Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
kzoltann
üzenetére
A 2.6.1 talán a legkomolyabb patch az elmúlt másfél évből.
2016 áprilisában volt a 2.4.1 ez volt az utolsó ami komoly szinten hozzányúlt a játékhoz - class szinten. Minden karinak buffolta több szetjét, új tárgyak, átdolgozott leg gemek.
Az új patch is hasonló volumenű lesz. Kb. még 2 hónap lehet mire éles lesz, szóval meglesz a másfél év a 2 patch között. Ráfért a játékra.
Biztosan lesz nerf, de ezzel együtt is erősebbek lesznek a karik, mint jelenleg.Én a helyükben összébb húznám a 13 T szintet is. Nem kell annyi, cserébe nagyobb különbségek lehetnének a szintek között. Kevesebb szinten lennének széttagolva a játékosok.
Illetve kiegészíteném mindegyik szetet 7db-osra, a jobb variálhatóság miatt. -
kzoltann
aktív tag
Nem játszottam 4-5 hónapja legalább. Felmentem PTR Monk Wave of Light build kicsit megbolondult. Total optimalizalatlan builddel elsore GR70 6perc alatt ásitozva nagyon könnyedén lecsuszott...
-
mpierre
veterán
Nos, hosszú évek után meglett a 1000 paragon. Az utolsó 200 már elég unottan. Itt-ott hullákkal tarkítva a hc játékomat. Sz'al elfogyott a lendület. Majd pár év múlva, ha lesz még szerver. Addig is jó hentelést mindenkinek.
Ami a legbosszantóbb, hogy egy karcsit sikerült csak nagyképűségből kifingatnom, a többi mind dc áldozata lett. Ezt a hosszú évek alatt se tudták megoldani.
-
DaveHutt
őstag
válasz
errorcode06
üzenetére
Life regent?
-
Dyingsoul
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Köszi a videót, ügyesen csinálja az biztos!

Viszont ha még azt is mondom, hogy Gr 85 két olyan pofontól amit ő kap zombiktól 1 perc körül én már padlón vagyok...Kicsit kifejtem nekem mi a nehéz ebben:
Az, hogy haladok, kerülgetem a mobokat, közben figyeljek arra, hogy a map merre irányít, hol a továbbjutás, figyeljem a blood rush charge-okat, mert ha túl sokat használom ész nélkül bizony elfogy és ha pont rossz helyen állok kampec... emellett ha elitre bukkanok még azt is lessem a jó pozícionálás mellett, hogy a convention mikor ér coldra merthogy az után jön a physical de mikor lepillantok rá mindig repül valami projectile felém, akkor már fucked... Jah arról nem is beszélve, hogy nagyon veszélyes minden CC a blood necrora mivel nem úgy van mint a DH vengeance formban, hogy magasról tesz mindenre...
A land of the dead és simulacrum cd-jét könnyű figyelni azzal legalább nincs gond. De ez a figyeljek mindenre mert bármi megölhet de a blood rusht ügyesen használjam meg merre kell tovább menni ez a halálom... azokról a nyaligátorokról amik a videóban is vannak meg nem is beszélek... gyorsak mint a fene néha az átok is mellé megy.Gondolom nincs más csak a gyakorlás meg kellene még egy kis paragon mert csak 740 körül vagyok seasonben.
Ez itt a jelenlegi necrom, tudom még a gearen is sokat kell variálni... Elfogytak a matik is...
Én most ennél a blood necronál érzem azt amit régen a LoN crusnál: marha nehéz összepattintani neki a geart. Csak ennél még a gameplay is sokkal nehezebb. Már closed beta tesztnél is ezt éreztem mikor próbálgattam, hogy ez igazi proknak való build.
-
Rent
senior tag
Season11-ben megcsináltam az első 4 chaptert, a full setet hogy kapom meg? A petet és a portraitet már tudom használni, de nem találom az itemek között a lényeget.
Köszi előre is!
közben rájöttem 
-
Dyingsoul
veterán
Én arra nem jöttem még rá, hogyan kerülgessem a mobokat soloban... valami mindig behitel onnantól kezdve halál halál hátán. Vagy hiányzik valami még a buildhez vagy nem tudom, de hogy 90-es GR-t hogy tolnak le ezzel.... Jó volna tudni.
Pedig spamolom az átkot, próbálok ügyesen mozogni (de szerintem ezen kellene fejleszteni) és húzom az eliteket is. Force move-ot is használok, hogy ne akadjak el a szörnyekben de hiába... -
Dyingsoul
veterán
válasz
RockHaRD
üzenetére
Minden season ~3 hónapig tart. Plusz minusz pár hét, attól függően hogy állnak a következő javítócsomaggal merthogy két season között mindig szokott jönni kisebb-nagyobb javítás. Figyelni kell a PTR állását, a patchnote-okat, de az oldalunkon van számláló is, hogy hány napnál tart a season. Így 90. nap körül lehet várni a season zárást, az után pár nappal vagy 1 héttel jön a patch, majd arra rá pár napra-hétre jön a következő season. Ez a menetrend.

