Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveHutt
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Ezt nyugodtan befejezhetnéd már. Konzolon Seasonben ugyanúgy nincs cheat, mint PC-n, mindenki legit.
-
stefa1987
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni a Boss mode conquestben?
Előre is köszönöm!
-
SQX_Barto
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Radumaltam oket, hogy "No season today"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha visszaveszel Friendlistre en is zargatnalak majd
-
Bird
addikt
válasz
DeckardCain
üzenetére
Rendben

Köszi Mega, majd zargatunk szerintem.

-
Bird
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Mi nem fogunk szezonozni most. Legalábbis max a portrét meg a kozmetikai cuccokat csináljuk csak meg ráérő időnkben. 😊Cél most az NS orrba szájba.
Nekrot felhúzzuk az tuti. Te? -
TeeBee73
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Ki nem azzal kezd?
-
Gorneck
legenda
válasz
MegalodonS
üzenetére
No Season. Nem kezdünk sezlonyt...

-
MegalodonS
őstag
Meg csak most jon ki alap,hogy P800 es GR100+ megy a learazasnal, mar csak fele ennyit tud majd,kb 5 ev mulva
Senki nem tudja mi lesz a meta es hogy benne lesz a Nekro szoloban biztos eros lesz!Elkepzelem,egy zpalm monk+wd+rahtmas nekro, lehet beall a kepernyo

Te nekroval kezdesz a szezonban??
-
Bird
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Jó lenne látni a részleteket, mert ez a gyakorlatilag hallhatatlan nekró elég OP-nek tűnik.
-
MegalodonS
őstag
válasz
czpitti
üzenetére
Miert nem jatszasz konzolon ott mar para10k lennel lag nelkul 3 socketes fegyokkal,de mutass olyan jatekot ami online es nem laggol es konnyen kapod az uber dolgokat!!Tokeletes jatek nincs,nem is lesz,plane online,meg a wow ahol havonta fizetsz meg ott is vannak gondok,a mai napig, pedig kicsit oregebb a jatek es sokkal tobb penzt hoz mint a Dio 3!IMit szolnal ha fizetned kellene erte es meg ajandek 'laggolast'' is kapnal!!
Igen a jokivansagod szerint meg jobb lesz,csak nehogy a mained egy nekro legyen

(#98980) Bird
Majd kiderul.de barmi lehetseges par szamot kell csak korrigalni a tokeletes ''metakompatibilitas''hoz!!
-
Bird
addikt
Azt már tudjuk-e, hogy a 4 fős META-ba hogy passzol majd a nekró?

-
czpitti
senior tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Megérdemliiiiik????Egy nagy lofaxxt érdemelnek.Lagg van nem lehet játszani.Tulzoan sokat kell farmolni bizonyos dolgokért amit simán lehetne balance-olni.Gr mapok át sincsenek nézve csak betoszva a parasztoknak pl.: act 5-os map a shock towerekkel.Sorolhatnám reggelig de felesleges.Ez a nekrodolog meg olyan kb hogy szerelo szétbassza a kocsid de tok jo fej mert másnap meghiv egy sörre.Remélem még játszahatatlanabb lesz a gamma.
-
sith7
félisten
-
sith7
félisten
Előbb - utóbb mindenki meg fogja venni, ha nem most, majd leárazáskor , vagy a druid kieg - gel együtt, vagy azért, mert ez is kell majd akkor ha lesz új act, lvl szint emelés stb.

tudom, hogy igazam van

ez olyan lesz, mint gyerekkoromban a Dallas volt ... .mindenki szidta, de mindenki nézte

szerk.
és igen, kaptunk elég sok tartalmat ingyen az elmúlt években, ha azt mind beleszámoljuk, akkor ez ingyen van -
emmm
őstag
Nekem is megéri. Aprópénz ennyi beleölt játékóra után
-
Elemental
addikt
10k-t is fizettem volna érte. Nekem ez ajándék.
-
Janusz001
őstag
Én meg voltam győződve, hogy 12.99 juró lesz, ugyanis pont ennyi battle.net balance ra lehet beváltani egy wow tokent, amit wow ingame valutából meg tudsz venni.
-
gjohnny
tag
Nem tudom mi ez a nagy görcsölés az árral kapcsolatban. Mit lehet manapság venni 4500 HUF-ért, akár a boltban is. Szerintem nagyon olcsó lett.
-
Bird
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Egyetértek, az egész vihar egy kanál vízben történik. Amúgy is divat a Blizzt folyton fikázni, ami a nekró bejelentésekor történt, az se volt semmi. Kaptak szerencsétlenek mindent..... Mi az, hogy nem diablo 4-et jelentették be, és különben is hol marad a d2 HD, 20 éves a játék és csak ennyi... Szóval nem ártana szétnézni mit művel az Ubisoft pl. a Divisionnal, vagy mi történik a Bf1 háza táján, a sok season passról nem is beszélve. Mi történne, ha a Blizz is bevezetné a máshol "nagy sikernek örvendő" season pass intézményét?

-
MegalodonS
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Igen,megerdemlik
A masik a sok kulfoldi rinyal 15 euro usd,font miatt,amit nem kell elmondani szamodra mit jelent 
(#98959) reelc
En sem vagyok az,de van realitas erzekem,es amit a Blizz csinal,azert inkabb kellene halasnak lenni mint,fikazni.Nezd meg a masik jatekban 5 euronal kezdodik egy pet,de van dragabb is itt meg ingyen adtak oket,de kerhettek volna penzt erte!!
A te dontesed a te felelosseged!!Jo nekrozast

(#98961) Bird
En fizetnek meg deluxe verizoert is mert a Blizz ''
Megerdemli
'' meg is kerdeztem a Blizz forumon tegnap!Igen ott,stash,pet,cosmetics,slot ''MINDENERT'' fizetsz, jaaa es van olyan pet ami tobb mint 15 kulfoldi penz

-
sith7
félisten
válasz
MegalodonS
üzenetére
Akkor nekem már 2 kiskönyvem lesz

Én elfogult vagyok necro szempontból, D2 - ben szinte csak azt toltam ... remélem nem fogok csalódni ...

Bird
Aki ennyit nem bír ki ne játsszon vele, tolja a Poe-t
Mindenki , akinek megvan a D3 meg fogja venni, ha másért nem csak azért, hogy meglegyen

-
SQX_Barto
addikt
Erdekes, azert vegignezni a streamerek kulonbozo hozzaallast, stilusat a necro bejelenteshez

Bluddshed
Rhykker
Anthony Evans
Wolfcryer
Angry Roleplayer
OSWguild#sto1911: en anno ph-stol vettem kulcsot 8k-ert, es tole vettem a kiegeszitot szinten 8 k-ert.
Kozeledek a 4000 orahoz (3944 most, nem tudom, hogy a season mar hozzaadodott-e)
Ugy erzem, megha meg is lehetne venni kulcskent olcsobban, akkor is a blizzardnal vennem, mert megerdemlik, ha mar ennyit eljatszottam a jatekukkal
-
Bennyboy
őstag
Én már nem is olvasok más helyen hozzászólásokat a necróról mert mindenki rinyál.
-
Bird
addikt
Azért a Blizz sincs könnyű helyzetben. Számtalan ingyenes pecs és fejlesztés- tartalom után, ha pénzt merészelnek kérni új diablo-s tartalomért, kapják az ívet gazdagon. 5k óra után mondom, hogy ez a játék sokkal több gördülő forintot is megért volna, már korábban... Aki ennyit nem bír ki ne játsszon vele, tolja a Poe-t.

-
sto1911
veterán
Megmondom oszinten, hogy a 15 helyett szerintem 10 lett volna realis, ahhoz kepest, hogy a RoS 30-ba kerult megjeleneskor es jott vele uj sztori, kaszt es terulet is. A nekroval viszont csak kasztot kapunk a penzunkert.
Na nem mintha sok lenne az 1500 HUF kulonbseg, de osszehasonlitva szerintem draga. -
reelc
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
Ha az neked emós stílus, hogy kifejtem a kritikámat a cég, ill. a játéka ellen... az nem semmi.
Ahogy korábban írtam, sem a céget, sem a játékot nem utálom, de attól még megvan a véleményem róluk.
Ha utálnám, nem játszanék, meg sem vettem volna, ide meg 1 sort sem írtam volna soha, mert minek foglalkozzak azzal, amit utálok?(#98952) MegalodonS & a többiek: Nem vagyok koca játékos. Igen rövid idő alatt elég sok órát beleöltem a játékba. Tudom olyan, amilyen. A véleményem az, ami. Nem vagyunk egyformák.
Mint írtam lélektani határ, le is írtam, hogy miért nem költöm azonnal mosolyogva a Nekrora, hogy "csak ennyi"? Vannak ilyen emberek is, de az nem én vagyok.Azt hiszem a legjobb, ha elhúzok innen!
Lehet örülni!További jó játékot mindenkinek!
-
MegalodonS
őstag
Igen,de mi a Nekro-Szakszervezet
megvedjuk az uj ''Csodat'' Gondold el jon a Druid jovore,kb meg1x ue jovore,ugyan azok lesznek a beszolasok ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#98956) sith7
Gorni es mos Te
imadom ezeket a hozzaszolasokat ,kuldom is a kiskonyveket,ahova beragaszthatjatok a szakszervezeti belyegeket!!

-
Gyuri27
félisten
válasz
errorcode06
üzenetére
Szokott itt ott felbukkanni. Csak mondom hátha mostanában találkozott vele.
-
noblem1983
senior tag
Ha azt nézem mennyi időre lekötött már ez a játék akkor úgy gondolom ez a 15€ nem sok, hogy egy újabb extrával még egy kicsit kitoljuk a szavatosságát. Bár egy hónapja nem nagyon játszok de most újból elő lehet venni kicsit

-
Bird
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Tipikus. Ha van rajta kalap tipikus esete... Akik most értetlenkednek, zúgolódnak általában mind koca játékosok akiknek úton útfélén csak bajuk van a játékkal.

-
Gorneck
legenda
Az emós stílust egy h&s játékban nyomatni nem éri meg, egy idő után kikészül az ember...
0 nap óta játszom a játékkal sztem már 4k feletti órám van benne. És még mindig úgy ülök oda, hogy teljesen jól elvok vele...nem stresszelem magam a looton, már megszoktam, hogy olyan amilyen, néha azért morgok 1-1 faszságon, de ennyi.Viszont az is biztos, hogy 2-3-4 fős TS-es partyk tartják életben nálam még a játékot és fogják is még egy dbig.
Szal részemről a Necro meg lesz véve...az ár pedig mondhatni szinte ingyen van.
-
Bird
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Ez övön aluli volt a konzolos társadalommal szemben.
Hol találsz PC-n 3 socektes ékszert, fegyvert?! 
-
DaveHutt
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Akkor konzolra kérjük csökkenteni az árat 10 Eurora, tekintve, hogy ott nem kapunk stash tabot.

-
Gyuri27
félisten
Látott mostanság itthon valaki gift cardot?
-
reelc
veterán
válasz
CzKaresz81
üzenetére
Én biztosan nem.
Egyrészt nem vagyok ennyire elfogult, és vannak más játékaim is (stíluson belül is). Másrészt nálam van egy lélektani határ, aminél elgondolkodom, hogy megérne-e annyit?Sőt, most így a 15 EUR kapcsán elgondolkodtam, hogy ha eljön az idő, Buy, vagy Uninstall gombra essen a választásom?
Ez az ár majdnem egy kiegészítő lemez ára, ami lesz is pár hónapon belül olyan játékból, ami jelenleg jobban érdekel.Persze lehet érvelni, hogy a RoS óta ingyen játszunk, viszont a Blizz kényszerített ránk mindent:
online játék, nem lehet moddolni (itt a játék bővítésére gondolok közösség által, nem csalásra. Azért van pár PC-s játék, amit a MODok tartottak sokáig életben). Persze helyette adnak ők tartalmat, és szervert.De főleg arra vagyok kíváncsi, hogy szezonzáráskor lesz-e mondjuk 5db tárgyam, ami legalább hasonló szintű, mint NSben? Azt nem várom el, hogy sokkal jobb is legyen, a hasonló elég.

