Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Azért kíváncsi vagyok, hogy e jeles alkalomból írnak a Blizznél legalább egy blog postot? Mert gondolom event nem lesz emiatt.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Az az igazság, hogy 2 olyan játékom van, ami megjelenése óta fent van a gépemen... Ebből egyik a Diablo 3.
Persze nekem is voltak szüneteim D3-ban, de letörölni sosem kellett, mert tudtam amint lesz rá újra idő/kedvem ismét előveszem. -
Tombi
őstag
Nekem kevés a játékban a bevitt új tartalom, hamarosan kapunk 1 új karaktert,
de hol vannak az új pályák, új dungik, új settek, új itemek ? -
Scholes9
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
Valóban
Hogy repül az idő
Ez alatt az 5 év alatt az egyik legkedvesebb játékká nőtte ki magát számomra

-
-=Jam=-
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
easy-t akar jelenteni

-
sith7
félisten
válasz
MegalodonS
üzenetére
Szuper

Ja es emlekul,egy elegedett rajongo
ez beteg ... -
MegalodonS
őstag
Ma '' 5 '' eves a Diablo 3
Koszonjuk a Blizzardnak,hogy egy ilyen kedves kis jatekot adott nekunk

Ja es emlekul,egy elegedett rajongo
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Edge
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Azt hittem egyértelmű hogy megcsináltam szólóban
17-18 perc között lehetett.
max cdres mhwizzel: EZ
-
sith7
félisten
válasz
MegalodonS
üzenetére
szójjjááá má' nekik, hogy gyorsabban simogassák, mert nem bírom ki

Heroes of the Storm - ban Xul - lal játszom már , hogy az űrt betöltsem

-
Gorneck
legenda
Inkább tolni kéne vagy a seteken vagy az itemeken. Eléggé törékeny a Necro és DPS se éri el sztem még a Barb szintjét se...főleg, hogy szanaszét gemelt karikkal dolgoztak.
Értelmes speed buildet nem láttam, ahogy a 1-2 set igen csak kiesik a pikszisből...vagyis funolni jó, de kb ennyi.Remélem ezt még helyreteszik...elég nagy blama lenne ismét kiadni úgy egy klaszt ami semmire se jó....
-
MegalodonS
őstag
Azt szerintem alapbol sertes lenne szamodra ,hogy ha megkerdeznem,neked sikerult a wizzel??

(#98281) proci985
Nekem szolo GR75 lett meg,de a bossmode,meg csak segitseggel,pedig probaltam parszor
37 ora jatekidom van benne es 1milla alatti dps,tehat nem esett neki komoly cucc 
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MegalodonS
üzenetére
DHval nekem kenyelmes 15-16p korul volt egy GR80-82 korul levo shadowval egyedul.
ez kb 2-3 perccel gyorsabb, mint egy hasonloan felszerelt DHval az elozo seasonban
-
Edge
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
ha van elég dps + gyors vagy szólóban is simaliba(wizzel legalábbis az volt)
-
SQX_Barto
addikt
válasz
HellGreg
üzenetére
Van egy allandoan dashing-elos monk build, kifejezetten goblin farmra, azzal talan megvalosithato.
Szerk.:
Ja, kozben latom ez nem az 1 oras Story mod, hanem a foboss-ok 20 perc alatt. Oda nem biztos, hogy eleg eros lesz az a build...Legegyszerubb 4-es partiban, nem kell annyira antiszocnak lenni

Csak mar az emberek nagy resze megcsinalta, es annyira nem buli ujra megcsinalni.
(elozo seasonban is 3-4 csapattal megcsinaltam, most is legalabb 2-ovel) -
HellGreg
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Ezek szerint monkkal nem fog menni ?
-
m.lala
aktív tag
válasz
noblem1983
üzenetére
Én is Rolizok

