Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
A wiki szerint "no longer on the loot table for classes other than Crusaders." Én ezt úgy értelmezem, hogy senki más nem tudja beszerezni?
-
TeeBee73
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
GZ!

Ezek szerint, nem csak nekem jut eszembe elővenni a D3-at.Ha már itt vagyok: RoRG gyűrűt hol érdemes farmolni?
Bounty Cache-ből nem akar jönni, Rare-ből forgatással sem jött még, Kadala meg egy ribanc.
Azt az egyet, ami esett, rég a kockában van, új meg nem akar esni az Istenért sem.
(Self Found/Solo-ban nyomom.) -
Pöttön
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Értem.
Ez lett volna a másik kérdésem, hogy most mi az aktuális patch?
Én konzolon (nintendo switch-en, és ps4-en) tolom.
Itt elvileg a 2.7.7 az utolsó patch.
Aminél elvileg igérték hogy az altar of rites-t be rakják az alap játékba is, de végül nem történt meg (a helye meg van new tristam-ba)
Akkor erre gondolom hiába is várok? -
mephi666
nagyúr
válasz
SQX_Barto
üzenetére
...most a challange rift-es batyuval kicsit megakadtam, mert idióta monkos riftet rakott be
frissebbnek kellett volna lennem és az előző hetire ránézni, az lehet könnyebb lett volna... a monkos nekem általában sajtreszelővel rejszolás... sebaj, tudok várni 2 napot, hátha a következő jobb lesz... (vagyis ennél csak jobb lehet) -
mephi666
nagyúr
válasz
SQX_Barto
üzenetére
...nyaraltunk 1 hétig, tegnap reggel ugrott be, hogy új szezon van: első dolog, amit kihúztam az oltárban, az a szemétszedő spec volt
nem pörögtem rá annyira, most este 6 körül mentem fel gr70 fölé... 1-2 kört futottam és a garantált primalon kívül még 3-4 másik esett... emeltek ennek a dropján, vagy csak a hétvégi emelt drop játszik? 
-
Héraklész
senior tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Tényleg nem értem. Akkor miért vannak a számok? :-)
Az alapján sebzem az ellenfeleket és az alapján van védelmem meg regenerációm, nem?
A játék még segít is az összehasonlításban, amikor zölddel jelöli a magasabb értékeket.
Egy csomó legendaryt eldobtam, mert ócskább(nak tűnt), mint a sárga cucc, és kipróbálva tényleg ócskább is, hiszen a gyengébb sebzés az gyengébb sebzés.
Nem értem azt, hogy nem fontosak a számok... -
Héraklész
senior tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Volt jónéhány szó a hozzászólásodban, amit nem értettem. :-)
Én nem multizok, csak egyedül játszom, szóval semmi season.
A kislánynál vett receptek alapján pedig nem is 70-es szintűek ezek az ékszerek, a tulajdonságaikat tekintve pedig már most jobbak vannak nekem, amit kampány során dobott a játék. (112-szintes barbár karakterem van.)
Az Achievmentsben olvasva van olyan feladat, hogy készíttessek ilyen ékszereket, de 70-es szintűt...Például több eszközöm van, ami sárga (ritka), de nem cserélem le, mert narancssárga (legendás) is rosszabb náluk, legalábbis amit eddig láttam.
A Kanai kockájában is ha feljavítottam valami jó kis cuccomat, az bár magasabb szintű lett, összességében rosszabb lett, hiszen olyan eszközt használok, ami régóta szelektált, vagyis a sárgák közül nagyjából a legjobb mondjuk. Ha átkonvertálom narancssárgává, akkor abból meg nem a legjobb jön ugye... 100-at meg nem tudok próbálkozi, hogy szelektáljak azokból is. -
t72killer
titán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Csak úgy nyitottam egy publik játékot, második jörben becsatlakozik hozzá egy jeges sorci, olyan szintű riftet nyitott, ahol kb intant behaltam
(70es shadow hunter, szvsz nem utolsó felszereléssel). Ő vagányul darált, úgyhog mögüle, fedezékből próbáltam lövöldözni, de kb egy szál csontit egész percig kellet csikizni, hogy kipurcanjon
. Kb 4x haltam meg és vagy 10 paragon szintet dobott az a kör, a rift-bossból esett egy vékányi legendary, bár szvsz nem túl jók.A kövi 2 napban sztem megveszem a 4est, ennél sokkal olcsóbb nem lesz. A 3asnál anno bevártam a RoS-t és kombó vettem meg, most nincs annyi türelmem

