- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
válasz
MikeWazowski #10390 üzenetére
A valasz eleg egyszeru.
Mi ertelme egy multiplayer jatekban hogy 2 jatekossal jobb mint egyedul?
A dark soulst hozod fel peldanak ami egy single player jatek ha jol tudom? Ennek az osszehasonlitasnak nincs sok ertelme.
A game design arra vezet ra hogy masokkal egyutt jatsz, amitol szerintem szorakoztatobb a dolog, mindig jobb tobben jatszani mint egyedul. -
ncc1701
veterán
válasz
ProEvoFan #10391 üzenetére
Item típustól függ, h mennyi a max socket száma. Item lvl-től függ, h ez mennyire valósul meg, ha vacak helyen találtad, akkor nem fog belemenni max.
Az a mondás, h hellen kell találni itemet, amit socketelni akarsz, abba a maximumot fogja rakni. Ha a max luk kell.
Plö crystal sword: ha normál bocin leled, abba 4 socketet fog rakni a quest, pedig maga az itembe maximum 6 fér. Ha hellen, akkor belemegy a 6, és valahol közte lehet az 5. -
pachito
őstag
válasz
MikeWazowski #10390 üzenetére
Ugyan nem annyira jelentősen mint az 1. rész de szerintem ez még mindig ezt a papír ceruzás szerepjáték vonalat követi, azért lehetnek benne ilyen elemek hogy totál immunitás és társai.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #10387 üzenetére
Le kell szarni, ha meghalsz. Tegnap 2x haltam meg countessnél, beleteleportáltam valami fana aurás ijász csapatba. Persze sikerült visszamenni a hullámért.
De ha nem sikerül, kilépek, kalap.
Én két felé szoktam venni a dolgot: vagy mf runolok, vagy xp-t farmolok. Ha mf-elek, akkor nem számít, ha elhasalok, mert ez egy munka karakter, és igazából lvl80-tól már tök mindegy a szintem.
A nekrónak meg kellene enigma. -
aradebil2
senior tag
válasz
ProEvoFan #10391 üzenetére
Uhh, olvass vissza, jó párszor ki volt már tárgyalva.
De inkább kérdezz előbb, és valaki biztosan segít. Egyébként igen, fehér itembe Larzuk mindig a lehető maximális socketet rakja. Hogy mennyi a lehető max socket azt a tárgy szintje (ilvl) és a base határozza meg. Itt lehet nézelődni.
Ha 4 socketes shieldet szeretnél, akkor vagy egy Monarchot kell találnod Hellen, vagy ha Pala vagy akkor egy akármilyen pala shieldet normal bocin vagy felette. Ha 2 vagy 3 socket kell akkor pedig Vendortól vegyél normalon. -
ProEvoFan
nagyúr
Most akkor act5 városban a quest mennyi socketet ad az itembe? Egyet? Mert mintha azt mondtátok volna hogy az itembe ami lehet, annak a maximumát adja.Normalon egy lyukat adott a fehér pajzsba. Spirit shieldet akartam, azt hittem a fehérbe rak négy lyukat.
Vagy nemtom' mi van akkor.... -
MikeWazowski
veterán
válasz
zsirfecske #10387 üzenetére
Persze, kiszeded az Infinity-t addigra, amikor már nincs rá szükséged... valóban epic játék, de ez a része szerintem el van rontva. Legyen nehéz az ok, de hogy esélyed nincs ellene sehogy se, annak értelmét nem látom. És lehet, hogy 15 éve nem volt balansz, ez a dolog már készítéskor előjön. Nézd meg a Dark souls szériát. Semmi segítség nincs benne, mész az egész világba... de ott sincs ez, hogy nem tudod megölni a bosst. Ruha nélkül, ököllel legyőzöd. Csak skill kell hozzá. És ettől nehéz egy játék. Nem attól, hogy end gear-ben nem tudsz sebezni egy mobot, ezért végig teleportálsz.... vicc
De nem akarok semmit elkezdeni, imádom, bánom, hogy anno kimaradt, csak ez úgy kikívánkozott belőlem... -
MageRG
addikt
-
zsirfecske
addikt
válasz
MageRG #10382 üzenetére
szerintem ez a része pont hogy király, van mitől félni. persze én is hulla ideg vagyok, mikor a level 85 bone necro lehasal egy sima travincal run-ban, de enélkül meg mi értelme lenne játszani?
