Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MegalodonS
üzenetére
Collecting all 21 Ethereals during Season 24 will reward players with the Feat of Strength, Ethereal Recollection. Players who accomplish this will have all Ethereal transmogrify options available for future seasonal and non-seasonal play.
7 class valakinek?
ja es nerfeltek a bone nekrot!
-
mephi666
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
Ethereal? Levered a durabilityt és dobhatod el? ...followerre zakara és megoldva?

-
MegalodonS
őstag
PTR testing period for the 2.7.1 update begins June 17
New Season Theme: Season 24 introduces Ethereals, a new weapon-type that players will be able to acquire and hunt for in their upcoming seasonal journey. Ethereals will roll a powerful set of affixes, a random Class Weapon Legendary Power and a random Class Passive Power. Ethereals will have unique icons, names, item types, and sounds originally found in Diablo II. For additional details on Ethereals, check out the list below:
Season Rewards: Two unique new rewards, a portrait frame, and a pet will be granted to players who complete the Season 24 Guardian Journey. Please note that the reward content will not be available during PTR 2.7.1.
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
A hétvégén megvettem a Diablo 3-t, kipróbáltam és nagyon bejön. Persze még nagyon láma vagyok hozzá. Van esetleg olyan klán, ahova be lehet csatlakozni, és nem fog mindenki agyvérzést kapni a kezdő kérdéseimtől?
Válaszokat előre is köszönöm.
üdv.: B
-
soo277
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Kíváncsi leszek
-
MegalodonS
őstag
-
zotyi8
tag
Season karitól lehet átmenteni felszerelést non season-ba?
-
SQX_Barto
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
130-as kovezes, kiveve a compass rose + traveller, mert azok meg nem ancientek (de a 130as kavicsok mar megvannak hozza).
Utalok pusholni, szoval ha mar "nehez" kb ott is hagyom. majd egy 1000 paragon mulva nekifutok a 135-nek, bar az is lehet majd zaras utan, de meg a (valoszinu) Firebird nerf elott
-
_ocsisajt
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
-
SQX_Barto
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
-
SQX_Barto
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Egyreszt utalok pusholni, a full primal az meg csak 4 primal, amibol ketto nem is tokeletes...
Harmadreszt meg a sok botos se tolta le a solo 150-et, szoval en mezei halando vegkepp nem fogom. 130nak valamikor majd nekifutok ujra az remelhetoleg lemegy normalisan mostmar. -
SQX_Barto
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Az meg messze van, foleg bosskillerkent, ha lenne parti, zDH-val siman, 144-ig mentunk tegnap azt hiszem.
#soo277: Haver 5 porgetesbol kapott egyet en kb 3-400-bol nagyon random. Masik havernak kiesett de rossz statokkal igy csak porosodik a ladajaban.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A jovore szerintem meg elep optimista feltetelezes Blizzardot ismerve

Bar 22-ben lesz 10 eves a D3, szoval szep jubileum lenne, de nem hiszem, hogy addigra kesz lesz. talan egy alfa/beta kijon addigra. -
SQX_Barto
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kiprobaltad a starter editiont? (ingyen elkezdheted a jatekot, par szintet tudsz vele menni es igy jobban kapsz kepet, hogy mennyire jo vagy sem szamodra)
Ha megveszed, mindenkepp a kiegeszitovel egyutt vedd meg, a nekromancer DLC opcionalis.
Azt erdemes tudni, hogy mar keszulnek a 4. reszre igy a 3-ba mar keves uj tartalom fog kerulni, fokepp csak finomhangolasok 3 havonta a patchekkel. -
LendvaiFeri1
veterán
Sziasztok!
A mai nap szeretném megvásárolni a játékot. Totál kezdő vagyok, eddig egy Diabloval sem játszottam.
Néhány jó tanács, hogy mire érdemes figyelni? Nézegettem videókat, eddig a barbár tetszik a legjobban, valószínűleg vele fogom elkezdeni, de a DH is nagyon tetszik.

-
reelc
veterán
-
Mart10000
aktív tag
Ez a Necro Bone Spear build Masquerade-féle set ütős lett. Solo GR 100-at is menni lehetett vele 750 körüli Paragonnal is, ha kedvező pályát adott.

Ahogy nézem most főleg a DH, Necro és Wizard a sláger.
-
soo277
őstag
Ezzel a wizard laggal lehet valamit kezdeni,már próbáltunk mindent,vicc,hogy nem tudják javítani
-
Daelion
őstag
-
SQX_Barto
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
Azert itt van par eleg jo cucc is, de igen, nagy resze sajnos kuka, vagy azert mert nem kell sehova, vagy azert mert rossz statos.
#_ocsisajt: T16-ra kisebb riftre van valami zombis build, nezd meg a wd-s youtuber csavo videoit, de persze ne azzal akarj 130-as solot pusholni.
#soo277: Rossz statos / haszontalan primal elegge fel tudja mergelni az embert (engem legalabbis igen)
-
DjDanee87
addikt
válasz
moongoose
üzenetére
Legújabb patch hozta be. Azt jelenti, hogy a followerre rakva az itemet te is megkapod az effektet. Gyakorlatilag a followerre mozgó Kanai's Cubeok lettek annyi különbséggel, hogy csak bizonyos itemek működnek és ha halott a follower akkor a tárgyak képessége sem aktív rajtad.
Mindenki szamara leghasznosabb ilyen itemek a Flavor of time amulet, nemesis bracer, DB és GR kulcs növelő craftolhato setek. Így már szólóban ezeket mindenki élvezheti. Sok buildbe nem fértek be korábban.
-
Tegnap újra elkezdtem hosszabb idő után a játékot.
Találtam olyan legendás tárgyat, aminél a secondary affixes-nél zárójelben világoskék,enciánkék szöveg volt feltüntetve.
Olyan mintha csak bizonyos karakterosztály használhatná.
Gooogle-val próbálgattam, sikertelenül. -
Daelion
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Ezt már el is felejtettem, hogy létezett pedig én is játszottam vele még S9-be.
'season logom szerint'LoD Orbert én csak poénból játszottam S16-ban mert hiányzott D2-ből, nem volt meta build de azért elszórakoztam vele GR 100-ig mert kb annyit is bírt augmentelve.
Manapság már sokkal erősebb lenne ahogy néztem de nem volt kedvem megint olyat csinálni.
LoD Twistert meg Hydrát próbálgattam PTR-en de nem az én világom egyik se.De ja nekem is már le van téve játék csak ide nézek be időnként köv seasonig.
-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Nagyon gyorsan befejeztem.
Annyira gyorsan, hogy el sem kezdtem.
Ez a szezon így is marad.
-
MegalodonS
őstag
válasz
reelc
üzenetére

Te is befejezted ezt a szezont??GZ neked is!! Azert 1700 nem rossz,meg kellett volna menni 1-2 szolo runt

Bitcoin??
Season theme??Szerintem, ez az igazi 'Theme'
Nemesis es Flavor nelkul huuuha hol is tartanek meg
DB meg key az hullott mint a ho
Igen ,nagyon jo ez es mivel kevesebb a jatekos ,a szoloban is nagyon, nagyon elvezheto a jatek!!
En kb utoljara ezt a wizz buildet hasznaltam (5 eves
) LOD buildel soha nem mentem,ki sem probaltam meg!!Majd kiprobalom NS-t ott jobb a Wizz gear + paragon!!Koszi!Meglepodtem egy ilyen szezonban, a fo wizzes nem jatszik,bar tudom te azert wizzeztel mar eleget!!!
Szegeny Pitti,alladoan kisgemezik, azzal a vacak nekroval

-
Edge
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Gz, én nekem már megvolt a wiz szezonom túl sokszor is, így most hamar leléptem poezni, vhogy dio3ban hamarabb kiégek már, gz neked is meg többieknek is a kitartásotokért.

-
Daelion
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Followeres téma nekem is tetszik, nem is érdekelt hogy nincs rendes season theme. 'inkább semmi mint a dudálós sötétedő borzalom ami volt 1x
'Végre van állandó Nemesis meg nem kell karin szenvedni egy értelmes rollos Flavor of time-al.
DB-m is annyi lett mint a fene a follower Sage set miatt, el se tudnám használni mert annyit nem kraftolok.
Riftet is kevesebbet kellett farmolnom keyek miatt így és még speed buildeknek is segít pár dolog a followeren.
Tényleg kényelmesebb a solo játék most.
Wizt én utoljára egy LoD Frozen Orbost játszottam több seasonnel ezelőtt illetve egy Tal Meteor showert még annál is régebben szal már nálam is érik egy Wiz season.
-
malacka87
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Gz nekem is meglett meg mellé 1700 paragon. Sztem le is rakom. Most egy kicsit ráuntam. Megy helyette a bánya!
-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Akkor a hangok nem azt mondták, hogy: nem süllyedünk?
-
MegalodonS
őstag
válasz
reelc
üzenetére
Ty
Kalkulacionalis siker!Egyszeruen, csak varazsoltam,hiszen most varazslo voltam(a hangok is ezt mondtak)
Koszi
Eddig a legjobb szezonom!!A followeres dolog,nekem nagyon ,nagyon bejott,igy sokat is jatszottam.A WD start utan,gondoltam kiprobalom a wizzezest,en nem is emlekszem mikor jatszottam vele utoljara,de nagyon bejott.A P1300 nem volt tul nehez elerni szolozgatva.Egy primal kesztyut kaptam a buildhez
pedig forgattam is rendesen. -
Daelion
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Ehhez milyen sátánista/kecskeáldozást csináltál cserébe?

