- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Pul sok, felezd le, azt nem fogadom el érte. A dex tudom, h useless. Ne aggódj, ha 40hp lenne, vagy 7fhr, akkor már istet érne. Vagy kettőt.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Vismajor01 #10980 üzenetére
Itt mindenkit megkell ölni, vagy csak a kisebb bossokat?
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #10993 üzenetére
Barmi mi melee, legeslegjobb melee helmet, BIS.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #10993 üzenetére
Meg Smiter. Neki nem árt ha a CB minél több, de legalább 50%.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #10990 üzenetére
Amúgy, addig próbálj szerezni egy ilyen fejest.
Nem drága, 20fg, az tán vmi lem környéke. Smiteremnek ez kellene, de még nem esett ilyen.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #10990 üzenetére
Tudom, ne aggódj, oda szántam.
-
ncc1701
veterán
Na, ez vicces volt. Nyitom a bocit, 1mp alatt elfeküdtem. Betette a piros kaput egy nagy csapat bociba. Ez tipikusan az az eset, amikor meg sem próbálok visszamenni.
-
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski #10986 üzenetére
Sajna larzukbá 5 likat tenne bele, úgyhogy ez trade, nekem 4 likas kéne.
-
ncc1701
veterán
Eth CA, nec PB sk + 6dex. Jól alakul ez a nap. Viszont a ca-t tán eladom.
-
ncc1701
veterán
A maosoleumba a cold is ugyanúgy jó.
-
Vismajor01
addikt
válasz
vaakuum #10979 üzenetére
Mellé irom h mivel érdemes runolni, ezek az ilvl85-s areak
Mausoleum -> Fire
Pit Level -> Magic, Phys, psn
Maggot Lair - Fire, Magic
Ancient Tunnels - Cold
Forgotten Temple - Phys, Psn, Lgt
Ruined Fane - Phys, Psn, Lgt
Disused Reliquary - Phys, Psn, Lgt
River of Flame -Magic, Phys
Chaos Sanctuary -Magic, Phys
Worldstone Keep 1-Mindenre lehet immun
Worldstone Keep 2- Mindenre lehet immun
Worldstone Keep 3 -Mindenre lehet immun
Throneroom-Mindenre lehet immun -
vaakuum
addikt
Az összefoglalóba egy olyan kiegészítést lehetne betenni, hogy milyen elementál sebzéssel mely területeket érdemes runolni?
Gondolok itt arra, hogy Pl. arcane az lightninggal gond nélkül vihető, mert jellemzően egyetlen ilyen immun sem szokott lenni azon a mapon... stb -
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #10973 üzenetére
Én odaadtam egy csomó fehér druid sapit havernak, aki másfél óra után refundoltatta a gamet. Persze a cuccokat előtte elfelejtette visszaaadni...
-
wm2
őstag
válasz
Én szorgalmasan gyűjtöm a goldokat ladder elején.
Olyankor egy 2 sk 10 ias gloves is sokat ér. Persze ezért is melózni kell. Van amikor hetekig semmi értelmeset nem kapok. Nekem smiter építéshez kell egy Lo (Grief) egy Ber (Coh) meg egy Cham (Shakoba mert 2xBk-val szeretem tolni, a BK/Raven Frost helyett). Jah meg még egy Ber a Zakába, ami nem létszükséglet, lehet mást is. Ezt mind rare cuccokból hozom össze. Na meg life sk-ből és egyebekből. Inkább csereberélni szeretek. Fejből én sem tudom rarenál mi mennyi. De szeretem a “sárga” cuccokat. Tiarat, glovest, ringet és amut még véletlenül sem hagyok a földön.
-
zsirfecske
addikt
válasz
hopp, két kiegészítés:
- csak assa class item gamble-özhető, így sajna druid pelt sem.
- fcr ezeken a minden pluszos sapikon nem lehet már, csak fhr. -
zsirfecske
addikt
válasz
shotika #10971 üzenetére
pont ilyesmire hajtok csak wind druidhoz (+3tornado/hurricane/bear), végül azt építek és nem fury druidot. épp azon gondolkoztam, hogy ha van tarcsiban 5 imbue quest-em, a lev87-es karival megéri-e ellőni őket valami druid sapira. tudom hogy lev94 kéne a max rollokhoz, meg hogy diadem-eket érné meg amúgyis benyomni (főleg alacsonyabb szinten), de lehet nem várnék, illetve fehér diadem-ből még egyet se találtam (tiara és coronet a max amim van félretéve).
szóval ti hogy imbue-oltok? illetve van valakinek jó find-ja a fenti druid sapihoz hasonlókból? ugye fenti képről a normal resek/life és fcr/fhr/mf ami hiányzik.
wm2:
ja télleg, gamble. csak fel kéne húzni egy karit levelben. max druid pelthez amúgy mennyi clvl kell? mingyá sikeresen kikeresem :)) -
wm2
őstag
válasz
shotika #10971 üzenetére
Gamblezhatók is. Én kesztyűket szoktam. Pl. 2 Java 20 ias 15 str 15 dex resist mf stb. Ladder elején ezek komoly licit tárgyai ha befigyel egy. Vagy belt 24 fhr 30 str 60 life resist stb. Három resistes str dex mana boots. Rengeteg példát lehetne sorolni. Többek közt Druidáknak a fejfedők.
Tiarak, circek castereknek. Na azok! Azokkal lehet nagy boltot csinálni. A 2 all sk 20 fcr tiarakkal. De van egy okyan magic (kék) tiara, az a kedvencem, “Artisans” néven, hogy 3 sox +100 life. Ezek az értékes dolgok. Nem az Ocu, Shako, vagy Jalals. Karakterépítés és pénzszerzés szempontjából is. Persze vannak nagyon jó unique cuccok, de egy idő után messziről fogod látni mit érdemes felkapni, és mit nem.
-
wm2
őstag
válasz
MikeWazowski #10950 üzenetére
Rengetegszer fog esni. Egy idő után ott fogod hagyni. Ladder vége felé egy Shako néhány pgm lesz. Még egy 13x defes is. A “sárga” cuccoknak meg érdemes utánaolvasni. Mert ladder után PvP körökben azoknak az értéke csak növekszik majd. Ha találsz egy ilyen “sárga” gyűrűt, hogy “10 fcr, 15 str 15 dex 35 life x@res” (csak egy random példa) nehogy eladd, hogy “apitsábaezsemSOJ”. A “zöld” cuccok közül én egyedül a Tal szettet szoktam begyűjteni. Adnak pár pgm-et érte. Esetleg nagy segítség és szép free egy ismerősnek, aki most kezdi a D2-őt.
-
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski #10961 üzenetére
Az szép! Oda én nem tudok menni, mert cold immunisak sajna.
-
Joco_77
senior tag
válasz
-
Lokids
addikt
válasz
gz... eddig a mf itemek közül kettőt találtam. alibaba meg egy 17-es nagelring.
Se shako... she occu, se semmi.
-
Franklin
addikt
válasz
shotika #10953 üzenetére
Cold immunokat ki kell kerülni, vagy bebugoltatott merccel kinyírni.... vagy csak végigteleportálsz a pályán, majd a 2. szinten beteleportálsz középre, ahol az oltár van, oda nem tudnak felmenni a kígyók. Szétvered az oltárt, felveszed a quest itemet, majd tp városba. Easy-peasy.
Ez nem csak a wizzel, hanem az összes karakterrel működik, csak egy teleport bot kell hozzá.
-
Bazsi1987
őstag
Aki konzolon nyomja az a 30 vagy 60 fps preferálja?
-
Horvi
őstag
válasz
shotika #10953 üzenetére
Nekem is kezd elmenni most a kedvem a gametől. Gondoltam farmolom kicsit nm andyt hát eddig sárgánál jobbat nem dobott, de azok is szarok voltak. NM countess nem bír dobni egy amn rúnát. Lehet inkább csinálom tovább a questeket aztán annyi. Vagy kezdek valami másik karit.
-
shotika
őstag
Na, Act2 Viper Magi hellen egy igazi szopatás a wizznek. Az összes tetves kigyó cold immun... 10 halál után elfogyott a pénzem a csicskát élesztgetni.
Gondoltam átmegyek Nekrora, kipróbálni az új etheral trophyt. Gyakorlatilag görcs nélkül letarolom Summon buildben az egész mapot Act1-ben, és 10 perc után ránéztem a trophyra, már 10/11 a durability-je... Zod rúnája nincs vkinek?
Szóval van most 2 Hell-es karim, amivel beakadtamBár hozzáteszem, hogy a wizzel való szopatás annyira leterhelt szellemileg, hogy elvette a kedvemet a game-től...
-
shotika
őstag
válasz
MikeWazowski #10950 üzenetére
Nekem is nemrég esett egy ilyen
-
shotika
őstag
válasz
MikeWazowski #10943 üzenetére
Ja...
-
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski #10943 üzenetére
De nem ám.
-
ncc1701
veterán
Miért, amúgy jó valamire?
-
MikeWazowski
veterán
Sokan írjátok a d2jsp-t, hogy valós pénzért vesznek itemet. De az ottani goldot lehet pénzre váltani? Mert csak akkor van értelme ott kereskedni.
-
shotika
őstag
válasz
shotika #10939 üzenetére
Bazki, olyan faszán megcsináltam megcsináltam a 2. respeccel a wizzt, erre ma hazaérek, látom van még két 2 skill pont. Nézem, mondom tök jó, a frost nova meg az Ice Blast is növelne a Frozen Orb sebzésén. Rárakom, de semmi változás. Azt most nézem, hogy félreolvastam, azokból nem kap sebzést, hanem azok kapnak a Frozen Orbtól...
Fasza. Így kell elbaszni 2 drága skillpontot... -
shotika
őstag
válasz
tiborv #10891 üzenetére
Ó, köszi, de nem kell
Egyelőre viszonylag jól bírja az ütéseket a Venomos páncéllal.
"meditation aura miatt mindenképp insightra lenne szükséged különben mérhetetlen sok mama poti kell. Amugy obediencevel hamarabb ölne"
Pont ezen filóztam én is, csak azt hittem van vmi ötlet a gyorsabb manaregenre. -
tPedro_
őstag
Kiesett egy SUR rúna. Eddig ez a legmagasabb amit sikerült zsákolnom.
-
Vismajor01
addikt
válasz
tiborv #10928 üzenetére
Nekem ez volt q javaslatom eleve D2R megjelenese elott.
Hogy legye ilyen, lobbyn kívülről inditva nem tudnak rad joinolni, es lehet playerX parancsot hasznalni drop rate befolyasolasra de player1 xp-vel!
Az adott map statikus marad amig lobbyba nem lepsz. Amint lobbyba lepsz a mapok torlodnek. Ha itt krealsz jatekot jelszoval akkor az azer van h haverokkal egyutt nyomjuk privibe, de playerX parancs nincs. Public meg public. -
meszaros81
újonc
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel csere (PSN), szívesen küldök listát privát üzenetben. -
tiborv
aktív tag
válasz
vaakuum #10896 üzenetére
Azert nezd meg skill calculatorral mi a jobb, hydra szerintem dmgben keves. A ket syn is valami 3%-ot dob rajta es ahhoz hogy kimaxold nincs eleg pont (illetve nyilvan az utolso 10 ponttal azert ovatosan szamoljunk van e lelkiero kimaxolni, a vegere mar nem lesz
)
Ha az orbot-ice boltot maxolod es masteryre raksz 15-16 pontot akkor en firewall parti vagyok annak van a legnagyobb sebzese.
Ha minden skillq meg van es csak 1 pontot teszel a warmhtra es fire masteryre akkor ez lvl76 korul ki is van huzva aminel mar valami 1,7k sebzese van. Utana meg meg van mozgastered pontokat tenni.
Annyi hatranya van fire ballhoz kepest hogy nehezebb vele celozni viszont AoE sebzes ugyanugy es szepen irtja a cold immunokat. Andariel sima 20-as skillel 2 castolasbol hal. -
vaakuum
addikt
válasz
ncc1701 #10923 üzenetére
De az online játéknak is van egy kvázi single módja, ott akkor ez nem él? Elvileg ahhoz is lehet beállításokat eszközölni, hogy hány játékos legyen a pálya. Azt hittem, ez ugyan az a funkció.
[link]
(amikor nem lobbyba lép az ember, hanem simán a start-ot nyomja, és alatta a beállítás fogaskerék)
szerk: akkor ott a fogaskeréknél tök mindegy, hány player lesz beállítva, nem változtat semmit igazából? -
tiborv
aktív tag
válasz
ProEvoFan #10925 üzenetére
dmg tobb lesz 200-250 ed-t kap a fegyver, csak az str reqje magas ezert valoszinuleg szukseged lesz armorbol+sapkabol olyat rarakni hogy viselni tudja. Viszont ahogy a kollega irta fixen 4 lyukas lesz larzuknal igy celiranyosan tuti bele tudod tenni mivel az alap item leveljebol adodoan nem lesz kevesebb sem a socketszam. (Ha cubezod akkor elofordulhat ezert inkabb larzukkal csinald.)
Youtuben szepen bemutatja, inner cloister wpn lemesz es balra a faajton keresztul igazabol razarod az ajtot a mercre majd elszaladsz ellentetes iranyba es megvarod mig melled spawnol. Utana mar telezhetsz vele.
