- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Bemutatkozott a Moto G32 4G
- Ütésálló teszten is átment a Poco X7, bírja az alámerülést is
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
válasz Lokids #10296 üzenetére
Hehe, üdv a klubban.
Pit 1-ben esett egy war traveler, majdnem perfekt magic find-dal..ez pár hete 800 körül ment. Volna. Ugyanis mit ad Isten, naná hogy az összes szemét mellett erre rak ethereal tag-et. 60-ért ment el kínkeservesen. (számokban előbbi nagyjából 20-25 dolcsi, utóbbi olyan 3)
-
Scooby
aktív tag
válasz MikeWazowski #10266 üzenetére
Szia. Tegnap este szolgáltató vacakolt a nettel. Remélem ma már minden rendben lesz szolgáltatói oldalról és fent tudok lenni . Akkor persze megyünk pár karikát
Minek az?
-
zsirfecske
addikt
válasz MikeWazowski #10288 üzenetére
nekem pont nincs még, elemental druidomnak lassan jó lesz. adok érte valamit ami biztos kell. privi.
-
Lokids
addikt
Esett egy Eschuta's Temper... Kezdtem örülni, aztán azonosítottam.
1-10-10. elmegy a game a fenébe.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Peppo
őstag
Úgy látom, 5 pgem és Fal rúna között keltek el mostanában. Szóval kb. 5-10 pgem.
-
tiborv
aktív tag
válasz ProEvoFan #10276 üzenetére
Nemtom miket szoktal futni, de en inkabb orb+firewallt szoktam ha hybrid.
Konnyebb a skillezes, mert akkor lehet 20 ice boltot 20 orbot 15-16 masteryt rakni cold agon. Igy tulkepp maxos lesz a cold sebzesed ami mellett firewallt siman lehet maxolni 1 masteryvel es warmht maradekkal.
Andariel 2 firewallbol hal, ancient tunnelsben nincs immun, mephit amugy is orbbal oli az ember. Ezzel a skillosztassal chaosban is csak a caster oblivionok ellen kell a wall ha addig merc nem uti oket le, baalnal meg a csontvazak 1 helyre spawnolnak szoval ott is tok jol halnak kb 2 fwallbol.
Emellett fwallnak eleg jol skalazodik a sebzese ha megnezed valami skill calculatorban, annyi hogy szokni kell hogy egy egyenes vonalban castolja nem tudsz ugy celozni vele mint fireballal vagy meteorral. (utobbival ugye nagyon nem is kell mert elnyomod es eleg nagy teruletet lefed)D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
ncc1701
veterán
Szerintem már nincs ára.
Occu nem esik, bezzeg a második zöld swirling crystal esik... Andi színvak szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
válasz ncc1701 #10260 üzenetére
"Tal Rasha's Adjucation is an impressive amulet, even by itself. In spite of its high level requirement, it has a quality level of 26, meaning it is possible that it can drop in Normal difficulty. While it is possible, however, it is quite rare for this amulet to drop at all--even in Hell difficulty. The monster with the highest chance to drop this is Hell Andariel. "
-DiabloWiki -
MikeWazowski
veterán
Én is mennék este, tegnap is kérdeztem van-e valami, de mindenki aludt
Magefist mit ér egyébként?A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Horvi
őstag
Én esténként szoktam tolni, mostanában nem volt gondom a sorral(nem volt). Le is gyaktam gyorsan a kisördögöt(igaz még csak normálon). De egész bőkezű volt. Bár ez a minimum mert megölt párszor
Dobott egy Venom Wardot, egy Goldwrapet meg egy Chance Guardsot. A kesztyű meg az öv egész használható szóval öröm bódottságHello darkness, my old friend...
-
mephi666
nagyúr
válasz H_András #10279 üzenetére
Nyomj egy respect nm-n valkyrie-re: valk, decoy, passzivok sorban maxolni és a2 merc+valk úgy végigvisz, hogy öröm nézni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
pachito
őstag
Elég meredeken esnek a high rune árak..ber 2 nappal ezelőtt még 5.5k körül ment, ma 4.5k, jah 4.5k-ról 3.5k. A sajátomon már túladtam mert láttam a trendet és ha így megy tovább, gyorsan összejönnek azok a szép kis runeword-ök.
