- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Miért annyira jó ha egy infinity pl ethereal? Az pont hogy rossz, nem?
-
törölt tag
válasz
JohnyMilan #11683 üzenetére
en is hasonlo mod vagyok. engem szemely szerint a loot minosege nem zavar. talan egyetlen dolog. egyszeruen nem talalok cannot be frozen itemet. nem hogy hasznalhato, hanem semmilyen se esett meg.
magaval a jatekkal pacsolatban pedig egy "aprosag" tud csak elkedvteleniteni. az pedig nehany mob, illetve bizonyos szintek mob osszetetele. ilyen volt pl nihlatak temploma hellen. az a sok kopkodos kis geci. fuuu hogy en mennyire utalom oket. ahogy a kis csonti szarokat is, amik Mephi elotti szinten vannak es egy utesbol pillanatok alatt kepesek megformeszteni. ja es az ijaszok, legyen szo barmelyik tipusrol. utalom oket kergetni. -
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski #11690 üzenetére
+20 fcr, +10 repl. life és 65 MF. Hozzátéve hogy az amu és az armor önmagában is megérne egy slotot messze ez a legoptimálisabb set-up szerintem egy cold/fire MF sorc-nak.
-
aradebil2
senior tag
válasz
MikeWazowski #11688 üzenetére
Mert az mf-hez és a főbb bónuszok beszedéséséhez bőven elég a 3piece, és az orb meg a mask helyére sokkal op-bb itemek vannak (shako, HOTO)
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Vismajor01 #11680 üzenetére
3 tal item elég? Miért nem full szett akkor már?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
a Retro mod egyebkent valahol meg elerheto?
diablo paholyert kar volt, bar a vege fele mar tenyleg kb kihalt a forum.
-
zsirfecske
addikt
válasz
én is az elfogult rajongók táborába tartozom
-
JohnyMilan
tag
Csak, hogy legyen ilyen hozzászólás is, én fantasztikusan jól szórakozom a megjelenés óta. Semmilyen hiba nem lépett fel, szinte minden nap játszom és baromira élvezem. Nekem a Diablo 2 mindig is offline játék volt is most is az. Elővettem a régi mentéseim és onnan folytatom ahol régen abba hagytam. Sőt új karaktereket is elkezdtem, mert a látvány annyira magával ragadott. Egyedül "magatalálósan" is fantasztikus ez a játék még mindig, imádom, hogy felújítva kiadták. Az utóbbi évek legjobb eseménye volt ez. Hihetetlen mennyi emléket hozott vissza, megtaláltam a régen általam készített offline böngészhető táblázatokat (amiknek ma már szinte semmi értéke
), amelyek a Diablo Páholyon voltak elérhetőek. Eszembe jutott mennyi tesztelést öltünk bele anno a Retro Mod-ba, hogy szuperül működjön. Az életem része volt a játék, és imádom amilyen lett felújítva.
-
vaakuum
addikt
Kezdődik... az elmúlt másfél órában három DC, és megint nézhetem az offline karaktert, mert nem tud csatlakozni...
-
diegho
nagyúr
válasz
Vismajor01 #11680 üzenetére
Mercen Insight Tresher, Tal mask, Treachery egy eth Balrog Skin-ben. Nem haldoklik simán üti a cold immunokat throne room-ban és chaos-ban.
-
Vismajor01
addikt
válasz
diegho #11664 üzenetére
Spiritkardod kell mindenképp cserélni, ha mf sorc vagy akkor Oculus a legjobb választás. Ha nagyon idegesit a teleportálás akkor vipert kilehet váltani wealthre és ocut hotora. Illetve mercen milyen cuccok vannak? MEnnyire haldoklik? Cta sem lenne rossz upgrade, ocu után arra gyúrnék rá. Ha vna lovetta akkor mehet a tal armor+amu+öv hármas
Cipőnek Wt.
-
wm2
őstag
válasz
tiborv #11672 üzenetére
És ezt vki vagy szereti, vagy nem.
Nemsokára indítok egy Smitert. Ez a kedvencem. Leírhatom, hogyan építem fel, hogy ne nagyon nyiffanjon ki. Egyébként egy rém olcsó dolog. És ugyan egy dologra jó szinte, de arra nagyon. Még Last Wish sem kell hozzá, bár azzal tényleg egy fingás az über.
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701 #11670 üzenetére
Csak Meph convi aurájával (über) kell vigyázni. Nihlathak sem a legjobb hely emberkedni (még natures peace gyűrűvel sem). Meg a dollok is gyorsan kerülendők. Ezért szoktam begyűjteni vagy 2db 7 frw Pc sk-t is (én nem szeretem az enigma-t, ha hiszed, ha nem, tele amut használok coh-al). Nem árt ha tudod néha szedni a lábad.
-
wm2
őstag
válasz
#75376384 #11663 üzenetére
Nem véletlen, hogy a legtöbb bot hammer. Bár a meló nagy részét az MF boszik végzik körülötte. Esélytelen, hogy bármit is felszedj. Craft alapanyagokért szoktam velük futkorászni viszont. Crap jewelt lent hagyják. Ilyen szempontból hasznosak. Fury dudu vagy bármilyen Barb HC-ban az igazi! Ahogy egyik HC ismerősöm mondaná, “a többi kislányoknak való!”
Trap Assa + Smiter jó páros egyébként. Szeretem ahogy az Assa nyöszörög. Igazi BDSM páros ők is HC-ban. Főleg mikor high lvl-en beáll a Smiter bárhova. A többi kari meg jó messzire a bulitól Ondálokkal.
-
diegho
nagyúr
Adott a bliz sorcom lvl88
dual spirit
shako+um
viper
infernostride
upped goldwrap
magefist
2x res+mf ring
+3 cold +life amuMi legyen a következő lépcső a fejlesztésre? Konkrétan resist kellene még talán, egy Aldur cipővel a fire-t fel lehetne vinni 70 körülre. Ha jönne egy Oculus, akkor poison kivételével minden maxon lenne, legyen ez a következő lépcső?
Ugyanitt 45+ fire res Aldur boots kerestetik!
-
törölt tag
Én anno nem toltam annyit, így most pótolom a dolgokat. Fury druidaval kezdtem, de az jó cuccok nélkül mocsok szenvedés. Aztán indítottam egy barbit, majd egy hammer palat.
tapasztalat: ég és föld. A druida jönne be a legjobban, míg palaval brutal hogy lehet haladni, még jó cuccok nélkül is, viszont annyira de annyira krva unalmas, hogy leírni is nehéz.
Sorci, assassin páros a legkevésbé se érdekelnek. Amazon, necro pedig elég meh kategória, majd meglátom. Viszont a többit, különösen a drudiat, nagyon jó lenne fullra húzni.
shotika: engem erdekelne. Mikor tudjuk leboltolni?
-
ncc1701
veterán
Te melyik oldalon tradeled a cuccaid? Van pár dolgom, amiért rúnát kérnék, online a kutya sem lép be.
-
diegho
nagyúr
válasz
zsirfecske #11629 üzenetére
Ha adok ingyen egy 198-ast, akkor megnyugszol?
-
ProEvoFan
nagyúr
A +1 skilles charmok honnan eshetnek?
Hellen, lvl85ös területeken, bocin, bossokból? -
wm2
őstag
válasz
sto1911 #11652 üzenetére
Ha beírod az google “rare fcr ring d2” láthatsz párat. Amúgy vmi lvl 90 körül gambleztam. Szvsz az számít jónak, amihez társul str dex vagy legalább az egyik. Ha ehhez jön még egy kis life/mana + resist már igen jó. De mondanom sem kell. Lottó ez is. Craftolhatsz is. A recept Amn + Amethy + bármilyen magic ring. Ugyanakkor, van “blood ring” is, nemcsak fászterkászter. Fogsz majd olyat látni, hogy “need dual leech ring”. Azok is sokat érnek. A lényeg röviden, hogy legyen rajta str pl. az élet és resist mellett. Mondjuk 20.
Str dex nélkül kuka. Ez azért kell, mert egy high lvl Pala nem rak csak életre. Gloves 15 str. Ring 20 str. Amu 30 str és megy minden az életre.
-
wm2
őstag
válasz
sto1911 #11650 üzenetére
Érdemes. Az egyik legfaszább 10 fcr str dex life res ringet Act1-en gambléztam. Az árából megvolt a Grief Zaka CoH Dusk meg egy 15-18-9 Anni Smiternek. Mai napig megvannak. Azt, hogy mennyit ér egy jó rare ring ne kérdezd. Én mindig ajánlatot kérek. Avagy mindenkinek annyit, amennyit hajlandó fizetni érte.
