Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
betyarr
üzenetére
Ha van Puzzle ringed, akkor vágd bele a Kanai's cube-ba és az nyit egy Vaultot.
Illetve fejlessz fel egy Gem of Hoardert, 50-en már maxon van és vedd fel T16 runokra azt lesz goldod amennyit akarsz.

Portál nyitás az csak Bounty/Adventure run közben talált gomblinokkal lehetséges, és ott is randomba nyitnak ha jól tudom.
-
Delávégá
aktív tag
válasz
betyarr
üzenetére
a wailing host és litany gyűrűvel full ancient legendarykban. az a gyilkos most.
de láttam még anarchy (azt hiszem így írják) setben fire bat wd-t is. játék közben shift+L és a leaderboardon a solo wd-ket nézegesd de az első 500 kb ugyan az 1-2 ritka kivétellel, pl helltooth set gargantuan wd.Más: A gargás gyűrű ennyire ritka lenne? Elnyomtam egyszerre 1k DB-t meg közben több ezer BS-t de semmi. Még lootból se jött. Annyira bajba vagyok ezekkel a spéci class gyűrűkkel, mind nehezen esik ki. Egyetlen pozitívum, hogy sikerült cosmic winget szerezni.

-
Phausto
tag
válasz
betyarr
üzenetére
Swift harvesting helyett overwhelming essence passive. Bone spikes-nál Sudden impact runa, siphon blood nem kell, helyette valami Curse. Bone spirit helyett mondjuk Devour. skeletonoknál Frenzy vagy Freezing runa. Skeletal mage-nél mondjuk Life support vagy Archer runa.
-
need
addikt
válasz
betyarr
üzenetére
ha erre [gondolsz] tudtommal csak fegyverbe lehet..
-
AtHoS
nagyúr
válasz
betyarr
üzenetére
Nálam 250-es SSD ketté van particionálva (60GB+maradék 172GB), így C fullra az OS-é (+alap programok ugye), D-re kerülnek azok a cuccok, melyek telepítés nélkül is működőképesek (D2, D3, LibreOfficePortable, TC, Opera, videoszerkesztők, steam, origin és rengeteg kis piszlicsáré utilprogi), így OS reinstall/felújítás-t követően nem kell ezeket telepítgetni, elegendő csak elindítani és első induláskor megoldja az alapvető dolgait, utána lehet használni.
Nálad nem tudom milyen jelenleg a kialakítás, de egyszerűen átmásolod olyan helyre a D3 mappáját amit meg fogsz tartani - ha szükséges. OS telepítést követően pedig visszapakolod és elindítod a Diablo III Launcher.exe-vel. Ekkor pakolgat kicsit - létrehozza a megfelelő helyekre a bnet app cuccait -, majd mindenféle extra töltögetés nélkül azonnal használhatod a D3-at.
Ha nincs másodlagos ellenőrzés beállítva a fiókodra (pl. authenticator) akkor nincs egyéb teendőd. OS-hez kötődő pl. winauth használatakor előbb le kell választani azt a bnet fiókról és utána mehet az új OS. Viszont, ha van telefon hozzárendelve a fiókhoz SMS küldéshez, akkor bnet oldalon utólag is le lehet szedni az authenticator-t ügyfélszolgálat megkeresése nélkül [link]
-
TeeBee73
veterán
válasz
betyarr
üzenetére
Nálam a futárszolgálat hozta, mert a póstást elrántotta volna a sok material biciklistől.
87 éves nagymamin vette át a packot, majd kibontotta.
Miután szétosztotta a paragon pontokat, véletlenül a mamusza helyett egy Anci Firewalkersbe lépett.
Most úgy suhan reggel a bilijével a kerti reterát felé, mint lánykorában.
-
DjDanee87
addikt
válasz
betyarr
üzenetére
Az csak azért van mert partyban könnyebb a játék illetve több XP és loot is esik.
Minden egyes ember aki csatlakozik megnöveli a monsterek életét, de csak 50%al. Vagyis ha már 2en csatlakoztak hozzád és 3 fős a party akkor a solohoz képest van dupla annyi élete mindennek, viszont 3an vagytok rá tehát könnyebben halnak, mint soloban ha mindenki kb azonos damaget tol.Ezen kívül van még egy buff ami megnöveli a gold, XP és legendary esélyt kis %al. Ez is növekszik a partytagok számának megfelelően.
-
DjDanee87
addikt
válasz
betyarr
üzenetére
Azt nemtudom honnan veszed hogy a seasonben csak partyban lehet érvényesülni. Az tény, hogy partyban több xp és cucc esik de ez nem a season velejárója, megvan nonseason esetén is. Az hogy egy karakter season vagy nem a kreálásnál dől el és nincs átjárás utána egészen a season zárásáig ami kb 3 hónaponként van. A szezon zárásakor átkonvertálódik minden karaktered normalra és mindened megmarad.
Ami előnye a szezonnak, hogy mindig van 5-10 legend item ami csak a szezonos karaktereknek eshet ki. Ezáltal bizonyos buildek csak szezonban erősek, pl Uliana monk - kapott egy season only fegyvert ami kb duplázza a sebzését. Ezeken az itemeken kívül nincs különbség, viszont az emberek többsége szezonban játszik emiatt érdemes volna neked is ott indítanod egy karaktert. Így hogy már van 70es karaktered a szezonosat szintezheted adventure módban.
Szerk.: persze. A szezon zárásával "átalakul" az összes karakter és a cuccaid is vele együtt.
Telefonról írtam, lehet az auto correct bezavart 1-2. Helyen
-
Reinhardt
őstag
-
freddirty
senior tag
válasz
betyarr
üzenetére
én is nemrég néztem be tavasz óta a 2.3-as verzióra. Szerintem jobb lett, a sok unalmas farmolást kicsit lehet gyorsítani a kane kockával, legendary-k újrarollozásával.
Itt nézz körül. Buildek top month rendezve.A varázslómat meguntam, most én is egy barbit nevelgetek, seismic slam-re gyúrva.
Bár most éppen döglődnek a szerverek, nem tudok belépni...
-
SQX_Barto
addikt
válasz
betyarr
üzenetére
Ez csak vicc volt, mivel a Travian-nak nem kell komoly VGA ezert a mostanit eladhatja es majd vesz masikat ha visszater a Diablohoz