Linkelni nem tudom magam valamiért nem működik /Laller#21963/Játékban 16.5k str 81-88 milla toughness, ha cserélgetem a követ.
Kikövezve 60-72 közötti kövek, 3 cucc nem anci ebből 2 roli, Compass Rose kb 5%, Travelers Pledge-n kb 12%, Denielen kb 10% damage van még, plusz úgy kalkuláltam 80-ig kibirom kövezni kb 5% és kb ennyi lesz a vége.... talán megcsíphetem a 90-et, de kétlem a single target DPS-e botrányos egyébként, de kemény, mint a kád széle.
perpill GR81 13 perc alatt 1k alatti paragonnal és itt még nem volt APD rajtam szal nem a deffel van a bajom, inkább a sebzéssel...
De egyetértek veletek, nekem is nagyon tetszik, főkarakter lett, nagyon megszerettem bezzeg hammerbe kiesett a panci Bracer
-
-=Jam=-
addikt
válasz
LittleBoss67
üzenetére
Csak az egyik.
-
LittleBoss67
aktív tag
Lehet hogy hülye kérdés de a viselt és a kocka tárgy ha azonos, akkor csak az egyik tulajdonsága érvényesül vagy össze adódnak pl. 2 frostburn kesztyű?
-
_ocsisajt
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
ÉS KIESETT!!!!! (fosch,de van!
)mert mint írtam a hammer nem tetszik... lonbombira nincs gear.... thornt meg rogyásig játszottam az egyik szezonban (jó lesz magas GRre, ahol szenvedni kell)
(gardróbban már félre van téve)most ez tetszik!
ROHADTUL nem érdekel, mi a divat 
-
_ocsisajt
őstag
namostmáreztmegkérdezem... ez valami vicc... építeném a light sweeper saderemet (akkorsemhammeresutáltamdékettőbenis!) és RICHTIG nem adja a Ancient Parthan Defenderst... nincsen véletlen letííítva nekije?

már nem is számolom mennyi BS/mati+sárga bracers convert kombináció ment el rá... gyakorlatilag minden már megvan nullárol... legalább 2x-3x (kivéve travi ring, de az jött maintől)... ez nem, nem akarja az istennek sem!
-
Dyingsoul
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Mindent megmutatok amit kértek (és D3-mal, streammel kapcsolatos), gyertek este 6-tól lesz kb 8-ig.

-
MegalodonS
őstag
Sok minden,nem tetszett neki
Porgesd a vegere es nezd meg pl amikor a passzivokat sorolja 5 perc az egesz!!Nekem nincs betam,de ha megkerjuk Dyngsoul az esti videoban lehet bemutatja a top 10-et mennyi paragonnal mentek!Miert nerfelnenek,inkabb huzni kell,de nagyon sokat!!!Akkor lehene nerfelni ha most mennenek szolo GR120+!!!A nagy kerdes hova akarjak betolni a nekrot?
-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Rhykkernek mi nem tetszett dióhéjban (azok számára akik nem nézik végig a félórás videót)?
Szóló GR97 valóban nem rossz, de PTRen történt, lesz itt nerf is. Ki hozta le, mennyi Paragonnal?
A videón GR90 van P3000+szal, erre nem mondanám, hogy jó.(#98263) Scholes9: Hát karakterspórolás, mi más?

-
MegalodonS
őstag
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Tanyanet ??A betarcsazooos
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Erdekes dolgokat mondott Rhykker es az arca nem tul buldog a Nekrotol

Na ez erdekelni fog(mindenkit)!!
Zhanji - [Diablo 3] (NECROMANCER) AREA DAMAGE UPDATE -ITS WORKING!
Nekro szolo mar GR 97
nem rossz!!(#98259) faragojof
En azt tapasztalom,ha felhasznalom a ramat,biztos hogy hamarosan esik egy masik!!!(nem vicc!! )
-
Vistaboy
veterán
-
faragojof
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Itt nálam, kérem, jól meg kell gondolni mit hova lukaszt az ember.

-
Dyingsoul
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Most nincs mert most máshonnan játszottam itt meg csak tanyanet van.

