Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
faragojof
őstag
válasz
dante3
üzenetére
TXI, paragon480.
Megszámlálhatatlan Kadala, DB a Kanai-ban. Mindent két dologra költöttem. 1db Mask of Jeram az se anci, Tasker nincs.
Helltooth setból még nincs ancim.
Szerencsétlen vagyok, lehet inkább tetriszeznem kellene.
Vagy lennék inkább bolgár kertész mint TeeBee!

-
reelc
veterán
válasz
Delávégá
üzenetére
Eddig GR51-ig elrángattam, talán egy 53-ast végig tudnék kínlódni megfelelő cuccok nélkül.
Champion 7/10-en állok, és viszem fentebb.
P310.
Igazából egyik buildhez sincs még meg minden cucc, mindből hiányzik több valami (szetből csak a 2db-os fegyver szet hiányos, na meg a Traveller's, a ruha szettek megvannak). -
Delávégá
aktív tag
-
reelc
veterán
válasz
gjohnny
üzenetére
Rathma nekem harmadjára lett meg. 2x buktam teljesen, harmadjára Master lett.
Biztos könnyű, ha nem erősen hiányos a felszerelés hozzá.
2 kezes kardom van, és még sárga mindhárom, karin lévő ékszerem. Csak a Krysbin's Sentence van a kockában, pl. a + Mage lehívós gyűrű sincs még meg, kb. arra megy minden nyersanyagom.(#100090) Micsurin: Szívesen.
-
ooooobi
őstag
Lassan fejlödgetö season wizzemnek esett egy ingeom anci, meg is örültem neki. Kár, hogy main statot kellett rá tekerni mert strenghtel esett, de legalább socketes volt

-
Bird
addikt
Azért aki a jelenlegi lootot kaotikusnak látja, nem nagyon játszott a vanilla d3-mal annak idején...
-
gjohnny
tag
válasz
Gyick
üzenetére
Multiban is meg lehet csinálni a set dungeonokat. Az tud csak problémát okozni, ha pl. a feladat teljesítéséhez bizonyos számú ellent le kell ölni. Ugye ilyenkor ha a segítők leölik a másik elől az ellent akkor esélytelen. Emiatt ekkor azt kell csinálni, hogy ha megvan a feladat utána tudják a segítők gyorsan ledarálni a maradékot.
Nekem eddig a necro rathma set dungeon volt a legkönnyebb mint közül, elsőre meglett a fele idő alatt. A megfelelő buildel és cuccokkal sétagalopp.
Amúgy szerintem iszonyat táp kari lett a necro. Nagyon jól skilljei vannak, és jól lehet vele taktikázni is. Az is nagyon jó, hogy a peteknek lehet parancsolni, hogy kit támadjanak, nincs a WD nél tapasztalt fejeltlenség.
-
Zoona
aktív tag
válasz
Outblast
üzenetére
Minden este és reggel 10 miatyánk. Sajnos erre nincs más válasz, én is bemakkoltam 1-et miután több ezer BS-t költöttem el rá meg upgradeltem a gyűrűket. Végül Kadala dobta ki a héten. Ha nem dobta volna ki, szerintem már DH-nék
Sajnos a Targul set nekem nem jön be, hiába azt tolja mindenki, nekem is a Rathma tetszik a sok pettel, haverokkal 87-90 gr megy is vele 4 főben. De lehet ráveszem magam majd a Targulra 1x. -
Outblast
tag
Tud valaki valami jó módszert a Circle of Nailuys Evol gyűrű beszerzésére?
Lassan 600 para kb 40k BS Kadalánál és több 100 DB elcraftolása után még mindig nem adta be....
Olvastam hogy próbáljam lvl 4 necróval Kadalából, de már vele is elnyomtam vagy 5-6K BS-t és semmi....
Jó lenne már ha kiesne mert a Rathma szettel szeretnék feljebb menni mert a Tragoul stílusa nem jön be.. -
reelc
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
A Necro pack tartalma a szárny, bármikor megveheted amikor tudod.
Jelenleg tudtommal ezeket lehet feloldani a játékban (direkt így írom, mert van olyan amihez Collectors Edition kell, vagy StarCraft 2 Deluxe stb. más játékok megléte, ezeket hagyjuk):
Green Wing: az összes set dungeont teljesíteni kell, de csak a Primary Objectiveket.
Green Leather Wings: összes set dungeon, de Masterre. Amúgy NSben is lehet ezeket, nem fontos szezonban, és időlimit sincs rá.
Cosmic Wings (Princess Lillian in Whimsydale): Rainbow goblin által nyíló portálon kell bemenni, és nagyon ritkán spawnolhat ez a Lilian. Ha spawnol, akkor dob szárnyat is.
Falcon Wings: Mysterious Chest Act 4 Gardens of Hope Level 1. Egy olyan láda spawnol néha, aminek a Mysterious Chest a neve, de kinézetre ugyanolyan mint a hagyományos láda. Ez sem egyszerű eset, ritkán spawnol, de a Cosmic Wingesnél még mindig jobb a helyzet.
Wings of the Crypt Guardian: Ezt alapból tartalmazza a Nekro pack.
Trag' oul Wings: az összes Nekro Achievementet teljesíteni kell hozzá.Itt a forrás, tartalmaz minden kozmetikai cuccot.
-
Micsurin
nagyúr
Hülye kérdés... de most így a mai season döcögésem végére alvás előtt megkérdem.