En csak bocikhoz csinaltam ezt, a light ench ill meregfelho attol meg sebzi. Illetve ugy remlik valaki irta, hogy a rangedek igy is sebzik ezt nem tudom -
tiborv
aktív tag
válasz
ProEvoFan #10886 üzenetére
Jo helyen jarsz, rw baseket bociknal szokas farmolni mert relative konnyu olni oket ha tisztes tavolsagot tartasz es sokan vannak, illetve ha bebugoltatod a mercet akkor nem utik le mert teged targetelnek es ignoraljak ot.
Emellett lvl85 areakat is erdemes, ha cold sorc vagy akkor mauzoleum meg ancient tunnels.
Alapvetoen mashol is eshetnek mar hellen de mivel ezeket az areakat amugy is erdemes farmolni az area level szintje miatt igy felesleges random waypointokon lemenni es ugy gyilkolaszni. -
ncc1701
veterán
Eshet bárhol. Amúgy hell bocik, ancient tunnels, pit, ilyesmit érdemes farmolni. Nagyon ritka, és ezzel még óvatos is voltam.
-
ldave
félisten
Napi off: a (többek között) D2 Resurrectedet fejlesztő Vicarious Visions úgy látszik hamarosan teljesen beleolvad a Blizzard szervezetébe és megszűnik, mint önálló csapat.
-
Alurion
csendes tag
Sziasztok!
Segitsetek pls, találtam egy ilyen small charmot:
2 max / 18 Ar / 20 life
Neten, discordon keresgélve rosszabb rollúakat találtam ist környékén. Vex reális lehet?
Köszi -
vaakuum
addikt
válasz
ncc1701 #10912 üzenetére
Oda ugye elég az, ha az online karakternél a NEM lobbyból indított DE ONLINE karakternél single játékhoz beállítom a player 6, 7 vagy 8-at? A mobok 3-4-szer erősebbek lesznek, meg nagyobbakat is ütnek, de kis kis szerencsével túlélhető, ha nem kell velük harcolni... vagy tök mindegy, hogy indítom, a map legenerálódása után ehhez kell használni a /player8 parancsot is a chatben?
-
ncc1701
veterán
Lower kurastban van 1, vagy 2 tábortűz, és az azok melletti ládákat kell nyitni. Ott eshet "nagyobb" eséllyel hr. Nyilván pl8-ban érdemes ezt csinálni.
-
Lokids
addikt
-
r4pt0r
tag
válasz
Reinhardt #10904 üzenetére
Elvileg úgy működik ha egyszer meghalsz akkor igen. Ha kétszer akkor már csak 50%-os esély hogy a cuccos hullát kapod meg, ha többször akkor tovább csökken az esély. Ha tízen valahányszor halsz meg akkor meg törlődik az első hulla és akkor is bukod a cuccot. Valahol le volt vezetve ez.
-
vaakuum
addikt
válasz
Reinhardt #10904 üzenetére
Megjelenik, ahogy a csicskák is ott szoktak hasalni a spawnpointon. Nem vesztesz el semmit, csak egy párezer aranyat, amit az invetoridból ilyenkor automatikusan kidob a rendszer. Nem érdemes meghalni miatta újabb adag xp-t bukva, ráadásul ha cuccban meghaltál, meztelenül kicsit nehezebb is a feladat.
-
pachito
őstag
válasz
Vismajor01 #10902 üzenetére
Gondolom ismerősökkel is össze lehet állni, amíg ő chesteket nyitogat addig a többiek máshol farmolnak és akkor mindenki jól jár..csak egy bibi van, az 1 perces login korlát.
-
Joco_77
senior tag
válasz
pachito #10903 üzenetére
Immuneokra (pl cold) olcsón ki lehet rakni egy csicsót ami lekapja őket mint vak a poharat(persze néha ki kell teleportálgatni messzebb ha baj van és a poti is kevés de megoldja szépen).
Egy night act2 def aurás csicsóra andy, insight és duriel shell és már nincs is gond a cold immuneokkal.
Amúgy ez meglepő volt számomra, hogy a durielben ennyire szépen túlél, azt hittem mindenképpen első komolyabb cuccnak Fortit kell összeraknom.
Mostmár látom, hogy ráér -
Reinhardt
őstag
Ha kinyiffanok egy olyan helyen ahol szinte lehetetlen osszeszedni a hullamat, akkor exit game utan megjelenik a hulla a varosban vagy elveszitem a cuccot?
-
pachito
őstag
De nem csak HR esik..és szerintem még mindig jobb mint immuneokat kergetni trash gearben és százszor lehalni, ahogy lentebb írta a kolléga.
De nekem tökmind1, hidd el nem fáj ha valaki úgy akar játszani. Csak gondoltam megemlítem hogy van ilyen is és ehhez nem kell semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest