Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cincinatus
tag
válasz
proci985
üzenetére
Köszi!
Ha valaki még rápróbálna ezzel a builddel, akkor a maxroll és icy-veins leírásban is van egy anomália. Az item-eken alacsony paragonon a Condemn Damage-et érdemes elhagyni és mást (Vitality-t, All Resistance-t tenni), mivel nagymértékben növeli az életbenmaradást és a Phalanx-ok által okozott Condemn Damage-et nem növeli. (Csak a saját a Condemn Damage-et, ami viszont csekély mértékben számít.) Ellenben a Phalanx Damage-et minden item-en érdemes kimaxolni. -
TeeBee73
veterán
-
SQX_Barto
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Eleg sebzos single boss volt, most hirtelen nem emlekszem melyik, meg mozgott is, sokszor miutan meghaltam csak visszamentem varosba javitani, amig lejart a Simulacrum, szoval az volt nemi extra ido, de igen single targetre bodulet lassu a Nova...
150es mindaharom kavics, meg az egesz gear 150 augmentes. (Az egesz GR nem volt tul jo, bar nem is barakk es tarsai) -
t72killer
titán
válasz
proci985
üzenetére
, áttanulmányozom a szagirodalmat. Még nem döntöttem, h rögtön ugrok-e át DioIV-re vagy szórakozok tovább a 3assal (ezt keddig el kell döntenem
, addig félárú a dioIV).Igen időt nagyon kéne vhogy kraftolni, de főleg így nyáron kb missön impossible, szóval mindenképp választanom kell, h dio3 VAGY 4...
-
SQX_Barto
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Koszi, ebben a szezonban szerencsem volt idovel, kezdeskor masfel het szabi, utana bank holiday most megint szabi jon majd kocsi miatt
6000+ a vegcel zaraskor, de majd lesz, amennyi lesz. Nova fun, amig a bosshoz er az ember, utana olyan jo, mint sajtreszelovel recskazni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#t72killer: En s3-at kihagytam teljesen, majd D3 s31 zaras utan felhuzok egy minionos nekrot, ha mar annyira istenitik. Elvileg sokat javult a jatek most.
-
Daelion
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Már kész lenne az egész Altar kivéve a 3-ik potit de persze valami mindig megakaszt.
2-ik napom megy rá csak a Ancient Hellfire amura meg a Puzzle ringre mert istenért sem adja be. 'FS is elfogyott már a ring miatt mert most meg az kéne'
Staff már megvan, GR 110 solo is megvan a shard mennyiség miatt.Amúgy ezért is használtam el az első Cachet kezdéshez mert úgy is hátráltat valami más és nem tudtam volna a hétvégén befejezni se így se úgy.

-
peltar
tag
válasz
proci985
üzenetére
A sorrendet én is így lőttem be, legalább ez jól ment, még ha nem is sikerült. 14/16 volt a legjobb. (Időt nem mértem, egy korábbi szezonban úgy próbáltam és csak felbosszantott)
Ha tudtam volna, hogy ezt is meg kell csináljam, talán nem török be annyi Aether Walker-t. (Csak wiz-el vagy necro-val játszom, szezononként felváltva, most az előbbi a soros)
Ha hétvégéig nem jön össze, akkor majd kérek segítséget, addig túl képlékeny, mikor tudok leülni egy kis játékra. -
Daelion
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Ja már alakulóban van kb összeraktam rá az alap geart meg minden már önfenntartó.

Csak neki is majd össze kell rakni Ancienteket+augment meg egyebek ami azért el fog tartani az én szerencsémmel de ez nem sietős.
Azért köszi.
Ja 134-en majdnem felfordultam, Dream Riftet kaptam és kicsit moho lettem miatta és dupla procoltam szal utána vége a karinak de mentem tovább simán .
-
Daelion
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Hát ugyan elég gyorsan átdarálom magam most GoD-al meg Altar buffokkal solo full szet bountyn azért még így sem rajongok értük.

Kedden rányomtam challenge rift cache+mentem 2 szet bountyt és rátoltam mindet amun/ring-re de olyan jók lettek hogy maradtam annál ami eddig is volt.2 nap leforgása alatt lenyomtam 60 speed GR-t ilyen 1-2 perces runokat és lett 1 dolog az egészből amit el tudtam rakni karimra. 'nekem ez már sok run annyi idő alatt nem vagyok én streamer aki egész nap farmol/játszik'
105-110-et farmolok most mert alatta sem gyorsabb azt akkor már kapjak kicsit több expet.
+ persze mentem a sima T16 Rifteket is keyek miatt meg pár puzzle ring runt is.Hát mind 1 megszoktam már, hogy nagyon hullámokban van csak szerencsém itt előző Seasonben is ezt csinálta Wizardom aztán hirtelen 1 nap alatt befejeztem.
'most meg nagyon szerencsés season kezdésem volt minden egyből meglett szal inkább kussolnom kéne
'Legalább közben gyűlnek az Echoing keyek az meg úgy is fog kelleni majd Necronak is.