Van mód Ingame szerezni szárnyakat? Vagy csak valamilyen CE vétellel lehet?
A Necro pakkban meddig lesz elehető a szárny? (Csak 8.-án tudnám megvenni, nem csak a szárnyak kellenének alapvetően tetszik a necro. )
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Gyick
üzenetére
Siman segithet egy ember (tobbel meg sosem probaltam) a legjobb az egeszben, hogy barmilyen karakter lehet, en pl az UE Set Dungeont Kubanitos-szal csinaltam meg, o supp monkkal osszehuzta nekem a mobokat

#pruzsi: Ha lenne season karim, szivesen segitenek, de most nem indultam el, majd a vegen felhuzatok egy DH-t a portre miatt.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
mpierre
üzenetére
Tévedés, nem csak a Diablo 3 szerverek haldokolnak, konkrétan a Blizzard szerverekkel van baj.
Gondoltam Overwatch-ozok kicsit, ha már írtátok, hogy baj van, de OW-n belül is 2000-es queue van.
Blizzard Twitter -
Micsurin
nagyúr
Estimated wait: 139 minutes.
A T-home a szar vagy a szerok?
szrk.: 236* -
pruzsi
őstag
Üdv!
Keresnék valaki seasonba dps aki segítene az inna set dungeon-be.
Miután megcsinálom a fő küldit nincs időm végezni a mobokkal,és azokat kellene legyalúlni.
videoó -
Phausto
tag
válasz
betyarr
üzenetére
Swift harvesting helyett overwhelming essence passive. Bone spikes-nál Sudden impact runa, siphon blood nem kell, helyette valami Curse. Bone spirit helyett mondjuk Devour. skeletonoknál Frenzy vagy Freezing runa. Skeletal mage-nél mondjuk Life support vagy Archer runa.
-
betyarr
veterán
ezen a szinten milyen skilleket érdemes használni,ha minél jobban szeretném aprítani a jónépet?karakter: [link]
-
SQX_Barto
addikt
válasz
havri1
üzenetére
A legendary gemet es 3 Flawless Royal gemet kell beletorni az ancient itembe. (csak ancient es primal ancientnel lehet)
Amethyst - Vitality
Emerald - Dexterity
Topaz - Intelligence
Ruby - StrengthNarmelyik legendary gemet hasznalhatod, minel magasabb a szintje annal tobbet ad hozza.
Level 80 - 400
Level 100 - 500
A legendary gem es a sima gem is megsemmisul. Utana valtoztathatod magasabb gemmel, tehat 80-as utan kesobb 90Arra figyelj, ha Gem of Easet hasznalsz es kihagyod veletlen a sima gemeket, akkor leveszi a szint kovetelmenyeket az itemrol, es elpocsekoltal egy gemet. (a szintkovetelmeny levetelehez eleg egy 25-os gem)
-
reelc
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Kicsit becsapós a témakör.
Az hogy mi volt a toppon függ a hozzáadott dextől is (ezek mértéke: Paragon, augmentálás). Rengeteget számít, de ezt úgyis tudjátok.Én inkább úgy fogalmaznék, hogy az Impale abban nagyon jó volt, hogy egy átlagos játékos kevesebb kínlódással, vacakabb felszereléssel jobb eredményeket lehozzon már alacsonyabb szinten (mondjuk GR75-ön is akár), mint más builddel picit jobban felszerelkezve.
Ezt én is tapasztaltam, az ismerőseim is.
Az, hogy végül brutális dexszel megtámogatva végül melyik szet/build jött ki a legerősebbnek, nem tudom.
Nekem pl. a gránátos megoldások nem tetszettek, hiába voltak erősek, nem nagyon foglalkoztam velük. -
DaveHutt
őstag
válasz
rumkola
üzenetére
Arra voltam kíváncsi, melyik builddel tudok a legmagasabbra GR-ben jutni. Az egy dolog, hogy seggeltem a builddel, lesz majd az jobb is Paragonnal és Augmenttel.

1 éve játszottam DH-val, akkor Marauder Cluster Arrow vilt a menő, utána jött a LON FOK. Azóta leragadtam ezzel a kaszttal.
-
DaveHutt
őstag
válasz
solyomb
üzenetére
Bennevan a leírásában. "You deal..." Azaz te/ti. Ez ezesetben csak a gyűrű viselőjére vonatkozik. Kötelező item dps WD-nek (Firebat, Spirit barrage?).
Más: legjobb solo GR push build DH-nak? Shadow Impale-lel 0 Ancienttel GR70et speedfarmolok 5 perc alatt. Magasabbra egyelőre papírnak érzem, eddig GR79 ment le vele, de baromi sokat feküdtem. Ma este nekimegyek a GR80+nak, ha összejön a Para600.
UE grenades/vmelyik Fan of Knives build mennyire lehet ennél erősebb? Azért kérdezem, mert Xboxon kizárólag Impale-lel nyomul mindenki, nem tudok viszonyítani.
-
havri1
félisten
Köszi. 5 a max, valaki írta, valamivel ki lehet tolni picit, rakeresek.
-
solyomb
tag
A ring of emptiness hogy mukodik pontosan?
Ha a partyban van egy wd aki hasznalja akkor mindenki tobbet sebez a a bekopkodott mobokra vagy csak sajat karira hat?
Vagy esetleg ha bent van a gyuru de masik wd hauntol/kopkod, akkor is ad plusz dpst? -
havri1
félisten
válasz
Gorneck
üzenetére
Ha ügyes vagy, akkor az SH fenntartásával eléggé kényelmessé válik az egész és nem kell arra figyelned, hogy a WofD nonstop lent legyen.
Mi az SH? Bocsi, de nekem mindent szótárani kell, meg felírni, ennyi mindent képtelen vagyok megjegyezni

Tolom ezerrel, próbálgatom a kockában váltogatni a dolgokat, most próbálom maxolni a gargantuant, így lassabban haladok, de erősebb. Kicsit az zavar, hogy a Wall of Death nagyon lassú, 8mp cooldown van rajta, sokszor szerencsétlenkedek.
-
DopeBob
addikt
válasz
shotika
üzenetére

Jó nagyon. Én ~270es para kürül a season gearben már megcsináltam GR55-öt, csak arra kell figyelnem, hogy ne érjen hozzám semmi, mert az biztos halál, de a DPS-el nincs gond

Cuccokkal még nem nagyon foglalkoztam. Fegyóval szerencsém volt, ha lenne benne socket, szerintem a 60 is menne

-
keneseig
tag
Tudnátok ajánlani Nekró buildet T13 speed riftre és solo bountykra/bossokra is?
-
shotika
őstag
válasz
grimm2015
üzenetére
A Skeleton Mage/ Singularity rúnával egy idézéssel, minden meglévő essence pontod 3%-val fog sebezni a mágus (egy idézés lehet 1-2 vagy Simulacrummal 4 mágus is), de ugye leszívja teljesen az essence-t. Tehát, amint újat idézel, a következőre az épp jelenlévő essence fog vonatkozni, tehát fel kell tölteni, mielőtt újból idézel. És persze figyelni kell a kockába berakott Reilana fegyver tulajdonságára is, azaz minden meglévő essence pontod után 0.5%-kal megnöveli a sebzést, de csak akkor adja meg, ha fel is van töltve (nem kell fullra, de az a cél, akkor a legnagyobb a damage). A Jesseth fegyver/off-hand párossal a ráirányított célra még 400%-ot rádob sebzésként.
Én a másik Rathmás buildet használom, ott ha ellövöm a Simulacrumot, adott rúnával, megkétszerezi a meglévő essence pontokat, x ideig.
Egyébként brutális, hogy mennyire le tudja ezekkel a buildekkel takarítani a pályát a nekro

-
Shadowguard
senior tag
válasz
reelc
üzenetére
A fő gond, hogy keveset játszok, NS-ban vagyok para900nál, szóval nekem az LB csak álom, maximum ha közvetlenül patch után megyek kerülhetek fel rá. A csúcs a nerf előtt GR78 volt a nekróval (egyébként meg DH-val talán 74), utána érezhetően nyögvenyelősebb volt már a 71-72 is. Azért is örültem az elején, mert azzal számoltam, hogy a magam kényelmes tempójában meglehet a 75, de nem érzem, hogy össze tudnám hozni a nulláról (vagyis hamarabb beleunok). Elhiszem, hogy másnak megy, de én nem vagyok profi

És akkor csak az 50 millát kellett volna összeimádkozni valahogy, esetleg a 2 perces riftet, bár nem tudom publicban van-e rá esély. Master alapból kilőve, nem is szeretem a set dungeont (kettőt csináltam meg eddig összesen) és az minimum három karakter lenne.Szóval az igény az lett volna, hogy max para 5-600 között esélyesen be tudjam fejezni, de erre kevés esélyt látok
Feleslegesen meg nem kezdek bele. Inkább beosztom azt ami van 
-
grimm2015
senior tag
válasz
Phausto
üzenetére
És ez mikor sebez?
Mert (csak) nem jöttem rá, lent van a 10 Mágus akkor benyomom a command skeltont és egy helyben nyomom felfelé az essenciát a bone spikeal.Csak az érdekessége az, hogy néha a csontik leveszik a guardin életének negyedét szinte egyből, utána meg a 10 mágussal is éppen hogy csak fogy az élete... Az egyik 80as lement 6+perc alatt a másik meg szinte éppen.
-
betyarr
veterán
kiakartam próbálni a nekrót,mert itt írták,hogy van rá lehetőség.nem lehetett,úgyhogy mérgemben végül megvettem
nem tűnik rossznak.igaz,már van 420 paragon pontja 
-
Phausto
tag
válasz
noblem1983
üzenetére
Passzivan igen, de ha rányomod a skillt, akkor pillanatok alatt szét tudnak kapni egy elitet. De nem mondtam hogy szentírás, pörgethetsz helyette valami def-et is gondolom. Az viszont biztos, hogy nekem bejött a build.

-
reelc
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
Ezt nem teljesen értem.
Nézd meg az LB-t, hogy a nerf ellenére mekkorákat mennek már szezonban is. GR90+ a solo LB alja. Ráadásul 2 féle szet is jelen van ilyen eredményekkel.
Mondjuk én örülök, ha mondjuk 75-ig elrángatom amíg tart nekem a szezon. Már nem vagyok olyan lelkes, mint régebben.
Csapatban is szép eredmények vannak.Mik az igényeid, miért gyenge ez?

Conquest téren most igen jó a helyzet, mondjuk a set dungeonost nem csinálnám meg, de a maradék 4-ből 2-3-at még akár szólóban is össze lehet hozni. -
grimm2015
senior tag

Jobbnál jobb primalok jönnek...(az első amit tudok használni is
) -
Dictator^
veterán
válasz
Delávégá
üzenetére
Lentebb linkelték, de beszúrom én is:
Players who have not yet earned a total of four Stash tabs via the Season Journey can still unlock an additional Stash tab by completing the following tasks at the Conqueror tier:Szóval ha összesen még 4-et nem szereztél a Season Journeykkel az előző szezonokban, akkor igen, van lehetőséged még szerezni itt.
Nekem csak portraitot ad fel a Conqueror elkészítése után.
-
Bennyboy
őstag
necrohoz tudnátok ajánlani egy jó buildet amivel könnyen letolom a solo 70-et? Majdnem az összes set megvan már hozzá de még csak a ratmával próbálkoztam. Azzal kb egyhitelnek a sima mobok is 68-on. Abban mondjuk nem volt bone armor.
-
proci985
MODERÁTOR
jaja. viszont annak meg az a baja, hogy 70%+os CDRrel is kiesik az archonbol, terelgetni a mobokat meg ugy maceras ha 1hitelnek (meg bizonyos kombinaciokat nem szeret, szoval nem effektiv ha nem pushrol van szo).
a speed runon viszont meglepodtem, hogy ennyire gyenge gearben is mennyire jo GR60ra, egyedul az elso kb 25-30 sec a kritikus aztan utana amig az atlag 150 archon stack fent van addig hibatlanul megy elore. de tenyleg kene mar egy ancient starfire / ingeom / aether harmasbol valami (vagy akar egy pig sticker / serpent, GR90et azzal a builddel is szepen le lehet hozni).
igy nezve persze a 75 nem rossz.
bodry123: ja azt mondtam szedd le. a holy point shotot a set dungeon utan valtoztattak meg, elotte az impale szigoruan single target skill volt.
-
proci985
MODERÁTOR
tegnap este speedeztunk az van most bent armoryban. ezzel a builddal T13ig szoktam menni.
gr pushra force armor / CoE / ancient defenders / aether van bent. blood bracers helyett en ancient defenderst szoktam hasznalni NSben is, de akkor teszek megint egy probat.
cuccod nagyon szep, foleg az az ingeom