-
HellGreg
őstag
Lidless Wallt upgradeltem Lem+Ko rúnákkal, defense volt 324, lett belőle 367. Ez most mi???
-
Joco_77
senior tag
válasz zsirfecske #10268 üzenetére
Gratulálok Nekem még odébb van,hogy torchom legyen
-
zsirfecske
addikt
na elcseréltem egy ist rúnát + 4 terror key-t ami egy korábbi trade-ből maradt erre:
ennyiért most ajándék volt. +15% damage a bone spear-re, allres zsír, a light radius meg tök jó a sötét helyeken. a torch-ot továbbra is cheat-nek tekintem trade-ből szerezni, egyszer el kell jutni oda hogy kiüssem magamnak, de addig is gyorsabb, tisztább és szárazabb lesz vele minden
-
mephi666
nagyúr
válasz DaveHutt #10265 üzenetére
...azt írják, hogy simán tankolja überéket is szerintem a 3 köcsög se fogja meghatni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
most nézem senki nem írta: ebből a valkyrie-ből valami nagyon brutál tankot lehet csinálni még csak nightmare végén szintezgetek vele, de senki nem bírja lecsapni... lvl64en elvittem bocizni, ráhúztam a fél pályát, ki sem látszott a tehenek közül, de különösebben nem hatotta meg... ha elitek keveredtek a buliba, akkor lement kb 3mm-t a hp-ja, amúgy meg se reccent... a merc obedience-el meg büszkén vakarta le róla nem emlékeztem, hogy ez ennyire táp (dió amikor sorban küldte rá 10+ szinttel korábban a tüzes villámot, az se ártott neki)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Melyik “map reader” honlapot ajanlanatok? Mind a durance 2 és Andi térképe is rendre szét szivat és akárhány oldal mindegyik ír am mindent.
-
Vismajor01
addikt
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
shotika
őstag
Na, épülget az online nekro, az eddigi gagyi csuka helyett, most sikerült egy faszát gamble-öznöm.
Ősdiablosok: Tudom, hogy egy szar ez is, meg van nála jobb, de hagyjátok meg az élményt nekem
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
DaveHutt
őstag
válasz Robert1987 #10251 üzenetére
0 ias, low MA, low ll. Charsifood.
-
-
EczkE
veterán
Na mar PS5-on is van ez a queue system…
Asszem mindenféleképpen!
-
aradebil2
senior tag
válasz zsirfecske #10248 üzenetére
Fals
-
zsirfecske
addikt
válasz Vismajor01 #10247 üzenetére
jaa, a players mod azért működik, én meg ezért próbáltam hiába
pedig olvastam olyat hogy d2r-ben megy bneten is. fals infó?
-
Vismajor01
addikt
válasz zsirfecske #10238 üzenetére
Mivel ez offline single player sokra nem megyek vele h másnak jó.
-
aradebil2
senior tag
Offline tolja, ha ez megnyugtat
-
shotika
őstag
De még a ringeket se szedi össze!! Én még ha szar is, elrakom, aztán ha van 3 ugyanolyan akkor mehet a cube-ba. Külön helyen tárolom ezeket.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
zsirfecske
addikt
válasz Vismajor01 #10232 üzenetére
belelestem kicsit. jó nézni hogy miközben amúgy nem hajolsz le kb semmiért, egy rare druid sapiért mégis igen, identify-olod, nekem kb tökéletesen is lenne, de persze nem tartod érdemesnek, eldobod és kilépsz
-
shotika
őstag
válasz vaakuum #10228 üzenetére
Én azt act3-act5-ös fővároson vagyok ki. Előbbin Charsi a világ végén árulja a szarjait, ha meg is akarom javítani a cuccokat eladás előtt, Act 5-ön meg Cain mászott el a Wayponttól 5 km-re
-
vaakuum
addikt
válasz vaakuum #10219 üzenetére
Közben csak nem bírtam ki, ránéztem a d2jsp accountra. Látva a korábbi üzeneteket, már értem, miért 0 az egyenleg. Annó mikor abbahagytam a D2-t 2008-ban, az összes ladder cuccomat meg a jsp lóvét is freebe odaadtam valakinek. Azt már nincs meg, hogy mi alapján lett kiválasztva a szerencsés nyertes. És már rémlik, hogy magát a diabló accountot is odaadtam akkor valakinek, hogy véletlenül se tudjon visszarántani könnyen a játék. Valszeg ezért nem is tudtam visszaszerezni 2-3 éve, amikor eszembe jutott, hogy esetleg ránézzek. A második gyerek akkor lett 1 éves, így nagyon abba akartam hagyni az intenzív játékot. Ez akkor egész jól sikerült is, mostanra meg már megnőttek, szóval kezdhetem nézni, ki keres pgemeket aprójé, hátha nem egy 2 topázos 100-as armorban kell az assával mazohistában hellen rohangálni ...
Angolom ezirányú része is már kicsit homályos a "/each" az mit jelent pontosan? Az a /darab lenne, vagy az összes együtt? Én a /darabra tippelnék, de lehet rosszul.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
zsirfecske
addikt
válasz Scooby #10234 üzenetére
én sokkal jobban szeretem a d2 loot system-jét, bár d3-mal többet játszottam, de utólag csicskának tartom az egészet. túl könnyű, túl tápolt, túl buta. így a personal loot is. mi az hogy párhuzamos valóságok futnak? dögöljön meg a boss, és essen belőle pár cucc, amit mindenki lásson. osszuk el, ez az ami tanít valamire és ami reális.
-
Scooby
aktív tag
válasz zsirfecske #10230 üzenetére
A közös loot sajnos ilyen. D2-ben a botok ellen nagyon nehéz volt. Itt meg igazából aki a gyorsabb, de ha jó a közösség akkor megosztja egymással a loot-ot kiek mi kell kidobják. Én max a BER ért ölnék mert még a COH hiányzik . De megértem ha a BER-t senki sem dobja ki hisz azért most komplett geart lehet kapni ha úgy van.
Minek az?
-
Vismajor01
addikt
Újra belőttem a streamet, 1 órát biztos menni fog.
-
Peppo
őstag
válasz ncc1701 #10223 üzenetére
Azért ez nálam inkább az élvezetről szól, ezért sem álltam be a sorba. Tudom, lassabban megy így, de azt az időt, amit most rá tudok szánni, és ami azért jóval kevesebb, mint régen, igyekszem úgy tölteni, hogy azt a buildet játszom, ami tetszik. Igazából így is élvezem, ha lassan is, de javul a gear, és gyűlnek a már pénzként használható rúnák.
Smitert viszont lehet, hogy csinálok. Olyanom még sosem volt. De, ahogy látom, ez sem olcsó mulatság. Hogy lehet ezt teszkósítani? Pár cucc mondjuk meglesz belőle az amazonhoz is, de azért van ott olyan, ami nem, és jó drága. -
zsirfecske
addikt
válasz Scooby #10226 üzenetére
én nyitott vagyok rá (#10210 ncc1701-re is választ), csak sajnos eléggé összevissza érek rá.
de bejelöllek téged is, mert őszintén én level 83-ig full single-ben nyomtam, nem véletlenül. már d3 alatt is gyűlöltem, hogy ismeretlen barmokkal kell küszködni, és az open game-ek arra voltak jók, hogy akik pár game után normálisnak bizonyultak, azokat fel lehetett venni és onnantól velük játszani zártan. és ott még ugye personal loot miatt nem volt a cuccok elhappolása sem probléma, mégis utáltam.
-
vaakuum
addikt
válasz shotika #10225 üzenetére
Én ilyenkor félhangosan szoktam anyázni neki, hogy "tudod te mibe fáj a merc újraélesztése, te nyomorék???"
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
törölt tag
válasz ncc1701 #10224 üzenetére
A vicc, hogy kb nem számít a crash szempontból, pl: blizzard d2r fórumon vannak akiknek ~2 millás géppel is 10 percet megy.
Ha gyenge a gép akkor alapból nagyon lassulna, aztán átmenne "nemválaszolra" mielőtt crashel. Viszont legtöbbszőr még lassulás sincs, csak *Zap!*, mint a villám kint vagyok. Bár a legutóbbi fejlesztéseknek hála 10-ből 1 alkalommal már van egy "nem válaszol" is.
Ahogy én látom sajnos nem igazán van náluk aki meg is tudja és meg is akarja oldani ezt a problémát, eddig ha válaszoltak akkor bemásolják az alul specifikált "gépkövetelményt", aztán jónapot .
-
Scooby
aktív tag
Sziasztok,
Lenne kedve innen pár embernek zárt pw-s dia vagy baal runhoz? Light soso-val vagyok, akár egyedül is lehozom, szóval jöhetnek XP-t farmolók is .
Akit érdekel a dolog vegyen fel. Acc: Dompi#2632
#PC#D2R#Minek az?
-
-
ncc1701
veterán
válasz Peddy789 #10220 üzenetére
És sokan azt csinálják, h kamuból csinálnak mondjuk egy baalrun05 gémet, majd mikor belépsz, látod, h lower kurast, majd hate lvl 2, meg ilyenekbe mászkál, azaz a dop esélyét növeli. Én meg anyázok.
Na, ezért mondom, h kéne csinálni sajátot. Ha esik valmi komolyabb, annak az árát meg szétdobjuk. Az apraját meg el lehet használni csapatban. -
Peppo
őstag
válasz vaakuum #10219 üzenetére
Tuti nem a géppel van a baj. Másoknál is crashel, pl. nálam is. Semmi más játékkal semmi baj, leszámítva néhány early access cuccot, de azoknál ez elfogadható.
Ja és nálam Intel i7 van, és Nvidia 1080ti, szóval fagy ez mindenféle hardveren.
"Én úgy tudom, valami lvl87 fölött érdemes gamblézni, akkor ad(HAT) jó cuccokat. Valami videóban volt, vagy olvastam-e, már nem tudom."
Az fasza, mert már 88 vagyok. Akkor talán van remény, hogy valami használható is esik. Nem mondom, a kesztyű (+3 javelin skill) így sem rossz, használom is, de kíváncsi lennék, ér-e valamit a piacon.
-
Peddy789
őstag
válasz ncc1701 #10210 üzenetére
Ez a ball runolas amugy valami hihetetlenul jo lett most.
Bejooinolsz, 6sorc, 2 pala, senki se telezik.
Palaval elkezdek FUTNI (normal baalrun) vigor auraval, feluton mire leerek, kilep 2 ember, mire beerek a throne-ba mindenki kilep. Ok.
Ha talalok normalis baalrunt, es tul gyorsan probalsz belepni a kovi gamebe, akkor nem sikerul mert meg nincs game, de ha ezt megcsinalod akkor ugye lockoutot kapsz kb 30 maosdpercre. Mire lejar addigra full a game.
Ha tul sokat varsz hogy tuti nem kerulj lockoutra a nem letezo game joinolas miatt, akkor amugy siman betelik a jatek.
Tehat igy probalod kitapasztalni hogy pontosan 3 masodpercet varj miutan kilepsz, de ne 5-ot mert akkor full.
Rettentoen hianyzik hogy legyen valami ertelmes modja ennek, hogy kulon chatra rak amikor kilepsz ahol megjelenik egy gomb hogy betudj menni ha a krealo megint csinalt gamet vagy nemtudom. Tiszta kabare.
Persze elosszor oldjak meg rendesen a satbilitast. -
vaakuum
addikt
válasz zsirfecske #10207 üzenetére
4 éve ezeket a memóriákat használom, xmp profillal, soha nem volt gondom a D2 Resurrected telepítése előtt. Pedig jópár játékkal kapta az ívet. Itt kifejezetten arra gondoltam, hogy a játékprogramban van valami hibás memóriakezelés, vagy esetleg túlcsordulást okoz valami, stb. Azt feltételezem, olyenkor jönnek főleg az "asztalra vissza, baby" típusú hibák.
szerk: megpróbáltam visszaállítani a régi jsp accomat, a név stimmel, de a jelszóvisszaállító email nem érkezett meg 3 órán belül, csak valamikor éjfél után. Kíváncsi leszek, milyen állapotban van ez az account így 10 év után, illetve volt-e rajta bármi használható. Ha ma hazaérek, rá is nézek azonnal. Bár nem, mintha sok eladható cuccom lenne, mert gondolom a 30 pgem a kutyának sem kell, még talán ingyen sem.
