Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Blizz valszeg probalkozik valamit tenni az expolit ellen ezzel, csak ez igy nem egy jo megoldas mert hasznalhatatlan lesz az archon skill ezaltal. Tuti megy mar a siras es lesz jobb megoldas.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Na látod a laungish-t el is felejtettem
. Area damázsra próbálok törekedni, de alap dps-t húztam idáig. Meg , hát ahogy látod jól jönne pár jobb cucc is amiből tudnék még variálni.Gyuri: Szerintem nincs.

-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ne is mondd...
Jade éd archyr set-ból már benn van a ládába egy komplett anci. (Bár nem tudom minek..) A HT gear-embe meg van egy anci csizma és egy primal fejes, ennyi ... A többi darabja hulladék. De nem elégedetlenkedek. Ebben a szezonban esett egy anci travi egy primál sisak meg egy primal harvester. Jók lesznek ezek... 
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Szar a drop... Egyértelműen több anci esik, mint ez előtt, de mind instant craft. Ami kell, azt meg lepkehálóval kell befogni. Pókos-zuni-jáde szettben rohangáltam egy csomó ideig, mert nem tudtam kifarmolni sehogysem a HT szettet!
Aztán harvesztert kajtattam, pedig két karakterrel farmoltam a shardot. Most már csak bantizni kéne orrvérzésig, hogy reforge-oljam a meglévő legeket, de nincs kitartás. Már csak a végét várom, hogy átpakolhassak az ns wd-mre. -
-
Gyuri27
félisten
válasz
errorcode06
üzenetére
Vagy, vagy nem. De mask of jerammal ez se működik.
-
Gyuri27
félisten
2-3 nap farm 10k shard 0 tasker. Azért van ami örök.

-
Gorneck
legenda
válasz
MegalodonS
üzenetére
Mert úgy érzem magam vele néha, mint egy Fallen Lunatic.
Hozzámérnek meghalok... 
-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Még az utolsó PTR patch is csak a Nekroról szól (a classok közül).
-
Bird
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Végre egy jó hír!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MegalodonS
őstag
-
MegalodonS
őstag
-
need
addikt
válasz
JohnyMilan
üzenetére

-
need
addikt
válasz
JohnyMilan
üzenetére
-
need
addikt
válasz
JohnyMilan
üzenetére
ez van... ajándék lónak ne nézd a fogát..

megnézem hogy mit lehet majd forgatni..
-
Peppo
őstag
válasz
nagybá
üzenetére
Szívesen!
Gyűrűnél elírtam valamit. Szóval a lyuk, a CHC és a CHD mindenképp kell bele, ezen kívül DEX vagy ha nincs elég CDR a többi cuccon, akkor az. A Vengeance-t folyamatosan fent kell tudni tartani, a nélkül magasabb szinten halott vagy.
GR70 ancient cuccok nélkül is meglehet ezzel a builddel, a fölé viszont már kellenek az augmentált cuccok.
Ja és ha nagyon papír vagy, a Witching Hour lecserélhető pl. Hunters Wrath övre, benne dex, vita, all res és life%. Buksz kb. 10% damaget, de kapsz 20% fölött toughnesst. De ez ízlés dolga.
-
emmm
őstag
Rendben, köszi srácok, akkor ezt rendesen benéztem eddig.

(#98457) TeeBee73 : bazz, nyugger vagyok már én is, mert sokat toltam vele kölyökként.

-
TeeBee73
veterán
válasz
LittleBoss67
üzenetére
Manapság már csak a nyuggerek emlékeznek a D1-re.

Milyen jó volt soros kábellel összekötött gépeken multizni...
-
Peppo
őstag
válasz
nagybá
üzenetére
Elég sok cuccon változtatnék a helyedben.
Sisakba vitality helyett mehetne CHC 6%.
Vállas jó, csak majd pörgesd fel 8%-ra a CHD-t.
Hellfire amuletbe life per hit helyére CHC.
Páncélba Companion helyére vitality.
Kesztyűbe elvileg benne kellene lennie a CHC, CHD, CDR hármasnak, de az első kettőnek mindenképp. Sajnos ebbe már ezek nem mehetnek bele, szóval kell majd jobb. De addig ez is oké.
Bracer teljesen jó.
Focus ill. Restraint gyűrűk borzalmasak, azok helyére mindenképp keress másikat. Lyuk, CHC és CHD mindenképp kell beléjük, ezen kívül, vagy DEX vagy CHD, ha szükséges.
Nadrágba armor helyett vitality.
Öv nagyjából oké, bár szerintem oda is inkább vitality a life % helyett. De ez kb. mindegy.
Íj és tegez rendben vannak.
Cipőbe armor helyett multishot %.
Ha ezeket megcsinálod, kb. ugyanannyira bírod majd az ütéseket, viszont a sebzésed sokkal-sokkal több lesz. GR 70 sima ügy.
Ha mégsem megy, dobj össze egy shadow buildet, azzal még könnyebb.
-
Gorneck
legenda
Sziasztok,
DH-nál 2 egykezes fegyó esetén a játék még mindig main handben levőt számolja?
-
emmm
őstag
Srácok! Számít még valamit a csizmákon a +12 % movement speed? Vagy paraponttal ez eleve kiváltható és tök hülyeség a csizmán ilyet hagyni?