-
grimm2015
senior tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Én egyedül megcsináltam az egészet,
50milliór arany szemét inarius set, mindenbe arany drop, + a goldos vért, úgy 15-20sec alatt kiesik az 50millió.
3*70kő, 2perces T10. 1db 300parás Multi DHval és ianriussal meg is lett.
600parával kész is a guardian... (ha nem 1szer megyek neki 20seces urzaelnek, akkor 500körül)Annyi, hogy szerintem a rathma meg a trag nem jó semmire T6+ meg nagy GR közt.
(már mint nekem inariussal is gyorsabban ment a Gr meg a TX13 is)
Az inariussal lazán lelehet hozni, a set dungeonja is olyan, hogy elsőre megcsinálod a mestert.
Nekem eddig ez volt a legkönnyebb szezon.(Akinek nincs max ládahelye az tud szerezni, én is kaptam, legalábbis szerintem kaptam)
-
Delávégá
aktív tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Most tán nem is lehet ládahelyet szerezni.
-
Shadowguard
senior tag
Meh, megint nem lesz ládahelyem. Nem kapott volna nerfet a nekró akkor megpróbálkozok vele, de így (nekem) kár vele időt tölteni...
Nem értem miért kellenek hozzá azok a hülye conquestek is
-
Edge
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Storm Armor? Inkább energy armor-force armor kell, ha meg pusholsz ashnagar bracit használj.
Mondjuk minél több anci annál jobban lesz szívósabb.Enyém már eléggé strapabíró, tegnap meglett p800, kesztyű kivételével full anci, ingyom+tal sisak panci, 5 cucc begemezve, jól állok ahhoz képest hogy szombat du kezdtem s11et és fix partym sincs, szerencsére wizzel jól lehet boldogulni.
Amúgy már 4p speed 80-82ket nyomatok communitykben, 1 kör 2-3.5 perc. -
Vistaboy
veterán
Karbantartás lenne? Nem tudok belépni, csak offline módban indul el a Battle.net App, pedig nem láttam semmiféle kiírást még tegnap sem, hogy karbantartást terveznének. Vagy valami hirtelen közbejött, így nem tudtak értesítést írni? Néztem, a fórumon is sokan írják, hogy nem tudnak belépni, de legtöbbször azt a választ kapják, hogy valószínűleg karbantartás van.
Nálatok volt valami üzenet erről?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Rison77
üzenetére
ja, tobb toughnessel annyira nem kritikus, most is amiatt jott elo, mert p800 alatt ezt a buildet meg nem probaltam.
NSben is van egy ugyanilyen karim (ertelemszeruleg dupla ennyi para szint, 95 koruli kovek meg a gearben 70-80asok szinte full ancientben), az a 92ot kenyelmesen lehozta, de utobbi ket szezonban is megvolt a 90-92.
-
Cadal
őstag
válasz
mobal
üzenetére
Eszedbe se jusson!!
Törölni én is tudok! :-)Gondoltam, hogy teszek be valami saját eredményt, pl a HC Necro solo GR 70 rekordomat, hogy akkor "most már jöhetnek a panci itemek!!" :-) , de valszeg NS HC nem annyira érdekes. :-)
-
Rison77
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Én is hasonló problémákkal küzdök, de nálam már ilyen t13 körül előjön. Reszelem az elitet, lemegy 1 archon 0 proccal, gyorsan visszaszedem cd-ről, megint heggesztem egy archonon át procc nélkül, azoktól meg maximum 2 ütést bírok ki, hiába az 1,1m hp, 3k all res,meg a 13k armor. Jóval többet szenvedek most evvel mint az előző seasonben, és ott csak a 2. karakterem volt wizz, amivel nem is foglalkoztam feleannyit se mint evvel.
-
proci985
MODERÁTOR
manald lgt wizznel lehet valamit kezdeni a proc ratevel, foleg magas szinten?
konkretan 75 kornyeken igy nonanci gearben elegge gaz, ha egyetlen egyszer nem proccol a guardianon az egy egesz CoE kor alatt. build, iszonyatosan papir de jellemzoen eddig ez a legjobb ami esett.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Igen közben le esett hogy ez lesz a bibi de este akkor nem is jutott eszembe csak hogy "méé neem látom.." 12 óra meló után nem okos ötlet játszani ezek szerint :"D szóval inkább nem is kérdeztem semmit

-
havri1
félisten
Köszi
-
havri1
félisten
Csinálom a bountykat, és észrevettem, hogy ha T6-on megy, akkor a ládában 6db kockához való összetevő van. Ha viszont T8, akkor 8db. Viszont T7 - en szintén csak 6

Magasabb szinten mennyit ad? -
proci985
MODERÁTOR
válasz
DaveHutt
üzenetére
shadow leiras itt tolem, ha ezt koveted is egyszeru. annyi kiegeszites, hogy a harmat lo az impale offhandet ne hasznald, az szerintem tori a chaint.
natalyanal picit nehezebb (az talan ugy altalaban a legkonnyebb set a nekrok kivetelevek ha DHzol alapbol is), de ha megvan a gear akkor kb trivialis.
viszont area damage ha barmin van akkor be fogod bukni.
-
DopeBob
addikt
válasz
Cadal
üzenetére
kár volt

Más, valaki nem talált valami jó leírást Necro gearhez? Nagyon sokat kihagytam, most csak kapkodom a fejem.
Skeletal Mage buildel megyek, 150 körüli paragon, most GR40 solo lement elég könnyen. Egy két tárgyat már találtam, amik nagyon jó bónuszt adnak (pl gyűrű amitől lesz 2 skeletal mage).
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, néha semmi különbség T7 és T11 között (szólóban). Amikor kb. a T7 gyakoriságával esik leg.
Tasker kivételével, azt nem akarja az istenért sem adni, se kadala, se kocka, semmi