Patch-csel nem no a jatek gepigenye (kiveve ha valamit elbaszarintottak
)Kicsit tekergettem a dolgaimon a DH-val mai nap szinte mindenbol sikerult egy picit tobbet kisajtolni. Erdemes neha kesobb ujrarollolni dolgokat, ha meg nem elegedett az ember.
Megint takaritottam is, maradt csakis a DH, meg mellette inditottam egy HC DH-t (igen ocsisajt_, megint....)
-
-
SQX_Barto
addikt
válasz
betyarr
üzenetére
Igen, bar a Horadric cashe-eknel azt hiszem nagyobb Tormenten nagyobb az esely. T6 meg garantalt leg.
En most csinaltam ket WD-t, de lassan kiesik a full Jade, lehet lesz egy harmadik is. Persze a masik ketto meg felkesz. A kello sapik nagyon hianyoznak, de Jeram, mar harom esett... -
-
Sheol
aktív tag
válasz
betyarr
üzenetére
Ha erős karaktert akarsz, akkor rá kell szánni az időt a kutatómunkára.
Szépen fogod magad, és elolvasod az itt leírtakat.
Jobb oldalon ott van ez a menü: "Builds/Guides", ezekben mindent megtalálsz.
-
Mirman
őstag
válasz
betyarr
üzenetére
létezik bizony elective mode-nak hívják.