-
Daelion
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Grat, mondtam én hogy be fogod fejezni azt a 150-et.

Illetve sajnos úgy néz ki, hogy igazam lett azzal kapcsolatban hogy a season hátralévő részére el leszek 'átkozva' azért mert 2-ik killre kiesett a Gemstone Chiltaraból..
'1+óra volt egész staff összerakása'DH-m kb úgy megmakacsolta magát mint egy szamár és semmit sem hajlandó keríteni
alapvetően előző hétvége óta alig tudok érdemi fejlődést felmutatni pedig Kadala-ba is öntöm a shardot de még a dupla legendary % sem segít altarból.
Még mindig nincs Ancient gloves/chest/boots/focus meg squirts de arra már nem is alapozok inkább csak a többi legyen meg Augmentelve valami oké statokkal.Persze gamepasson is most kellett kitalálni, hogy levesznek egy játékot 1 hét múlva amit pont játszok csak S28 miatt félre tettem szal most válthatok vissza mert be kell fejeznem azt addigra.
'mind1 D3 season nem megy sehova D4-ig..' -
Daelion
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Valami melee fegyveres rohangálós/tankos build rémlik Spike Trap-al de én soha nem használtam, kevés skillek egyike a játékban amit még próba szinten sem piszkáltam.
'pedig D2-ben Trap Sin az egyik kedvencem de ez soha nem érződött annak nekem'DH-t kb Inferno act 2-ben félre raktam mert Inferno nerf előtt egyszerűen nem bírtam átjutni rajta és inkább csináltam egy Monkot ami aztán a main karim lett jó sokáig.
DH-t csak jóval később RoS után kezdtem újra játszani amikor már volt használható casual buildje.
Legutóbb Marauder Sentry/cluster arrowoztam előtte meg GoD szal most valami más lesz de én nyitott vagyok a Trap-ra ha tényleg működik a Natalya rework. -
SQX_Barto
addikt
válasz
proci985
üzenetére
DobHAT Cosmic Wing-et
Bar, amilyen sok eselye van a Rainbow goblinbol, lehet ezzel hamarabb lesz meg annak, akinek meg nincs meg. En ket kor riftet mentem, masodikban egy goblin dobott egyet, abban egy Star vallas volt (ami mar reg megvolt) Gondolom a rakas szarnybol/transmogbol dob egyet random. #ColdMan: Koszi szepen
Pentek ota nem vagyok 30as
-
SQX_Barto
addikt
válasz
proci985
üzenetére
A Set Dungeon Mastery Conquesthez 8 set kell (ebben a seasonban az nincs is). A 6 a solo 55 6 kulonbozo set bonussal conquest.
#need: A 3 Set Dungeonnal valamit tuti elneztel, Guardianhoz is csak egy kell (hala istenek)
Guardianhoz 3 Conquest kell. Solo 75 az kb automata, a 2 perces T10 rift sem nehez, 3 gem level 65 az is kb semmi
-
soo277
őstag
válasz
proci985
üzenetére
én ezt találtam a nerfről
"Inna's Mantra (6-piece bonus): Gain the passive abilities of the five runed Mystic Allies at all times. Attacking enemies creates your chosen Mystic Ally that lasts 15 seconds, up to 10 Mystic Allys. The damage of your Mystic Allies is increased by 900% for each Mystic Ally you have out."
és a 3000 helyett 900 az nem csak 7-8gr szint
+még
"Developer's Note: Inna's Mantra Monks have been riding high on the waves of success for several seasons, so it's time to bring in the nerf shark." a jó ku.va annyukat

de ne kövezzetek meg ha nem így van
-
SQX_Barto
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Ezt ruhellem a blizzardban, hogy ilyen kib~@~@ul ostobak. Ha van egy OP build, amit a tobbseg elvez, akkor ahelyett, hogy mas buildeket hozzabuffolnanak, hogy ne adjisten legyen tobb valaszhato OP build, azt az egy buildet lenerfeleik, felbuffolnak valami mast, es utana majd azt fogjak lenerfelni...
Mekkora kiralysag lenne, ha minden klassznak lenne legalabb egy OP buildje, ami Inna monk erossegu es minden kaszt tudna jol haladni, nyomni a speed GR-eket, es a metaban se csak egy buld lenne, hanem lehetne valogatni...
Mar megint egy-masfel honapja nem D3-aztam, mert meguntam. Neha mer filozok rajta, hogy lezuzom az egesz accom es behintem a helyet soval.
Meg ami mostanaban megy, hogy csinaljunk OP szezon temat, az NS meg b@~ meg magat, sem a kedvencem. Teljesen kiuritik az NS-t, es seasonban is foleg azok ervenyesulnek, akik hamar nagy parasok mert sok idejuk van es/vagy botoznak. Paragont mar reg le kellett volna fixalni 10 vagy 15.000 -re. -
_ocsisajt
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Bulinak tűnik, de nekem egyből el is ment a kedvem a not transfer szóösszetételtől...

Ámbátor kiwi leszek az Akkan szetre! Btw a Falanksz demidzset azért nyugodtan nyomhatnák feljebb... Bár így is lehet jó kis pacizós banti build lehet (?) belőle.

Jaés ez az inna nerf undorító eléggé... Így is lenyomorították már szerencsétlent... Hozzák fel a többit hozzá.
(Tudom, több meló...
) -
grimm2015
senior tag
-
tsiszi
csendes tag
válasz
proci985
üzenetére
Thx!
Simán, de sokszor az van, hogy túl nagy a mobok hitboxa, vagy akár az elité, és gyakorlatilag nem fér oda a kispajtás. Ez a bajom a pet buildekkel, gyakorlatilag semmilyen ráhatás nincs, hogy mit művelnek. Láttam valamelyik nap earth ally viselkedést YouTubeon, az kemény volt, érdemes megnézni.

-
tsiszi
csendes tag
válasz
proci985
üzenetére
Ja, elég gyakran, ráadásul. Biztos van magyarázat rá, de egy rémálom ez a build. Ma már a gyerek is felébredt rám, ahogy káromkodtam miatta.
Playstationön játszom, lehetetlen kb irányítani, minden fűszálban elakad, de meglett a 150 az előbb végre.Mennyivel jobb volt a tempest rush verzió az előző seasonban, tiszta chill ehhez képest.

-
Edge
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Igen de viszont egy csomó kaszt tud 2db fegyvert megfogni, akkor azok előnyben vannak, de valszeg ezen változtatnak majd mint a felhozott példád, egyszerre csak egy aktív shard lehet a karin pl.
BTW wizard, wd, templar, necro a fél bagázs nem tud 2db1 kezes fegyvert megfogni. Ezt még át kell gondolnia blizznek.grimm2015:
Hát ez tényleg hasznos infó volt.. oh wait
-
MegalodonS
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Remelem es sokan masok is, a W11 TMP 2.0 meghozza majd a megvaltast a sok csalotol!!Amikor eljon a hardver alapu ban,na az egy mas vilag lesz!!!
A drasztikus újítás elhozhatja a csalók számára a hardver alapú kitiltás korszakát
''mi lesz azokkal, akik majd olyan használt hardvereket vásárolnak, melyekről kiderül, hogy korábban szinte minden online játékból kitiltottak már. A legjobb megoldás valószínűleg egyfajta névtelen adatbázis lehetne, melyben az eladásra felkínált komponensek előélete leellenőrizhető'' -
mephi666
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
tegnap barbival és wizzel futottam kb 15 kört és 1-szer csúszott át a szint lvl7-re
elég jól be lehet lőni... néha kis helyezkedés kell, de nem sok macera (legtöbb időt azzal vesztettem, amikor a karakter létrehozása után azonnal start-ra nyomtam és nem állítottam game mode-ot meg t6-ot
)ui: ma asszem nekróval nyomom a t16 riftet meg gr-t, crusival meg restartolok és beállok lvl31-re
(wizzel és monkkal nem sok hangulatom van játszani... sajtreszelővel rejszolás nekem az a 2 karakter
) -
-
reelc
veterán
-
mephi666
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
Ez jó, barbit 3/3aztam reggel, wiz meg 3/2 meglett, mire elfogyott a puzzle ring
csimpánzcsöcs elég jól adta, habár barbival itt is kidobott 8+8-at, mire a 3. cucc is meglett... akkor nekro2, wiz1, monk3 hiányzik még (nekró jól pörgeti a gr80-at jelenleg, arra hasalok rá) -
Janusz001
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Kösz mindenkinek, a barberre már tonnányi shardot és rare upgrade matit elforgattam :/ , egyszer majd csak beadja.
Zuni buildhez megvan minden, ráadásul az eth fegyver is hozzá, de anno, amikor bejött jó pár évvel ezelőtt a DoD és Carnevil, annyira megutáltam, hogy semmi kedvem köpő csövezni most. -
HellGreg
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Azt, csak a képessége irreleváns, most is valami multishottal kapcsolatos dolog, már vagy a 8-adik ami teljesen off. Persze az ismerősöm elsőre talált egy dawn-képességűt, akit én húztam fel

Egy fortress ballista képességű vagy akár dawn, mindegy, igen sokat segítene, az biztos. A cuccokon a statok is teljesen rakás szarok, de nem dob semmit, csak maraudert, abból már össze tudtam volna rakni vagy 10 komplett szettet
Mondjuk ahhoz képest a 110 se rossz, és menne ez még föntebb is, csak majd este lesz időm megnézni, mi a max amit megcsinál így. -
HellGreg
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Én most 110-est csináltam 6 perc alatt, ott már azért eltart egy darabig a sárgák és kékek megölése, és én is elég döglékeny vagyok. Én Ess of Johannt használok a cube-ban, CoE helyett. A 90-es GR-hez meg raktam olyan cuccokat, amik csökkentik a costot, de nem bukok annyit a sebzésen, hogy lassabban menjen, így 6-os szettel megy az is, fix 3 percen belül, ami nekem elég is. A gond inkább a meghalással van, ha kicsit is nem figyelek oda. Igen, ha tovább tart megölni az ellenfeleket, akkor a hatred se fogy el, a gond az alacsonyabb szinteken van, ahol nincs ideje töltődni.
Tegnap húztam egy ismerőst torment 6-on, na az gyaloglás volt 90%-ban
-
Daelion
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Most kivételesen remélem, hogy csúnyák azok a transmogok mert 7 karit farmolás szintre hozni és farmolni amíg ki nem esnek hát nemtom.

Én elég nagy transmog buher vagyok, tehát lehet piszkálni fog a tudat ha tetszik és nem lesznek meg későbbre. 'Szárnyak meg többi kozmetikai dolog nem érdekel csak a fegyver/armor transmog'
Max úgy tudom elképzelni, hogy nem foglalkozom GR push meg a szokásossal és csak erre megyek rá season közben de lehet fél úton hagynám a fenébe.
-
chopin42
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Shadow...hmm de jó is lenne, ha kapna egy kis erősítést. Mondjuk az implale nem csak az első ellenre hatna, hanem a többire is, akár úgy, hogy feleződne a sebzés, illetve felmenne 90000%-ra+ a 4pc kapna egy 50% sebzés csökkentést. Toughness 2x lenne, sebzés is nőne 50%-al, azaz 125-ről felmenne 135-140 körülre. Vagyis nem lenne instant 150, mint ahogy a necro szokott lenni, szuper erős, kiegyensúlyozott, egyik legjobb dh build lenne, nőne az aoe
-
malystryx
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Köszönöm a választ, kiforgattam a cube-ban a hiányzó darabokat, csak némi sárga alapanyag kellett, azt is eszközöltem pár ezer darabot. Így már sokkal jobb a helyzet, a Dawn a kezemben volt, a hiányzó íj a Leonine volt, hát így teljes pompájában nagyon fun kis build, nyilván 7-800 közötti paragonnal és teljesen alap cuccokkal azért simán összecsuknak, de még sokat kell gyakorolni vele.
-
chopin42
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Elvileg speedre még mindig top, a nerfet csak a top playerek fogják leginkább megszenvedni. Raxx és Wujido is ezt jósolja, 140+ra tippelik.
MegalodonS
Azért annyira nem köcsög, megnéztem a videóját meg Raxx-ét is, kb egy a véleményük, a wiz nerfet túltolták. A rathma kuka. -
schwartz
addikt
válasz
proci985
üzenetére
GoD DH-t toltam S22-be mondhatni fullos gear-ben GR135 volt a max amit sikerult lehozzak azt is idealisnak mondhato riftben (woods + rengeteg trashmob+ minimum 2 missile dampening elite + power pylon). Toltam egy csomo 140+ is soloban de az esetek tobbsegeben mindig negativ volt a progress vagy elhasalt a guardian-al. Kozel idealis rift kell hozza. Elitet sokszor ott kellett hagyni hangyafasznyi eletttel mert elfogyott korulotte a trash... Ha nem volt missile dampening a riftben ugy eselyed sincs. Ahhoz kepest alig talalkoztam veluk dh-val... Mikor necroval mentem ugy majdnem minden riften volt 3-4. Erre most nerfelik a pierce-et mert OP...
Dogojjenek meg...
-
chopin42
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Ja, néztem mostanában videót a témában. Amúgy nekem a kedvenc build a shadow, csak elfogy hamar, cserébe soha olyan gyenge gearrel nem volt meg más classal a 107, 700 körüli paragonnal. Egyhitelni az eliteket nagy élmény vele
Amikor már több kell, ott sajna nem fun 
Remélem, hogy ezúttal ezt a 2 pierce-s nerfet átírják mondjuk 10-20-ra, azzal kiiktatájk a missle dampening cuccot, a casualoknak meg mint én, marad ugyanolyan. Wujido lobbizik emellett, jogosan. -
chopin42
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Ezek a megfontolt nerfelések: vyr wizz ment 10k paragonnal 146-ot, nerf. Bejött a lod gem, bazooka ment 150-et, szétnerf mindent, ami lehetővé teszi (deatwish pl). WD Mundungu vitte a 150-et, kapot nerfet, utána nehezebben, de még vitte a 150-et, most végleg nerfelték. DH a god elött rapidfire-t nyomatott, körülményes uncsi, nem is tudom, hogy ment-e 150-et. De a god óta senki nem játssza, sebaj, nerfeljük szarrá, működésképtelenné, hogy maradjon a 130as top maximumnak...
(shadowwal, mert god ebben a formában kuka)
Templar ezek közben vígan hozta a 6-7 perces szóló 150-et. Ja, nerfelték azt is. Így már 10 perc.
Ezek után speciel nem zavar, hogy a hibrid wizz ennyire erős, de úgysem éli túl a ptr-t.
A nekró viszont sanszos, pedig az aztán gamebreaker. -
-
Daelion
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Hát kb, ha jól emlékszem Vex volt a legnagyobb rúna amit találtam több év alatt amíg aktívan játszottam B neten. 'ugyan úgy ladderbe mint most season D3-ba'
Többit mind úgy tradeltem/vettem fórum goldért JSP-n.
Máshogy nem nagyon lehetett amikor belement 1 jobb kariba vagy 5-10 High rune meg a többi dolog.Na ehhez nekem már nincs hangulatom csak egy szebb/nagyobb felbontás miatt. 'ha tényleg csak annyit javítanak'
Pár éve nagyon nosztalgiáztak haverok, hogy mennyire jók voltak azok a D2-es idők meg minden és játszani kéne.
~15 perc után ACT 1-be botorkálás közben el is ment minden kedvem az egésztől.
D2-es Grim Dawn mod viszont egész jól elszórakoztatott egy ideig de ez már nagyon off.
-
Pszicho
tag
válasz
proci985
üzenetére
Köszönöm.
Megveszem a kieget is, most viszont nem állok sehogy anyagilag, még ha nem is kerül sokba.
Láttam a chaten, hogy vannak külön szobák, gondolom ott kell partyra invitálni valakit. Esetleg van külön olyan hely, chat ahol kifejezetten magyar diablo3 játékosok vannak?
A monk is nagyon jó, felhúztam 30 szintig és egész jó skilljei vannak, jól lehet vele haladni, de expert pont elég neki, magasabb erősségen már partyt igényel. A boss ölés nem az erőssége. A dext emeli a sebzését, ami nem túl sok, gyorsnak elég gyors és vannak heal, resist, sebzés növelő buffjai, tud olyan kört idézni ahol pár másodpercig nem sebződik és mobilis. -
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha valaki még rápróbálna ezzel a builddel, akkor a maxroll és icy-veins leírásban is van egy anomália. Az item-eken alacsony paragonon a Condemn Damage-et érdemes elhagyni és mást (Vitality-t, All Resistance-t tenni), mivel nagymértékben növeli az életbenmaradást és a Phalanx-ok által okozott Condemn Damage-et nem növeli. (Csak a saját a Condemn Damage-et, ami viszont csekély mértékben számít.) Ellenben a Phalanx Damage-et minden item-en érdemes kimaxolni.
6000+ a vegcel zaraskor, de majd lesz, amennyi lesz. Nova fun, amig a bosshoz er az ember, utana olyan jo, mint sajtreszelovel recskazni ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

'

'mind1 D3 season nem megy sehova D4-ig..'

)