Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
100000!!!!

Igazán fantáziadús hsz. lett!
-
DaveHutt
őstag
Bevallom nem láttam benne fantáziát. Amelyik hamarabb esik Marauder vagy ez, azt fogom kihúzni sztem.
Lássuk a 100000. kommentet!
-
DaveHutt
őstag
Maraudert csináltam anno, most nincs türelmem még egyszer a kígyókat kerülgetni. Akkor megfogadom a tanácsokat, Natalyas setet farmolok. Még jó hogy bezúztam.

-
reelc
veterán
válasz
DaveHutt
üzenetére
A Natalyát ajánlom. DH-k közül a legkönnyebb, és az összes kaszt között is az egyik legegyszerűbb.
A Diablofanson találsz a set dungeonjához buildet (most nem tudok linkelni). A régi is jó, mert nem volt változás. A gemeket elég csak addig húzni, hogy a 2-ik képességük aktiválódjanak. -
grimm2015
senior tag
válasz
DaveHutt
üzenetére
A Marauders szerintem az a legkönnyebb, csak tudni kell hol jönnek fel a kígyók, a shadow sem annyira nehéz. Az UE egyedül szerintem nehéz, túl hamar halnak az ellenfelek.
(De a nekrohoz képest ez mind nehéz, az inarius kb elsőre sikerül mesterre, ha nincs nálad templomos)------------------------
Am hétvégére lenne olyan aki segítene a boss mode-ban és a 20seces urzaelben? -
GabN73
addikt
NS-ben lenne kb 40 Puzzle Ringem. A kozeljovoben szeretném felhasználni őket, gyorsan. Aki szeretne némi goldot nyugodtan szóljon...
-
DaveHutt
őstag
Paragon 400nál GR70 letolva Impale DHval 06:40 alatt egy nagyon rossz nekros mapen. Szerelmes lettem az Impalebe basszus.
-
Badlof2k
senior tag
Azt valaki tudja miért van hogy ma kb t10es 35 bounty ládát nyitottam ki és egy darab receptet se dobott a jeweleshez? O.o pedig ha jól emlékszem előző szezonba cachekből szedtem be az összeset..meg ma volt pár collector goblin az sem addta
P 440nél már szeretném azért a maxos gemeket legyártani de igy.. eehw.. -
ReFleXx
addikt
válasz
ooooobi
üzenetére
6-os tal+ 4-es vyr set kombinaciojat hasznald. vyr-el ugye kapod az osszes runat, az egyik runa csokkenti az alap cooldown-t. a legoptimalisabb, ha minden letezo sloton van cooldown reduce, de ha nincs is akkor is hasznalhato a build, de kell ingeom ami elit kill utan 8-10mp-et levon a hatralevo cooldownbol, ha meg igysem resetelodik le akkor meg nem art ha van zodiac gyurud egy spender skillel (pl static discharge) es az arcane powered elhasznalva csokkented a cooldownod. szal ezektol fugg hogy lejarat utan ujra tudod aktivalni vagy sem. gyorsan kell haladni apritani az eliteket ingeommal nekem igy 54cdr-el is siman jo volt a build.
masik hogy archon lejarat utan stackeld fel a 4 elementalos stacket talnal, mielott ujra betolod az archont.(#99987) tiborv
a hundred fistbol gondolom az assimilation van benn, a fo damage dealer a crippling wave, a hundred fist-et meg csak 5mp-enkent kell eltolni az extra dmg buff miatt. ha dashingot eltolva halnak a mobok, akkor eleg alacsony szinten mesz, mert amugy a cripplinggel kell daralni, csak ehez maxon kell jaratni a spiritet shenglong buff mellett, hogy legyen kello ereje.
a gen monk setet en csak solo pushra hasznaltam, rift-re / bountyra / kis gr-re tok mas buildet hasznaltam mindig, pl ott van a LoN WoL / LoN LTK / Sunwuko LTK -
tiborv
aktív tag
Sziasztok. En a monkhoz kernek segitseget. Kiutottem a headerses szettet, es a dashing buildeket nezegetek hozza, de van ami nem teljesen vilagos. Pl. Miert hasznalnak ket alapskillt a buildben a hundred fistet ill. A cripplinget? Miert nem eleg az egyik spirit generalasahoz? Ill. Van amikor dashingot eltolva azonnal halnak a mobok mintha hatalmas sebzest vinnek be van amikor meg alig sebzem oket ue. ervenyes a sima alapskillekre is.
A palmos build mukodese tiszta, most emiatt azt probalom farmolgatni de "elvileg" ezzel is mennie kene a solo gr rifteknek majd magas szinten csak nem jol hasznalom gondolom
koszi a segitseget elore is -
ooooobi
őstag
Valaki le tudná írni, hogy kell wizzel az archont fenntartani? Most azzal kezdtem az s11et. Tudom, hogy kell hozzá megfelelö gear is de toltam pár ujfajta riftet amiben most egy wizz volt és nem tudom hogy mitöl függ az, hogy lejárat után megint tudjam aktiválni. Néha sikerült, de inkább nem. Az archon aktiválás után sz´molta a killeket, volz hogy elég sok összejött mégse nullázódott a cd.