amúgy meg farmold ki a cuccot, amivel meg tudod törni az immunity-ket. már ahol lehet, pl ehhez mrlamasc videója tök jó infókat ad.
-
aradebil2
senior tag
válasz
Lokids #10371 üzenetére
Ha meghagyják az eredeti D3-at (talán picit könnyítenek inferno-n), de kiszedik az RMAH-t akkor nagyon más karriert futott volna be a játék... Emlékeztetnék mindenkit, hogy release-kor is csak úgy lehetett végigvinni a játékot (és csak DH-val) hogy ha nem talált el semmi sem. És mindenki Inferno Act1 runokat tolt, és ott ment a farmolás ezerrel. Nem volt még smart loot sem, sokkal jobban hasonlított az endgame a D2-re.
Jobb játék lett a D3 ettől? Nehéz megmondani, de hogy a játékosbázis eltűnt alóla az tuti (persze lehet amúgy is elvitte volna PoE a nagyrészét, már sosem tudjuk meg)MageRG: A Moon Lordok bugosak (desynchelik magukat folyamatosan) sajnos a release óta, teljesen játszhatatlanok melee-vel, főleg ha kapnak egy extra fastot vagy egy Fana aurát
Ahogy írták is, save & exit, és tessék újrapróbálni.
A legtöbb karaktert pedig nagyon olcsón fel lehet öltöztetni full Runeword-ös cuccokba, néz meg néhány MRLlamaSC végigjátszást. -
Elemental
addikt
válasz
zsirfecske #10381 üzenetére
Én d2jsp-n kereskedek, ott áresés van folyamatosan.
-
MageRG
addikt
Elnézést ha valakinek a lelkébe gázolok, szubjektív vélemény következik:
Szerintem az endgame a Dio2-ben eléggé el van szabva - mondom ezt annak ellenére hogy a játék nagyon sok más szelete szerintem zseniális.
Miért? Hogy túlélj Hell-en, jó cuccok kellenek. A jó cuccokat erős mobok dobják, amik ugyan Hell-en vannak. Ez így eléggé a tyúk meg a tojás esete...
Ezen kívül vannak ugye olyan kombinációk, ahol totál unfair helyzetbe kerülsz (nem csak egyszerűen nehéz). Miről beszélek?
Tegnap Hell/Act 5-ben összefutottam egy light immune/xfast/xstrong minotaurusz miniboss-al. A fő dps lighning, szóval ez ugrott. A merc-et 1 ms alatt elintézték, másképp meg nem nagyon van értelme nekikezdeni, mert úgy látom a Hellen a mobok túl gyorsan gyógyulnak.
Szóval rohangálhattam előlük, de ugye felgyorsítják magukat, meg mind extra gyors is, úgyhogy nem igazán működött. Már csak a Benny Hill show zenéje hiányzott...
Anno szerintem ezért hagytam abba a Dio 2-t -
-
ncc1701
veterán
Eth superior akaran targe 4 socketes, @19 allres érhet valakinek valamit? Sacredet tudom keresnek, tenger allresisttel, de az most 900fg...
-
Lokids
addikt
-
-
JSaN
addikt
válasz
zsirfecske #10368 üzenetére
En pl mai napig nem ertem hogy tudtak igy meg csinalni hogy a D2-ben eleg 3 nehezsegi szint es el van az ember vele evekig, D3-ban pedig van 16 torment szint +GR.
-
tiborv
aktív tag
válasz
MikeWazowski #10364 üzenetére
Szerintem meg pont ez a jo benne, hogy nincs univerzalis karakter.