Este lesz egy rövid stream.
-
MegalodonS
őstag
Rhykker - Necromancer skills - Part 4/4 (Diablo 3 2.6 beta gameplay)
(#98251) ooooobi
Add el mindet kapsz egy kis aprot ertuk

(#98253) faragojof
Kettooo
Nekem kettesevel esik,mondjuk NS-ben 
(#98256) Dyingsoul
Video nincs??
-
Dyingsoul
veterán
80-as GR Necroval: pár kép+vélemény a Skeletal Mage petes buildről.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
ooooobi
üzenetére
Add el oket vendornal, bar gondolom van egy rakas penzed, de az sosem art

Uj Rift Guardian....
koszonjuk emese
-
ooooobi
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
A 9.szezon volt az elsö amibe játszottam, most a 10ben meglett a +slot. Elötte isten tudja mikor toltam. Most nézem ns-ben vannak ilyen materiáljaim.

Ezeked dobhatom ki a kukába ugye? csak a helyet fogják
jah ramaladni az marad és véletlen lett välasz
-
MegalodonS
őstag
A sarga vizu medencek titka(nem gondolunk rosszra
) avagy, -
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Nyúlvadász. Vagy vadásznyúl?
(#98246) kgergely23:
A lényeg, hogy Danettával kell haladni, bosshoz belépés előtt vissza kell venni az Impalés tegezt és fegyvert. Miután kinyírtad, akkor vissza a Danettát.Szerk: tárgytalan, mert szerkesztetted, hogy monkkal.

Akkor passz. -
HellGreg
őstag
Sziasztok,
Van valakinek valami hasznos tippje, hogy lehet 20 perc alatt kinyírni az összes bosst monkkal (elég lassan halad)?

-
MegalodonS
őstag
Kici & Aranyosz Az uj RG - VESALIUS var titeket, teadelutanra
Giant Enslaved Nightmare es hogy mivel tud kedveskedni??

01.Frozen Pulse (Same as every other pulse you’ve seen in game)
02.Wormhole (Same as every other wormhole you’ve seen in game)
03.Butt Blaster Balls (Shoots a handful of balls that are sure to wreck your day if you’re standing still)
04.Boss moves very quickly and is nearly impossible to outrun without a teleport of some kind
05.0 Adds spawned throughout the bossfight. -
czpitti
senior tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
He?

-
Vistaboy
veterán
Végre sikerült.

Amúgy, amikor elértem a 70-et az új karival, picit átkoztam a játékot, amiért pont a DMO setből adott be viszonylag rövid idő alatt négy darabot is, amelyikkel még nincs sok tapasztalatom (Komolyan, szinte negyed óránként kaptam belőle a darabokat). Aztán ahogy próbálgattam, az Arcane Orbos builddal viszonylag hamar sikerült elérnem GR55-öt, pedig még a fő fegyver nincs is meg, és a többi cucc is elég hevenyészett. Így áll jelenleg a kari. Azért Biribiri a neve (Misaka Mikoto után), mert eredetileg Manald-Archon-Vyr felállást szerettem volna, de ami késik, nem múlik, most már nyugodtan van időm átállni arra.
Végre először saját magam szereztem meg a ládát, kizárólag szóló játékkal - leszámítva pár alkalmi riftet ismerősökkel, ahol fejlődtem picit, de tényleg csak pár volt belőle. Következő szezonban pont a UE setet kapja a DH, úgyhogy minden esély megvan rá, hogy meglegyen az utolsó ládahely is, remélhetőleg még lesz lehetőség a pótlásra.

-
hokuszla
senior tag
Az utóbbi egy héten az elitek 90%-a buborékolja magát nálam. Miért van ez?
-
czpitti
senior tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Sőt ha fegyó nélkül mégy és homlokkal utod a bill-t még tobb ideig fog tartani.
-
SQX_Barto
addikt
Mar a kampany is megvan a Necrohoz.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MegalodonS
üzenetére
ha, kettovel kevesebb blade, kb harmada.
viszont mar kettes settel mukodik szoval UEnel sokkal hamarabb nekiall damolni es egyszerubb volt mondjuk egy stabil GR65-70re felhuzni (ertsd, karlei a kockaban es az elso 2500+os egykezes fegyver ami kiesett kezben, meg melle ket shadow cucc a tobbi meg ami akad).
-
MegalodonS
őstag
válasz
proci985
üzenetére
En meg csak most kezdtem el jatszogatni vele,de nagyon bejon.Mennyi volt az akkor sebzese???

(#98231) SQX_Barto
Anthony egy klasszis,inkabb nezek meg tole 10 videot,mint Zhanji-tol egyet.O elevezi a jatekot igaz nem Top 10-es jatekos!!Bumm

Zhanji egy mas teszta,meta csapat, igen de nem tudom ok mennyire elvezik ezt a jatekot??
-
SQX_Barto
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Anthony mindig is ilyen volt, nézd meg, ott is minden fucking awesome meg wow, ilyen a stílusa
Zhanjiék videójára leszek majd kíváncsi. Őket csak a meta érdekli, a szeteknél már jól leszarozták a necrót 
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MegalodonS
üzenetére
DH impale egyebkent korabban se volt annyira rossz, par szezonja talan GR70et hoztam vele kb wcpapirba csomagolva ugy a szezon masodik napon. csak single targeten kivul masra tenyleg semmire nem volt jo (es arra se annyira mint most).
-
MegalodonS
őstag
válasz
rumkola
üzenetére
Lehet a legritkabb,de gyorsan kiesik,kadala - kocka kombobol.En nekem meg nem volt gond vele,ket szezonban is gyorsan meglett a zmonk!
En csak ezt kadala es kocka - SOVEREIGN TSUNAMI BLADE
-
rumkola
nagyúr
Kadala átlagos költségek, drop esély, stb. /a little rogue témához is, ami úgy néz ki ez alapján, hogy az egyik legritkább cucu
/: -
MegalodonS
őstag
-
-
-
reelc
veterán
30db nem mennyiség. Főleg, hogy fölötted írták, a sárga up 22 féle kardot adhat be. Mondjuk párat le lehet vonni a kaszt specifikusak miatt, marad mondjuk 19.
Nekem 100+ upból 3x adta be az egyiket, a másikat egyszer sem. Minden más ment FSnek. Emellé rengeteget farmoltam is, nem csak egyedül. Kb.1 heti nyersanyagom ment rá, és akkor nem lett meg a kard szet párja. Már a végén a BS-t is arra vertem el. Aztán amikor már nem foglalkoztam vele, úgy 1 hét múlva sima dropként meglett.Úgyhogy fogalmam sincs hol kezdődik a szerencse, ha már kérdezted.
A Paragonnak mi köze a materialhoz?
-
need
addikt
-
need
addikt
Sziasztok...
kellene nekem némi infó..
volna 2 kard az egyik LITTLE ROGUE] lenne a másik pedig [THE SLANDERER
ezeket le lehet valamiből gyártani...? ha igen akkor miből vagy csak farmolni lehet..?!
-
Bird
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Itemizáció v1.0 Nekromancer (béta 3.fázis)
Forrás: Bigdaddyden stream
Egykezes fegyverek:

Kétkezes fegyverek:

Offhandek:

Ruházat:

Ékszerek:

-
sith7
félisten
válasz
MegalodonS
üzenetére
Nekem ez is privacy error

-
Gorneck
legenda
válasz
MegalodonS
üzenetére

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Persze nekem is voltak szüneteim D3-ban, de letörölni sosem kellett, mert tudtam amint lesz rá újra idő/kedvem ismét előveszem.
Ez alatt az 5 év alatt az egyik legkedvesebb játékká nőtte ki magát számomra

volt a hoher vagyis a vadasz!
vagy nemtom, de most már frusztráló! lehet visszamegyek WD-re vagy DH-ra hátha annak dobja)
Nekem kettesevel esik,mondjuk NS-ben