-
MegalodonS
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
na p400on wizarddal megvan a gr70 solo.
ami egyebkent erdekes, hogy a ket seasonnal ezelotti pig sticker varians (ray of frost varians) sokkal erosebb, mint a jelenlegi csucs teleportos varians (minusz a CoE). mondjuk ez foleg azon mulik, hogy nem volt eleg CDRem illetve a pig sticker varians sokkal de sokkal kevesbe erzekeny a gearre.
-
hokuszla
senior tag
százezer soon
hyped
-
DaveHutt
őstag
-
Rison77
senior tag
Valaki más is esetleg észrevette, hogy most valami nagyon nem okés evvel a "smart" loot okossággal? Esküszöm a 10 season alatt nem esett solo-ban annyi nem saját main statos item mint most a wizzel.
-
Gorneck
legenda
válasz
havri1
üzenetére
Bountyra/Key Wardenre és Riftre Én ezzel megyek: [link]. Neked is vmi hasonló felállásra kell fokuszálnod. Annyi különbséggel, hogy kockába Sacred kéne és a Csirke skill Spirit Walk helyett kell.
Ezt a felállást már nem nagyon kell váltogatnod a fenti mókához.Ha ügyes vagy, akkor az SH fenntartásával eléggé kényelmessé válik az egész és nem kell arra figyelned, hogy a WofD nonstop lent legyen.
Ha lenne értelmes HF amum, akkor még erősebb farmolós WD-t lehetne összelapátoni Emptiness segítségével...
Ennyi paraszint egész jól életben tart. -
Gorneck
legenda
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Pusholni akkor szokás mikor már nagyjából kész a Gear+gemelve vagy. Ha meglesznek azok a motyók, akkor min 70ig repül.
Ezt inkább szárny bontogatásnak nevezném, főleg a kötelező cuccok nélkül.Ingeommal a kockába simán maradhat a fegyó+OH kombó. Míg nincs meg a kellő paraszint. Utána mehet a csirke...
Sacred nem kell? De, kell...főleg neki. És később simán lehet vinni csirke mellé. Nem kell SW.
Persze P1500+szal fullra gemelve már kényelmes mindez és kb azzal mész amivel akarsz. Ahogy teszem Én is...GR65-70 halál nélkül lemenjen 4p alatt. 1 hit az elitpakk (már ha nem vmi szétmászkálós idióta) az RG se tart túl sokáig...
-
mr.saint
tag
Ohh már nem emlékeztem,hogy van😀
Köszönöm👍 -
rumkola
nagyúr
válasz
errorcode06
üzenetére
Goblin és bounty dobja a recepteket. Vadássz.