Igazabol minden teljesitheto minden classal csak nyilvan van ami nehezebben. Anya is siman megoldhato coldsorccal csak jatszani kell, teleportalgatni parat es mercre bizni magad. Vagy dual agban menni. Javazonnal is lehozhato act3 csak macerasabban :-)
En szeretem benne, hogy ha tulkepp nem lenne kulso trade csak ingame vagy csak a sajat dropra kene tamaszkodni akkor mindig lesznek olyan zonak amik neccesen, problemasan mennek es kuzdeni kell. Ennek nagyobb a varazsa, mint nyomni egy mittomen tempest rusht es fekudni egy gombbon mint d3ban. De nyilvan izlesek es pofonok. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
MikeWazowski #10364 üzenetére
20+ eves a jatek, az utolso nagy balance patch 15 eves.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
MikeWazowski
veterán
"D2 arról híres, hogy nincs általános mindenhová jó karakter, vagy ha van is, akkor az bizony nem a leggyorsabb lesz egyes területeken" - Nekem anno kimaradt a d1 és d2, d3-ba több ezer órám volt, de kicsit kezdek képbe kerülni ezzel a résszel is, és ezt a részét a játéknak totál nem értem. Miért lett úgy megalkotva a játék, hogy vannak olyan részek - aránylag sok is - ahol egy fullos kari se tud boldogulni. Max ha át teleportozik. Skill cserék száma is korlátozott, persze van lehetőség utána is, de nem tudsz olyan karit csinálni ami mindenhova jó. Totál nem értem... Mert innentől ez a játék nem single player, hanem inkább full online-ra van kitalálva. Miért nem csinálták meg úgy, hogy azok a mobok amik most immunosok, azok csak jóval nehezebben haljanak meg. Tehát kelljen egy kis skill, tudás vagy tapasztalat azok megöléséhez. Olyan mint a Lineage 2, egy heal-errel nem tudsz bosst ölni. Tehát ott is kell a party. Itt meg egy cold sorcival mentsd már meg Anya-t. Itt is kell melléd egy másik kari... tehát partyzni kell... ettől függetlenül imádom a játékot, még úgy is, hogy sokat kidobál...
-
H_András
tag
válasz
Chiller #10362 üzenetére
Én pont emiatt döntöttem el, mi lesz a harmadik-negyedik karakterem, amit majd célzottan építek, sorceresst meg jawazont akartam, ezért necrot indítottam, meg egy druidát. Ezekkel különösebb tudás nélkül el lehet menni normálon és nightmaren (minionos változatok, ölnek maguktól szinte, csak szaladgálni kell). Így esett egy tonna cucc a varázslónak meg az amazonnak is, amiket szorgosan elpakolgattam, plusz rúnagyűjtögetés, stb. A blizzardos lánykámmal így álom volt a játék már.. persze ehhez idő kell, megértem hogy aki kevesebbet tud rászánni, annak qrva bosszantó, ha epic cuccok esnek egy olyan classhoz, amivel nem játszik.. aki meg Diablo 3-ról jött, annak meg főleg fura, ott ugye erősen célzott a loot, de valakinek meg pont ez nem tetszik.. de az más kategória is. Én még az első részen (is) nevelkedtem anno, türelmesebb vagyok, és pl. a trade-t is csítnek tartom, nem élek vele. Tudom hogy emiatt lesz amim soha nem lesz meg, de nem baj, abból élek amim van, ez a sikerélmény.
-
törölt tag
Az nagyon alufólia sipkás feltételezés, hogy ez a ganyé játék olyan cuccokat dobál, amikkel nem játszom karakterek? Van palam, barbim és druidam. Azonban nem kapok mást csak botokat necrohoz ill sorcihoz. A maradék kettőhöz is szépen jön viszont a fenti háromhoz kb zero. Vagy a játékban van ennyivel több cucca van ennek a két kasztnak?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
shotika #10344 üzenetére
Te most valóban normál nehézség alapján írod a tapasztalataid?