-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Valaki tolja innen ps4-en játékot? Érdekelne hogy T13 farmnál 4 fős módban meg magasabb gr ekben 90+ menyire stabil az fps? Csak a 4 fős része érdekelne. Azt tudom hogy soloban kb fix 60 fps a játék a konzolokon. -
faragojof
őstag
válasz
RockHaRD
üzenetére
"Elvileg oktober 20.-an jar le a 3 honap, de pontosan meg szerintem a blizzard se tudja"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
E szerint még kigondolás alatt áll.

-
RockHaRD
addikt
Kiestem egy ideje ebből a Diablos frissítési mizériából. Most, hogy kijött a PTR-re a 2.6.1, kb mikorra lehet számítani, hogy megkapja a játék normálisan, és ezzel egyben megint új season kezdődik majd?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
errorcode06
üzenetére
szolj ram, en tudok.
veletlenul lett megint UE DHm.
-
-
rumkola
nagyúr
semmi

-
betyarr
veterán
válasz
errorcode06
üzenetére
hehe,tényleg...

-
betyarr
veterán
ebben a videóban [link] a swirling tornado azért megy folyamatosan,mert bazi nagy a cdr?mert én egy pillanatra felvettem a faluban az inarius setet és amikor nyomtam egy bone armort,akkor csak egy pillanatra látszódott valami.de az messze nem volt tornádó

-
Zan
aktív tag
válasz
Delávégá
üzenetére
Sok-sok CDR, mindenkit átkozol folyamat, hogy ne one hit legyél. Összecsalogatsz több elit pakkot egy helyre, amíg terelgeted őket csak pattogsz közöttük a blood rush-al, trash mobot nem ölsz! Majd, ha már mondjuk 2 pakk együtt van Simulacrum+Land of the dead elnyom, ezerrel corps lance minden elitre. Utána lila gömb összeszedés és továbbállás. Amíg várod, hogy lejárjon a Sim/LoD cd-je pattogsz tovább, elitet csalogatsz!

-
Delávégá
aktív tag
Valaki el tudja magyarázni hogy működik ez a Bone Lance-es tragoul nekró?
-
DeckardCain
senior tag
Köszi srácok

G^zC^mp€r:

Edge: Igen ns.
Összeraktam egy LONos hullarobbantós speed necrot, ezzel várom a patchet. Aztán wizz, barb, meg Pala lesz, de mindenképpen maradok tovbbra is ns-ben szerintem. Főleg ha megrendelem a Destiny 2-öt.
-
Edge
veterán
válasz
DeckardCain
üzenetére
gz...
ns? -
RockHaRD
addikt
válasz
DeckardCain
üzenetére
Pont akartam írni, hogy itteni-e a tettes
Nem értem, hogy miért kell csalni...

-
Delávégá
aktív tag
válasz
DeckardCain
üzenetére
100-as gemet neki meg intet reroll cdr-re és mehet bármelyik karinak.
gg -
proci985
MODERÁTOR
válasz
SQX_Barto
üzenetére

persze, ezek az elso gondolataim voltak. mara papir, a hellcat mechanikaja meg par palyat nem szeret mert lepattog a granat a maprol, tehat GR pusholni vele elegge idegorlo. szoval lehet valakinek mazlija volt, de az is lehet van ebben sokkal tobb is. foleg, hogy PTR laggolni szokott, maraval meg kb az ember reflexei amik vedenek.
hu, ahogy nezem tenyleg volt egy nagyon massziv dam buff. asszem akkor ennyi a generator buildnek es a LoNnak.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
proci985
üzenetére
En csak leirtam, mit latok most a Leaderboardon