-
Gorneck
legenda
válasz
betyarr
üzenetére
Csöppet...
•The Legacy of Raekor •
(2) Set Bonus •The first enemy hit by Furious Charge takes 100% additional damage•
(4) Set Bonus •Furious Charge gains the effect of every rune•
(5) Set Bonus •Enemies hit by Furious Charge take 3000% weapon damage over 3 seconds•
Note: This DoT cannot crit, your Critical Hit Chance and Critical Hit Damage will be calculated into its damage
-
MrCsiT
addikt
válasz
betyarr
üzenetére
Ha linkelsz egy battle.net profilt a hősödről, biztosan rálesünk, hátha valami másképp hatékonyabb lehetne

A topicjáró és egyéb kis- és nagy
kockáknakjátékosoknak kívánok Kellemes Ünnepeket és Boldog Loot Esztendőt!
A lézershow ereje és Ghom fingjának kábítása kísérjen benneteket Utatokon, amit döglött manszták vérétől vöröslő legendary és set itemek szegélyezzenek!
-
MrCsiT
addikt
válasz
betyarr
üzenetére
A következő Vault-hoz tippek, mert szerintem nem triviális:
1. Ha van gold find-os cuccod a ládádban, akár gyengébb, érdemes felvenni, hogy növeld vele a kapott arany mennyiségét;
2. A vault alsó szintjén ugye, van egy naagy-naagy boss. A terem maga KÖR alakú, a terem közepén szintén kör alakú oszlop (?) van. A boss szeret rohangálni, nekirontani a játékosoknak. Ha sikerül elérni (torró, juhhé!) hogy akár a falat, akár a középen lévő oszlopot rohanja meg, akkor esik belőle egy goblin.
Ha nem hal meg túl hamar a boss, 8-10 goblint is "dobhat".
Emiatt, határozottan ellenjavallt, WD-vel túl sok petet vinni/idézni; DH-val oda sentry-t bevinni/letenni, mert túl hamar meg fog halni a boss, még T(orment) 6-on is. (Alapvetően minden, magától ölő skill tilos.) -
Sheol
aktív tag
válasz
betyarr
üzenetére
Hát igen, egy újszülöttnek minden vicc új.

Boon of the Hoarder legendary gemet nem kaptál?
Ezzel százmilliókat tudsz majd összeszedni rövid idő alatt, szóval később nem lesz olyan nagy szám már ez a vault. -
Cadal
őstag
-
KubanitoS
veterán
válasz
betyarr
üzenetére
Ha a gemet választod ki, megnyílik egy ablak, amelyen belül láthatod a tatyódban, illetve az aktuális karakterednél lévő gemeket. Kiválasztod az egyiket majd a megfelelő gombbal lehet fejleszteni azt. Fontos, hogy a kulcs nagyobb szintű legyen, mint a gem, mivel a keystone és az adott gem szintkülönsége határozza meg mekkora esély van az upgrédre százalékban megadva.
Kódos: kubanitos#1677 a battle.net fiókom.
-
-
Sheol
aktív tag
válasz
betyarr
üzenetére
Válogass kedvedre a buildekből, leírással, hozzávaló tárgyakkal, skillekkel stb.!

-
rt06
veterán
válasz
betyarr
üzenetére
amit meg erdemes bekapcsolni, hogy mindig mutassa a cuccok nevet a foldon (ne vegye le a feliratot par masodperc utan)
annak oka, hogy sokkal tobb dolgot lattal a foldon, mint amit kesobb az inventory-ban, reszben lehet az is az oka, hogy sokszor a stack-elheto dolgokbol tobb kisebb adagot bob (pl a mar fentebb emlitett crafting materialt lehet ugy dobja, hogy 2+3+4+2+2+1, de ez az inventridban egy slot-on lesz 14)
a biztonsag kedveert legkozelebb csinalj screenshot-ot az itemek felszedese elott es utan is, es ha megint elofordulj, jelentsd a blizzard fele, mint hibat
-
rt06
veterán
válasz
betyarr
üzenetére
ha problemad van ezzel (persze ha bug, azon nem segit, de imho megkonnyiti az ember dolgat kicsit), akkor erdemes lehet bekapcsolni a beallitasok kozt, hogy jelolje meg kulon a set es legendary cuccot az inventory-ban (kis 5 agu sarga, vagy hat agu zold csillaggal), igy meg veletlenul sem tudod benezni, hogy mi set, mi unique, mi nem
-
GrooveHero
addikt
válasz
betyarr
üzenetére
Hadd csatlakkozzam az összeesküvés elmélethez. Kb. 1 hete volt nálam is ilyen egy t6 pub riftben. Egy zöld gatya esett. Felkapkodtam mindent, aztán arrébb szaladtam még szörnyírtani, és mondom megnézem a gatyát, hogy milyen, hátha jobb a mostaninál, márha nem blackthorne esett. Inventory megnyit, gatya sehol...kicsit elcsodálkoztam, aztán elgondolkodtam, hogy láttam e gatyát esni, de igen, láttam. Aztán két sarokkal esett még 1, szóval hagytam is a francba...hm..szóval ezé nem esett nekem még tasker