Csak szólok, hogy a játék HELL-en kezdődik, ami előtte történt az max. felvezetésnek tekinthető.
Akkor írj ilyen összehasonlítást, ha már Baal runokat tolsz a karikkal és azokat segítség nélkül is abszolválják a karakterek.
Persze itt árnyalja a képet, hogy bizony vannak spec funkcióra alkalmas/használt karakterek, melyek nem domborítanak Baal runban, viszont egyéb területen nagy előnnyel rendelkeznek más karakterekkel szemben.
D2 arról híres, hogy nincs általános mindenhová jó karakter, vagy ha van is, akkor az bizony nem a leggyorsabb lesz egyes területeken
-
shotika
őstag
Egy kis early game összegzés:
Nagyjából minden karival elvittem normal Deckar'd Cain-ig (azért csak nagyjából, mert szegény Druidát elfelejtettem), ezekből a legkönnyebb a Summon nekro volt magasan. Köszönhetően annak, hogy az elején nem igényel extra cuccokat, mert a csontik amúgy is skillből fejlődnek, max a wand-ra érdemes figyelni. Vele offline már Hell Act2, online NM Act2-ben vagyok. Utána jött a barbár, na ő már lassabb volt, egészen 30-as szintig, aztán a Whirldwind-től megtáltosodott, hogy aztán NM szinten jókat koppanjak párszor az elején. De egyébként kellemes vele a játék, ritkán halok be vele, de az öregeknek igaza van abban, hogy valóban nem jó kezdő karakter.
Sorceress: sose értettem hozzá, egész addig, amíg valaki azt nem mondta, hogy tüzes ág addig, amíg nincs meg Blizzard, aztán át jégre. Jelenleg online a Fire Bolt/FireBall ágon építem, mert még csak 8-os szintű. Itt eddig csak Fire bolt-ra raktam, meg párat a Warmthra, de gyakorlatilag géppuskaként lövöm úgy a fire boltokat, hogy alig fogy a mana. És ezt csípem, ez fluid, főleg ha meglesz a Fire Ball, mert annak már van AOE sebzése is vmennyi.
Fun karakter, érzem, hogy ebből nagyon durva csajszit lehet faragni később - bár az elején Blood Raven meglepett azzal, hogy 3 nyíllal megölt.Amazon: Jelenleg online Act 4-ben járok, és soha nem volt még amám. Ennek ellenére a guidokban kissé mostohán kezelt Bowazone-t építgetek és amit eddig csak lehetett szinte mind rosszul csináltam. Bossoknál szopó, a manát égeti mint a szemét, de amikor fullon van, akkor a multishottal úgy takarítok, hogy öröm nézni.
Rúnás cumókból a Stealth az kellemes rajta, meg nemrég raktam rá egy Zephyr-t, de ez az állandó mana töltögetés fárasztóPaladin: na ha van karakter, amihez még az amazonnál is kevésbé konyítok, akkor az a paladin. Van 30 skillje, amiből 20 aura és csak egy lehet belőle aktív, meg van neki olyan gyorsütése mint a barbárnak. Eddig egyetlen előnye az, hogy nem tudják lecsapni, viszont rohadt unalmas vele - egyelőre. (kb 8-10-es szinten van, mielőtt vki beszólna)
Druida: emlékeim szerint szintén fun karakter, amin az is segít, hogy a játék szó szerint fossa neki a jobbnál jobb sapkákat. Anno vérfarkasos átváltozóssal toltam, meg volt egy Fissure + minionos kari, azokat csíptem. Azt hiszem a leveling is jó vele.
Assassin: eredetileg main karinak szántam, szintén nem ismerem. Act2 elején járok vele, lighting csapdás, de itt is az a bajom, hogy úgy eszik a skilljei a manát, hogy ihaj. Meglátjuk. Eddig kellemes volt szinteket lépni vele.
-
Scooby
aktív tag
Hölgyeim, Uraim!
Hát nincs tolongás
. Most ebből, hogy lesz zárt runolás?
-
Reinhardt
őstag
válasz
H_András #10279 üzenetére
Eleg egyszeru:
Vegigtoltam a jatekot bone nekroval, jo cuccok estek kozben amazonnak.
De kb errol van szo:
https://www.youtube.com/watch?v=840Y5TnUvVY
Passziv agon meg 1-1-1 pont van Pierce-ig. -
ncc1701
veterán
Komplettet nem. De 1-1 low level darabot érdemes félrerakni, mikor új karit csinálsz, ne pucéron kelljen szaladoznia.
-
EczkE
veterán
Koszi sracok. Akkor minden kuka.
-
-
Peppo
őstag
-
EczkE
veterán
Erdemes barmilyet setet gyujteni? Mar tele a stashem veluk.
Egy Isenehart set jott csak ossze. Trofea meg is lett ezzel legalabb.
-
sto1911
veterán
Láttatok már olyat, hogy a Stony fieldből nem a hegyeken át vezet az út, hanem simán csak egy barlang lejárat az Underground passage bejárata?
Itt kerestem pár percig a lejáratot -
D4v3
őstag
Offline karakterek tudnak végtelen sokszor respeccelni egy command line paranccsal, mint kiderült:
-
Scooby
aktív tag
Sziasztok,
Mindenkit visszaigazoltam. Akinek van most kedve csatlakozzon rám
-
vaakuum
addikt
-
vaakuum
addikt
10 perce 204-es pozícióban várakozik a belépés...
-
vaakuum
addikt
Ha a nekró offhand zanzafején van ADDS x-y POISON damage over z second, akkor
Ezt a csontik tudják használni, tehát mérgeznek is??
A bonespearhez hozzáadódik?
A poison nova sebzéséhez hozzáadódik? -
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #10305 üzenetére
Én mindig rerollolom őket, és ugyan ritkán, de szokott hasznos itemeket is csinálni.
-
zsirfecske
addikt
3 Magic Rings --> 1 Random Magic Amulet
ilvl = int(.75 * clvl).
The amulet is created at 3/4 of the level of the character who rolls it. A level 80 character could make a lvl 60 amulet, for instance. Refer to the list of prefixes and suffixes to see what mods are possible at every given level.
+2 to a character's skills is a lvl 90 modifier, so can not be achieved with this recipe (level 99 char = ilvl 74 amulet)
+3 to a given skill mods are lvl 60, and can be achieved with this recipe, providing the rings and the character are fairly high level.
-
ldave
félisten
válasz
Chuzzlee803 #10304 üzenetére
Ha jól tudom cube craftolásnál a karaktered szintje és az alapanyag szintje is számít valamilyen módon, szóval lehet hogy alacsony szintű gyűrűkkel nem is igazán van értelme próbálkozni.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Chuzzlee803 #10304 üzenetére
reroll még mindig jobb mint a vendor sztem, nekem pl. tegnap csinált +2 light skills sorc amut, bár tény hogy ezen kívül még sosem volt semmi hasonló +skill vagy fcr se.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Hali, van kb. 40 darab lvl3-12 körüli gyűrűm, a hasznosabbját (FCR, resist) kimentettem belőle egy második karakter reményében. A kérdésem az volna, hogy a többi mehet vendornak? Próbálgattam a 'berakok 3 gyűrűt a kockába, reroll' témát, de nagyjából ugyanolyan haszontalan marad mind. Lehet velük valamit kezdeni, vagy szabadítsam fel a helyet, amit foglalnak?
-
ldave
félisten
Nekem tegnapelőtt esett egy Titan's Revenge, az persze nem lett ethereal
-
ncc1701
veterán
Valamelyik ladder elején esett nekem shako. Szintén eth. Heroin áron ment volna amúgy elfele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged