Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Erre mondhatná azt a blizz, hogy hosszú távon sok játékkal kijön ez.. Nade pont itt vagy te ellenpéldának, frankón lehet 1xűbb ha leugrik az ember kaszinózni

-
Sirandrish
legenda
válasz
D1Rect
üzenetére
Nem azt mondtam...nem tudom miért kell kiforgatnod a szavait az embernek!
Mondom másképp..
Nekem kb 100al több az MF-em mint a többieknek és mégis kb 100 AZONOS itemből 90nél nálam szarabb a roll...
Ha a blizzard esküt tesz hogy nekem jobb, akkor is szarabb...És az a fajta ember vagyok aki a saját szemének jobban hisz mint egy forumos postnak

-
Bencus88
nagyúr
Srácok Nektek is rossz ha partyba hívtok valakit?Be invelem ismerősöm és csak tölt nem csinál semmit

-
válasz
Helmoras
üzenetére
Én úgy tudom, hogy azután is befolyásolja a rollt, hogy eldőlt pl. az, hogy rare lesz.
"If a rare item drops, Magic Find increases the chances for it to spawn with more modifiers, giving it a better chance at higher stats."
Forrás:[link]"The game randomly "rolls" on each property in the chart to determine which affixes your item will get. Your magic find score is applied as a bonus to these rolls."
Forrás:[link](#10089) Sirandrish: nyilvánvalóan a magasabb MF mellett szarabb a drop.

Egyébként le is van írva. -
Sirandrish
legenda
válasz
D1Rect
üzenetére
Minden nap 2 másik emberrel partyzom..
Az egyikmel 20al a másiknak 30al vagyok felette Paragon szintbe és általában én kapom a legszarabb rollokat az azonos cuccokra..sőt...ha solozom akkor jön a segítőm is ami még ad majdnem 30at és akkor is szarabbat nyitok..Az hogy esetleg amit állítasz le van írva valahova (de ahogy olvasom nincs) AZ egy dolog..
Az viszont tény hogy +100-150MF-el szarabb rollokat kapok... -
Mrdevil
addikt
Ez azért nem teljesen így van. Jó, most a haverodnak esett egy cucc, kevés idő alatt, de előtte mikor kapott jó cuccot, és ezek után mikor fog? Ha keveset játszik, szerintem nagyon kevés az esélye, viszont ha napi 35 órát farmolna, akkor tuti fog kapni egyszer csak, vagy legalábbis kellene, de látod Andris példáját, pont ezt mondtam, ő pedig nyomja ezerrel, és ahhoz képest nem sok igazán jó cuccot kap. És igenis, a jó Roll-t nem csak a MF befolyásolja, hanem a játékórák száma. ( talán inkább jobban az utóbbi )

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor is hatással van a MF a rollra.
Az, hogy egy kicsi mintavételben nem látod, egy dolog. -
-
Sirandrish
legenda
"gyakorlatilag full mindegy mennyit jatszol"
Ezt kifejtenéd?
IP alapján dob a blizz nekünk 1-10 "csontot" naponta, és még a napi első belépésnél leolvassa az egérmozgásodból hogy mennyit is fogsz aznap játszani és úgy ossza be a "csontokat"?Persze kieshet 3 perc alatt is a 150M-es cucc, de azért ne viccelj már hogy napi 20perc játékkal ugyan annyi valakinek az esélye a jó dropra mint a másiknak napi 4-6-8-10órában..
Nyilván lehet nézni sarkosan is...50%..vagy esik vagy nem de azért ne ragadjunk le ennél szerintem

D1Rect Hja..kb pont annyira mint a Merkúr állása a földről nézve...

