Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
hi!
az normális, hogy a necro Terror in the blood achiját Tristramban skillezés közben kaptam meg?
-
reelc
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Nem vettem személyem elleni támadásnak, azért is volt ott a smiley a hsz-ben.
Szerintem a kiadóknak nem érdeke ez a megosztós dolog PC-n.
Mert ha pl. egyszerre meglehetne osztani 2 ember között, hogy játszhassanak egy időben egy példánnyal, akkor nem csak +1 játék árát buknák, hanem - a játék jellegétől függően - +x db DLC, ill. Season Pass árát is. Nem tudom konzolon mennyire "divat" a rengeteg DLC, de PC-re az.
Élesen elkülönült a konzol vs. pc piac mindig is. Magyarázták, hogy azért olyan drága a konzolos játék, mert a kiadónak komoly haszna van a játékon, a konzolon meg nincs. Bevezették a használt játék fogalmát, PC-n nincs ilyen. Nyilván ehhez kapcsolódik a share dolog is valahogy.Ezt a témát részemről be is fejezném, nem akarom szétoffolni a topikot, köszi.
-
SQX_Barto
addikt
Kikraftoltam a tokeletes vallast, (sokaig szenvedtem egyensulyba hozni a bounty materialjaim, es a kraftolas jo otletnek bizonyult).

Meg kell par kort mennem a2+a3-at, hogy jobb bracer is tarsuljon melle. Le akarom tesztelni a necro builddel, hogy az Aughild set mennyire ferne be. Ha mas nem 100-akra kuriozumnak jol fog jonni, ugyis nagyon szenvedek a Trag'Oul vallassal...
Ha valamikor raveszem magam a Rathma szettre, bracerem mar lesz

-
hokuszla
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Erre nincs igény. Ahol 5 gyerek van, ott fociznak. Egy labdával, ami familishare.
-
Stauffenberg
nagyúr
Elbeszélsz mellettem. Konzolon két különböző gépre tudod megosztani a teljes digitális játékkönyvtárad és ez a két különböző gép egyszerre, egy időben is játszhat velük, sőt együtt is lehet multizni. Tegyük fel, hogy van két gyereked, mind a kettő szeret együtt játszani a Call of Battlefield játékkal multiban. PC-n meg kell venned kétszer a játékot, konzolon meg csak egyszer.
De gépen belül is az összes hozzáadott account játszhat a saját mentésével, saját karakterével. Tegyük fel, hogy van 5 gyereked meg egy géped, mindegyik szeret játszani a World of Random Fantasy szerepjátékkal. PC-n meg kell venned ötször a játékot, hogy mindenkinek lehessen saját mentése, saját karaktere (meg hatodjára magadnak, ha te is játszanál). Konzolon elég egyszer.
Erre látszólag van igény, hiszen a Steam is elindult ebbe az irányba és én rengetegszer hallom azt családos emberektől, hogy a kényszer miatt mentek a konzol felé, mert ott van family share, PC-n meg gyakorlatilag ismeretlen.
Nem a local co-op meg a crossplatform volt a kérdésem lényege (ha igény van rá, ezt még kijelenthetem párszor). Inkább lapozzunk, túl van tárgyalva.
-
Zan
aktív tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Van olyan játék, ahol már bőven meg van oldva mindkettő (crossplatform és együtt játszás local co-opban PC-n is), a Rocket League. Erre nem a "nem áll készen" a megfelelő definíció...egyszerűen csak lehet nem annyira van még erre szükség (legalábbis a játékfejlesztők szerint..)! Ennek örömére az előbb említett játékban soha nem kell fel percnél többet várnom arra, hogy tudjak másokkal együtt játszani, sőt, általában 10 mp után már indul is a meccs, köszönhetően a 100.000+ online gamernek..!
-
Zan
aktív tag
válasz
üzenetére
A nehézséget majd lvl 70 felett lehet tornment szintre emelni, ebből van 13 szint. A 13-as eleinte nagyon nehéznek fog tűnni, majd ha kiesik a megfelelő felszerelés egyre könnyebbül. Ha már relatíve túl könnyű lesz az is, akkor ott vannak a greater riftek, amit pedig a végtelenségig lehet nehezíteni...szóval ne tarts attól, hogy túl könnyű lesz hosszútávon
! -
törölt tag
Meg is lett. Köszi.
Igazából a bossok sem voltak eddig nagy kihivasok, bar meg csak most leszek lvl 70, es master fokozatot enged max.
Kesobbiekben ez valtozni fog, vagy inkabb a speed runokat kell teljesiteni, az lesz a kihivas? A vegtelensegig upgradelni a karit? -
dargelot
senior tag
válasz
üzenetére
Story modban Act1-en megtalálod a katakombákban a templart, avagy advanture modban ott vannak minden városban. Kezdőként érdemes a Hungary chetbe csatlakozni, avagy egy segítőkész kezdőbarát klánba, s akkor ingame megy a segítség, ami nem kell mondanom sokkal gyorsabb mint itt forúmon.
-
törölt tag
Sziasztok!
Új vagyok még a játékban. Nyomtam a story módot, aztán csináltam egy season karaktert, a másodiknál akadtam el, a quest szerint egy followert kéne szereznem magam mellé, de nem tudom, hogy hogy lehet..

Necroval nyomom, nagyon bejön a játék.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
DaveHutt
üzenetére
Ja, eszem is a kefét, hogy már nem kapható digitálisan az Ultimate Evil Edition, helyette megvehetem 21 ezerért az Eternal Collection-t, de mivel együtt élek a barátnőmmel és többnyire vele játszanék (local co-op), ezért nekem elég lenne egy lemezes Ultimate is 6 ezer körül és ha ráuntunk el lehet passzolni. A home funkciót csak azért említettem, mert valami ilyesmi lenne ideális a PC-s BattleNetbe.
(#100280) reelc: Gyanítom nem személy szerint te felelsz azért, hogy PC-n még mindig nem tartanak ott a játékiparban érdekelt cégek, hogy legalább a saját szeretteiddel megoszthasd a kemény pénzért megvásárolt játékaidat, szóval kérlek ezt ne vedd személyed elleni támadásnak, nem a játékosokat szóltam le. Én is "pécés vagyok" (jelentsen ez bármit), bár tény, hogy mellette tartok konzolt is. Vannak dolgok, amik ott sokkal inkább fogyasztóbarát felfogásról árulkodnak. A Steam elindult ezen az úton, követhetné a többi is.
-
DaveHutt
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ne az Ultimate Evil Editiont vedd már, hanem az Eternal Collectiont. Egyből hét játszható karakterrel nyitsz. (Digitálisan nem is kapható már az előző verzió, lemezesen nem tudtok home-olni).
-
reelc
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Bocs már, hogy így elvagyunk maradva, mi PC-sek.
Futtatni nem, mert olyan primitív a rendszer, de megírni megtudjuk a fejlettebb konzolos testvéreinknek. Mert ők meg megírni nem tudják, csak futtatni.
Úgyhogy kölcsönösen szükségünk van egymásra.
-
Bird
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
.
-
Stauffenberg
nagyúr
Lehet félreérthető voltam. Van lehetőségem PC-n és konzolon is együtt játszani azzal, akivel megosztanám. Mivel PC-re megvan, ezért gondoltam rákérdezek a Battlenet tud-e már családtagok között megosztást vagy sem.
Ha nem, akkor megveszem konzolra (is) és ott toljuk. Nem PC - konzol crossplatform játékot akarok.
De a Google-be beletúrva az látszik, hogy ez esélytelen. A PC-s társadalom még nem tart ezen a fejlettségi szinten (csak a Steam tette meg az első lépéseket, ott már van ilyen funkció, csak az együtt játszás nem megoldott még, szemben a konzollal).
Azért köszi a válaszokat.

-
Argos
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Egy időben egy bnet-account-tal egy felhasználó léphet be.
Tehát, ha együtt akartok játszani, akkor annyiszor kell megvenni a játékot, ahányan együtt akartok menni egy időben.
PC és konzol közt nincs átjárás.
Nem hivatalosan viszont használhatja más a te account-odat, de értelemszerűen egy időben akkor is csak egy valaki, más helyről viszont beléphet. -
Bird
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
A válasz mind2 kérdésre: nem. Megosztani nem lehet semmilyen módon, és a konzolos verzió különbözik a pc-stől.... Nem lehet egyszerre játszani két különböző platformon, a szerverek is mások. Szóval pc-re és konzolra külön- külön kell megvenni a játékot, a pc-sek nem játszhatnak a konzolosokkal és fordítva.

-
Stauffenberg
nagyúr
Sziasztok!
Jobb híján itt kérdezem meg: Van bármilyen "family share" opció a Battlenet-en?
Megvan nekem a játék a saját accountomon, de azt szeretném családtaggal megosztani. Erre Steam, Xbox és Playstation esetén van lehetőség, sőt konzolon az együtt játszás is gond nélkül megy. Na de a Battlenet tud ilyet?
Van konzolom is, ha kell megveszem rá az Ultimate Evil Edition-t és akkor ott játszunk együtt, csak gondoltam megkérdezem, hogy PC-n erre van-e bármilyen lehetőség mielőtt pénzt adok azért, hogy újra megvegyem a játékot más platformra.
Köszi!
-
errorcode06
őstag
Hogy ne haljak vele annyit T11 felett (1 hit vagyok), szerintetek mitt kellene változtatnom rajta?
Persze ez még elég kezdő gear, de eddig ez esett soloban (igen, a naluj gyűrűt nem kicsit elszabtam...).
-
Gorneck
legenda
válasz
rumkola
üzenetére
Kb az összes ilyen.
Ér az, de nagyobb trash kupacoknál is meg kell állni.
Mentem úgy Season alatt és nem volt gondom (gemelés nélkül). Jött a gold is rendesen...persze mást mint az UE DH vagy SW Monk.(#100271) SQX_Barto: Igyekszem kerülni az olyan buildeket aminek része az ingeom...ha bounty/rift, akkor vagy csirkeWD vagy impaleDH.
-
Vistaboy
veterán
Megvan az új rekord egyfolytában leölt ellenfelek számában:
Kár, hogy erre nincs achi, pedig szépen mutatna. Mondjuk nekem így is tetszik.

Pláne, hogy a bocis pályának köszönhetően lett egy Puzzle Ring, ami eddig az istennek sem akart kiesni. Így most már megvan Greed is T13-on, már csak az 5 perces rift és a GR75 kell a ládához.
Utóbbi hamarosan meglesz (GR73-nál járok), viszont az öt perces T13 rifthez elkel majd némi segítség...
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Én LoN Wd farm buildjét néztem, az nem rossz, persze be van jócskán gemezve a GR miatt. Mondjuk kicsit tovább tart összerakni, mint a HT wdt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lassabb, de jobban bírja, igaz én goldwrappal néztem. -
Gorneck
legenda
válasz
rumkola
üzenetére
Semmi meglepő sincs ebben, bár az már az, hogy GW-val is egyhitelnek...nem időzítesz szvsz jól...
Amúgy igen. WD ezen a szinten még nem bírja normálisan T13-at, csapatba meg főleg. (hacsak a többiek nem pucolnak le mindent)
Jaunt helyett ezért szokták pl a Harvestet használni. Olyan 1600-1700 parától kezd el picit tankosabb lenni a kari, mikor jó időzítéssel kevesebb védelemmel lehet már rongyolni.
Én most se érzem túl tankosnak a karim...[link], a DHm sokkal de sokkal erősebb ebből a szempontból (de azt meg utálom az össze vissza vault miatt).
-
rumkola
nagyúr
T13, csirke WD, speed bounty, minden anci, néhány cucc bekövezve, P1200:
Avarice, boon és goldwrap-al is sokszor egyhitelnek bakker. Ez tényleg ilyen (gyanítom), vagy van rá megoldás?

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
reelc
üzenetére
igazabol DHval mindegy, hogy mi a kezdo set.
kezdo settol fuggetlenul level70 utan kb a kovetkezo lepcsok kellenek:
- upgradelni max 4-5 tort rarebol amig nem lesz egy karlei
- osszeszedni ket shadow setet (drop, addmaroda, kadala, upgrade)
- menni T6ot farmolni -> upgradelni 20-40 tort mire lesz egy normalisabb (anci) karlei (<p100-120 korul)
- menni T10et farmolni mert eddigre kb lesz eleg vedelem is (olyan p200-400 korul)
- full shadow set meg esetleg cuccok vedelmet 100M fole tolni
- menni T13ra (max p400 mazlival 250-300, attol fuggoen mennyire hajlando kiesni a dawn egy hasznalhato holy point es az endless walk)
- max p400-450 korul lehozni GR70etfull UEt pl eselytelen kifarmolni 400-500 alatt, M6 hasonloan gearigenyes.
-
faragojof
őstag
válasz
errorcode06
üzenetére
Ámen!

-
GabN73
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
a hammeradint se felejtsük el

-
reelc
veterán
válasz
GabN73
üzenetére
Lassan beteltek a folyamatosan hirdetett állások? Nagy hír.

De azért köszi a linket.
+1 D4 teória a többihez.
Szerintem a kieg sok melóval jár, a DLC frontra fognak ráerősíteni, kevesebb meló. Már ha sikerként könyvelik el a Nekrot.
Lehet szépítenek az enginen, elvégre már DX11 is megy, lehet tovább mennek ezen a vonalon.
Ha meg tényleg érint új részt, akkor se fogok izgulni rá, évekig kell még melózniuk miatta.(#100251) LittleBoss67: Ha összegyűlik a szetted próbáld ki, ha következő szezonban esetleg DHval indulsz, lesz tapasztalatod a Natalyával. Amúgy a set dungeonja a legkönnyebbek közé tartozik, a DH-sok közül pedig a legegyszerűbb.
-
GabN73
addikt
Múltkor volt róla szó, hogy lehet lesz Diablo 4. Én még mindig amellett vagyok, hogy csak egy új kieg lesz, és kalapálnak valamit a motoron.
Rhykker videó -
DaveHutt
őstag
válasz
LittleBoss67
üzenetére
Ebben a szezonban eddig csináltam vagy hármat összesen, azt is mindig csak ittasan tudtam kivitelezni. T1-ben és T10-ben a Journeyhez. T10-ben másodjára kétszer végig kellett mennem három dungeonön, hogy meglegyen John Gorham Coffin. A r.hadék neve egy életre beleégett a szürkeállományomba. A harmadik azért kellett, mert Illusory Boots nélkül mindig beragadtam support monkkal GR80 felett.

A Challenge Rifteket sztem nekünk találták ki. Bár az külön vicc, hogy GR20as buildeket kapunk, amitől szintén az arcom kaparom le. Szerencsére csak 5 perc hetente.
-
-
GabN73
addikt
válasz
LittleBoss67
üzenetére
Hm, jó hogy szóltok, ha esik valami osszerakok egy rain of granades szettet

-
SQX_Barto
addikt
válasz
KisTücsök
üzenetére
A kiegeszito nagyon sokat hozzaad a jatekhoz, ott kezdodnek a bountyk, kraftolas, rift, greater rift. Set Dungeon
#N3v3mN1ncs: En elvileg 0.1%-rol hallottam, nem tudom mar honnan, bar ez blizzard random. Ha szopatni akar, akkor 0.0000000000000000000000000000000000000000000000000000000001%, ha meg jofej akar lenni, akkor 99%...
A "Mr Primal" Anthony Evans egyfolytaba tolja ki a primal videokat...
Neki kulon algoritmust irt a blizzard biztos
-
DaveHutt
őstag
válasz
C55.1mm0rt4l
üzenetére
Kevesebb az. Redditen 10 ezer legendaryből vmi 0,2% esély lett. (vannak unatkozó emberek)
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Az alapjáték milyen tartalmú szórakozást nyújt 3-man, 4-en tolva? Meddig lehet élvezni? Illetve ezt mennyivel tolja ki a RoS? Anno kitoltam egyedül, gondoltam most pár haverral megint nekiesek, de egyiküknek a kieg nem mindnek van meg.
-
Zoona
aktív tag
válasz
ReFleXx
üzenetére
Az 50 táska igazából 10 kör csak, ami nem olyan sok, még egyszerre sem, én bebuktam mert 9 nél nyitottam GF-el
de most gyűjtöm újra őket, napi 1-2 kör bountyt letolok, messze még a season vége! Meg lesz materialom rerollolgatni. Összekötöm a kellemetlent a hasznossal mert úúúútálok bountyzni
Sorozat közbe belefér- -
shotika
őstag
-
reelc
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Igen, azért is írtam, hogy csak azt a kettőt adja be, és igazából ezért könnyű felfegyverezni az Impalés DH-t.
Szerencse: na igen. Ezért nem fogok mást megkérdezni
a mai napig nincs Primal fegyverem semelyik buildhez.A Season 12 nem fog jól indulni a DH-knak, a Natalya szet következik. 4 szezononként ugyanaz jön, most ez lesz a soros.
Kíváncsi vagyok, újra megmeri-e lépni a Blizz, hogy a következő patchben/szezonban/érában megint letojik mindent, kivéve a Nekrot, esetleg?Ennek már megvannak a hátulütői.
Most nem vagyok klántag, és úgy alakult publikolnom kellett, mert már untam egyedül a GR75-öket szólóban, kellettek a Journeyhez a 70-es kövek.. Gondoltam legyen.
Nehezen jöttek össze a partyk, majdnem mindegyik 4 Nekroval volt (ok, én is azzal voltam), néha betévedt 1 wiz, esetleg supp monk, egy barb. De ezek is leléptek minden party után.
4 Nekro elég nokedli, amikor beírtam, hogy GR75 írták hogy monk nélkül az túl magas! Ez többször lejátszódott. Végül sikerültek az upjaim, bár nyugisabb lett volna egyedül.Ha megint indulok a szezonban, akkor szerintem visszatérek a DH-hoz, majd kifarmolom ami kell.
Annyira nem fogott meg a Nekro, az esélyt megkapta.(#100227) ReFleXx: Értem.
-
ReFleXx
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
ez volt az elso talalat, elso probara meg is lett igy nem szorakoztam vele tobbet.