#10217Peppo Én úgy tudom, valami lvl87 fölött érdemes gamblézni, akkor ad(HAT) jó cuccokat. Valami videóban volt, vagy olvastam-e, már nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Peppo
őstag
Sikerült telerakni pénzzel az összes tárolót, így gambléztam egy kicsit. Lett egy csomó +3 skilles cucc, pl. amulettek +3 defensive auras, +3 masteries, stb, ill. ama kesztyű +3 javelin skillel. De ez minden, ami rajtuk van, vagy esetleg valami semmire sem jó plusz tulajdonság.
Ezek érnek valamit? (Az is jó, ha csak pár pgemet, még csóró vagyok. )A másik, hogy gamble adhat unique cuccot? Elpörgettem azért már pár millát, de még semmi ilyet nem láttam. Még szar cuccot sem.
-
sz_abika
addikt
válasz MikeWazowski #10212 üzenetére
Szerintem nem
Megírták hogy a userbase tehet róla, tessék többet játszani és kevesebbet farmolni!
PSN: xszabikax
-
ldave
félisten
Nem tudom, de a szám, amit kiír, tuti valami kamu, nem hiszem hogy amikor csak 84 ember van előttem az tényleg 10 perces sor lenne.
A Slime draws near! Command?
-
ncc1701
veterán
Asszem valami szoftver hibát kell faragniuk. Remélem, igyekezni fognak.
-
ncc1701
veterán
Ohm elment 1500fg-ért. Gulra kiváncsi leszek, az is még ér 300-350fg körül.
-
MikeWazowski
veterán
Ez az új beléptető rendszer ugye csak átmeneti?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
aradebil2
senior tag
Nekem az új peccs óta többször is crashelt, tegnap kétszer is akkor amikor a bocizás közben nappalból éjszakába váltott a játék.. nem is emlékeztem hogy van day/night cycle a játékban, de most emiatt örökre megjegyzem
-
ncc1701
veterán
Este lesz valami csapatos bálozás, vagy cs run?
-
Amartus
senior tag
Nálam akkor lép ki rendszeresen, ha a chrome aktív, és több lap is nyitva van, kb. 1,5 GB-t használva. Kiszoktam lépni, és akkor nem omlik össze.
Istenem, tele van csillagokkal...
-
Peddy789
őstag
válasz vaakuum #10204 üzenetére
Ennek 1000 es 1 oka lehet hogy valakinel miert jo valakinel meg miert nem. Lehet mas grafika, mas keybind, mas karakter, lehet mas hardware, lehet mashova klikkel, mas sebeseggel, mas idokozonkent, blablabla.
Biztos vagyok benne hogy nem 1 bug van a jatekban amitol crashelhet jelenleg, hanem legalabb 10 ha nem 100 mas aprosagok miatt. -
vaakuum
addikt
válasz Franklin #10202 üzenetére
Az mondjuk érdekelne, hogy pl. lehet-e köze ennek a sok összeomlásnak a proci típushoz, mert én pl. amd procival rendszeresen asztalon kötök ki akár játék közben, akár pályáról kilépésnél, vagy akár a kreálásnál is. Agyaltam rajta, nem-e a proci szálakat kellene esetleg letiltani, hátha. Vagy valami mmemóriakezelési problematika lehet a háttérben inkább?
-
Franklin
addikt
Nálam kb. 1 hete nem crashelt a játék, pedig minden nap több órát tolom.
-
Genji
őstag
válasz zsirfecske #10175 üzenetére
Szia! Én kaptam a torchot meg pár life és mf charmot (skillert nem) amit ezúton is köszönök Balion-nak, de nem dudu hanem necro torch volt.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Politika
- Mikrotik routerek
- Vicces képek
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Renault, Dacia topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- Garanciális ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 OC 24GB GDDR6X 384bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest