Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
davidsito
üzenetére
Ezt eddig is tudtuk, a visszhangos furkó meg akkor sem kéne, ha ingyen lenne(vagyis de, mert eladnám mint a sicc), mert egyszerűen nem jó a build-emhez

Mostanában amúgy mp7-en szoktam játszani. Tök jó gyors, nem is nagyon halok, de legalább nem wack a rat, mint mp3-4. -
Edge
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
mér ne érte volna? pl nekem kb +5k sebzést adna a 10% chd, egy bizonyos szint után már az is sokat számít és megéri az árát. (hovatovább a többi kavicsot is uppolhatnád legalább radi szintre
) -
davidsito
aktív tag
válasz
persil
üzenetére
mp10 csak a flegmáknak és a nagyképűeknek való
semmire se jó és nem túl haladós
nem éri meg sem gold, sem item, sem xp szempontjából sem
mp10-re fejleszteni teljesen feleslegesráadásul többen ... pfff
ezt még tudja fokozni, ha mindenkinél fury van, akkor meg csak fogócska az egész
-
czpitti
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hátmostna.Kinek mennyire kell-éri meg az a 10%...nálam pl 20%.Megérte.És miszép is

-
persil
nagyúr
válasz
Intel fan11
üzenetére
Hát, ha egyszer végignyomtad, akkor az az értelme a felhúzásnak, hogy már másodjára/harmadjára nincs kedved újra, de szeretnél másik 60-as karaktert infernón kipróbálni.
A hsz-eid alapján gondoltam, hogy ez még a legelső "kijátszásod".
-
defede
tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Ez nagyon jó 5let
Ezt az aurát már használtam de hard target rúnával (meg a gyógyítót szoktam még reses rúnával) de ezt most alig várom hogy kipróbáljam
Amúgy az off hand fegyó nem tetszik
Sajna nem nagyon nyerem a bidwar-t a jobbakra
. A WH-t kipróbáltam de az SW annyira eszi a spiritet, hogy sokszor kifogytam. -
czpitti
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
És miszéééép

-
Sirandrish
legenda
Jupppiii...nem bírtam magammal és magamévá tettem egy Márkíz Emeraldot

Nem érte meg, de nah...jó az oda

-
davidsz
senior tag
Csak hogy On-ba tegyem a témát.
Az AH-t használva szereztem volna aranyat, akkor már hónapok óta félre tettem volna a játékot.
1. drága lett volna a fejlesztés... 2. költés nem lett volna arányos azzal, amit hoz...Ami goldot szereztem, abból most jól elvagyok. Élvezem a játékot, és a pénztárcámnak sem fájt annyira.
Ezen részét a játéknak "játékra" használtam és nem kereskedésre.
-
czpitti
senior tag
válasz
Thrawn
üzenetére
Én kérek elnézést hogy bocsánatot kívánok.Csupán továbbadtam azt amit nekem is javasoltak.Sok ph-snak segít ez a dolog.Értem én hogy tilos de ha ezzel segítek-ünk néhány itteni minimálbérből élő vagy éppen egyetemista embernek akkor inkább ide adom én is mint kiciócó és tsa-nak.Többet nem írok erről mert tilos.Megértettem.
-
Thrawn
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Remek, tapsoljuk meg őket!
-
Thrawn
félisten
válasz
Intel fan11
üzenetére
Az aukciós házban vehetsz goldot.
Farmolás: játszol, gyűjtöd az aranyat és a kihullott tárgyakat igyekszel értékesíteni. -
Thrawn
félisten
válasz
Intel fan11
üzenetére
Farmolj/vegyél goldot és vegyél belőle jobb cuccokat. Ahogy kb mindenki csinálta/csinálja.
-
Gorneck
legenda
válasz
defede
üzenetére
Átnéztem gyorsba a karid...resi kicsit alacsony, ahogy tényleg nem ártana egy kis HP sem. Fegyók egyelőre okék.
Dexből kéne még vagy 300-400 rád.
Minden elit gondot okoz? Vagy csak bizonyos kombók?Esetleg próbálj ki egy ilyet: [link]. Gondolom így is sok a dodge-od 1-1 harc közben.
-
defede
tag
válasz
davidsz
üzenetére
Visszaolvasom, kösz a tippet. Az a fura, hogy ekkora dps-el szinte a trash mint kés a vajon mp5-ön de még az elitek is hamar megdöglenek csak az ehp alacsony. A WD-nek lényegesen magasabb a dps-e de ez mintha már most hatékonyabb lenne. Az utolsó patchek nagyon sokat dobtak a monkon úgy vettem észre.
Persil: igazad van cserélem a követ. Azért az XP hajszolás a szintenkénti plussz statpontok miatt azért nem annyira hülyeség. Az MP5 csak próba volt mert MP3-on szoktam játszani vele. Csak meglepődtem, hogy milyen hatékony
A helyesírásom pocsék lett a középiskola óta ez tény 
Megközelítőleg 100m lesz majd később rá a keret de jelenleg csak 25 van rá, várok az AH-ra
A 4-es inna bónusz hiány nem fog nagyon visszavetni? -
Edge
veterán
válasz
Intel fan11
üzenetére
Figyi ilyenkor az a leggyorsabb ha felmész és a ládádba bedobálod az azonosítatlan cuccokat azt majd run végén azonosítod az összeset.
-
davidsz
senior tag
válasz
defede
üzenetére
A refis eliteknél nem csoda hogy halsz mp5-ön. Kevés DPS-ed van oda, és a life is kevés ebben a felállásban.
A monk drága gear. 20-25M kevés lessz szerintem.Inna övet szerintem olcsón tudsz cserélni, amin van +vit.
A többiben szerintem segítenek a nálam tapasztaltabbak. 2 napja beszélgettünk monk témában. Ha visszaolvasol, akkor találsz ötleteket. -
persil
nagyúr
válasz
Intel fan11
üzenetére
Ebből egy szót sem érteni.
Amúgy folytasd onnan, ahol abbahagytad.Pláne, ha most kezdted a játékot, akkor juss el önerőből infernóra, szerintem az első végigjátszás baromi jó, utána majd második/harmadik karakternél húzhat más, de addig - szerintem - hülyeség, teljesen értelmét veszti az egész.
Úgy kár játszani vele, ha már első alkalommal is mással akarod felhúzatni magad, meg megszerezni a waypoint-okat.defede
Egyelőre! Az egyenlőre teljesen mást jelent.
Egyébként így rögtön elsőre simán kicserélném a követ a sisakban. Eleve nem értem az xp hajhászást, de még halsz is sűrűn, akkor sokkal jobb lenne az a +10% hp. -
defede
tag
Jóreggelt! Egy monk guru megnézné az enyémet? [link] MP5 trash nagyon könnyű de valahogy az eliteknél 1 halál szinte mindig van. A WD egyenlőre késznek nyilvánítva (bicska az AH-ban) most a monkommal szeretek menni de még nem az igazi. 20-25m most lenne egy kis boostra. Esetleg ha valakinek van egy kinőtt weapon eladó azt megnézném mert az offhandem elég alacsony dps-el rendelkezik.
-
mpierre
veterán
válasz
Intel fan11
üzenetére
Igen.
-
Intel fan11
őstag
Trufa kolegaval jatszottunk tegnap. Beleptem hozza, de o elorebb jart mint en es gyorsba elvitt az o szintjere! De ugyeber lvl szintem nem emelkedett igy most ugyebar elorebb vok mint az erom igy 1-2 utesre meghalok meg nem latom azokat a palyakat amiken atvitt! Mi erre a megoldas? Vagy kezdjem onnan ameddig 1 dul csinaltam?
-
mikromanus
veterán
Mesterségesen rögzített, egyensúlyinál magasabb a RMAH-ban a gold árfolyama. Ott csak az igazán alkalmi/casual gamerek vásárolnak. Bármilyen "külső forrásból" olcsóbban lehet szerezni goldot. 1 euróért kapsz már akár 20 millát is. Mondjuk erre még rájön egy kis PayPal sarc, így lehet csak 18 jönne ki. Azért nem mindegy, hogy 4 millát kapsz, vagy 15-20-at ugyanannyiért. Az item euro árak meg jobban közelítenek a valós kereslethez. Azaz ami kb azonos AH és RMAH-ban, az 1 euróra levezetve több mint 4 milla goldra jönne ki. Gratula Bliz. Rögzíccsé' árfolyamot vazze' !

Másrészt meg fog a fene egész hétvégéket farmolni amikor egy reggeli (esetleg + kávé) árából kijön annyi amit ez idő alatt összeszedegetnél ingame.
-
Andie
őstag
válasz
trufa12
üzenetére
Nemértem.
Ha beirom RMAH-ba, hogy venni akarok Goldot, és beadom, hogy 1x1.000.000 - akkor kiirja, hogy ez 0,27eurómba fog kerülni. Mellesleg last day és last 10 day average 0,25.
Tehát ha rányomnék, hogy oké, vegyek 10 M aranyat, akkro 2,7 eurót vonna le tőlem. 100M meg 27-be.
Nem? -
trufa12
addikt
5 m goldot 1.25 euroért??
hát a 100 milla kerül 8 ba...(ez csak annak a jó akinek van 1 ultrabrutál gf os karija és ontja a goldot
ilyen ez a diablo
oda kell tenni magát az embernek keményen hogy legyen belőle valami.mert gondolom 1 kemény gf el simán ki pottyan akár 3 k is 1 alkalomra.
-
Andie
őstag
válasz
trufa12
üzenetére
Én tulképpen kinéztem 1-2 dolgot, amit úgy látom, euróért jobban meg lehet venni (úgy értem, jobb statokkal árulják pl 4 euróért, mint amit ennek megfelelő aranyért kapnál). Meg érdekel is a dolog, hogy hogyan müködik IRL

Most betettem 5M goldot 1.25eurért, de 1 órája semmi... -
trufa12
addikt
én inkább azt kérdezném mit érdemes eladni ?
és hogyan
euro ért valami jó cuccot?
vagy inkább erre a blizz coinra v mire?vagy a jó cuccot goldért? a goldot euroért?
vagy semmit semmiért? mert akkor bele sem ölöm az időt

-
Andie
őstag
Srácok, mennyire eladható mostanában a gold?
Teszemazt összekapirgáltam végre valahára 5M -t, akkor ezt át tudom váltani 1,25 Euróra relative könnyen?
Kb mennyi idő alatt megy el? Érdemes esetleg alá lőni? Mondjuk 1,20-ért adni? Vagy hogy müködik ez?
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok!
Win8 alatt nem indul el a D3
Elindul, de fekete képernyő, és töltés jel... De sehova tovább.. Tudnátok segíteni? Ha egyáltalán lehet... -
trufa12
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
jó de akkor fogalmazzunk úgy hatalmas mf kell és mindent szét kell vágni meg ki kell nyitni
mert hamarább fog esni ilyenből mint monsterbóld2 séma megy itt én tutira mondom
kevés mf el meg mind1
az meg egyértelmű patchek arra vannak .) modosítanak
hát az lehet hogy vissza vették a dropot szabályozva ezzel a piacot , de ezzel csak velem
meg a többi újonccal basznak ki . -
mephi666
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
írogattam egy darabig az ip-ket, de ha arra kerültem, amit ajánlgattak, richtig nem esett semmi
...ellenben a legkevésbé ajánlottakon meg volt, hogy 15perc alatt 3 legend... inkább a random van a háttérben (d2nél is volt, hogy sorban semmit nem dobott 1 boss, máskor meg hopp 1-2zöld meg mellé barna) -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01
üzenetére
mennyi EHPval ütött ki és milyen karival?
-
Ma 8 legendary esett idáig. Ez jó arány!

-
P00By
nagyúr
Akkor Archon vállasból barbárnak inkább a vitessel próbálkozzak?

-
Vismajor01
addikt
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Nem vagyok nyuszi, de két karimat is kinyírta úgy, hogy esélyem se volt, minek vergődjek vele? Mp1en simán kinyírtam azmodant, senki sem volt gond, erre jön warden, rám buffol vmi szart amitől szalad le a hpm az övé viszont folyamatosan maxra ugrik, és pakk, ennyi. Ez meg így egyszerűen értelmetlen, a1, a2, a3 wardent is ölök "na ki a kemény" címen, de ez nálam nem éri meg.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
mostmár csak Infernón tolja a durva tüzes támadását. egyébként meg ha nyuszi vagy, akkor maradj SC-nál.
-
Vismajor01
addikt
Valaki egy nm hc dia questet tudna adni? Nincs az a pénz, hogy én a4re lépjek a legutóbbi warden találkozás után...
-
trufa12
addikt
válasz
Intel fan11
üzenetére
vissza igazolhatnál...
-
mikromanus
veterán
válasz
Intel fan11
üzenetére
Az első fallen saller után menetet vág a takony a nyakadon, Skeleton King meg fejedet veszi reflexből. Egyébként olvasd az első hozzászólást, vagy 5-6 hozzászólást vissza!
edit: azaz 23-24-et
-
Vismajor01
addikt
válasz
Intel fan11
üzenetére
Barátom, olvasd át alaposan az első hozzászólást, a rengeteg apró-cseprő problémádra választ találsz.
-
törölt tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Options:-Gameplay:- Enable Monster Power Level Selection és utána mikor Change Quest vagy Public fülön kiválasztod a kívánt fejezetet a kis ablak bal alsó sarkában lehet állítani.
-
törölt tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Akkor tedd kicsit magasabb MPL-re és úgy már lehet, hogy nem rohanás lesz az egész

-
tatabánya
senior tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
valószínű, hogy ők nem most kezdték. szintezésnél én is jobban szeretek egyedül menni, főleg hogy már pajtik is rég letettek a diablot.
-
Intel fan11
őstag
-
tatabánya
senior tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
ha öten vagytok benn másik játékkal tolod

(#21988) mephi666: ki kellene próbálnod pia nélkül, lehet nem lesznek ilyen mámorképek a többi karakterről

-
Vismajor01
addikt
válasz
Intel fan11
üzenetére
Max négyen lehettek egy gémben. Ha felteleportálsz városba eladni, akkor ne a tp-den menj vissza, hanem valamlyeik társad zászlójára kattints, és akkor oda teleportál ahol ő áll, nem kell utánad futkosni. xp-t akkor is kapsz ha nem te ölsz, nem tudom ezen mi fucsálni való van, fordítva sokkal megdöbbentőbb lenne.
-
Intel fan11
őstag
Én vmit vagy nem jól csinálok, de kiprobáltam ezt a public gémet! Vagyunk benne mondjuk 4-5-en és ha pl megtelik a táskám motyómmal vissza megyek a bázisra eladni addig a többiek fényévekre mennek tőlem. Sőt azt figyeltem meg a szintem akkor is emelkedik ha épp nem harcolok! ennek mi értelme így? vagy vmit nem jól csinálok?
-
mephi666
nagyúr
válasz
sz_abika
üzenetére
nekem meg pont az adja a motivációt sc-ben is: akkor húztam sorban 0ról a karaktereket, ha már meguntam a 60on stagnálást
a "ding-ding-ding" teljesen feltöltött... egyelőre azért nem indítok újabb karaktert 0-ról (pedig ott van minden kasztból a másik nemű), mert 1.0.8-ra bevezetik a fix legend-dropot és úgy jobb lesz -
Cyberbeni
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
lehet, hogy azért kell 30-adszorra végigtolnod, mert közben sorozatot néztél.
egyébként meg ha rossz a neted, akkor nem érdemes hczni.
nekem 11 hc karim halt meg, és ezen kívül egy befejezte infernót, és mindegyikkel egyedül toltam, meg az 5 sc karimmal is végigtoltam a küldetéseket minden nehézségen, szóval 30* újrajátszásra sem unalmas.ha szépen haladsz a sztorival MP0-n piros kővel a sisakban, akkor pont jól jön az xp, hogy ne kelljen semmit újratolni, vagy átugrani, mert már túlfejlődtél.
-
sz_abika
addikt
Egy hc normal azmodan wpvel valaki lepjen meg legyen oly kedves.
Nem akarok rohangálni már annyit.
ouroboros#2164
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
azon a MP-en, ahol még gyorsan ölsz eliteket.
helyek:
act1: Warrior's Rest (Festering Woods-ban a kisebb hely, ez főleg akkor jó, ha pl barbár vagy és eltolsz Skorn-al egy EQ-t.)
act2: (Black Canyon Mines->)Vault of the Assassin(->Alcarnus)
act3: Skycrown(->keeps lvl2-3) -
Lézerparaszt
őstag
Hol érdemes farmolni a Demonic Essence -t és milyen mpl -en?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Intel fan11
üzenetére
Nézd meg a profilod.
-
trufa12
addikt
válasz
Intel fan11
üzenetére
gold find !
meg infernon alapból ezresek 500 asok esnek
legalábbis régen mikor toltam így volt.mond már a battletagod aztán fel veszlek és üthetjük együtt a démonkákat.
-
Gorneck
legenda
válasz
Intel fan11
üzenetére
Ha csak bideltél akkor meg is kéne azt nyerni...ergo ha meg is nyered a cuccot, akkor megjelenik a complete-ek közt és be fogod tudni küldeni a stashbe...
-
-
mikromanus
veterán
válasz
trufa12
üzenetére
Állítható nehézségi szint a Monster Power. Erősebb monsterek, durvább sebzés, több GF/MF/XP + magasabban van a GF/MF plafon is. AZ MPL meg Monster Power level. 0 (kikapcsolt) - 10közt állítható.
Az NV meg Nephalem Valor. 60. szint felett minden elit pakk egy NV szintet ad. 15% MF/G minden buff szint. Max 5 lehet a valorod. Fél órát megmarad, újabb elit kill után megújul. 5 Nv-tőkl garantált rare drop van elitpakkonkémnt és bossoknál.
-
trufa12
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
csak a rövidítéseket olvastam át , aztán értetlenül álltam a dolog előtt, de köszönöm a felvilágosítást.

és most mi ez a monster power?
mpl 10 v micsoda? ezek mit takarnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
de igen egy évadot simán megnézek 1 pakk alatt

... végre élvezem a játékot.