Amúgy grat!
Én még egyik seasonbe se voltam képes P1300-ig menni, legközelebb talán Spear Nekro volt előzőbe. -
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Grat!
Na igen, ezt kiszámítani se lehetne jobban.
-
D3W1L3
tag
sziasztok, valakinek van megoldása (csapatban ,varázslóval) a laggolással?
A fájlbemásolós trükk jó de akkor nincs hang. -
AtHoS
nagyúr
-
Süni 1985 F
senior tag
Code 1016 nincs kontakt a szerverrel a netnek, ennek az okát tudja valaki esetleg?
-
soo277
őstag
válasz
JohnyMilan
üzenetére
Most pont ezt akarom kiprobálni

-
Franklin
addikt
válasz
soo277
üzenetére
"Harangozóteri"
sírok 
Én is ilyennel farmolom a kulcsokat és matikat a barbárnak

Kicsit macerás összerakni, mire összejön mindenből az anci, de ha megvan, utána nagyon gyorsan tud aprítani.
És még könnyítés is jött hozzá a legutóbbi patch-ben, már nem muszáj Swamp Land-et használni, a Blackthorne gatyán is rollolhat a Fire% dmg (és hiába zöld, ugyanúgy jön rá a LOD kő bónusza).
-
Daelion
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Ezt néztem én is, hogy Crimson variáns már nem nagyon megy GoD-al.
Én most játszottam vele elsőnek rendesen 'előtte csak PTR-en próbáltam', tehát nekem az extra cube slot season verzió/pierce nerf előtti kimaradt.Full set karin, cube ring az elusive karin meg F+R és a Hunter's belt mert lett belőle jó Ancient '197%' a gatya meg a cubeba.
De kb ja ezzel megy majdnem mindenki ahogy néztem.Vannak páran akik most is használnak CoE-t még HC-ban is de persze nem annyi paragonnal mint ami nekem van.
-
Daelion
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Én csak olyan buildekbe szeretem rakni CoE-t ahol extrába fér el és nem cserélek le miatta semmi mást.
HC-ban meg szinte mindig Unity van rajtam/cubeba vagy egyéb dam red% ring ha van karinak saját. 'Elusive,Band of Might pl'Általában max LoD buildekbe tudom belerakni mert ott el szokott férni.
Jónak jó az extra burst dam CoE-vel de mit érek vele ha felfordulok közben.

-
mephi666
nagyúr
válasz
Daelion
üzenetére
Coe-ben azt nem szeretem, hogy az idő nagy részében nem ad hasznos bónuszt... 5-6 szférát váltogat dh-nál? Ha 6ot vált, akkor 200%-ot leátlagolva 33%dam bónuszba... akkor már inkább rorg+channeling vállas, ami fix 25%dam+damrest ad strafe közben... szvsz jobb a stabil sebzés... akkor is, ha kicsit kisebb
-
Daelion
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Én próbálgattam a Burizás verziót de nekem nem jött be, kényelmetlennek találtam a játékmenetet 2x1H verzióhoz képest. 'Na meg Primal Dawnal nem is volt sok értelme csak kíváncsi voltam mert láttam LB-n'
Van belőle egy elég jó Ancientem 2-es pierce-el.Coe verziót meg nem is próbáltam HC-ban mert inkább nem.

Decemberi driverrel 'AMD' játszottam egész végig ezzel a karival, most raktam fel új drivert mert Resident 8 demónak már kellett/nyűgje volt régivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
már csak a droprate kérdés: ha az anci 1:10, panci 1:100, ennek mennyi lesz? Vagy ha ilyen táp lesz, az ancikon faragnak?

Mennyivel vagy augmentalva??Majd jol visszamegyek es megelozlek

Kalkulacionalis siker!
pedig forgattam is rendesen.