-
sto1911
veterán
Lvl 86-on mit erdemes gamble-ezni? Igazabol gyuruk kellenenek. Van jelentosege melyik actben csinalom, vagy hogy hogy nez ki a gyuru az eladonal?
-
wm2
őstag
válasz
pachito #11648 üzenetére
Van egy olyan sztori, majd vki megerősíti, vagy elveti, hogy az eredeti forráskód elveszett. Ugyan a D2 alkotói jelentkeztek egy teljes remaster felvállalásával, de a Blizz elhajtotta őket és maradt a külcsíny. Pedig én megelégednék annyival is, ha a fend bugot kiszednék.
-
pachito
őstag
Szerintem jó lenne ha ladder előtt lenne egy nagy patch amiben a használhatatlan skilleket, amikre egyébként lehetne buildet építeni (Inferno, Hydra, FoH, Phoenix Strike, stb) erősítik, senkinek nem fájna egy sokkal színesebb paletta.
-
Elemental
addikt
válasz
zsirfecske #11635 üzenetére
Köszi!
-
aradebil2
senior tag
válasz
ProEvoFan #11639 üzenetére
RNG is RNG. Vagy nem játszol elég effektíven (gyorsan megfelelő mf-fel), vagy túl sokat vársz a játéktól. Ha kevés a drop menj D3-azni, vagy csinálj egy új karit amivel mást is tudsz farmolni, és próbáld meg élvezni a játékot. Ja és vegyél fel olyan tárgyakat is, amikkel bankot lehet robbantani (rare/blue class itemek, base-k, rare kesztyűk/cipők).
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
ncc1701 #11625 üzenetére
Marhára vicces vagy....
Ember...
Hétvégén minimum 10 órát farmoltam.Hétfőn 12 órát játszottam.Kedden illetve szerdán is kb ugyan ennyit. Csütörtök, péntek 1-2 órát. A mostani hétvégén is minimum 10-12 órát elbasztam a Diablo 2re.
Őszintén.Mennyit játszak vele, hogy essenek normális cuccok???? Szerinted ez normális dolog?
Emeljenek a drop raten, mert ez igy a mai világban vicc kategória.
További jó röhögést. -
shotika
őstag
Kiesett az első Mal rúnám is
Valaki írta múltkor, hogy az assasin trapjei minionnak számítanak. Akkor a Heart of Wolverine attack bónusza is hat rájuk?
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701 #11636 üzenetére
Azér ha találnál egy ilyet, tedd el nekem légyszi. Köszi.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #11635 üzenetére
Túl van értékelve. A block az működik, abban hiszek, de a defense az lutri.
-
zsirfecske
addikt
jogos, visszavonom
Elemental:
nagyon röviden annyi, hogy a defense bizonyos eséllyel megvéd kizárólag attack rating-gel támadó phisical dmg ellen. nem sebzést csökkent, hanem nem találnak el miatta. viszont számít a támadó szörny szintje hozzád képest, hogy futsz-e vagy állsz (futás közben nem számít az egész to/hit formula, így a defense sem), szóval igazából meelee kariknak jó és csak ha jó sok van belőle. részletek itt -
ldave
félisten
válasz
zsirfecske #11629 üzenetére
Vigyázz, ha elindulsz ezen az úton...
-
Elemental
addikt
Le tudnátok írni, hogy a d2-ben mi a szerepe a defense-nek? Vagy azt, hogy hogyan épül fel a védelem (block, blocrate, benyalt sebzes, stb) összességében?
-
ncc1701
veterán
Persze, de csak este 7 körül.
-
zsirfecske
addikt
van valakinek egy pul kölcsibe? vennék egy 200ed jalal-t socket+upp alapnak, de pont pul-om nincs (meg jelenleg más se nagyon
). van 160-as, 174-es és 191-es jalalom is (köszi érte itt is), de rájöttem, hogy akkor már perfekt kéne.
-
aradebil2
senior tag
Marhára nem változtattak a droprateken (vagyis csak minimálisan, pl. quest dropokon kicsit módosítottak bossoknál), egészen egyszerűen mindenki sokkal effektívebben játssza a játékot, mint 15-20 évvel ezelőtt. Nekem se volt sose HR dropom régen, de sose toltam LK runokat, több playeres bocikat, nem öltem le a szellem pakkokat stb...És most esett egy Ohm, közös bocizások során szintén Ohm, meg Ber.
-
ewuk
csendes tag
válasz
zsirfecske #11610 üzenetére
Köszi a válaszokat.