(#100211) reelc jaja polearbol probaltam vagy 15+ utan el is fogyott a mati , igy ment a corvus
-
SQX_Barto
addikt
válasz
reelc
üzenetére
DH-nak elvileg csak azt a kettot adhatja sarga upgrade-bol elvileg. Szoval sokan csinaltak ugy primal fegyvert, hogy farmoltak, mondjuk 500-1000 fegyverre valo Death Breath-et es ha szerencsejuk volt, lett belole primal is akar, de errol Bird tobbet tudna meselni...
Itt minden szerencse kerdese, en upgradeltem egy rakas ceremonial knife-ot s10-ben, es kb a 20.bol kijott a primal Voovo Juicer, ami a meta 4p LoN WD fegyvere. Pedig abbol nem kettofele van, hanem 15-20 fele...
Cserebe orrverzesig farmoltam a kocsog Hellfire amulettet es olyan kb 500bol kijott egy hasznalhato! anci.
(ket primal volt az elso 160-ban, mindketto full antidps hulladek) -
reelc
veterán
válasz
LittleBoss67
üzenetére
Amellett, hogy jó build a Shadow, amúgy is nagyon egyszerű akár ancient fegyvert csinálni hozzá.
Sárgából kell daggert uppolni. Vagy a Karleit, vagy a Lord Greenstonet szokta beadni.
Persze van más dagger is, de azok nagyrésze meg más kaszt specifikus itemjei. Úgyhogy egyáltalán nem érdekes, mennyi a Paragon, vagy mikor dobja.
Igen hamar össze lehet hozni. -
LittleBoss67
aktív tag
Sziasztok!
Én akartam az avarice küldit bounty-ból összehozni.
Összeszedtem 45 T13 ládát, azonban közben adott egy Howling platót riftben, amikor pont (Isten biz) rajtam volt a golden skin, meg squirt nyakék, meg foglalatban egy Hoarder úgy 15 E gold find-al.
Kb. 75 %-nál meglett az Avarice (nem erre hajtottam). Amúgy kb. 70 M gold volt a teljes rift úgy, hogy magamon gold radius 0 volt, csak a pet amit gyűjtött.
Így nem akartam 50 ládát, hanem karácsonyt csináltam. Kb. 60 M gold, a többi nyersanyag. 1 panci illusory.Ja! Előző szezont 998 paragonnal zártam, hogy witch dokinak no anci, se jobb starmetal. Most 750 körül DH-val adott anci Karlei's-t.
-
KubanitoS
veterán
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Pc-re van olyan verzio, mint az ultimate evil edition konzolra?(tartalmazza a reaper-t is, meg az alapjatekot is)
-
reelc
veterán
válasz
reelc
üzenetére
Karnyújtásnyira vagyok a szezon befejezésétől. az Urzael 20mp-es van még hátra.
Tudna segíteni benne valaki?
Próbálkoztam hazai communityval is, de ott csak GR95+ körüli party kiírások szoktak menni, nem is reagáltak rám.Sajnos van egy olyan varázslata, ami miatt nem tudom ennyi idő alatt elintézni. A Scriptelt Pofázás varázslat.
Köszi!mrsnikt#2491
-
reelc
veterán
válasz
ReFleXx
üzenetére
A Bovinet gondolom Polearmból próbáltad. Beadhat 5 félét.
Na hát én nem. Valamiért úgy gondoltam 2 kezes axe, és csináltam kettőt.
Persze nem adta be, na lehet rosszul emlékszem, megnéztem mi is ez. Másodjára beadta.Meg is lett rajta az 50 milla.
-
DaveHutt
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Nekem se Shadow, se UEből nem akar esni, pedig már Paragon 750ben vagyok Soloban, nyomom két hete folyamatosan. Bezzeg a szemét Marauderből folyamatosan zúzom be az Ancientöket. Ugyanez van Monkkal is, csináltam egy supportot, mellé gyűjtögetem LONra az ancientöket. Nyilván csak Raimentből esik használható.
-
Vistaboy
veterán
válasz
DaveHutt
üzenetére
Köszi szépen. Nekem bőven elég lesz elmenni 75-ig, hogy meglegyen a láda, felette nem nagyon szoktam, így is elég szenvedős már ilyenkor, hogy órákig gyűjtöd reforge/craft-ra a matikat, majd pár pörgetés és kezdheted elölről, mert b@szik jobbat adni.
Egyébként meglett végre a Shadowwal a Solo GR70, reggel kiesett a Compass Rose is, bár nem a legacélosabb rollal, de legalább megvan. Most már csak a gemeket kell felhúzni, remélhetőleg a sityakon kívül lesz még pár anci darab a setből is - bezzeg amíg UE-vel mentem, estek, most meg nem akar, mikor az kellene.

-
kola99
tag
Hali , ha Blood-Shard annyi esik amennyi már nem fér el nálam ,tehát marad a földön és elteleportálok
Kadalához elkölteni belőle ,hogy fel tudjam venni a maradékot.
De ha elő van hívva a gold összeszedős pet és úgy megyek vissza,a pet összekapkodja
de nálam nem jelenik meg az általa felszedett Blood-Shardok.
/Nem lehet hátbavágni a petet ,hogy köhögje ki ?/ Ez bug ,vagy direkt van ? -
AtHoS
nagyúr
válasz
ReFleXx
üzenetére
UE DH-val alap cuccokkal (fegyó anci 3,1k-s volt) még para goldfindra sem raktam és nem T6, hanem T10 nehézségen (avarice gyűrű volt kockában) végigfutottam a térképen, ahol a végén visszateleportáltam a wp-re, majd nekiindultam - szinte 1 lövés volt mindenki - szedtem össze 70 milla felett, mivel kiirtottam a lejáratig a térképet. Nem volt 5 perc, bár maxra húztam a hoarder gemet előtte
-
Gorneck
legenda
Áááááá...sztem azt se kell megnézni...két félkegyelmű lidércen akadt meg a szemem...és mindent értek...
Pont az egyik miatt léptünk ki...
(a kollégát szívesen kiegészíteném, de már rég nem vagyok 15 éves)Mondjuk semmi se változott...úgy vadásszuk az esti játszótársakat, de sokkal sokkal kisimultabb az arcunk...

-
Edge
veterán
válasz
C55.1mm0rt4l
üzenetére
Már képben vagyok tegnap nem voltam online, de ma láttam a klán newst háttő... pittinek maximálisan igaza van.(am. Kb. Neked is)
-
grimm2015
senior tag
válasz
ReFleXx
üzenetére
Én is próbáltam ezt, de nagyon nem ment. Nagyon eltudja venni az ember kedvét az, ha 6-7 alkalommal is 35-45+nál megáll a gold. (bár én béna vagyok
)Igazából ha felveszed a goldos vértet meg egy rakat szemetet(setbe) és raksz bele gold dropot 50es gem és para max, akkor előre sem kell ölnöd.
Én Bone armor inariusba csináltam meg, kb 2-3perc T13 és elsőre sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha mégis tapasztalsz még ilyet, mehet a bug report.
(a kollégát szívesen kiegészíteném, de már rég nem vagyok 15 éves)