Nyilvan fugg attol, kinek mivel van kedve jatszani/kiserletezni, mihez van jo cucca, stb
[link]
Manticore es a Mara sett is kapott eros buffot, szoval akar meg legerosebb is lehet.
Meg ugye tegnap lottek fel a PTR-t, meg sok ido, mire stabilizalodik az egesz, meg tobben nekiallnak tesztelgetni. -
Dictator^
veterán
P800-1000 körül van itt olyan Rathma Necro akinek GR 95 felett is sikerült mennie?
-
SQX_Barto
addikt
PTR Leaderboard helyzetjelentes:
Waste Barbar 109 (p3798)
Hammerdin Crusader 108 (p4636)
Marauder DH 105 (p3148)
Ulianna Monk 111 (p4869)
Tragoul Necro 109 (p3344)
Arachyr WD 105 (p3677)
Firebird Wizard 104 (p3210)2p:
Support DH+Hammerdin 105 (p2448 + p2737)3p:
supp monk+barb + Arachyr WD 101 (p2909+p2877+p2608)4p
supp monk + supp barbar + LoN WD + Pestilence necro 120 (p3352+p3202+3736+3263)2-3p-t nem veszik tul komolyan, szoval arra meg nem lehet alapozni.
Mellejuk irtam a paragonokat is, tisztanlatas vegett
General chatrol futottam egy 2p-t egy WoL monkkal, support monkkent 90-et lementunk eleg gyorsan.
Persze 100as kovezett 3000+-os kari volt.Gyanitom az Uliannan finomitani fognak, mert kicsit "megszaladt"
#DeckardCain: Kicsit javitottak a hammernel, hogy ne lagoljon annyira, elvileg nem gyengitettek es nem is erositettek rajta.
Egy darabig nezegettem a barbar solokat, csak waste, meg par ugralos elvetve, de nyilvan nem neztem vegig 1000-et
-
Gyick
őstag
Hali!
Nem szokott velem előfordulni de most tanácstalan vagyok.Esett egy traveler anci amu a következő statokkal.
930int
62% chc
8% cdr
+socket alapbólTragoul necronak melyik helyére kellene pörgetni a 20% physical dmg-et szerintetek?Melyik ér többet dmg-ben az int vagy chc...Vagy pörgessem a cdr helyére de az meg pont olyan hogy jó ha minél több van ennél a buildnél.
-
rumkola
nagyúr
Úristen PTR, úristen B+.

-
pimpi001
tag
Ptr jade wd? Valaki próbálta? Az a kedvencem az összes közül de magasabb gr-ben eddig nemnagyon volt jó.
-
betyarr
veterán
ööö,ezt nem értem.most fenn van a karin a tasker and theo.így is adja az 50%-os pluszt.vagy valamit félreértenék?
más: ebben a videóban hogy lehet az,hogy folyamatosan 10 ilyen szellem mage kíséri a játékost?olyan,mintha szinte sose tűnnének el mellőle,mintha nem is kéne megidézni őket

-
Delávégá
aktív tag
válasz
betyarr
üzenetére
a wailing host és litany gyűrűvel full ancient legendarykban. az a gyilkos most.
de láttam még anarchy (azt hiszem így írják) setben fire bat wd-t is. játék közben shift+L és a leaderboardon a solo wd-ket nézegesd de az első 500 kb ugyan az 1-2 ritka kivétellel, pl helltooth set gargantuan wd.Más: A gargás gyűrű ennyire ritka lenne? Elnyomtam egyszerre 1k DB-t meg közben több ezer BS-t de semmi. Még lootból se jött. Annyira bajba vagyok ezekkel a spéci class gyűrűkkel, mind nehezen esik ki. Egyetlen pozitívum, hogy sikerült cosmic winget szerezni.

-
betyarr
veterán
a LEORIC'S CROWN-t többnyire egy csizmával felváltva szoktam használni,ami előtt nincs akadály (fal,ellenség),mert áthatol rajtuk.
amúgy a tasker and theo heyére mit tennél?a setes kesztyűt?egyébként úgy értettem az előző hsz-ben,hogy az összes nekrós szett megvan,nem csak ez ami most van fenn.
amúgy melyik a leggyilkosabb szett a nekrónál?
-
betyarr
veterán
min lehetne még javítani? [link]
bár a 12-es tormenten gyakom a nf-et,de azért még sokat kell menekülni és viszonylag sokat térdelek le.
mindegyik setes cucc megvan. -
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Szóló multis DH anci nélkül GR90? Mekkora Paragonnal?
Mondjuk még az Impale előtt én egész jó cuccokkal és nem magas gemekkel begemezve GR79-ig tudtam lehozni vele. UE Fire. Nekem ennyi sikerült. Szenvedés volt. A gránátos megoldás nem tetszett.
Utána az Impalést elvertem GR90-ig.Most PTRen: UE Firével 10 perc alattt végigsétáltam GR85-ön, mindenkit írtva. Az Impaléssel lehoztam a GR90 és 91-et. A GR92 most nem ment. Kellni fog még Paragon, magasabb main kövek, stb.
-
shotika
őstag
Ptr ww barb vki? Reggel tonkrevagtam a windowst es nem tudom tesztelni...