A 250 def.-eset lehet, hogy elkérném/cserélném este valamikor, ha ráérsz.
-
_drk
addikt
válasz
Joco_77 #11617 üzenetére
D3 kb 5év után lett ilyen, hogy mindenhol legendary. Sima cuccokért egy olyan játékban ahol csak a drop számít ki játszana? Én ott az AH után szálltam be. Sima sárga cuccaim voltak csak meg a kovacs cuccokért kellett farmolni a matit, hát azt gyorsan meguntam.
Most már legalább egy 20 óra alatt kilehet maxolni egy karaktert egy season ban. Mindent láthatsz.
D2rben is ez lesz... Tuti nyomnak még valamit majd hozzá ha ilyen siker lett és ehhez itt is kell tartani az embereket. Ha nem esik semmi, Hell nem megy akkor otthagyja mindenki.
Btw:offline + 100 %mf-el nagyon durván esnek a cuccok,
2amn rúna, sok legendary, meg set is. Lassan minden karaktert feltudok öltöztetni egy végig vitelre. -
ldave
félisten
válasz
Vismajor01 #11620 üzenetére
Nekem több órám van a synergie előtti D2-ben, mint az utániban
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsirfecske #11604 üzenetére
Elore is köszönöm.
-
Joco_77
senior tag
válasz
Vismajor01 #11618 üzenetére
Én 2006 ban játszottam (akkori reg a d2jsp) tehát pont eltaláltad
Akkor ezekszerint 1.13 ban tényleg jobb lett a helyzet.
Azért engedelmeddel nyilatkozok attól még a 15 évvel ezelőtti helyzetről -
Joco_77
senior tag
válasz
ncc1701 #11613 üzenetére
Azért maradjunk annyiban, akárki akármennyire hardcore játékos, az hogy az eredeti d2ben évekig mehettél mire egy szem random HR kiesett finoman fogalmazva túlzás volt...
Értem én, hogy minél többet kell "melózni" 1 itemért annál nagyobb az öröm ha kiesik(ezért rühellem, hogy Diablo3ban a legendaryk szó szerint minden sarkon esnek, Borderlands 3 meg egyenesen vicc ilyen téren), ez világos és pl egy DF/GRIFFON óriási öröm lehet ha hosszú idő után kiesik, de egy random HR ért éveket farmolni azé na....gyakorlatilag Trade nélkül BÁRKI csak álmodozhatott az Enigmáról pl hogy egy Infinityt ne is említsek. NA mondjuk ez annyiban hülyeség, hogy Trade nélkül mostis -
Joco_77
senior tag
Gyerekek mi van itt, hogy mindenkinek potyog a BER ?
És nem csak itt látom, hanem facebook csoportban is.
VAn egy olyan gyanúm, hogy "fű alatt" a resurrectedben növelve van a HR droprate , hogy az "új generáció" ne unjon rá a sikertelenségre vagy szerintetek "összeesküvéselméletet" fantáziálok mert az energiaitalomra kávét is ittam? -
ewuk
csendes tag
Rövid időn belül kizuttyant két ber is, az egyikből bizniszeltem jah-ot némi ist társaságában. Van egy 418 defes 3 socketes dusk schroudom. Szerintetek abba érdemes az enigmát ellőni vagy vadásszak tovább egy jobbra?
-
Peddy789
őstag
válasz
sto1911 #11591 üzenetére
3k fg kb?
hat ebbol siman feloltoztetsz alap gearbe egy sorcot meg necrot is ha csak olcso itemeket veszel.
Oculus pl 50fgert van mar, vipermagi 10 stb. Nem perfekt itemekbe de egy teljesen jo hasznalhato karit osszelehet rakni 100-200fgbol, aztan kerdes mennyire akarod fancy cuccokba rakni. Shako pl fura modon felment 400ra. Persze kerdes mire gondolsz a feloltoztetes alatt. -
sto1911
veterán
válasz
MikeWazowski #11603 üzenetére
Szerintem nekem is lesz szintezni való gearem.
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #11603 üzenetére
van pár low level unique íjam, rare cuccok meg magic amuk amazonhoz, szólj és adok bármit belőle ha kell.
-
Joco_77
senior tag
válasz
MikeWazowski #11600 üzenetére
Van 1db Grand Charmom neked. +1 bow skills + 24% gold. Nem tudtam eladni nem kellett senkinek, ezért este ha kéred írj rám privátot kérlek, odaadom ofc ingyé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Automata kávégépek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest