Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Delrashahoz a bis fegyó az anci aw, bár ha nincs az is jó amit írtál, bracinak az ancient parthan defenders kell s3braci szart se ér a cc nerf miatt, nsbe kb ez az egyeteln életképes wiz build fog maradni a delrasha, a bubi miatt mert kell a cc amit ad ugyanis a lassítás az nem változott(knockback se nagyon ez pl dhnak jó hír).
Delrashaval vki 68at is lehozta ptren szal van benne potenciál. Én 58at lehoztam vele különösebb erölködés nélkül a saját cuccaimmmal, nem ptr dropból.
Seasonbe még ott lesz a vyr, bár nerfelték nemrég...
Delrasháról még annyit hogy a kockától lett erős build, szal itt nem kell nerftől tartani. -
Norbee87
tag
válasz
Ultimatecc
üzenetére
Gratulálok szép teljesítmény

-
tibee77
őstag
válasz
Ultimatecc
üzenetére
Az ugy szep dolog!
En meg meg be akartam irni, hogy tegnap majdnem meglett egy 66os csak hät szar mapunk volt (crusaval nem tudtam egyik szobäbol a mäsikba räncigälni a rohadt mobokat) igy egy perccel kifutottunk az idöböl...Inkäbb nem irom be, csöndbe maradok es probälok feljebb jutni. 
-
LélekVándor
tag
válasz
Ultimatecc
üzenetére
Ha végre képes lennél gyártani egy 74 est, tolhatnánk komolyabb riftet is, mingyá letelik season, és még nincs komolyabb eredmény :-). Na jó, gz a 71 hez is^^
-
Sárpac
nagyúr
válasz
adamkaa777
üzenetére
Eléggé, bevágták a hátsó sorba, mivel annyi eszük van mint egy madárnak, a monk egy bug miatt volt erős előtte nerfelték most meg rájöttek, hogy valójában hol volt a hiba.

-
solyomb
tag
válasz
Ultimatecc
üzenetére
Grat!
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok a monkot mennyire nerfelték msot ptr en ?
-
diegho
nagyúr
Aki volt PTR-en mit tud mondani most a wiz-ről? Delrasha érdekelne, van anci devastator és anci sun keeper is, gondolom kell mellé az új (s3-as) bracer, focus+restraint, crown of primus meg a két szett és készen is vagyunk. Jól gondolom? Mennyire életképes ez a build? A Barbárt teszteltem, a hota nekem nagyon nem jön be, a seismic-hez nincs meg a fegyverem live-on (kidobtam az összeset korábban) a WW meg tökéletes lesz gyors speedfarmokhoz, de kell valami high gr-re partyba és úgy gondoltam vagy a wiz, vagy a cruz lesz az.
-
Edge
veterán
válasz
Ultimatecc
üzenetére
gz

-
Mirman
őstag
válasz
rumkola
üzenetére
Csatlakozz szerintem a hunPH klánhoz, midnig can tagfelvetel viszonylag sokan vagyunk. Itt tuti tudsz csatlakozni par dh-hoz T6 riftekre és meg tudjátok osztani a lootot ergo nekedis meglesznek a normalis settek (naty, unhallowed). Igy hamar meglesz egy T6 kepes kari utana meg mar joval konyebben megy a fejlődés egyedül is.
-
-
-
TeeBee73
veterán
válasz
Ultimatecc
üzenetére
Huh. GZ!

-
rumkola
nagyúr
Sziasztok!
Légyszi ne nevessetek ki, nagyon noob vagyok. 1 hete vettem meg a játékot.Az létezik hogy Demon Hunternél mindig 100% a crit hit chance? Telepakoltam magam ilyen +crit chance dolgokkal, és utána láttam, hogy ha lecserélgetem őket akkor is 100% marad. Ezek után nyilvánvaló volt hol a +crit damage-re kell mennem.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Wizardnak melyik szettet érdemes megszerezni? -
dargelot
senior tag
Na ha ezt tudtam volna annó. Több száz brimstone-om volt, meg ezresével voltak matik még a régi rendszerből amiket eladtam az árusnak kb 5000 goldért. Ilyenkor sopánkodok, hogy pl Helltooth sett kb minden darabját dobta már anciban, de nem kelletek, mentek a kukába, most meg örülök hogy esik egy sima, hogy majd eltegyem őket 2.3ra. Így is minden bs-t 2handedre fordítok, hogy legyen Furnance-m, mert sikeresen lekraftoltam eddig mindet.
-
oxox
addikt
HC-n az igazi k.baszas ez a lada...ugye az embernek nem art egy tartalek set, patch miatt nem art az egyeb setekbol +fegyverekbol tartani egyet, gemeknek is kell plussz hely...amugy sem vagyok rendmanias, es szeretem a kaoszt, de ket napja 15percig kellett keresgelnem egy wd sisakot, hogy most melyik karakternel parkoltatom...
-
-
Janusz001
őstag
Érdemes valami matit betárazni? Mostanában csak a kulcsokat farmolom, ezekből ugye automatice a megfelelő machine lesz.
Nem 70 -es legend cucc újra rollolva a cube ban marad ugyanaz a szintű cucc vagy a szintje is hozzáigazodik az én szintemhez? -
-
GICA666
tag
Ok,és kössz. Hol tudnám megvásárolni? Azért a diabló 2 elég hosszú volt. Ha kb ez is olyan,akkor nem lesz ez rossz.

-
Taragas
aktív tag
válasz
GICA666
üzenetére
Hát sajnos maga a story mód nem olyan hosszú. Ha mindent végig jársz, akkor is csak pár óra, és a kiegészítő sem dob sokat rajta. Viszont a kieggel megnyílik az Adventure mód, ami a játék szavatosságát nagyban megnöveli. Kb ha mindent akarsz, akko never endingé válik a játék....

UI: Páran itt közületek sosem alszanak? Az hogy én álmatlanságból felkelek 4 órakor, és azt látom, hogy 11 óra után van már jó pár komment a topicban, kicsit meglepett...

-
GICA666
tag
Szia.Köszi,hogy válaszoltál.Az alapjáték is ugyanolyan hosszú mint a diabló 2-ben? Sok páya lesz benne?és a kieg. hol tudnám megvenni?
Segítenél? 
-
Vistaboy
veterán
válasz
GICA666
üzenetére
Szerintem te elsőként az ingyenes trialt indítottad el, ami a Skeleton Kingig tart, utána csak a kóddal aktiválva enged menni. Innentől már elmehetsz az alapjáték végéig, de ha teljes élményt akarsz, meg kell venned a Reaper of Souls című kiegészítőt is. Azzal tovább bővítheted a játékot.
-
GICA666
tag
Sziasztok. Írtam,hogy a játékot most kezdtem el. Feltelepítettem az eredeti cd-t,és pár pályát végigvittem.Nem tudom,hogy ez csak előzetes játék volt?Utána be kelet írnom a kódot amit hozzá kaptam.A játék utána elölről ment,de a karakterem,meg a cuccom megmaradt.Akkor már tovább enged játszani? Bocsi de nem tudom kitől megkérdezni.
-
Vistaboy
veterán
Érdekes, ez jó ötletnek tűnik.

Még a Vault-ban sem voltam sokszor, általában karakterenként egyet találtam. Jó lenne oda is sűrűbben ellátogatni.

Viszont akkor a Staff of Hedringgel mi lesz? Nekem még mindig megvan és egy rakás alapanyag is, amiből létre lehet hozni, kiegészítve a régi kulcsokkal a keywardenektől. Eldobni nem engedi, felhasználni nem tudom, csak foglalja a helyet.
-
Vistaboy
veterán
Üdv mindenkinek.

Mivel lassan közeledik a Season 3 vége, ezért úgy döntöttem, az új szezon indulásáig húzok picit a legelső karimon is, amit még az alapjáték megjelenésekor kreáltam, azóta viszont kicsit el van hanyagolva. Eddig csak a szezonos karikkal játszottam, így szegény wizardom elég szépen le van maradva gear és paragon szintjén is a többiektől. Szóval ráfért egy kis frissítés. Annak idején mindössze T3-ig sikerült eljutnom vele, de érezhetően könnyebbé vált a játék a megjelenés óta, hiszen pár rift után máris estek olyan cuccok, amikkel feljutottam T5-re (A T6 még picit odébb van, majd ha fullos lesz a Firebird setem).
De nem is ez a lényeg, hanem hogy épp arra gondoltam a minap, milyen kár, hogy a tehenes pályát kivették a játékból. Amikor az event volt nemrég, olyan jó volt gyilkolni a bocikat. A készítők helyében én meghagynám a lehetőséget, hogy újra be lehessen kerülni a "karámba", ha már egyszer leprogramozták a tehén ellenfeleket is. Ha máshogy nem, a Staff of Hedring segítségével, amivel anno a pónis pályára lehetett eljutni. Szerencsére a fejlesztők is gondoltak valami hasonlóra, nekem egy tehenes riftet sikerült megnyitnom a minap.

Nagyon megörültem - nekem még eddig ezt így nem adta be, pedig már lenyomtam pár riftet (Persze ti nyilván tízszer ennyit, így nektek nem olyan nagy szám ez). Ráadásul ami még nagyon tetszett benne, hogy jó hosszú volt, tíz szinten keresztül irthattam a különféle teheneket. Ráadásul a cuccok is szépen hullottak, szerintem itt volt némi buff a legek esési arányára, ugyanis a 10 szint alatt 20 darabot szedtem össze, minden pályán esett kettő.

Ezután annyira fel tudtam szerelkezni, hogy lenyomtam pár, 20-22 közötti GR-t is, viszont ahogy észrevettem, valamiért nem nagyon dobálták a legeket a Rift Guardianok. Szinte mindig csak a gem esett ki, mert ezzel a karimmal még nem voltam sok GR-ben. Két alkalommal pedig egy leget sem dobott, pedig mindig úgy végeztem, hogy több perc volt még hátra.

Várom már a Season 4-et, különösen a pet miatt, mivel nekem még egy sincs, és jó lenne már, ha nem lenne üres ez a rész. Az új területre és a kockára is kíváncsi leszek, nemkülönben az új nehézségi szintekre, mert jó lenne, ha nem kellene mindig egy negyedórás GR-t lenyomni ahhoz, hogy a végén kapjunk valami használhatót, addig meg semmi sem esik.
-
Dadan01
senior tag
Monk fire palm OP bug javítva, yay. Uliana szet mehet a lecsóba, gg.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
A 2.3-as patch kb mikorra várható lehet tudni? -
drk88
senior tag
Hát én 35-ös vagyok HotS-ba de nem kaptam semmit Dio-ba

-
Kódos
aktív tag
válasz
Sárpac
üzenetére
Hát azért a destroyer meg a champion nem egyszerű de figyelj nézőpont kérdése szerintem még mindig nálad is a legnehezebb az canai cube mivel azért 50 powert belerakni amiazért nem kevés bounty farm bonus chace-el is
de a többi easy...47 mentem monk-al az is meg van t8-at 1:48 alatt tudtam levinni 1 gemem még csak 38-as többi 50 szóval csak nézőpont kérdése
Jaa és hc season-be ptr-ezek
A guardiant nézd meg ott vannak a nagy dolgok
-
JSaN
addikt
válasz
dargelot
üzenetére
Van egy negyedik is. A kek murlock ami amulettel jon elo. Ami az alapjatek ota elerheto ha megtalalod az act2 egyik katakombajaban. En a blizz helyeben meg csinalnap free petnek, aki meg talalja az amut annak hozza adodik a pet listahoz. Komolyan, hol lehet az ilyen otleteket megirni nekik amit tenyleg latnak is?
-
TBT
addikt
válasz
Thrawn
üzenetére
Viszonylag hamar megvan. 10-15 meccs PvP-ben (1 meccs időtartama kb.: 10-30 perc). Coop vs. AI-ban picit lassabb ez a folyamat. Ismerőssel +50% XP és ha most játszol (azaz totál kezdő vagy), akkor kapsz Stimpack-et is ami +100% XP-t (és valamennyi plusz Goldot) ad a meccsek után.
-
Thrawn
félisten
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Ezt a lvl12-t mennyi ideig tart ott összeszedni?

-
Thrawn
félisten
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Na még a HotS-ba is be akarnak húzni?

-
J0shu4M1ll3r
senior tag
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
A portré se nagy kihívás, kb lenyomod a bossokat, meg egy-két craft és már meg is van.
A transmogok automatice elérhetők, amint elérted a 70et. Külön nincs hozzá recept, hanem ha bármivel odamész a mystickhez, akkor ott van az elérhető itemek között.Igen, itt a teljes cikk
És a lényeg:
Diablo III Rewards:
Add Diablo to Your Hero Collection
Diablo III and Diablo III: Reaper of Souls players who log in to Heroes during the three weeks following the release of the upcoming patch will permanently receive Diablo in Heroes of the Storm.
Malthael's Phantom
Starting with Season 4, Diablo III players who reach level 70 with a Seasonal character will receive Malthael’s Phantom in Heroes of the Storm.
Portrait Border & Pennant
Diablo III players who reach Player Level 12 in Heroes of the Storm will receive a new Heroes-themed Portrait Border and Pennant in Diablo III.@Kódos:
100 acsi pont, nem paragon, de amúgy igen. És a 400 is jó
-
TBT
addikt
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Ez a Diablo-s zászló megvan, a portré még nincs (bár amúgy is a WoD-os portréval szaladgálok). De a Transmog-os cuccok nem rémlenek, hogy megkaptam volna őket.
Amúgy, ha Season 4-ben eléred a LVL 70-et (RoS kiegészítő megléte ugye alap), akkor egy másik Blizzard játékban (Heroes of the Storm) megkapod Malthael mountját (Malthael's Phantom):

-
Ultrazord
tag
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
volt eddigi szezonokban valami hasonló, amit nem lehet már megszerezni?
-
_ocsisajt
őstag
husfejmikhail Diablo 3 - PTR 2.3 Witch Doctor - Helltooth Caster Update variacioja... en lehet WD-t fogok inditani elso korben az uj szezonban (persze HC only)

-
Kódos
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Az előttem lévő hsz-ekre válaszolnék pár szóval,látom mindenki meg van bolondulva a vadkutya miatt..Ahhoz hogy megszerezzük teljesíteni kell a chapter1,2,3,4-et amit direkt úgy találtak ki hogy a hülyének is sikerüljön kb 130 paragon elég rá ahogy néztem kb mióta megy a ptr azzal játszom na meg ott xp bonus van így nem tudom betájolni mennyi paragon kellhet de 400 biztos nem.
Olyan küldetések vannak hogy öld meg a keywardent mindegyeik act-ban(act5 kivéve) menj egy übert,vigyél fel egy legendary gemet 5 szintre, extract-olj 5 cube powert,meg ilyenek hirtelen semmi se jut eszembe ilyenek vannak kb 25 db mivel chapter 1,2,3,4,-ek vannak aztán ha kész mindegyik akkor olyan van hogy claim reward és kész is bent volt nekem a cosmetic-ben a kutyus meg a portré.
UI:Én ugy csináltam meg mind a 4 chapter hogy észre se vettem csak megnézem mondom miez és akkora már csak 5 powert kellet be rakni a cube..illetve nekem azt mondták hogy HC-n könnyebbek lesznek ezek a küldetések majd kiderül

-
T. M.
aktív tag
válasz
dargelot
üzenetére
A zászlót én is megszereztem hamar, még a 70-es szintet se értem el, mire meglett.
Nem tudom ehhez majd hány pont kell, meg milyen feladatokat kell teljesíteni hozzá.Találtam egy összefoglalót a szezon cuccokról., hát ez nem tűnik olyan gyorsnak...
-
dargelot
senior tag
Ha jol.tudom 3 pet van. A RoS fele csonti kutya; egy goblin; s.egy probe. Ez lesz a 4. Amugy remelem a seson reward gyorsan meglesz mert mas vonzo dolgot nem latok benne. Nekem a S3 rewardok 3ora alatt megvoltak lvl0rol. Most is megvarom mig lesz majd valaki aki tud huzni; s ne kelljen egyedul szerencsetlenkedni.
-
Edge
veterán
válasz
vhunor
üzenetére
petről ment a diskurzus amire válaszoltál

Sarp: PTR-en nem kellett hozzá 400-as para, elég hamar megvan a pet és a portrait, ilyenek is voltak benne hogy a keywardeneket meg kellett ölni torment nehézségen pl. de elég csak adventure módban megcsinálni amit kér, pl boss killek és annyi.
-
TBT
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Mert anno a Diablo 3 RoS CE-hez is járt egy pet, de akkor ez lesz a második Pet a Diablo 3-ban (mert volt olyan menüpont a játékban, hogy Pets és én csak 1-et láttam, azt hittem már itt is van egy sereg, mint a WoW-ban, de akkor még nem).
-
Edge
veterán
válasz
vhunor
üzenetére
A season journey-t csak seasonben lehet teljesíteni, vagyis zárás után nem fogsz automatikusan pet-et kapni nsbe, ahhoz bizony teljesíteni kell a feladatokat S4-ben és akkor egész accountra(ns-be is) megkapod. Zárás után elúszik ez a lehetőség ha addig nem teljesíted már fújhatod.
-
GICA666
tag
Ok.Köszi,és hol tudnám megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- PC /i5-3470/8GB/
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez a rift is komoly volt. Boggit rift de ajtók nélkül (arreat crater).Most 2playerből 68-9 lenne az igazi ha meglenne.. de a riftek.... hát nagyon gáz a mobtype és maptype leosztás, pedig üthető lenne könnyedén.

A coldos explo monk még megy és menni is fog szarrá nerfelhetik az új gemet