Hirdetés
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Tegnap este kicsit ránéztem a PTR streamekre és Quin-ék GR108-ban tolták Twister wizarddal (némi Tal Rasha bónusszal, mert potyogtak a meteorok is). Azt hittem leesek a székről, mert ettől a tornádómegállítós marhaságtól agyzsibbadást kapok. Nem arról volt szó, hogy FB/Archon wiz lesz a menő? Lényegében bármit, csak ne kelljen a kiugrókat kiszögelléseket vagy sarkokat kajtatni megint...

-
Janusz001
őstag
Van itt ns klán, ami aktívabb? S6 -ba biztos nem fektetek időt, itt a jó idő, és vannak azért hasznosabb elfoglaltságok is.
-
AtHoS
nagyúr
Nekem gemezés nélkül para 716-on sikerült 9 perc alatt lenyomni GR67-et anci Yang hiányával.
Viszont a GR67-et bármilyen leosztásban sikerült abszolválnom, egyszer sem futottam ki az időből, pedig jó párszor nekirugaszkodtam BS gyűjtés miatt, de sem BS-ből, sem GR dropban nem akadt egy anci Yang sem.
Na meg persze unique upgrade-ekből is 0 lett anci, pedig UE DH-val elég gyorsan lehet bounty-zni. Bár lehet össze kellett volna gyűjteni a bounty matikat és ha megvan belőlük 100...120, akkor nekiugrani az upgrade-nek, mert így 2-esével forgatva a 0 eredmény csak felidegelt és inkább hanyagoltam a D3-at, aminek köszönhetően kevesebbet is farmoltam.
Most meg ott tartok, vagy 3 karakternyi cucc még levélben van és nincs kedvem válogatni. Ami nem anci már mindent bezúztam 1-2 kivételtől eltekintve (F+R gyűrűk, traveler+compass), de még mindig nem férek. Jól elhúzzák a patch idejét és ki tudja mi az amit meg kellene tartani, mi az ami köv. patchban mehet a "levesbe"
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
pruzsi
üzenetére
Valószínűleg patch 27.-én hajnalban érkezik, vagy 26.-án este 10 körül, mint előző patch.
Mondjuk jobb lett volna, ha ezen a héten jön, és nem 2 nap van nézegetni az új dolgokat, aztán season start.A 19.-e meg onnan lehet, hogy először 22-őt írtak seasonra, és ha valami nem jön össze arra jelölték meg a 29-et, de aztán elég hamar módosították 29-re. Ha ezen 22 lenne a start, akkor jött volna 19.-én.
-
Mirman
őstag
válasz
pruzsi
üzenetére
Még PTR zárás sem volt nem ? Kétlem hogy holnap patch lenne. Szerintem most péntek körül lelövik a PTR-t és majd kedd szerda magasságában lesz patch.
szerk: Bár mondjuk mivel jövő csütörtökön lesz vége ennek az Era-nak ezért valószínű hogy azelőtt nem lesz patch. Legalábbis logikátlan lenne tőlük.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Köszönöm szépen! Holnap napközben lesz időm és ehhez alakítom a cuccaimat!

Alapjába véve pet-es harcmodor ami megtetszett az elején. Most csak azért használom a jadr set-et, mert azt tudtam előszörr összegyűjteni. Vissza olvastam a topikba és úgy vettem ki, hogy a pet-ekhez helltooth vagy zuni kell, elvileg a zuni jobb is.
-
pruzsi
őstag
Holnap lesz patch?
-
SQX_Barto
addikt
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Kockába az a gyűrű, ami most van kb felesleges, de tényleg a linkelt oldalon keress valami Jade buildet (bar jelenleg a többihez képest gyengébb, de Torment 10-re az is elég, ha mondjuk az a cél)
Bar a helyedben inkább a Helltooth szetre koncentrálnék, az most a legerősebb set a LoN WD utan. (Sot PTR szerint le is fogja hagyni a LoN WD-t patch utan)Ha gondolod vegyel fel, btagem az alairasomban, ha epp van idom es nincs mas dolgom szivesen megyek veled par riftet vagy GR-t.
Az elotted levo postot szerkesztettem, szoval ott irtam le nagyreszt a valtoztatasokat a linkelt karakterhez

-
WOT-H-A-C
veterán
Helló srácok!Segítséget szeretnék kérni. Itt a wd karakterem. Idáig egész jól ment, de GR 25-nél elvérzek. Vagyis van, hogy megy időre de többnyire nem...Ránéznétek mi a hiba? Azon kívűl, hogy Jade h. set van pet-ekkel. ( Zuni és Helltooth még nem teljes 1-1 db hiányzik és sehol sem akarja adni napok óta..)
Köszönöm!

-
SQX_Barto
addikt
válasz
üzenetére
Most zárult a season 5, szóval sajnos erről lekéstél, de ez csak akkor baj, ha pont annyi lehetőség lesz, ahány helyet adnak majd maximum, de akkor is csak eggyel kevesebbet tudsz megszerezni (mondjuk 8 helyett 7-et vagy ilyesmi).
Season 6-ban könnyebb lesz sokkal (ha marad a PTR szerinti állapot), pont előtted linkelték.#WOT-H-A-C:
Ha ez a legfrissebb állapot, akkor
- hiányzó socketek a két gyűrűben, amulettben es a fegyverben.
Short Man's Finger-nel a 80-156 Damage helyere mehetne talán
Hellfire ring nem a legjobb, meg nem is kell, inkább a Convention of Elements kellene helyette vagy egy jo Ring of Royal Grandeur
Helm - Life Regen helyere Critical hit chance, es gyémánt esetleg a socketbe.
Gloves - Life per Hit helyere Critical Hit Damage
Belt - Corpse Spiders helyere Armor
Bracers - Armor helyere Elemental skill damage (ha mar a pajzson Poison van es azt akarod használni, akkor legyen itt is az) Persze a támadó skill is Poison alapú legyen akkor
Amulet - Vitality helyere socket
Weapon - ha van felesleges kockád, akkor talán tegyel bele vele socketet, bar a Jade buildhez inkább másik fegyver kellene.
Itt talalsz valami Jade buildet, ami szimpatikus (es nagyjabol vannak hozza valo targyaid) afele indulj el. -
törölt tag
válasz
szupermacs
üzenetére
röviden tömören mit kellett csinálni az 5-ös szezonban a stash tab-ért?
a hátralévő időben meg tudom csinálni?
egy kicsit lemaradtam a témában, és még csak kapkodom a fejem. -
reelc
veterán
válasz
szupermacs
üzenetére
Kattints a Journey fülre, ott lesz.
PTR-en alapul, nem tudom, változik-e még? -
szupermacs
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy következő seasonban mit kell csinálni majd a stash tabért, más nem nagyon érdekel. Most is van egy plusz fölösleges crusaderem a már régebbi normalos mellé.
-
AnginaP
aktív tag
válasz
Mirman
üzenetére
Érdekes volt látni, hogy GR 104-en meg sem mozdul a HP-ja miközben célkövetős projectile-ok, arcane sentry-k és frozen közt szaladgál.
Értem én, hogy két supp van, meg nem látom mi volt rajta, de furcsállom, h nem insta death ha valami hozzáér. ...vagy csak benéztem és nagyon ügyes akrobata? 
-
-
SQX_Barto
addikt
-
reelc
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Nem vagyok olyan pro játékos, mint itt sokan, gemezés nélkül nem bírtam 65-nél többet kihozni belőle. Én is egybeolvasztottam a szezonos,és NS-es DH-mat, begemeztem, és így jött az eredmény. Még 3 tárgyam nincs begemezve, ha megtettem, és mákom lesz, talán a 73-74 is összejöhet. De az már nagyon plafon lenne nekem.
-
Mirman
őstag
Azért ezt mindenki figyelmébe ajánlanám. Wudijo a Turbo Hud bann után 1 héttel már 4. volt season ladderen. Lehet ezt magyarázni mindenfelé hogy könnyű ha húznak meg stb de ez akkoris elképesztő eredmény.

-
SQX_Barto
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
A profeta szoljon beloled

Nalam mar 70-nel Toughness gondok vannak sokszor...#reelc: en season 5-ben toltam le vele a solo 70et, akkor meg csak 4db 60as kavics volt benne.
Feljebb nem probaltam meg, azota meg tettem bele par kavicsot, meg egybeolvasztottam a ket UE DH-mat. -
reelc
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha valóban dobna ennyit a patch rajta élesben, azzal elégedett lennék.
Úgy, hogy nagyjából begemeztem a karit kb. 65-ös gemekkel, így éppen letudtam hozni a GR72-őt. 920-as Paragon szinttel. Gemezés előtt kb.900-as Paragonnal tudtam a 65-öst lehozni. -
Joezyka
senior tag
válasz
nonsen5e
üzenetére
először én se értettem, de aztán nagynehezen rájöttem:
wizzel tudok példázni, nála használtam. Van 1 skill, legyen az most az expolsive blast. Menüben a key bindigsben beállítod az adott billentyűnek másodlagos billnek egy számot a numerikusak közül (billentyűzet jobb oldali felén). pl Nekem normál esetben a 3-as gombon van az EB, és másodlagosan beállítom a numerikus számoknál az 5-ösre. Ha ez megvan, akkor megnyomod a numerikus számokon az 5-öst és nyomva tartod, amíg nyomva tartod addig a num lock-ot meg megnyomod, hogy ne világítson tovább aztán elengeded az 5-öst is. és voálá!röviden: másodlagos numerikus számra beállítani egy skillt (vagy többet), azt a számot lenyomva tart, num lock "ki" és elenged mindent.
-
D5
aktív tag
Sziasztok!
Ha nem nagy kérés, leírná valaki, hogy ez a "numlock trick" hogyan is működik? Eléggé le vagyok maradva, de úgy látom, hogy ez hasznos lenne. Köszi előre is!
-
törölt tag
még egyszer köszönöm a boost-ot, az itemeket, és azt a 200 para szintet, amit így összedobtatok nekem

egy nap alatt gr45 solo meg lett ezzel a karakterrel, persze nagyon hiányos még az egész gear, cube-ban is fölösleges dolgok vannak, de szó szerint még nincs mit bele rakni. az irányítást is kezdem megszokni, az itemek is a buildnek megfelelően potyogtak, szóval egy szavam nem lehet.
a karakterlap linkelésénél észrevettem, hogy real id be van kapcsolva bnet fiókban (amit kikapcsolok), így aki ez alapján vett fel, az elvileg ugrik a listáról. szóval ha eltűnnék valakinél, akkor vegyen fel újra. -
KubanitoS
veterán
válasz
H_András
üzenetére
Pain enhancer helyett Zei's stone of vengance kell. Sisakba life hit helyett critical hit chance kell.
Stricken helyett én megpróbálkoznék a Bane of the powerfullal, amely ugyan nem elterjedt dolog, de nálam jobban bevált. Könnyebben hullanak tőle a szörnyek és hamarabb el is tudsz jutni a guardianhoz, akinél ugyan jobban kellene a stricken, de nálam volt, hogy időben oda sem értem a guardianhoz, mert lejárt az idő. A powerful adott egy pár plusz gr szintet. Próbáld ki, hátha jobb lesz az összhatás.
Ami még lényeg, hogy a plusz disciplinet, amelyeket a cuccaid adhatnak (bow, quiver, armor) maxold ha van rá mód, ez 12 lehet. 1 discipline = +20% dmg, ez az új patchben 40% lesz.
-
H_András
tag
Hosszadalmas barbár pályafutás után a mostani szezonban a lentebbi dh-t nevelgettem, ezzel 60-as gr-t minden erőfeszítés nélkül le tudok menni, kb ezt lőttem ki célnak magam elé a szezon zárásáig. 65 éppen nem lett meg, szeretném tapasztaltabbak segítségét kérni a finomhangoláshoz (persze tudom kéne még paragon, meg mindenből anci, ennek begyűjtése folyamatban) és a szezonon kívüli játék folytatásához. Róla van szó

-
Beretvás
veterán
eldöntöttem lesz dh-m meg egy crusim..... remélem nem lesz agyvérzés megszerezni valamejik szárnyat...
-
pruzsi
őstag
Hali!
Lenne egy kérdésem,haverom most több hónapig offlline lesz és azt szeretnénk megtudni hogy,mivel nekem itthon van több gépem is. Feltenném az egyikre és "játszanék" az ő accjával,vagy csak dobálnék neki itemeket az a blizzard engedélyezi e? Vagy akár az én gépemről egy virtuális windows-on megoldaható e? -
pimpi001
tag
tudom elcsépelt lehet de sokminden változott az utolsó napokban is PTR-en.
mik lettek most az épp aktuális dps szettek és buildek kasztonként az uj 2.4.1-ben? -
Beretvás
veterán
viszont nem akar esni sehogy sem ez "The Witching Hour" kezd idegesiteni....
-
Beretvás
veterán
köszi az infokat.. Most UE van de majd ki akarom probálni a Marát is
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
ha kell segitseg szolhatsz nekem is.
mostanaban ritkan es jellemzoen rovid ideig vagyok, gyakorlatilag begyulladt a jobb kezem az UE DHtol par hete es meg mindig nem jott rendbe.
Razer6666: par hete kb 1-2GRre voltak egymastol rekordokat tekintve.
M6 sokkal erzekenyebb a szornysurusegre es a riftre es TX key farmra sokkal lassabb. cserebe joval magasabb toughness.
UE az egyik leggyorsabb TX keyfarmolo, kevesbe szamit neki, hogy milyen a GR es olyan 7-8 perces GR70et stabilan lehet vele hozni jo gearben. cserebe joval kevesebb toughness (olyan GR60-70ig nem szamit gear fuggoen mert gyorsan kitakaritja a palyat, felette igen) es a 3+os APS miatt adott esetben csuklogyilkos.
-
Beretvás
veterán
DH nak solo gr melyik build a jobb? Mara vagy UE?
-
tibee77
őstag
Elöször is mindnekinek jobbuläst!

Mäsodjära, akkor mik az aktuälis badass buildek?Hallottam h invokert visszafogtäk nem kicsit, fb nyalokäs wizz szintugy(nem is bänom), beszeltetek itt hydra-s buildröl, hogy hätha...Na akkor igy 1-2 nappal a patch elött most mi is van?
Totäl nem vagyok benne a ptr buliban ugyhogy kiväncsian värom a fejlemenyeket.
Ja es legyszi mondja valaki, hogy a dh picit feljebb jött! 
-
dgabor80
tag
Sziasztok Srácok, valahogy kifogytam az online baratokbol...a klan se tul aktiv mostanaban az en jatekidomben...
Bejelolhetnelek titeket hogy jo tarsasagban teljen a jatek..es sok ujat is tanulhassak toletek? Planner007 leszek majd...
Elore is koszonom! -
_ocsisajt
őstag
válasz
üzenetére
ok így érthető

nekem a jobb bokám tört sz*rrá kívül-belül 2014 okt 22.
de azóta már futok, meg mindent csinálok, de a komolyabb hajlításokat érzem rendesen és nem hajlik úgy a bokám-lábam kombó, meg amúgy is a 8 hét gipsz miatt a bal lábam lett a primary... és hiába "erőltetem" a jobbat, tudom, hogy tudat alatt a balra priorizálok
Mondjuk a rehabot kicsit elkummantottam (kötelezőt megcsináltam, de nem sportoltam azóta, max naponta (najó ezt sem minden nap) szoktam gyalogolni erős tempóval 1 órákat), tuti itt lesz a hiba 
Mindegy a dupla műtét (fém be-ki) miatt (1 évig teli voltam fémekkel stabilizálva) meg az egész miatt mindig "tudni fogom" melyik a balesetes lábam (érzem is)szerk: megtaláltam a hszemet:
töréses balhé -
törölt tag
válasz
DaveHutt
üzenetére
Kénytelen voltam megtanulni bal kézzel egerezni, mivel dolgoznom kellett sz@r kézzel is. 2 nap alatt sc2 insane botot vertem offhand-del (main hand gipszben), de egy kézzel hc-zni azért erős lett volna, illetve gipsz levétel utàn átvette teljesen a terhelést a bal kezem, és az is kezdett kikészülni melóban (àprilis-màjus napi 9-10 óra könyvelés).
No de fàtylat a múltra, nem akarom sajnàltatni magam, szóval hagyjuk a témàt Az a lényeg, hogy újult erővel itt vagyok, és egyelőre buffer barbàrral (hp reg, allres, move speed) partyznék. Egy ideig kolonc leszek, de pàr nap alatt lesz "értelmes" gear-em. 6 körül érek haza, utàna jöhet pàt rift
-
Mirman
őstag
válasz
üzenetére
Őszintén sajnálom ezt. Én a helyedben néznék egy balkezes sokgombos (10+) egeret és megpróbálnék azzal csak balkézzel játszani. Biztos nagyobb élmény lesz mint kontrollerrel. Tudom nem olcsó mulatság egy ilyen egér , de ezt csak egyszer kell megvenni és 5 évig biztosan jó szolgálatot tesz majd és a te felhasználási területedre hatalmas segítség lesz.

Esetleg még valami autós szimulátorhoz használatos pedálokat lehetne beszerezni és arra is 3 gombot rá lehet rakni szoftveresen minimum.
-
törölt tag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
azért hagytam abba '14 decemberében, mert a main hand offolódott. pár patch erejéig felnéztem, de nagyon nem ment a dolog. aztán kénytelen voltam kontrollerrel játszani, amit már kezdek megszokni. tesóm tavaly karácsonykor megkapta az előző accom, de közben a doki (szerint) megtalálta a hiba forrását, és valamennyit javult a kezem, illetve 10+10€-ért sikerült szerezni játékot, így visszatértem, de egyelőre csak gamepaddal melee hőssel. nekem már az is csodával határos, hogy így tudok játszani.
__________a többieknek köszi a boostolástR:
-
törölt tag
köszi mindenkinek, egyelőre csak melee karakterekkel próbálkozok, és csiszolgatom a kontrolleres dolgot. szóval elég béna leszek, de nem tűnik vészesnek az irányítás. egyedül azzal vagyok meglőve, hogy a bal analóg+bal kattintást írták alapértelmezettnek, de valamiért nem az igazi. olyan beállítás kéne találnom, ahol a bal analóg+move command lenne a kattintás helyett, mert egyből üt mozgás helyett

szerk.: sikerélmény. középső egérgombra állítottam a move parancsot.
ha esetleg valaki próbálkozna xbox360 gamepaddal, akkor tudok küldeni joytokey profilt hozzá. -
dargelot
senior tag
válasz
üzenetére
Felvettelek, húzást tudok adni, s más segítséget is, ámbár főleg kb 27.-től leszek aktívabb.

Más: Egy kis érdekesség estére. A WD ahogy látom minden seasonban soloban szinte a legutolsó volt

-
törölt tag
pár megszakítással de lényegében közel másfél év kihagyás után megvettem még egyszer a játékot (köszönönet x_o_n kollégának a segítségért), és találtam egy egész jó kontrolleres leírást, így visszaállnék csatasorba, igaz csak sc-ben.
szóval első körben kérnék egy kis húzóerőt és/vagy némi tanácsot, hogy milyen formában húzhatom fel az első karaktert a leggyorsabban lvl70-ig. főleg hc-ban boostoltam másokat kovács felesége küldetéssel, majd később a1 láda vadászattal, de ugye még adventure mód és értelmes nehézségi szint nincs. btag: adm#2237. karácsonykor tesómé lett az előző fiók, de előtte mindenkit töröltem a listáról. -
Beretvás
veterán
ehh 2 ora latt végigvittem 1-5 ig..xD nem engedett másképp adventure modban nyomulni...
-
Muton
addikt
én is takarítottam, így nekem kb csak 3 tabnyi cuccot kell elraknom 1 tabra.

meg a dh-m is inkább harci öszvér, mint harcos, mert az is tele van teljesen.szóval elő kell kaparni vmi nyugtatót, aztán mehet a rendezkedés orrvérzésig éjszaka....
-
KubanitoS
veterán
Pontosan mikor lesz vége a seasonnak?
-
Edge
veterán
válasz
noblem1983
üzenetére
hurrá lesz +5-10 fs-ed

-
Cadal
őstag
válasz
Thrawn
üzenetére
A héten már én is masszívan szelektáltam mind szezonos ládában mind a nonszezon ládában, úgyhogy kb. csak 5 ládafülnyi cuccot kell majd 1 fülecskére bepaszíroznom
vagy azt vizsgálgatni, hogy a non szezonos anci set/leg item jobb-e hajszálnyival vagy a szezonos maradjon-e meg. Tapasztalataim szerint kb 2 estém rámegy a szelektálásra. 
-
JSaN
addikt
Ugynez ki meg se tudom megcsinalni a legutolso conquest, nincs idom mar. Johet a zaras.
-
-
DioRobber
tag
Üdvözletem,
Olvastam itt a kis patch note-ot, és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek elsősorban cruznál és barbárnál mik lesznek azok a szembetűnő dps javulások a skillek, set bonusok megváltozásával? vagy esetleg a pain enhancer gem okozhat növekedést, vagy milyen kombók és isteni összefüggések következtében történhet javulás?
-
Thrawn
félisten
Milyen kár, hogy legutóbb akkor krúzoltam utoljára mikor az egyik legjobb support volt. Abban az időben még nem volt Light set és az Invokert azonnal be is lehetett zúzni. Farmolhatom ki mindkettőt a set dungonhoz

-
Joezyka
senior tag
pont most jött szembe velem a cikk honos változata
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Értem én, hogy két supp van, meg nem látom mi volt rajta, de furcsállom, h nem insta death ha valami hozzáér. ...vagy csak benéztem és nagyon ügyes akrobata? 

T-1