-
KubanitoS
veterán
válasz
betyarr
üzenetére
Csak nagyon ritkán tudsz utánamenni. Először le kell zúzni a manó arcát és ekkor van egy nagyon kicsi esély arra, hogy nyílik egy portál. Oda betévedve olyan 70 millió arany üti a markod, 3-5 legendary és egy aranyesős gem (ha még nincs olyanod a tatyódban). Ez utóbbi amúgy nagyon hasznos, megszerzése után nem lesz pénz problémád sosem. Nagyjából 100 millió gold / óra lehet a gem termelése.
-
MrCsiT
addikt
válasz
betyarr
üzenetére
Ha champain módot indítasz, oda is be tudsz hívni játékost, és együtt nyilván hamar eljuttok bármely act bármely részére - igaz, le kell majd sétáljátok együtt az oda vezető utat, de a behívott egyértelműen OP lesz ott, amire ránéz, az meg is hal(t).
A cuccaidat újra meg kell találnod.
Ami könnyebbség lehet, ha a nehézségi szintet feltoljátok, amennyire lehet, mert akkor mire az általad vágyott pl. Act2 3.küldetéshez értek, vagy 10-15 szinttel fejlettebb leszel, tehát ha ott leveszed esetleg a nehézséget a solo játékhoz, könnyebb lesz. -
MrCsiT
addikt
válasz
betyarr
üzenetére
Nekem - épp arra az időre, amíg karbantartás van
- van US szerón "backup híróm", így első kézből írhatom Neked: míg az US szerón a latency jó esetben 200ms, EU-n ez az érték 48-50ms nálam.
Ez magyarul annyit okoz, hogy pl. időkritikus, mondjuk 3-8 másodpercenként megújítandó skillekkel US erősen problémás: lehet, hogy hiába nyomod le a megfelelő gombot, a késleltetés miatt nem, vagy csak később valósul meg, mint szeretted volna.
EU-n játszani ehhez képest olyan, mintha 1 magos prociról 4 magosra váltanál a gépeddel.
Mint fentebb írták is, pillanatok alatt felhúzunk lvl70-ig, ha nem akarsz az alaptörténettel itt is molyolni.
Azt se felejtsd el, hogy EU-n, a klántársakkal partyzva, azok is átadhatnak neked együtt talált legendary vagy set tárgyakat, ami public játékban kb. fehér holló gyakoriságú egy jobb tárgyat figyelembe véve."csak" ennyi érv szól mellette

-
Cadal
őstag
válasz
betyarr
üzenetére
Attól függetlenül, hogy milyen módon szerzed be a játékot, a világ bármely régiójában játszhatsz: Global Play Szvsz még most gyere át EU-ba. Az a pár óra amit US-en eddig beletoltál a játékba khmm... szinte semmi.

-
GrooveHero
addikt
válasz
betyarr
üzenetére
Igen, szépen lassan a cuccaid bekrepálnak, tönkremennek, meg ilyesmi. Kovácsnál javítható. Jobb felső sarokban látni fogod sárgán, vagy pirosan. Ha sárga, akkor még ok, de már érdemes javítani. Ha piros, akkor meg valami cuccodnak kampec, pölö ha mellvért, akkor azt látni is fogod a karakteren, hogy toplessben nyomja

A legdurvább javítási költség nekem olyan 110k körül mozgott eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)