-
havri1
félisten
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Igen, sima rift és bountyba megy nagyrészt. Most a gem-ek miatt, meg teszt kedvéért megyek pár gr-t. Tetszik, hogy erős lett
Szerintem GR-ben megy még feljebb is. Igazából 7p alatt lement, és az életerő meg se moccant. Valami nagyon nagy védelmet ad, gyakorlatilag meg se tudtak sebezni. (folyamatosan gyak közben. Ha csak setalgatok, és benyalok egy nyakast, már más a helyzet)Köszi a tanácsokat, lassan megpróbálom összerakni.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
pulffy
üzenetére
Véletlenül nem a Téma összefoglalóban is említett ELECTIVE MODE-ot akarod bekapcsolni?
-
pulffy
őstag
Üdvözletem, valaki megtudna mondani hogy hogyan lehetseges a skillek attrendezese ? Eszre vettem egy masik jatekosnal hogy a nekroja egyszerre hasznalta a Command Skeletont es a Command Golemet . De viszont Curses skill nem volt neki, azt hogy?
-
Gorneck
legenda
válasz
havri1
üzenetére
Elég csak Gargára tolni illetve AREA DMG-re.
Fegyóból kell a Sacred, OHból Macsek. Illetve Bracerből Lakumba.

Zuni gyűrű helyett Gargás gyűrű.
Illetve egy Jeram fejes se ártana kockába.Ez egy Petes szet sajna....azokat kell tápolni...WofD, Piranhas lepkefing sebzássel rendelkeznek.
-
-
havri1
félisten
Megvan a WD-re a Helltooth 6 szett. Átpakoltam a skilleket, köveket az ajánlott buildról.
Atom erős lett, számomra új 40-es GR rekord.
Viszont bajban vagyok, mert sok cuccnál nem tudok tekerni Gargantuant, sem Piranhat, se Wall of Deathra, sem pedig Zombie dogra. Nincsenek a tekerhető skillek között ezek.
Ilyenkor mi van? Azért 3-4 itemnél a +15% nem kevés, nem?
Illetve van egy item, amin most poison skill 15% van, azt mire tekerjem?
-
need
addikt
válasz
betyarr
üzenetére
ha erre [gondolsz] tudtommal csak fegyverbe lehet..
-
betyarr
veterán
vannak ezek a lyukasztó kövek.ilyen csak fegyverre van,vagy más itemekre is?
-
reelc
veterán
Most néztem az LB-t, szezonban 4 playerben már lehozták a GR104-et 800-900-as Paragonokkal.
Úgy látom a DH karrierje rövid volt, már kukázták is, ebben az érában/szezonban a Nekro van helyette csapatban. -
keneseig
tag
Van a Trag'Oul's Corroded Fang necro fegyó.Grim Scythe képesség van hozzá sárgában,de hogy adja a bónuszt a top tierben lévőknek ha a Grim Scythe-t magát nem is használják?
-
rumkola
nagyúr
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Na ez pont az a gyűrű amiből még a normál is tudja ezt. De legalább piros a kerete

Amúgy érdekes, de úgy volt, hogy ékszer mindig lyikkal esik, gondolom ennél nem tudták eldönteni mit dobjanak el, majd döntsön a tulaj.
-
Edge
veterán
DeckardCain: gz

Lézelpavaszt: gz

Nah s11, tegnap du 3kor kezdtem, 23ig csapattam partiban(speed 60-65), thx billy a para húzást, meglett közben a vyr-tal build, p500+, solo70
(ma meg mehetek be melózni... fene) -
grimm2015
senior tag
válasz
Bennyboy
üzenetére
Én még arra sem jöttem rá, hogy melyik skelton build sebez (egyedül a WD kesztyű nincs meg), az inariussal ancient fegyóval 75 hamar lement...
Én is észrevettem, hogy egy helyből nem igen tudsz több mage-t idézni, tehát mész kicsit idéz mész kicsit idéz... és úgy gyorsan megvan a 10, anélkül 3 fölé nem igen megy.
A bonearmornál is ez van, ha támadsz nem igen tudod újraaktiválni, hiába nyomkodod.
-
Bennyboy
őstag
nektek nem bugos a frailty meg a skeleton mage skill necronál? Arra gondolok, h néha hiába nyomom el nem történik semmi, néha meg csak később veszi be a játék. A többi skill jól működik de ez a 2 olyan mint ha laggolna. Tuti, h a netem jó meg a server is mert a többinél nem érzékelem ezt.
-
rumkola
nagyúr
válasz
DeckardCain
üzenetére

-
reelc
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
& még aki érintett:
A Season 11 rewards ide vonatkozó részében leírta a Blizz, mi a helyzet.
Kollega is mondta, hogy a klánjában őrült módon nyomja pár ember a szezont, mert meg vannak győződve arról, hogy lennie kell tabnak, holott feloldották már az összeset korábban. Tévednek. Nincs, ha már feloldotta valaki mindet.Forrás:
"If you’ve been playing the past few Seasons diligently and reached Conqueror in the Season Journey each time, you’ve accrued a few extra stash tabs. Players who have not yet earned a total of four Stash tabs via the Season Journey can still unlock an additional Stash tab by completing the following tasks at the Conqueror tier:"
a követelményeket nem copyztam ide.
A szokásos lightos követelmények az egész Journeyban.
Unalmas már, lehet el se kezdem.A Blizz ezúttal korrekt volt, közölte előre, mi a helyzet.
-
ReFleXx
addikt
nekem meg lassan veget er a szezon, a guardianbol kene meg megcsinalni a 3ik conquestet, vagy 2 bountyt a 40es extracthoz meg a Urzael killt 15 sec alatt, de lehet hagyom a csába az utolso portrét.
Remeltem hogy most a 3ik fenti tabbal megint kapunk +2 stash tabot de most elmaradt, azért kár. -
Bennyboy
őstag
partyra melyik petes build ajánlott necroval?
-
ReFleXx
addikt
válasz
rumkola
üzenetére
Ennyire sima szezonkezdésem még soha nem volt

Most wiz-el kezdtem az eddigi monk helyett, a kezdo settel meg egy ketkezes fegyoval mar lehetett haladni 70et elerve.
Monkhoz kepest konnyebbnek talaltam, vegre dps-elhettem nem kellett mastol fuggeni, hogy carryzzen.
A set dungeon is konnyu volt (vyr), nem bantam meg.Egy orosz srac 10 oraval a szezon kezdes utan HC-n mar letolta a 8 set dungenos conquestet, az azert erosen WTF kategoria

-
Badlof2k
senior tag
Valaki pcn kozos gearelodes partyzasra van kedve?

-
GabN73
addikt
-
rumkola
nagyúr
Ennyire gusztustalan szezon kezdésem még nem volt (igaz nem is kezdtzem még DH-val sose). Normál fölé LVL70-ig nem bírtam felmenni, használható legót nem dobot a Leoric sitykán kívűl. Normálon folyamatosan haltam. Rémálom volt.

Mindegy, vége, de ezért Impalával bebüntetek haragból.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Elamaas
tag
Sziasztok!
Van itt olyan aki Xbox One-on tolja a Diablot?
Társakat keresek egy kis fejlődésre.
lvl től -
Vistaboy
veterán
Nem tudom, de nálam eddig a Season 11 start a legrosszabb, már ami a viszonylag sok DC-t illeti. Reggel óta már vagy tucatszor szakadt meg a kapcsolat, különféle problémákra hivatkozva. Egy példa:
De van, hogy szimplán csak annyit ír, hogy "There was an error...", majd bumm, kidob.
Ennyire sokan játszanának most a Nekró miatt, hogy sok egyszerre? Korábban nem lépegetett ki ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ki volt az a fórumtárs, aki azt mondta: Ne tartogasd, ha elhasználod rövid időn belül esik másik. Igaza volt, nálam bevált.