-
need
addikt
van itt egy [Rathma Singularity Mage Build és Guide] leírás ha valakit érdekel..
a Season 11 meddig tart tudja valaki...?
-
havri1
félisten
válasz
MegalodonS
üzenetére
Ez azt jelenti, hogy ha mától esik, már ezekkel a statokkal jöhet?
-
noblem1983
senior tag
válasz
reelc
üzenetére
Kipróbáltam seasonben ezt para 620-al de hiába van hozzá nagyjából jól a gear nincs elég dps-em, hogy T13-on menjek vele. Ha nem tudsz oneshotolni akkor lejjebb kell venni mert elfogy a source mert nem tudsz Devour-el felszívni. Majd ha vége a seasonnak ns-ben jobb lesz ott van több parapontom
-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
A DH dolgokat szerintem kipróbálom amint tudom. Talán a monkot is.
(#100433) Cadal: most még balta, meglátjuk mi lesz mire Livera jutnak a dolgok.
Én örülök, hogy bármit is, de végre kap mindegyik kaszt. Most nem tudom megnézni, mikor volt utoljára ekkora méretű buff? 3/4 éve? Régebben? -
DaveHutt
őstag
válasz
errorcode06
üzenetére
Ahogy olvasom minden karaktert igyekeznek felbuffolni a necro kivételével. Jó kis balansz patch lesz ez.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
Probaljak lagmentesiteni (de szep magyar szo
)
Kicsit lehet gyengebb lesz, de majd kiderul.
2.6.1 ertelmezo video angolul -
SQX_Barto
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
Mire gondolsz? En meg nem talaltam meg.
-
solyomb
tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
A gargaknak a legnagyobb buff az lesz ha a 2-s IQ-juk, legalább felmegy 3-ra, és nem éreznek késztetést a kávészünet tartására akkor amikor épp összeterelsz egy kisebb csordát számukra

Arra is kiváncsi leszek, hogy a jade mit fog ebből a buffból profitálni - jó poén volt régen azzal játszani, bár ahhoz kéne még vissza a régi spirit walk
-
Dyingsoul
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Téves, bocsi.

-
MegalodonS
őstag
Gorni!Itt vannak a reggeli jo hirek

Kivancsi vagyok ra mennyire durvulnak be a Gargak es a HT is kap kis boostot!!!

Witch Doctor
Bakuli Jungle Wraps
Firebats deals150–200%250-300% increased damage to enemies affected by Locust Swarm or Piranhas.Mask of Jeram
Pets deal75–100%150-200% increased damage.Staff of Chiroptera
No longer rolls Legendary-strength bonus to Firebats damage as an inherent affix. Can still roll 10-15% as a random affix.
Firebats attacks 100% faster, and costs 70-75% less Mana, and has its damage increased by 150-200%.
Note: Existing versions of this item will also be changed to include the damage roll in the orange text, but will always roll a damage roll equal to the previous maximum possible.The Short Man’s Finger
Gargantuan instead summons three smaller gargantuans each more powerful than before that have their damage increased by 500-650%.Note: Existing versions of this item will also be changed to include the damage roll in the orange text, but will always roll a damage roll equal to the previous maximum possible.
Note: There is currently a bug which causes the new and old versions of the ring to not work when both are equipped; this will be fixed in an upcoming PTR patch -
reelc
veterán
A Blizznek elege lett belőlem, hogy mennyire nem tetszett ennek a patchnek a Necro egyeduralma, és félő, hogy a köv. patchben se foglalkoznak mással.
Azért hogy elhallgassak, publikálták a PTR 2.6.1-et.
-
rumkola
nagyúr
válasz
KubanitoS
üzenetére
Most direkt megnéztem újra, csirke ht t13 4p bounty, 1 hitelnek a bossok. T11 még oké, mocskos gyors, de felette nem műxik.

93-nál meg már a sebzés kevés nekem pa harvesterrel meg minden tököm kínjával együtt is.
A készülékemmel meg nincsen semmi baj, egész jó gépem van.