Most nagyon keveset, úgy 140-150 órát játszottam Szezonban, de érdekel mennyi haszna volt (a kikapcsolódáson kívül). P756-ig jutottam, de most először biztosan elértem volna a P1000-et, ha közben nem bosszant fel a játék, és nem rakom le vagy 1,5 hónapra. -
SQX_Barto
addikt
válasz
rumkola
üzenetére
Nem
Patch mindig season elott jon.Egyebkent a leirasban ott van feheren feketen:
"after maintenance has completed in your region, you’ll be able to purchase and access the Rise of the Necromancer pack."
Tehat amint vege a karbantartasnak a regiodban (ez EU: 11:00 p.m. CEST, tehat cirka ejfel 1 ora korul) megveheted es hasznalhatod a necrot.
-
CzKaresz81
tag
Az a kemény az ár kérdésben hogy ha háromszor ennyi lett volna is megvette volna mindenki. Kicsit húztuk volna a szánk szélét, de megvettük volna akkor is....
-
sto1911
veterán
Q. Will the Rise of the Necromancer pack be available for play at midnight?
A. No. The Rise of the Necromancer pack requires Patch 2.6.0 to be installed; after maintenance has completed in your region, you’ll be able to purchase and access the Rise of the Necromancer pack. -
Bird
addikt
Engem az érdekelne, hogy jövőhéten már játszhatunk is vele, vagy csak megvásárolhatjuk... Egyelőre nagyon nem világos.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Nézd nem izzadom én se a deákokat de szerintem "nemsok." Lehetett volna több is sokkalta, akkor azon menne a rage, persze kevesebb is de így sem annyira elszállt . Más kérdés azt mennyit és mit kapsz a pénzedért, nyilván lehetett volna több is most ennyi jutott
meg azért vannak/voltak ennél durvább lehúzások is a mai világba. ^^ engem nem zavar 
-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Ha tényleg így van az árképzés, nekem egy szárnyak & pet nélküli 10 EUR Tescós változat kellene.
Kiszedve a felesleges dolgokat. -
Bennyboy
őstag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Diablo-s herot pickelsz?
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, mégpedig a következőben. Meg szeretném szerezni a rewardokat HotS-ban, letoltunk haverommal 22 meccset, ő megkapta a rewardokat, viszont nekem 12/15-nél "megállt", és hiába játszunk együtt, nyerjük a meccseket nem számolja. Ötlet?
Köszönöm
-
sto1911
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
<3

-
MegalodonS
őstag

(#98925) Badlof2k
Igen,tenyleg nagyon olcso,€4.99 a karakter + €4.99 a stash + €4.99 a szarnyak & pet,szerintem is nagyon olcso!!!En tobbre szamitottam!
(#98927) Dyingsoul
Koszi
,Cadal mar ki is tette(en mindig osszekutyulom a dolgokat ott fent)(#98928) mpierre
Mert ez nem a WoW
Ha adnak,akkor 999 milliard lenne es gondoltak arra,hogy nem tudnad kifizetni

-
mpierre
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Nem értem, hogy in game goldért miért nem adják?
-
Dyingsoul
veterán
Megírtam cikkben is FAQ-kal fordítva együtt, mehet összefoglalóba is szerintem újonnan érkezettek számára hasznos lehet így egyben.
Necromancer Pack megjelenési ideje és ára -
Badlof2k
senior tag
15 dodó azért nem sok,wingért stash pet ^^ blizékből kinéztem volna a vaskosabb tollvonást is
de lehet érezték hogy az nem lenne úgy nyerő
most már csak az a kérdés ps4re vagy pcre vegyem meg :"D -
reelc
veterán
válasz
DeckardCain
üzenetére
Aki nem akar petezni az monkozhat, barbozhat, Shadow Dh-zhat, stb.

Vagy ha Nekro, akkor a maradék szettel játszhat, amit nem soroltál fel. -
DeckardCain
senior tag
Na ha jó forrást néztem akkor high gr rathma set, speed-re meg trag'ouls' ?
És aki nem akar petezni?
-
pulffy
őstag
Udv ! Hardcore modera mien karaktert ajanlotok? Eddig Wizardot es a Demon Huntert huztam ki .
-
SQX_Barto
addikt
válasz
sto1911
üzenetére
Koszonjuk a gyors infot, akkor jo volt a tippem, en ennyire tippeltem. 20€ az alap meg a kieg, 10 meg azert keves lett volna, szoval a 15 volt a logikus.
#Gyuri27: Vagy kersz ismerost es kifizeted neki, vagy esetleg itt a forumon megbeszeled valakivel.
Szerintem lehet talalni megoldast. -
Gyuri27
félisten
válasz
MegalodonS
üzenetére
Értem. De lehetne bótba csak kódot venni.
Blizz storéba nem fogom tudni megvenni (tudod közmunka, bankszámla off):
-
MegalodonS
őstag
-
-
MegalodonS
őstag
Aze figyesz mi?? Viszik is a loved
kapsz egy jutalom videot -
sto1911
veterán
The Rise of the Necromancer Pack is arriving June 27 on PC, PlayStation 4, and Xbox One! http://blizz.ly/2rzbOMg
14.99 €
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Indul a ChatGPT Health
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tomiie#2351 vagyok
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)