-
-
Daelion
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Jah Nova az elég komoly csak egy bizonyos szinten már elég macera a RG-t leszedni vele mert kb muszáj a Pylon+Nemesis spawn hozzá.
Nekem 140-ig volt türelmem elvinni S28-ban 'szokásos HC' a Trang Oul-os verziót, maga a Rift könnyen lement de nekem nem volt kedvem tovább fishelni a RG-k miatt.
Én ezt a mostani seasont kihagyom, csábított egy karira de most inkább nem akarok időt elvenni a Forbidden West-től mert így is nagyon sokáig fog tartani mire befejezem.
'meg amúgy is játszottam már ezt a season themet amikor régebben volt' -
Daelion
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Grat! 'több paragonod van mint nekem NS-be összesítve
'
Én pont egyik nap léptem be és néztem, hogy még 2+ hónap után is rank 55 vagyok GR 138-run al SSFHC Crusader LB-n de ott nem is játszanak sokan.
'LoD LB-n Rank 9 volt akkor, general crusader LB-n meg 20 amikor megcsináltam' -
Daelion
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Ugyanezt csináltam én is mostani seasonbe, bár én eleve LoD Blessed Shield Sadert játszottam és ott volt valamennyi flexibilitása a buildnek.
FoH meg ment speed farmra nekem.Megjegyzem én már D4-ben is csak szintezésre használtam maxrollos buildet és utána máshonnan kerestem mert nekem ami ott volt az nem jött be.
-
Daelion
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Tegnap este fejeztem be az egész Altart.
Primal rendesen megakasztott a potikhoz mert nem akartak esni.
'1+ perces speed GR 90-ek meg speed Vision portalokat farmoltam pedig'Közben nagyrészt összedobtam a LoD Blessed Shield 'cpt america' buildet is GR pushra, kb 1 hét aztán mehet a végleges push már ha nem döglök meg addig.
'több éve játszottam utoljára a buildet, hát durván erősebb most' -
chopin42
addikt
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Developer's Note: We understand that Paragon was king in terms of character power. With the change this Season, we wanted to shift that power from Main Stat grinding to gameplay knowledge and gear hunting. We chose 800 as our initial starting point and would appreciate your feedback on this cap. There are a few changes within the Paragon system to keep in mind:Movement Speed: We changed Movement Speed to 0.125% per point because the old value would have provided players with 100% Movement Speed, which was too much. Players now have the option to place points into this stat, allowing them to surpass 25% Movement Speed from item bonuses.
-
rumkola
nagyúr
válasz
SQX_Barto
üzenetére
PTR-ban akármelyik fullos ethernal karaktert használod. Hogy lehet 101 paragonod? Több ezernek kell lennie....
Arachyr Angry Csirke WD Cluckeye bow-al a kockában T16-on csak szaladni kell, nullagombos a build.

GR100 is sima, szedettvedett cuccal, 70 körüli gemekkel. Igaz P2000 volt, viszont semmi Anci item nincs.Gyanítgom azért ezzel a GR150 nem lesz meg, durva is lenne, mert tényleg csak szaladni kell, meg néha-néha kijönni csirkéből hogy robbanjon.
-
Daelion
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Én meg pont azt néztem így a végére, hogy Primal-ra legjobb Season ami eddig volt és nekem mégis sikerült befejeznem 2 karival is a buildem/GR pusht úgy hogy kb semmi Primal sem volt rajtam amit nem kraftoltam max 1-2 darab.
Nekem nem volt vele szerencsém, estek Primalok meg Kadala is adott párat de szinte semmi olyan ami jó lett volna karimra/ahhoz a buildhez amit játszottam.
-
savior
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Savagesben az nem tetszett, hogy másodpercenként 3at kellett kattintani ahhoz, hogy folyamatosan üssem az ellenfeleket. A waset jóval kényelmesebb, mert ott csak jobb gomb + néha 1-1 skillt elsütni.
Most alakítottam kicsit a builden + találtam anci fegyót ami jó is a buildembe és így már jobb.
Csak azt olvastam előtte, hogy 150es gr-t kell farmolni, aztán meglepődtem, hogy még a 100 se megy.
Leaderboard eszembe se volt már. Azt meglesem akkor. -
Daelion
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Hát még nem haltam ebben a seasonben de tény, hogy átlagnál lagosabb HC-ban is.
Most előző hétvégén este voltak olyan lagok amivel már kockázatos volt játszani.Tegnap mentem majdnem 30 speed run GR-t farmolás végett akkor rendben volt.
Majd megpróbálom úgy, hogy lehetőleg nem a legjobban lagos időszakra időzítem a GR pusht miután kész a karim.
'max elnapolom..' -
Vikus
tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Aha, rákattintottam, írta is, hogy mostantól ugye ha esik primal, akkor 2 esik.
Szóval, full-full. És szárny sehol. Vagy? Ugye ennek kellene lennie:
Vagy van valami hely, mob vagy mittomén' ahol use-olni kell valamit, vagy odadni stb, vagy automatikusan meg kellene kapjam? Mert a cuccaim között nincsen..
#adamkaa777: igen, megvan mindegyik.
-
grimm2015
senior tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Ha azt mondom, hogy nekem 5-6órába került a gemstone, akkor valószínűleg keveset mondok. Pedig a DH elég gyors, még jó, hogy mind a 3 map amin végig kell menni, az goblinos, így matiból jól megszedtem magam.
Ennek a küldetésnek az RNG faktora túlságosan is nagy ebben a játékban.
A Caverns of Frost nem mindig található meg a mapon, Chiltara nem minden alkalommal spawnol, és ezen felül valami baromi kicsi eséllyel dropolja gemstonet.
De legalább ez kiesett közbe.
-
Daelion
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Sokat ha nem a legtöbbet szinte, nem véletlen top push build jelenleg.
Ahogy nézem most S27-be ilyen 2-3 perces speed runokat tolnak GR 150-en soloba míg S26-ba 9 perc környéke volt a rank 1 hasonló paragon szinten.
HC-ban nem is volt GR 150 LoD WoL run S26-ban most meg azért ott is vannak bőven.Sztem átlag casual szinten 10-15 tier közt biztos van a különbség csak a season theme miatt ezzel a buildel.
-
Daelion
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Én is mindig a boon of hoarder megoldást választom, úgy is kell rakás GR-t menni a hoarder gem meg lvl 50-en maxol szal elég gyors fel lehet húzni.
Aztán meg sima speed build valamennyi gold find %-al megküldve és egy kicsit is jobb T16 Riftbe magától megvan kb.
Avarice Ring ajánlott a buildbe azt felszed jó messziről minden goldot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de nekem is van

'1+ perces speed GR 90-ek meg speed Vision portalokat farmoltam pedig'