-
faragojof
őstag
válasz
havri1
üzenetére
Én meg akkor mit mondjak arra, hogy csináltam ugyan avval a WD-val jó előbb, miután kipanaszkodtam magam az egy hites guardian miatt, egy egyéni rekordot Tier60 - 6:53:866

Ekkora szórás lenne? Ha rossz ellenfeleket kapsz, akkor bukod a riftet, ha meg jót, akkor rekordokat döntesz?Fura...
Azt látom a karaktereden, hogy nagyban függ a játékos kvalitásától, hogy miként használja a tárgyait.
Engedelmeddel lemásoltam, hogy hogyan lehet profilt mutatni.
Még most vagyok itt először...
-
-
-
KubanitoS
veterán
válasz
rumkola
üzenetére
Tudtommal következő patchben javítani fogják a gargák MI-jét, így nem lesznek annyira buták, mint most sokszor. Bountizni pedig a csirkével kell, ezzel a HT garga az egyik legjobb bounti karakter. 1500-as paragonnal ancient, gemezett cuccokkal én azt hiszem GR93-ig tudtam elmenni vele.
Szóval a hiba az Ön készülékében van.
-
faragojof
őstag
válasz
solyomb
üzenetére
Ezért írtam, hogy gyakorolni kell!

Nem használtam még a SpiritWalkot, még nem áll rá a kezem. Ezért használtam a Graspot, mert lassította az ellenfelet. Ráadásul ez a sárkány izé többszörözi magát. Volt, hogy eltudtam előle spiritelni, de jött a másik.Hiányzik a vitality is.
-
-
faragojof
őstag
válasz
errorcode06
üzenetére
Jó, hogy mondod, kérdezni is akartam a hozzáértőktől!

Amíg az In-Geom volt a kezemben, a Kanaiban meg Soul Harvest, másodpercek alatt halt a Guardian. Most Soul Harvest a kezemben, Furnace a Kanaiban. És megy a kínlódás.
Ami még változott az a GR szint, elértem a GR60-at, bár az előbb leírtak miatt kifutottam az időből.

MOD:
solyomb: Nem, futkározok folyamatosan, hogy minél kisebb találati felületet adjak az ellenfélnek. De az alap az lenne, amit írtál. Csakhogy most nem verték le, csak megsebezni tudták. Odateleportált mellém, és egy hit. Ez a Diablohoz hasonló, sárkányszerű izé volt. Nem tudom a nevét.
-
solyomb
tag
válasz
faragojof
üzenetére
Mi a metodus amit csinálsz egy Guardian-nal?
Ráteszed a wall of death-et, majd a piranhat és egyhelyben állva vársz hogy a gargok lekalapálják - értelemszerűen ha letelt a cd ujra wall of death, meg piranha?
Mert elvileg kis túlzással pár másodperc alatt szét kéne szedniük a peteknekesetleg tekerj át 1-2 dolgot:
Kesztyün area dam helyett crit hit chance
Vállason area dam helyett vit
Cipőn movement speed helyett, all resist
Short man fingeren area dam helyett crit hit chanceSzerintem még nem tartasz ott hogy area damra ennyire rámenj, és a crit hit chance-t és az életben maradási tényezőt fontosabbnak tartanám a helyedben
-
errorcode06
őstag
válasz
faragojof
üzenetére
Ne tudom milyen gemeket használsz, de akkor egy Bane of the Stricken is kellene abba a buildbe.
Más: Tudnátok nekem segíteni conquestben? T10 2p / T13 4p alatt kellene.
-
faragojof
őstag
válasz
rumkola
üzenetére
Rém idegesítő, hogy egyes elit, de főleg guardian miatt bukom a riftet.

Igazából időnként (és ez most nem lag hiba), azt sem tudom miért halok meg. Meg van a Rift Guardian tizenkét és fél percnél, de bukom Urshit, mert lejár az idő mire végzek.
Mindegy, majd halad ez.
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni... -
rumkola
nagyúr
válasz
faragojof
üzenetére
Nyugi, nekem teljesen bekövezve, PA Harvesterrel sem igazán party képes a HT WD (Jade sem) 4p split bountyban. Magasabb GR-ről meg ne is beszéljünk.

Kéne valami buff neki, mert az felháborító, hogy pár napos gemezetlen wizzel vagy impale dh-val vígan rohangálok, ezzel meg esek/kelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi előre is! 
Pedig spamolom az átkot, próbálok ügyesen mozogni (de szerintem ezen kellene fejleszteni) és húzom az eliteket is. Force move-ot is használok, hogy ne akadjak el a szörnyekben de hiába...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)