Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
errorcode06
üzenetére
monk

-
Archttila
veterán
válasz
errorcode06
üzenetére
Ettol fuggetlenul most pl a barbar a legjobb, legeredmenyesebb az egesz PTR leaderboard-on. (86)
En vele tartom a GR62-es solos rekordomat igaz egy ideje mar nem jatszom.
WIZ nekem se gyere be...
-
granini
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Ha valamire "ra kell szoktasd magad" akkor az egesz nem eri meg.. Tobbszor kategorikusan kijelentettem mar hogy intes kaszttal az eletben soha egy budos yardot nem fogok megtenni, es ez igy is lesz. Akkor is ha atom fostalicska lesz minden csak a Wiz meg a WD nem.. akkor felreteszem a diot es kiszinezem a kockasfulu nyul szinezo konyvemet mert azt is eleg regota tervezem mar..

-
Joezyka
senior tag
-
Archttila
veterán
Barbarian GR86 clear! (PTR) [link] (Chainer)
-
Edge
veterán
-
Bennyboy
őstag
Üdv!
Nem toltam a ptr-t és érdekelne, h melyik kaszttal lehet majd jól haladni? Dh, wd és wizz között gondolkozom. Season hc-t fogok majd kezdeni. köszi -
schwartz
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
A WD sajnos mehet a levesbe. Probaltam a LoN set-el PTR-en de valami dogunalom a deneveres menet, f(oleg, hogy a petek mellett kb. semmi dmg-et nem visz be) Plusz iszonyat reductiont kell osszelapatolni (chest, bracer, shoulder) es meg ugyis azonnal lecsapnak ha valamelyk nem aktiv. Mindez 70-en...
A kopi meg papirabb a LoN set-el, a Zuni nem jo magas GR-re, a pokos set vicc, Helltooth megincsak pet-re visz be dmg-et. A Grasp of Death fegyo + mojo kanyit nem sebez, a Jade WD-ben lenne potencial de iszonyat papir magas GR-re.
Partyban meg gyakorlatilag semmit nem latsz a rengeteg effektol, egy kaosz az egesz. Szerintem a leggagyibb patch lett a 2.4 az osszes kozul.
Vetettem egy pillantast a sentry DH-ra is de az itemizacio miatt csak egyetlen spender-el eletkepes (cluster)
Mindegy, leporolom a globe barbart es majd lesz valami... -
SQX_Barto
addikt
A support crusader megmarad patch utan is?
Esetleg valtozik rajta valami?
Osszedobnek egyet akkor lehet...
Jo lenne valamivel magas Gr-eket menni
-
Cadal
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Itt PH!-n is téma volt a 400%. Én is emlékszem rá. De most mindenhol 100%. Valszeg blizz megint hozta a formáját az "Items and Sets" previewban. Szal, ha Yang azt mondta 18.-án amikor a preview is kijött hogy 100%, akkor valaki hibázott ennyi.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
dargelot
üzenetére
biztos 400? nem 100? Yang twittere dec 18.
de ha van frissebb infod, akkor link plz
-
dargelot
senior tag
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Oke, megfejtettem, mi a LoN WD

PTR-en lehet OP LoN, de ki tudja meg, mennyire nerfelik live-ra, nem?
Hat lehet csak osszerakom a Jade-t, ha mar ingyen lesz, aztan lesz vele, ami lesz. GR-re meg ott a DH-m, meg a crusiUliana monkon valtozik valami?
Az nem lett emlitve....Koszi szepen pruzsi

-
pruzsi
őstag
-
Gorneck
legenda
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nem kellenek a setek...max pókos alapanyagozni...a többi kuka...LoN elveri az összes szetet, úgy mindenben...aki season-özik annak azt összelapátolni...hááát részvétem...
HT ami még vhogy használható...de az is csak, mert a PETek buffot kaptak...illetve pár db-ja kell supphoz...NS-be azzal fogom tolni míg össze nem jön a LoN set...bár félek előbb fogom megunni a játékot (körbe-körbe rohangászok, hogy nehogy egy-hiteljenek nem nagy játékélmény), mint meglegyen minden a LoN-os denevérekhez...
-
JSaN
addikt
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Koszi a valaszt, nekem regebben fun-nak tunt a Jade, de akkor is az volt a bajom vele, hogy gyenge volt. ha mondjuk t10-re riftezni, bountyzni eleg, akkor talan maradok annal s5-ben, azt sejtettem, hogy komolyabb GR-ekre nem lesz jo... De amig a Jade-t felepitem, addig kiesnek majd mas szettek is es lehet mellette masik erosebb HT vagy Zuni WD-t osszerakni, majd meglatom...
-
pruzsi
őstag
válasz
granini
üzenetére
SQX_Barto: Jade WD hát kipróbálom a kedvedért.
T. M.: Sweep crus a befutó még lb-n is csak azt találok most.
Jobb pontosabban sose fogytam ki belőle
granini:
A mara-hoz sok új cucc kell első a fegyó a dawn egykezes a cube-ba acooldown of Vengeance by 45-60% 50-65% jó runa és kifogyhatatlan a hatred. Manticore fegyó a kézbe és a Zoey's Secret öv. -
Gorneck
legenda
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Jade kapott egy nerfet...így a LoN és HT közé került...lehet köré buildet építeni...de egy idő után sebzésben és védelembe is lemarad...uazt a buildet tolják vele, amit régebben, mikor még működött a Jade.
Csapatba nem fogják használni...nagyon low védelme és sebzése miatt. Sokan nem is szeretnek vele játszani...mire felépíted a sebzését más kaszt már végzett az ellennel...
-
T. M.
aktív tag
válasz
McNamara
üzenetére
Ő a legszívósabb szerintem, én azt vinném.
Pruzsi:
Régebben mentem sweep crussal, akkoriban az 50 meglett vele. Emlékszem, hogy a wrath elég sokszor kifogyott. Most jobb a helyzet vele? Kár, hogy a shield bashhez nem nyúltak, az nagy kedvenc volt.
Részemről hammerdinnel, meg Invokerrel megyek majd
-
SQX_Barto
addikt
válasz
pruzsi
üzenetére
Jade WD-t senki sem nezte?

Regebben mar kerdeztem, de nem kaptam valaszt...Egyebkent, ha en most csinalok jatekban egy WD-t, es seasonban a "rebirth"-et hasznalom, akkor vegulis csak egy WD-m lesz season zaras utan?
#granini: Kicsit talan pockoltek a seten, ebben nem vagyok most biztos. Kap egy uj ovet, ami a petek utan toughness-t vagy damage reduction-t kap, Manticore is kap uj affixet, meg ahogy elnezem az osszes DH build az allando Vengeance-re akar epulni. Amihez az uj Dawn hand crossbow kell kockaba (talan felezi a Vengeance CDR-t) buildvideo
Az UE szettnel is ezt lattam a Vengeance eroltetest
(bocs ha kicsit bizonytalan volt a leirasom, nezd vegig a videokat
) -
dante3
addikt
válasz
pruzsi
üzenetére
Bocs ha buta a kérdés, de a WD fetish-ek petnek számítanak? Csak, mert megnéztem pár buildet és nem látok senkinél Tasker-t, vagy csak azért, hogy ne kelljen Rorg-ot használni?. 4 napja próbálok összedobni egy normális dokit, eddig ilyen: [link]
Ha valaki tudna tanácsot adni, hogy min változtassak, vagy mit tekerjek, szívesen elfogadom!
Bocs pruzsi, nem neked akartam címezni, bárkinek

-
pruzsi
őstag
PTR Rövid beszámolóm!
Marauder DH: Tetszik GR70+
Unhallowed DH: Tetszik GR60+ / T10 Farm
Raekor+IK Barb: Atom GR 75+
Roland Crus: Atom GR 75+
Invoker Crus: Tetszik GR 70+/ T10 Farm
Light Crus: Tetszik GR 70+/T10 Farm
Lan Crus Bombardier: Tetszik
Inna Monk: Átlagos GR 65+
Sunwoku Monk: Gyenge
Helltooth WD: Atom GR 75+
Dod Lan WD: Tetszik GR 68+ build
Wiz: Nem próbáltam -
tibee77
őstag
T.M. egy gyors kiselöadäst tudsz tartani, mi is kell az invokerhez?(cuccok, skillek)
-
T. M.
aktív tag
válasz
errorcode06
üzenetére
Invoker, Blessed Hammer, Sweep Roland. Mind ott vannak 80-on.

-
Edge
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Ez igen, ez aztán a tanács
ha kell gem akkor gr-ez és húz fel gemet.
ez a csávó amúgy mindig ilyen Captain Obivous szintű videket tol, egyszer nem láttam még tőle olyan videt ami nem egyértelmű dologról lett volna.
Ja és annyi esze lehetett volna hogy felpattint egy nemesist.
-
Roland861010
veterán
válasz
CzKaresz81
üzenetére
-
MegalodonS
őstag
-
Klemice
senior tag
season 5-re van valami favorizált class? mit ajánlotok, ha a barbárt meg a wizardot már unom?
-
SQX_Barto
addikt
válasz
CzKaresz81
üzenetére
Mar patch elott is inkabb a HotA-s barbi a meno, nem igazan a WW.
Hogy utana mi lesz, az passz, elegge porosodik a barbarom. -
CzKaresz81
tag
Ment egy PM is...
-
_ocsisajt
őstag
najooovan keremkapcsojjaki

-
SQX_Barto
addikt
válasz
CzKaresz81
üzenetére
Eddig úgy volt, hogy season előtt kb egy héttel jött ki a patch, valószínűleg most is az lesz. Ja és frissítés / karbantartás általában szerda hajnalban szokott lenni. Szóval vagy a jövő szerda vagy az azutáni elég esélyes. Persze lehet esetleg más nap is. 😊
-
CzKaresz81
tag
Sziasztok!
A patch a S5 kezdetével jön vagy már előtte is beaktiválják nem tudjátok ? Nincs hivatalos infó még ?
-
davidsz
senior tag
Amennyi cuccotok van, ennyi összesen nem esett nekem a játékban.

-
_ocsisajt
őstag
HC 2.4 peccsvaro...

diszklemer:
-itt azert latszik, hogy van fluktuacio
-jaigen a bountybol, uber cuccbol nagyon keves van
-eskuszom mar 2 hete deka gemet sem szedek szinte (szandekosan)
-
MegalodonS
őstag
(#86029) AtHoS
A double cache hetvegen,rengeteg cucc jott ossze!!IIgaz azota sem bountyztam

(#86030) Joezyka
Mind1 mert,esik rendesen hulladek,Haedrig sem fog randizni Kadalaval a sok melo miatt

(#86031) Edge
Thx,Abbol nekem,soha nem volt eleg!!A mostani az mar az uj rekord,de hiaba, jon a 2.4 es elnyeli majd,mintha egy sem lett volna

-
SQX_Barto
addikt
Valaki jatszik season karival PTR-en?
En most kezdtem el reggel felhuzatni egy season WD-t, es mar a Journey 4. reszenel vagyok. 4 set darabot kaptam eddig. Viszont azt kicsit furcsallom, hogy egy Set Dungeon-t teljesiteni kell, hogy megkaphassam az utolso ket darabjat a settnek... Tehat ki kell farmolnom vagy az adott setet vagy a masik harombol az egyiket es teljeseiteni a Set Dungeont. Persze, ha van RoRG-om, akkor csak egy darabot kell kifarmolni a Journey Chapter 3 utan.
Persze normal drop rate-tel nem lesz ez ilyen gyors, meg ha mindenki az elejen kezdi, akkor boost sem lesz, csak a party bonuszok
A solo 55 set bonusz nelkul, na arra kivancsi leszek majd. Foleg HC-n...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Edge
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
szép
viszont az FS aránya a többihez nagyon nem passzol, ennyit legorerolloztál? -
Joezyka
senior tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
és még én azt hittem milyen sok alapanyagom van, de elnézve a többiek ládáit, meg se merem mutatni

-
AtHoS
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
Ja, de ahogy látom nem "amatőr"

-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Vagy lehet, hogy egy másik fülön vannak a gemek a ládában XD
-
AtHoS
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
Na jó...hát nem mindenki bottal nyomja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Valkűr
addikt
A PTR karakter az elveszik gondolom, nem marad meg miután kijön a végleges verzio? PTR nekem eddig okádja a legendeket, mig a normál játék alatt éppen csak itt ott esik valami.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
"Nekem "erzesre" jobb a lootom seasonben, de tudom, erre mindenki azt mondja urban legend..."
en vagyok az elo ellenpelda... a jatekom kb. 95%-ban (szezon) nem kaptam annyi jo cuccot, mint (zaras elotti non-szezonban)... vagy csak a vegere tekertek fel a szazalekokat?

-
Gorneck
legenda
válasz
dargelot
üzenetére
Te mennyit játszottál HT WDvel? Meg merem kockáztatni semmit...
63-64-től nálam már solo-ban is 2 percenként ESC nyomogatásból állt a játék, mert nagyon durván lagolt...
Partyból meg instant vote kick...vagy simán kiléptek mellőlem...55-ön.Ez neked játék? Ez neked használható build? Papíron jahh...a valóság az, hogy nagyon régóta csak egy build létezik WD-re...bár a Köpi se egy leányálom...védelem mondhatni nincs...kb minden egy hitel.
Számomra ott kezdődik a játék, hogy mindenféle korlát nélkül tudok játszani egy builddel...a HT egyik buildje se volt az...mivel 60-tól állóképet varázsolt solo-ba és partyba is...így vagy mazo voltál, vagy hagytad a fenébe...
A macik mikor működtek a kedvenceim voltak, 1.04-1.05 magassága...imádtam őket...végre kiadtak egy szetet hozzájuk és nem tudtam vele játszani 2 óránál többet...A WD a kövi pecsben is csak azért fog működni, mert a PET-ek igen jó kis buffot kaptak...illetve a LoN buildek nem csak DMG-ben, de védelemben is szarrá verik a meglévő seteket...ergo megint vagy köpködsz vagy pörgeted a denevéreket (a zseniális affixek a zseniális belső cd miatt kötelező kocka item van)...megjegyezném az uccsóhoz lenne set...
-
dargelot
senior tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Nem ertem miert mondod hogy a kopi az egyetlen buildje a wd-nek. Ha csak a toplistat nezzuk akkor is az latszik hogy a helltooth sokkal jobb es stabilabb. Ha csak nem vagy mazohista es mesz 500 gr-t hogy a dart wd kapjon egy zombis palyat hosszu egyenes sikatorokkal akkor a helltooth sokkal jobb szoloban s azon belu van macis meg acidos meg tuzes s coldos tehat van elet a darton tul.
-
SQX_Barto
addikt
Mivel nem lesz s5 only item, nem vagyok ebben olyan biztos.
Lehet most sokan csak megszerzik s5-ben, amit akarnak es utana "kuka" az egesz es vissza nonseasonba.
Nekem "erzesre" jobb a lootom seasonben, de tudom, erre mindenki azt mondja urban legend...
Nekem kell a Jade set, mert valamit ki akarok hozni belole. Most WD-m sincs, mert regebben mergemben sikeresen letakaritottam. Szoval en ezert elindulok s5-ben, az is lehet vegig s5 only modban leszek, majd meglatom. 3 honap alatt siman ki lehet farmolni kb az osszes szettet a WD-hez. Akkor meg csak a kiegeszito legek kellenek, amiket meg mar kraftolni is lehet ugye...Azert az eleg konnyites, hogy ha Jade szettet akarok, akkor nem kell BS-t koltenem ra, masra szorhatom el, mert ingyen megkapom, par konnyu feladat utan.
Ha meg talalok tarsakat (biztosan) akkor eleg hamar elerheti ezt az ember.Egyebkent mi volt s4-ben, hogy mindenki 1000+ paraval rohangalt?
-
dargelot
senior tag
válasz
férfiállat
üzenetére
Szia, hungary chat-enis sokszor felmerül ez a kérdés. A következő seasonban NEM lesz seasonal only item, s úgy néz ki hogy ha lesz extra stash akkor az sem lesz csak season-ban elérhető. Ha van sima karaktered, tehát nem most vetted meg a játékot és van már egy-két alap karaktered, akkor szerintem nincs értelme a seasonnak.
A season előnyei:
-(#86004) Cadal által linkelt Haedrig's Gift, tehát az első kaszt amivel mész az kapni fog egy fix settet, így CSAK az elsőként lvl70 karaktered kapja meg. Ezzel elméletileg lesz egy T6-T7 karid gyorsan.
-Új acsik és transmog
-Saját seasonal leaderboard
-Új portré és pethátrányok:
-Mindent elölről kell kezdeni, mintha most vetted volna meg a játékot, persze ha szereted a kihívást ez lehet előny isJómagam megvagyok para700 és szinte minden kasztnak megvan minden szettje, tehát nem látom értelmét újrakezdeni. Amennyiben nincs egy karaktered sem ami tudna T6-T7-et s a parád is kicsi, akkor jó ötlet lehet a season ha csak egy kaszttal szeretnéd tolni. A másik előny ami persze nem magától értetődő ha csak ott vannak barátaid, csak a klánod seasonal only.
Végül hajrá NS!
-
TeeBee73
veterán
válasz
férfiállat
üzenetére
Csak.
A kevésbé másnaposok táborába tartozom 6 pálinka és egy pohár pezsgő után.

-
férfiállat
tag
néhány buta amatőr kérdés itt a másnapos és kevésbé másnapos forumtársakhoz:
1 miért érdemes sesonal karaktert indítani?
miben jobb vagy miben több az, illetve milyen előnyökkel jár az ha valaki szezonal karakterrel játszik mintha normálon 1-t ,,dédelgetne" folyamatosan? -
Zoona
aktív tag
Buék

Most takarítottam ki énis a season zárásból bejövő alapanyagokat.
Gondolkodok következő seasonbe, hogy DH vagy Crus. Esetleg valaki próbálgatta őket PTR-en? Melyik lehet életképesebb majd magasabb gr-ekre?
-
LélekVándor
tag
B.U.É.K.
-
-
Cadal
őstag
Itt egy video szezon 5-öt kezdőknek. Lényegében a "Haedrig's Gift" rövid időn belüli megszerzését mutatja be.
How to Gear in Season 5
Összefoglalva:
1: Lvl 70-nél kapod az első bag-et. Ez már ugye setbonus.
2: T2-n levadászni Zoltun-t második bag! Még egy set bonusz
3: GR 20 teljesítése után jön a 3. bag.Lvl 70 elérése után szinte csak pár perc és viszonylag erős lesz a karakter. GR 20 sem tűnik vészesnek.
-
_ocsisajt
őstag
Sajna EÜ okokbol itthon maradtam

zsirfriss

hc perfect anci ara gloves

najomarakeremkapcsojjaki
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)