-
Agro
senior tag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Annyira random a drop hogy gyakorlatilag full mindegy mennyit jatszol... Haver a minap 1 honap utan belepett 1 orat hentelni azt NV2-n egy kupac csontbol kiesett neki egy manticore. Ezen meg nem is akadtam voln ki, nekem is esett mar vagy 2.... De a roll az kb ez volt: 1200+ dps, 2 socket, dex.
Reggel nekem is esett egy Fire walkers, egy Lacuni meg egy Skorn de mindre ertekelhetetlenul szar roll kerult. Az a baj hogy a rollt nem tudod semmivel se befolyasolni. Nekem ezen a heten nem volt 500k feletti eladasom. Egy hettel ezelott meg majdnem minden nap esett egy 10M+os item es 1-2 db 30+os is.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Persze azt tudom, nem is azért írtam, vagy nem is szekálásból. Csak magamban gondolkodok itt, hangosan.
Egyébként egy részben ezért is vettelek fel téged isminek, hogy lássam mennyit játszol te ezzel a játékkal, de jól sejtettem én ezt.
Meg egy részben azért is írtam, mert sokan nem tudják, hogy te lassan a paragon 100-at vered. És ők várnak a csodára ( mint én is ) , napi pár óra játékkal. -
Mrdevil
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
A darabszámmal neked általában azért nincs gond, mert RENGETEGET játszol. Legalábbis hozzám/hozzánk képest. ( Nem tudom mikor leszek én paragon96
) Képzeld aki napi max 1-2 órát játszik vele, annak mi eshet. Itt csak az a döbbenetes, hogy abból a jó pár cuccból amit te találsz, abból sincs annyi eladható amennyi kellene, hogy legyen. Ergo aki keveset játszik, az egyáltalán nem is szólhat szinte semmit, ha nem talál semmi eladhatót. A baj az, hogy egyre többet és többet kellene nyomni, mármint időben, hogy legyen pár jó cucc. -
Sirandrish
legenda
válasz
vendingo
üzenetére
Nekem a rekord egy nap 22 legend és 3 vagy 4 set...
Ha annyiból már 2 eladható akkor a seggemet a földhöz veremSzerk: tegnap is esett 14-16legend...ergo lett 14-16 brimstone-om..
A darabszámmal most már általában sosincs gond de az eladhatóság..nah az egy darab szarral egyenlő..
Szerk2: Most még vigasztalom magam hogy "nem baj mert legalább az EXP jön"...hát 100on nem tudom mivel fogom magam vigasztalni..
-
-
oxox
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
mazlista
...nekem eddig 3x volt 10misi feletti eladasom, es kb 4x 3-10 kozotti...a legmagasabb meg 16.5 volt ket napja...jatekido szinten circa 400h -
vendingo
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem patch előtt kipotyogott pár száz milla. 1.05 óta ilyen siralmas a dropp.
-
válasz
vendingo
üzenetére
Nekem is hasonló a bajom. ~400 óra playtime és a legjobb item ami találtam volt 20 milla. Amit összeszedtem gear meg gold az nem a droppoknak, hanem az ah-ban túrkászásnak az eredménye. Elmúlt 1 hétben alig esik vmi, ha esik az is tré. Ez így pöttyet unalmas, kicsit asszem megint polcrakerül a game..
-
vendingo
veterán
Lenyomtam a szokásos A3-as runomat. kb 1 óra alatt meg is voltam.
Ezalatt az idő alatt esett 9 legend, volt olyan, hogy 1 elit pakkból 2 is esett. Ma összesen 16 legend pottyant, és egyik se ér semmit! Tegnap óta összesen 24-25 legend gyűlt össze.Mi értelmük van azoknak a szar legendeknek, amiből a legjobb rollal rendelkezőt se raknám rá egy kezdő 60-as karira se? Ilyenből volt jó pár. Amiből meg lehetett volna akár sok sok millió, abból meg a legrosszabb roll jött ki.
Kezdek belefáradni a D3-ba, mert 1.05 óta nem esett ki értékes cucc. Talán kettő 5 millás eladásom volt.
Azt se lehet mondani, hogy keveset játszok, mert pl 2nap alatt léptem plv.40-ről-45re és előtt is sokat nyomtam. -
adrian360
őstag
Azért tegyük hozzá, hogy nem a Blizzard kitalációja az, hogy a játék nem átruházható, az összes nagy cég szabályzatában benne van hogy nem eladható. Csak van olyan cég ami foglalkozik vele, van amelyik leszarja. De nagy általánosságban most már mindenki arra törekszik, hogy a használt játék piacot (ami eddig is feketén/szürkén folyt ) megszüntessék,
-
mpierre
veterán
Nos itten van a taktikai csapásmérőm. Végre van olyan értékű resim, meg armorom, mint ami 1.0.5 előtt megvolt, de a dps-n javítanom kéne. A gondom annyi, hogy az oh fegyómon maradt 200 vit pont.
Kavics cserével nem nyernék rettenet sokat. Akkor marad a chd-s fegyó, mint megoldás, k... sok vittel?
-
rongyi
aktív tag
Nem kötözködés, de ha csak kipróbálni akarod, akkor arra ott a Starter Edition. Mire ezt végigjátszod (akár minden karakterrel) bőven eldől, hogy tetszik és megveszed vagy nem tetszik és törlöd a játékot. Szvsz én senkinek sem adnám oda az accomat. Se barátnak, se barátnőnek, se kutyának, se macskának.
-
persil
nagyúr
"annál sokkal jobb barát"
Nyilván, ha barátodról van szó, akkor ez valószínűtlen, de ha idegentől veszed/vennéd, akkor erre érdemes odafigyelni, akár későbbiekben, más játéknál is, hogy nagy általánosságban a legfontosabb adat nem módosítható, szóval sokszor nem lehet véglegesen átruházni account-ot.
Szrk.: offba téve, bocs érte.
-
Trak
addikt
válasz
persil
üzenetére
Nem félek ilyesmitől, de felőlem nyugodtan vegye vissza, ingyen volt

Majd iszunk rá egy sört ha legközelebb találkozunk.
Nálam ez már nem így megy, annál sokkal jobb barát, csak ki akarom próbálni a játékot, úgysem lesz időm sokat játszani.
Szóval ez nem probléma, csak azért kérdeztem be ide, hogy technikailag hogy megy a dolog. -
persil
nagyúr
"Haverom most belépett, megváltoztatta az adatokat, már nálam van minden adat az account-hoz is"
Azt az egy apróságot felejtetted csak el, hogy az egyetlen adat, ami valóban fontos és ér is valamit, az nem változtatható meg, szóval, ha a barátod, valamikor úgy dönt, akkor két kattintással visszaveheti az egész account-ot.
-
Bird
addikt
Ezt értem, gondoltam, hogy IP alapján, de Ő is BP én is BP
Kettőtök IP címének tudtommal semmi köze ahhoz, hogy BP-n laktok mind2en... De lehet, hogy tévedek!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Arról nem is beszélve, hogy ideiglenes zárolják az accot ha több helyről lépsz be.... Akkor jöhet a biztonsági kérdésre a válasz, vagy a mobiltelefonos ellenőrzés, feltéve ha aktiválva van az SMS protect. Azt javaslom tájékozódj és akkor nem érhet meglepetés.

-
Trak
addikt
Ezt értem, gondoltam, hogy IP alapján, de Ő is BP én is BP.
Mi van ha a munkahelyén is játszik, meg otthon is?
Vagy épp költözik
Najó, értem a dolgokat!.
Haverom most belépett, megváltoztatta az adatokat, már nálam van minden adat az account-hoz is, majd otthonról kipróbálom, remélhetőleg így menni fog

Ha megy, akkor majd jövök a hülye kérdéseimmel, pl. hogy második szintű vagyok, mit kell csinálnom, hogy 100 legyek?
Kössz mindenkinek!
-
Bird
addikt
Példának okáért neki nagy valószínűséggel más az IP címe, mint Neked!
Szerintem pedig ez nem hülyeség egy olyan játékban, ahol több száz millát érő (persze goldban
) gearek is vannak.
A Blizz nem csak magát védi ezzel, hanem az accodat is...
Na jó picit ironikus is voltam, de eszed nem eszed ez van. Megszoksz vagy megszöksz... 
-
userxy
őstag
Haverod odadja hogy ingyen játszál vele azzal semmi baj nincs.
Nyugodtan toljad úgy.
Azzal van baj ha vki idegen eladja és stb............Authenticátors accal is játszhat 2 ember.
2 mobilt is lehet ugyanarra a kódra állítani haverom is úgy tolja másik haverral.
Mivel minidg kéri a kódot így nem is reklamál a 2 ipért. -
radi8tor
MODERÁTOR
Azért, mert ha nincs rajta Authentikátor, akkor az feltörési kísérletnek minősül. Van IP cím figyelés és tudják, hogy a játékosok nem fénysebességgel utaznak a Földgömbön.
Ha van rajta Authentikátor, akkor az egyértelműen azonosít téged, viszont ilyenkor mással nem tudod megosztani a játszás lehetőségét. -
Trak
addikt
Ez akkor is hülyeség a Blizz-től

Munka miatt eddig nem volt időm játszani vele, most se nagyon lenne, csak néha, hetente - két hetente 1-2 óra, ez miatt nem vettem meg. Ha lenne időm, megvenném 20k-ért is, mert az első 2 résszel rengeteget játszottam, de így felesleges lenne.
Egy barátomtól venném, vagyis inkább odaadja ingyen, mert ő már nem játszik vele, szóval ilyen szempontból semmilyen kockázat nincs a dologban.Najó, értem én, hogy mi a helyzet, de most ez miatt nagyot esett a Blizz a szememben, nem gondolnak a nem fanatikus játékosokra.

Ha odaadja az accountját is, akkor miért bannolnának, honnan tudja a Blizz, hogy nem ő játszik?

-
Bird
addikt
Az lehet, hogy láttál használtat, de gyakorlatilag Te ezzel a tranzakcióval nem csak a gamet, hanem az accountot is megveszed. Ez pedig legálisan nem átruházható, illetve eladható
Volt akit ilyenért bannoltak a kékek....
Inkább újat vegyél, 9k-ért már lehet kapni! Nem éri meg kockáztatni, főleg ha hosszútávon szeretnéd tolni a gamet.
Ráadásul ha használtat veszel abban benne van az a rizikó, hogy aki eladta az visszalopja Tőled. Erre is láttunk már példákat....userxy: Én is úgy tudom, hogy a játék nem a Te tulajdonod, max az acc. Amit meg ugye bannolhat a blizz.
-
Trak
addikt
Ne már... Ez nem hülyeség egy kicsit?
Vagy megveszed újonnan eredetiben, vagy online ugyanígy, vagy "dögölj meg"?
Láttam több eladó használtat, azokkal akkor mi a helyzet?És mi a nem legális verzió? Egész accountot elkérni az ismerőstől?
Én csak játszani akarok ezzel, semmit nem akarok hekkelgetni...
-
userxy
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A játékban jelenleg nem lehet olyan geart összerakni amivel MP10be egyhit lenne de még MP8ba se.

-
Trak
addikt
Sziasztok,
Ha egy ismerősömtől veszek egy dobozos Diablo3-at, mert ő már nem játszik vele, akkor simán fogok tudni vele játszani? Be tudom regelni a saját accountomra, vagy mi a menete ennek?
Régen játszottam Diablo2-vel, meg még Starcraft 1-el, de azok sajátok voltak, nem tudom, hogy megy ez most... -
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Az pikkpakk..
cserélek egy amut és meg is van
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Soloban 20 milla normál szörnyekre és 60 milla össz az elég lehet. Mármint ütésenként, ha már one-hit.

Csapatban szeményenként +70%
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Amikor én azt mondtam még nem létezett MPL szóval csacsi vagy te

-
xavix13
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Szabad tudni hogy melyik ez az xp farm útvonal?
Én teljes act3 köröket szoktam menni, Keep Depths Level 1-en kezdek, majd ha megvan az 5ös valor megyek kulcsért, aztán Keep Depths 2-től egészen Azmodanig. Közben a random dungeonokba is benézek.
Van egy olyan hülye teóriám, hogy mi van ha abban az egy dungeonba van egy fasza legend.. Ezért általában mindent kitakarítok.Arreat Cratereket teljesen kitakarítjátok? Vagy a szélső zsákutcákat kihagyjátok és csak a WP-től a bejáratig mentek? (Kb. 2-3 elit van a zsákutcákba)
Igazából nekem loot szempontjából kéne egy jó útvonal, mert az xp-t egyenlőre lesz@rom.
Más: Tegnap mentem az act4-es planért. Hál' istennek MP2-n másodikra kiesett.

-
F-ECT$
titán
Munka, egyetem, asszony, család nekem is van, így a játék nekem csak valahol ezek után van. Szerencsére az asszony szereti a sorozatokat, így amíg ő tv-zik, addig én játszok, reklámok/szünetek közben meg tudunk beszélgetni (nem csak akkor persze
).ui: Köszi a Witchinget (itt is)!
-
F-ECT$
titán
Az MPL élesbe állása előtt már számolgattam itt a topicban is, hogy magasbb MPL-en nem éri meg haladni. Sokkal többet nő a hp, mint a kapott xp/mf. Így azon a szinten érdemes haladni, ahol a sima mobok kb 1-2 sec alatt halnak, míg az elite-ek kb 10-20 sec alatt. Egyébként ez kicsit összerázza a mezőnyt, mert tesco-s gear-rel is mehet MPL2-3, míg csilliárdos gearben sem biztos, hogy megéri MPL4-5 felett menni.
Persze kulcs és über boss farmot érdemesebb magasabb MPL-en tolni.
A kérdés az, hogyha az embernek meglesz a Para 100, akkor hogyan tovább? De valószínűleg ott is az alacsonyabb MPL lesz a nyerő, mert lehet, hogy kicsit kevesebb az MF, de az elite/óra jóval magasabb, így összességében több rare/legend fog esni.
(Btw hétvégén 105k-ról 145k-ra nőtt a dps-em, miközben az ehp-m lényegében nem változott, de alig vettem észre sebességbeli különbséget MPL4-en.)
-
Bird
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Sajnos magamon is érzem, hogy túl sokat foglalkozok ezzel az istencsapással.
Ami egészen addig nem is probléma amíg nincs asszony, gyerek, család. A sorrend most nem fontos. 
Nekem viszont van mindhárom, ezért a "kényes egyensúlyra" kellene törekednem, de nehéz a dolgom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gondolom nem vagyok egyedül ezzel a problémával... Csernus segíts!

-
kornel76
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Am is van még 5 paraleveled hátra, az neked még 4nap minimum
, bele sem merek gondolni mennyi xp-t kell összeszedned most egy szintlépéshez ha plevel 67-68 között van 115 milla
.Am meg a f@sz üsse ki a szemét a Blizznek a 7végi ah lehalással, a legenddropokból amik a múlt héten estek minden a nyakamon maradt (na jó egy Skorn elment 12 euróért).
-
userxy
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Nálam nem nagyon.......
-
Bird
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
ÖÖÖ...Ezt ugye nevezhetjük függőségnek?

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish
üzenetére
100 után mi lesz? Új karit kezdesz? Esetleg HC?

-
Sirandrish
legenda
válasz
szallasi007
üzenetére
Me az EXP-re megyünk és ahhoz meg tempó kell

-
mikromanus
veterán
válasz
kornel76
üzenetére
Én már nem vagyok komoly ember XP farm oldalról. Egy jó ideje csak szórakozgatok. Az Xp halmozás mellékes.

Teljes Act 3 pucolásnál minden jobb terep benne lehet, így ez is. XP farmnál lehet azért kerülik, mert valamelyik végén van checkpoint és nem akarják elbökni az Azmo előtti visszafele indulós run kezdést (nem mintha nem lenne mindegy merre haladsz ott).
Az MP szint optimuma karakter és gear függő. MP 5 és 6 is nagyon durván darálós egy jó csapattal. Sokat nem lassulunk le az ellenfeleknél. Az eliteknél lehet kicsit szórakozni, de a többi ellen hamar elhullik. Soloban és dupla barbáros felállásban legalábbis ez volt. Azért az egy fallen egy hit hammernél elég vicces látvány. Ha közel vannak egymáshoz, akkor több is földbe lapul egyszerre. A seismic is jó, csak annál picit olyan érzetem van, hogy megtorpanok támadásoknál. Rövid hatótávú skilleknél ez annyira nem feltűnő.Über témában: az über az csapatmeló. Soloban felesleges ezen ügyeskedni. MP 5-8 közt nyomultunk eddig. Egyre inkább MP6 fele hajlunk. A törékenyebb, vagy zsengébb geares társak is követelik már az MP5-öt minimum .

-
Gorneck
legenda
válasz
szallasi007
üzenetére
Mert 2ön nagyobb a népsűrűség.
Megy mpl5-6 is, de xp-t farmolni ott vicc. Mpl5ön 1 kör majd 45 perccel tart tovább, mint mpl3on. Soloba vmivel kevesebb a különbség, de a lassúsága pont annyira rossz.
Jelenlegi útvonal sokak által kipróbált/kiszámolt/tesztelt...igen jó xp és elit hozamot biztosít, nagyon rövid időn belül. Ha loot ha xp miatt farmolsz is megfelelő sztem, bár loot szempontjából sokan nem épp elégedettek vele (külhoni fórumokon legalábbis).
Ha jól rémlik, akkor 15-18 perc egy kör. Számold ki mennyit tudunk menni több, mint 2 óra alatt.Ha lehet hinni a diabloprogress oldalnak, akkor 3 nap alatt 2k+ elit pluszba jöttem ki. Lehet számolgatni, hogy mpl5tel mennyit buktam volna ezen. Sztem nagyon sokat, mert 4-5 körnél több nem nagyon fért volna nekem bele a hétvégén.
-
userxy
őstag
válasz
szallasi007
üzenetére
Minél magasabb MP annál több MF% de nem garantálja a több legendet.
Sőt főleg, ha pl MP3-on kétszer gyorsabb vagy mint mondjuk MP6-on akkor már nem éri meg. Mivel annyival nem több az esély.
Kulcs farmolás más kérdés néha kiakaszt ha mondjuk MP-3-4 5ször se dobja akkor felrakom MP7-8ba azt akkor már esik.
De legend farmra alkalmatlan. Még Kongor is az ultra brutál sok 1000 dolláros gearjébe MP6-ot farmolja.
-
szallasi007
őstag
Mindenkinek köszi a választ, most már kapiskálom, akkor visszaállok én is. (van bennem egy tévképzet, hogy minél magasabb az mp annál fixebb a legendary/set drop, de ezek szerint ennek nincs értelme)
-
kornel76
aktív tag
válasz
szallasi007
üzenetére
Valszeg azért tolják alacsonyabb mplevelen mert haladós játékot szeretnének. Nem éri meg időben magasabb szinten tolni, ha xp farm a cél. De majd jön Andrish , Mikroman és Direkt nagyúr meg a többiek és kiokosítanak.
-
Bird
addikt
válasz
szallasi007
üzenetére
Nem venném el mások kenyerét, de...:
1. Jóval gyorsabb, haladósabb mint magasabb monster power szinteken
2. gondolom Xp-re hajtanak keményen (hellfire ring + piros kő a sisakban + 20% xpt adó gyűrű)Remélem nem tévedtem!

-
userxy
őstag
válasz
szallasi007
üzenetére
Andrisék nevében mondhatom sztem, hogy xp farm megy és mennek mint az úthenger.
Farm királyokra pedig magam nevében mondhatom, hogy én mindig takarítom Keep Depths Level 1-et

-
szallasi007
őstag
Farmkirályoktól kérdezném (Grammar Nazi ez most összetett szó vagy nem?
) hogy Keep Depths Level 1-et mért nem farmoljátok ott minimum 4 elite szokott lenni, illetve Andris féle csapattól hogy miért mplvl 3-at toljátok? Gondolom menne 5-6 is simán. -
SLYM
veterán
őőő, miért jön a 10002. post a 10000. után vajon?

-
SLYM
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
MPL hányon tudod megölni soloban az über bossokat (főleg fingót és cimboráját)? mert ha valami nagyon magas szinten, akkor lehet, hogy ráköltök pár misit a barbárra, hogy gyorsabban tudjunk öcsémmel gyűrűket csinálni. öcsém DH-ja nem jó soloban ellenük, mert túl sok életük van és a WD-vel sem egy leányálom rohangálni a fingban
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Meg egy részben azért is írtam, mert sokan nem tudják, hogy te lassan a paragon 100-at vered. És ők várnak a csodára ( mint én is ) , napi pár óra játékkal.
) Képzeld aki napi max 1-2 órát játszik vele, annak mi eshet. Itt csak az a döbbenetes, hogy abból a jó pár cuccból amit te találsz, abból sincs annyi eladható amennyi kellene, hogy legyen. Ergo aki keveset játszik, az egyáltalán nem is szólhat szinte semmit, ha nem talál semmi eladhatót. A baj az, hogy egyre többet és többet kellene nyomni, mármint időben, hogy legyen pár jó cucc.

...nekem eddig 3x volt 10misi feletti eladasom, es kb 4x 3-10 kozotti...a legmagasabb meg 16.5 volt ket napja...jatekido szinten circa 400h

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.