-
DaveHutt
őstag
Uraim, Boss Mode Conquestet vki próbálta már barbárral? Maghda leverésében tud vki ssgíteni TXIII-on. 15 mp alatt sehogy se akar összejönni.
-
Goldmen75
őstag
válasz
errorcode06
üzenetére
Egyenlőre nekem a full hd jelenik meg 1920*1080...
Windowed Full-ba jelenik meg jól, kivéve a kinti menü.
25" nem jó, kicsit...(27-esem után)
29" van, ez már kellemes, nézegettem a 34" -est de az már lehet nagy lenne...4k meg ilyenek felesleges nekem, ez bőven elég amire
A képe brutáljó, pip opció is! Mikor épp szerelek akkor rákötöm másik gép, pip s osztva látom egyik felén én gépem másikon másik, tök jó

-
-
Edge
veterán
válasz
errorcode06
üzenetére
ez már ezer éves poszt, de volt már téma itt a topikban a 21:9 és: Igen, játszható
-
Goldmen75
őstag
Jééé itt ilyen fórum
Dejó
Akkó kérdezek! Valakinek 21:9-es monitora van?! Elvileg a game nem támogatja egyenlőre a teljes képernyős megjelenítést. csak ablakos módban, ami jó ugyan de na....
Tudtok valamit erről? Fejlemény, tapasztalat stb..
-
nagybá
senior tag
Megcsináltam a cdr témát és teljesen jó most így! Köszi a segítséget!
Már csak dps-t kellene növelnem és akkor talán még összejön ez a gr70...
-
KubanitoS
veterán
válasz
nagybá
üzenetére
A cuccokon kell cooldownt forgatni akkor.
Sisakba kék gem -> 12,5% cooldown
Paragon pontokból szintén van 10% cooldown azt hiszem.
Vállason is lehet 8% cooldown.
Ezen kívül kell kb 15% még. Tehát két tárgyon kell cooldown, ez lehet a két gyűrű, a tegez és a fegyver, bár utóbbit hanyagolnám. Esetleg Witching Hour helyett berakhatod a cooldown-t adó övet is, most nem tudom a nevét hirtelen.
Amúgy az is megoldás, hogy bent hagyod a Travellert + Compass Rose-t, mellé egy CoE és maradhat a Zodiac a cube-ban. Csak a karaktered ugye gyengébb lesz ekkor.
-
Edge
veterán
Muszáj volt ezt a változtatást bevezetni a necro miatt sztem.
De ez jó a többi kasztnak is, mert pl. wizardnál ez egy kis dps buffot jelent majd a hydra buildnek, mert jelenleg magának a hydra skillnek a sebzésének és az ehhez hozzáadódó zei sebzésnek az összege a lerakott hydra távolságától számítódik, szerencsére az mh proccos dam nem. -
KubanitoS
veterán
válasz
nagybá
üzenetére
A Yang multishotnak az a lényege, hogy akkora sebzésed legyen, hogy a közeledbe ne tudjon jönni senki. A karaktered alapvetően rendben van, a nagyobb sebzés érdekében érdemesebb lenne Focus + Restraint gyűrűt használni egy Hellfire amulettel. Amit még látok, hogy nagyon alacsony szintűek a gemjeid, a 292% critical hit damage is igencsak harmatos, ennek 400% felett kellene lennie, valamint kevés a paragonod is. Na meg a 250 ezer élet sem a legnagyobb életbiztosítás. Ennek is minimim 500 ezernek kellene lennie. Az Awareness passzív is nagy segítség lenne a Blood Vengeance helyett. Szóval összességében reálisnak tűnik ez a 60-65-ös GR. Ezzel a karival sokkal több nem fog menni.
-
Edge
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Miért is? hiszen ettől csak jobb lesz a gem.

-
MegalodonS
őstag
-
emmm
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Huh, végre elég szép buffot kapott!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pestilence Master’s Shroud:
...
(6) Set Bonus
Each corpse you consume grants you an Empowered Bone Spear charge that increases the damage of your next Bone Spear by1000%3000%
This effect stacks up to30100 timesMás:
Legendary Gems
Zei’s Stone of Vengeance:
When a pet deals damage with this gem equipped, bonuses are now always granted from the player to the enemy hit instead of from the pet to the enemy -
nagybá
senior tag
Halló mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni build ügyben! Yang féle multishot darálót használom, a damage már meg is lenne gr65-höz, viszont ha közel kerülök a szörnyekhez akkor pillanat alatt darálnak.
Mit lenne érdemes ilyen esetben húzni a karin? (armor, vitality, life%, resist?)
Itt a kolléga: http://diablo.somepage.com/profile/eu/lordkex-2253/hero/23472855Köszi a segítséget!
-
MegalodonS
őstag
-
-
Mo Bill
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy ha a Kana'is Cube-ot szeretném megcsinálni, a Legendary Gem-et
hogyan lehet Rang leveltetni?
Mert ugyebár a Cube-hoz Rank25-ös kő kell és nekem csak Rank 9-es van!Tudni róla, hogy mikor lesz elérhető nálunk is a 2.6-os patch?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
DeckardCain
senior tag
Ns-ben akar valaki vaultozni van kb egy 15-20 ring. Este 9 kornyeken leszek.
-
-=Jam=-
addikt
válasz
gjohnny
üzenetére
PTR vendor, nála lehet vásárolni cuccokat, hogy ne kelljen farmolni, mert úgy nehéz lenne tesztelni, ha valami nem esik ki.
-
gjohnny
tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
A videó elején a hidden camp-ben az a nagy piros kecske mi, honnan? A skill bar kinézet az utólag került gondolom a videóra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Area damázsra próbálok törekedni, de alap dps-t húztam idáig. Meg , hát ahogy látod jól jönne pár jobb cucc is amiből tudnék még variálni.

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)