami szintén egy őskori hozadéka ennek a játéknak. NV vezérlőpultban kell finomhangolni.)
AMD-t nem tudom. Sosem érdekelt a marketingjük.
-
Blizz
őstag
-
zsirfecske
addikt
válasz
diegho #13881 üzenetére
ez a high rune-okból kiarkott rw dolog azért para. főleg a grief-nél, ahol a Lo mint kb legkívántabb rúna mehet a levesbe, ha nincs meg pl a kívánt 35% ias a breakpointhoz, vagy ha meg is van, az alja dmg kicsinálhatja az összképet.
én most megint kockáztatok, eladtam a gp botd-t ohm+2 gul-ért, az ohm-ból 4 um-ot mellétéve vettem egy zod-ot, a 2 gul-ból kockázok egy vex-et és rollolok egy thunder mault botd-t. szerencsére itt a life leech nem számít, ennyivel jobb mint a grief varia, az ed viszont főleg ilyen op base-el jó lenne ha legalább közepes lenne és akkor nincs rossz érzés. marad az endgame játszogatás, small charm gyűjtögetés, apróságok
Blizz:
de amiatt, azért írtam hogy jól dokumentáltam, mert ugyanezt a great hauberk armort teszteltem ilyen szempontból még a forti belerakása előtt, lásd itt.előtte:
15% ed 0% dura: 1181 gold/dura
utána:
15% ed 0% dura fortitude: 33 203 gold/duraszóval ez csak is és kizárólag a forti miatt van, egyesek azt feltételezik hogy bug, de inkább ilyen szándékosan bennehagyott broken repair cost számítás a játék által.
-
wm2
őstag
válasz
diegho #13263 üzenetére
Yes. Yes. Én 40 ED 9 Dex joollal szeretem in end.
@shotika első kettő kuka. Kesztyű akkor jó ha van rajta 20 ias, 10 cb / 10+ str vagy dex, vagy mindkettő. A Bow kb (sapphire + ort) glovest használ. A Javanak meg teljesen felesleges erre költenie. Ők rareben meg magicben (3/20) utaznak. Melee only cucc, de kicker Assat senki nem csinál, a barbok a Steelrend-et szeretik, így marad a Pala (Smiter, Zealot) és a farkas Dudu. A mana boots lvl51 még akár használható is ezen a szinten. Úgy jó ha top mana mellett van egy kis fhr is hozzá + jó magas dual res / mf. Arra gerjed a Sorci.
-
zsirfecske
addikt
válasz
diegho #12747 üzenetére
eth obedience + fortitude ha sebzés kell.
-
zsirfecske
addikt
válasz
diegho #12522 üzenetére
+1 shapeshift/warcries +life skillerek, ar/maxdmg/life small charmok vagy allres érdekelnének elsősorban vagy rúnák amikből tudok ilyesmit venni, vagy esetleg vmi op gyűrű. nyilván egy eth reaper is jó lenne. de nem várok érte túlzóan sokat nyilván, csak hát ugye ohm+ist+malba fájt.
-
sto1911
veterán
válasz
diegho #12088 üzenetére
Meg egyet offolok, a GPU miatt. Amiatt dontottem a 1660Ti mellett a 3050 elleneben, mert ezen tobb RAM van, emiatt magasabb beallitasokat jobban birja, mint a 4GB-s 3050. Csereben a 3050 tamogatja a raytracinget, bar igazabol minek, ugyis megfekteti, illetve a DLSS-t, amivel kapcsolatban viszont nezd meg kell-e neked, amikkel jatszanal,tamogatjak-e, mert ha nem, akkor szerintem a 1660-al jobban jarhatsz.
-
wm2
őstag
válasz
diegho #12076 üzenetére
Lenovo Legion 165Hz-es. Nagyon minimális venti susogás van. Hőm. 60 (cpu) 65 (gpu). Brutál jó a hűtése. Olvastam, hogy az 1650 is elég hozzá, de aki teheti lépjen feljebb. Nem bánja meg. Itt van egy AMD/3050Ti videó fps ügyben. A Legionnak ettől messze jobb a hűtése.
-
sto1911
veterán
válasz
diegho #12076 üzenetére
Ugyan nem ebben kérdeztél, de én egy Lenovo Legion 5 15IMH05H (Intel Core i5-10300H, 15.6", Full HD, 16GB, 512GB SSD, NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti 6GB) laptopon is sokat játszom, allergiás vagyok a ventilátor zúgásra, így minden low, fullscreen, 75% scaling, és alig hallani. Ugyanez a laptop képes a Doom Eternalt is szinte csendben meghajtani egy kis állítgatás után, pedig ott visított szegény
Háttérbe rakva a Diablot egyébként valamiért szerintem maxon kezdi el hajtani a gépet, és így van hangja, illetve lenne, ha az Nvidia control panellel nem limitáltam volna az FPS-t. Persze ez a játék sara.
-
vaakuum
addikt
válasz
diegho #12045 üzenetére
háát én most baal előtt szívok a lightning sorcival... hiába "baalkilhelp pls" a játék neve, be nem nézett senki még véletlenül sem egy fél órája...
Soulokat kellene a csicsónak egyedül leszedni a teremben, hogy legalább a wavek elinduljanak, de akárhogy trükközök, nem igazán halad. Már lassan egy milla aranyat elnyomtam az élesztgetésére.
És asszem lesz egy light immun wave, szóval igazából tök fölöslegesen szenvedek, azt a merc nem hozza le...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest