Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz
Djuree #28019 üzenetére
GF,
Úgyis mindenki az mf-et tolja mert a találás öröme azért jobb meg izgulni, hogy vajon milyen lesz a rare amikor "kibontod" . (persze én is mf es vagyok)100x jobb mint az esztelen grindelés. (az ázsiaiaknak meg gyártószalag mellett kiképzett embereknek való)
a gold farmolás meg kifizetődőbb.
SZVSZ!! -
mephi666
nagyúr
válasz
Djuree #27957 üzenetére
egy dh-t szerintem egy laza hétvégén felviszek inf act1-ig...
főleg, ha bespájzolok cuccokból/gemekből, akkor sima rohanás az egész... ha unatkozok, szerintem kitöltöm a maradék 5 slotot eladó karakterekkel, hátha tényleg lesz ilyen funkció... (örülnék nagyon)
27961: én meg főleg csak egyedül tudok igazán
ritka az, ha másokkal állok össze... inkább haladok a saját tempómban/stílusomban, közben van, hogy 2percenként pause-olom a játékot: kimegyek kajáért, ah-zok, eszek-iszok, vagy épp a házimunkát csinálom (pl mosogatással párhuzamban szoktam játszani, mert amíg szárad a cucc, megyek kicsit, aztán felváltva folytatom) ...így nem várom el senkitől, hogy élvezze a folyamatos afk-mat
-
kovsol
titán
válasz
Djuree #27807 üzenetére
nagyon kétlem, Life-on-Hit for Wizards
itt jól látszik ami területre hat az nem kapja meg az egész life on hit mennyiséget, csak egy bizonyos % -t -
Neptunfű
tag
válasz
Djuree #27611 üzenetére
ehh sokan beelőztek
Csak skillváltástól. Az éppen aktuális shrine + egyéb buffjaid is elvesznek de a valor megmarad.
Más, csak nekem tűnt fel, hogy act II-ben kevesebb a rare mint act ben volt?tegnap öltem a lilákat és volt olyan kör, hogy 5 ből 4 csak kéket dobott... remélem 1,03nál a min. 1 rare segít majd
btw még egy setes cucc sem esett -
Neptunfű
tag
válasz
Djuree #27602 üzenetére
Hali!
Jómagam Act I-ben olyan runokat mentem, hogy Festering Woods ott hamar megvolt az 5ös valor, aztán Cemetery of the Forsaken, itt esett legtöbbször legendary, már csak azért is ellátogattam ide, aztán futás Butcher-hez. Ez kb 35 40 perc szokott lenni a kis monkommal, 2-3 manóval mindig összefutottam.
Most járok Act II-ben viszonylag könnyen farmolom. Ha sikerül a DPS növelése megyek át Act III-ba.
Egyedül a molten descreator plauged shilded szivat meg -
kovsol
titán
válasz
Djuree #27570 üzenetére
nem feltétlenül, lehet találni 300-400k körül is értelmes dolgokat, persze nem a legjobb statokkal, nekem sincsenek nagyon drága itemjeim, de én partiban játszok főleg és így nincs az, hogy legyen dps em is, meg legyek tank is egyben. Az én feladatom az, hogy ne a többieket üssék a mobok (és ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy akkor engem ütnek, legjobb ha senkit), aztán ők majd lelövik őket.
-
kovsol
titán
válasz
Djuree #27567 üzenetére
Az én cipőmon pl van 101 resist (58+43)
a fejesemen is 80+ kesztyümön is 70+
én mondjuk monk vagyok így könnyebb a dolgom, van egy item ami ad 45-55 all resistet és mellé még van rajt resistet az általam választottból is, és a passzív képességemmel így all resist lesz belőle. Barbarnak valamelyik üvöltése is növeli a resistet úgy tudom. -
Andie
őstag
válasz
Djuree #26782 üzenetére
Van igazság a szavaidben, nyilván egy szüz win sokat dobott volna magában is, főleg, hogy ez céges lapi, és rajta van millió egy védelmi szar (encrypttöl kezdve a virusirtóig, meg microsoft cuccok). Egyik cél ez is volt, hogy egy szüz gépet kapjak, úgyis csak otthon használom, VPN meg mindkettőn ugyanolyan.
Viszont ez, hogy kattintásra minden rögtön azonnal müködik, nincs várakozás, stb, ez megfizethetetlen!
Az agility 3 viszont megfizethető, ez a 120 gigás amit vettem 25ezer volt, szerintem nem tétel. Nyilván jövöre fele ennyi lesz. -
tatabánya
senior tag
válasz
Djuree #26628 üzenetére
az meg már méregből volt.. úgy ahogy van elba*zták ezt a játékot... dropból hellen is képtelenség megélni (kivétel erősíti).. tényleg nincsenek eventek se így felesleges is volt online dolog..
(#26633) Nordic: ha lesz napi 4 órám mind beleölöm a diablóba ígérem
és megveszem a legfényesebb csilli villi fegyót aztán linkelek róla
-
MrCsiT
addikt
válasz
Djuree #26620 üzenetére
köszi a tippet !
iszonyat sokat számít , és tényleg gombokért vannak jó fegyverek.
a Te karid egy varázsló ? Nem lett volna jobb egy 1 kezes + pajzs kombó?
..szerintem a 20% block az nem rossz azért ?
SPOILER, ha valakit még ez a szó érdekel :
Nightmare -en lenyomtam diót , lvl 51-es varázslóval ( life: 14090 , damage : 3038 , armor : 1927) , de egyszerűen nevetségesnek ( siralmasnak ?! ) találom, hogy csak kék cuccokat tudott kihányni magából, és azok is iszonyat gyengék voltak...remélem, nem ez az új irány , amerre patch-elik a játékot, mert ez így elveszi a dolog szépségét : én elvárnám, hogy min. sárga, de inkább legendás vagy készlet elemre legyen esélyem boss-oknál. Azt értem, hogy nem akarták, hogy run -olja valaki ezeket, de akkor meg kellett volna oldaniuk, hogy valami mezei állatkából, de essen valami.
-
-conrad-
addikt
válasz
Djuree #26519 üzenetére
PVP miatt nem lesz balance, ha valamelyik class OP pvp-ben nem fognak nerfelgetni mert nem lesz e-sport, így nem foglalkoznak vele, mert az a pve tartalmat is érintené.
Nem lesz extra stat sem, hogy farmolj resilience-t ezerrel, hanem lesz a geared ami most van azt lehet menni. (nyilván lesznek cc-csökkentő itemekkel ügyeskedések, de a java marad ez) Inkább majd a skillekkel kell variálni. sztem fun lesz.Wowban én sem szeretem a pvp-t, mert ezer év kifarmolni a geart hozzá, azt meg utálom így kb. 5 item után hqgyom a fenébe, vagy miután megvan minden annyira megutálom, hogy a köv resetig másik karakterrel pvp-zek.
-
FuRiONight
addikt
válasz
Djuree #26474 üzenetére
Elöször én is ezt gondoltam de sajnos tévedtem. Ez játék már nem diablo, ez valami teljesen más. Ez a teljesen világos, meseszerű grafika, de még ezzel se lenne gond, de nincs meg az a darkos hangulat. 3 hétig csak ezt toltam/toljuk haverokkal, inferno szinten vagyok/vagyunk. Act2-ben egyszerűen nem tudunk haladni, miközben act1 meg pofonegyszerű.De igazából miért is szenvedjünk? (mert ez már az, amikor kék mobok jail, teleport, faster meg egyéb nyalánkságok vannak felvértezve) Azért hogy ugyanazt a bosst amit 20x megöltünk már mégegyszer letoljuk a 0 drop-ért? És mi van akkor ha kiesik valami? Eladod AH-ba lesz pénzed és veszel jobb cuccokat. És ezt miért? Hogy ugyanazt a pályát ugyanazt a boss leöld még. Megvan a 60-as szint, inferno és ennyi. Nincs mit csinálni. Nincs feloldható skill, nincs semmi, ami arra ösztönözne, hogy tovább játsz azokat a pályákat amiket jópárszor láttál már. Az elején jó volt, élveztem minden percét, de az utolsó napokban már be se akartam lépni. Nehéz, és nem is kapom megérte a jutalmat. Ez igy nem fer dolog és ez is RMAH miatt van ugye. Valahol próbálták elkapni az mmo vonalat a coop-al, de sztem ez messze nem jött össze. Ennyi év után, ilyen nevekkel a háta mögött, és ennyi pénzért, sokkal jobb, tartalmasabb, kompleszebb játékot vártam/vártunk. Egyszerű a mint a faék és ez igenis zavaró. Még gyorsan el tudtam/tudtuk adni jó áron gammát. talán pár év múlva, amikor már belerakták amiket akartak akkor újból megveszem, de most ennyi pénzért nem ajánlom senkinek.
-
Horbal
őstag
válasz
Djuree #26474 üzenetére
Nem az a baj, hogy nehéz... az jó.
Az a baj, hogy act1 és act2 között akkora a különbség, hogy pl én aki felgyúrtam reziket, armort, LoH-et viszonylag simán végig toltam inf act1-et viszont be sem tudok menni a sivatagba... mert jön a szúnyog és szavam nincs... Szóval act 1 nem készít fel act 2-re ami gáz...
Az hogy csökkentenek rajta nem azt jelenti, hogy séta lesz... azt várom, hogy legalább a sima fehér mobok ne verjenek agyon... az elitekkel meg majd eljátszom + nyilván menni fog a farmolás és venni kell geart.
Ami nekem a legjobban tetszik, hogy talán áthidalják a drop szakadékot végre ahogyan azt írták és nem 50-es szintű tárgyakkal fog fárasztani iferno amiket rossz esetben hosszú percekig ölt elitek dobnak és 500 aranynál többet nem ad értük senki... kereskedőnek adható csak el.
Írták itt többen is, hogy csapatban "kell" tolni, erre azt mondom hogy ne "kelljen" - játékot azért veszek főleg egy ilyet (nem volt leszögezve, hogy ez MMO), hogy szórakozzam, akkor amikor akarok és úgy ahogyan akarok, akkor is ha nem vagyok HC/Pro gámer. Ha én szólózni akarok nem valaki után loholni akkor az legyen megoldva - úgy kell sztem kibalanszolni a gámét, hogy a teamek és a magányos harcosok is tudjanak játszani. Ezt várom az 1.0.3-tól...
Tudom ez is csak egy álláspont, de szerintem van létjogosultsága, azt gondolom, hogy sok az olyan casual player aki csak csapatni szeretne pár órát/nap - viszont nem egy sandbox-ban, hanem mondjuk ezt a dungeon-t még ma lenyomom gondolkodással - kihívással... viszont azért totál agyvérzést nem akar kapni.
-
X Factor
addikt
válasz
Djuree #26399 üzenetére
ugyan így vagyok vele, legyen csak nehéz, ha mi 4en toljuk, nem lineárisan vagyunk erősebbek h. 4szer több legyen a hp-juk oszt cső, rengeteg aoe stun-t blind stb. tudunk bevinni megfelelő kasztokkal h. lehessen csapatni.
Össze kellett dolgzoni, taktikázni, nem csak azt kellett nézni h. nekem mi a jó skill/rúna, hanem csapatban dolgozni/gondolkodni h. hogyan tudjuk egymást kiegészíteni/segíteni, és ha ráéreztünk, akkor érezhetően jobban haladtunk, és az h. mások meg nem, ad az embernek egyfajta elégedetséget (nem kárörvendésre gondolok), h. mi megcsináltuk.
Azt se értem miért kell csökkentenia nehézséget, h. holnaptól boldog boldogtalan infernót tolja végig, szvsz pont az lenne a lényege, h. van kihívás, h. este amikor összeülónk a srácokkal gondolkodunk taktikázunk, haladunk előre, egy újabb elite packnál nézzük h. mit merre hogyan, nem pedig szétcsapjuk őket se perc alatt....
Cingáriusz Jó loot, és eladod.
Vagy veszel egy íjat 450k-ért, és eladod 5 milláért.
-
LucifeI2
őstag
válasz
Djuree #26399 üzenetére
Kihívás? Találkoztál már Molten, Fire Chain kombóval Infernon? Egyáltalán nem vicces közelharci karakterrel és nem is kihívás, mert instant meghalsz tank gearbe. Ha nem is minden extra sebzést kivenni, de csökkenteni kéne a szörnyek sebzését csapatos játékban, mivel nem sokkal van több defenzív buffod csak azért mert partyba vagy.
-
Huma
addikt
válasz
Djuree #26399 üzenetére
Még nem ment le. Majd az 1.0.3. Patch-ban fogják levinni.
Nekem ez a változtatás tetszik:
Drop változás. "Act 1-ben meg ilvl 61 volt eddig a max, ami eshetett."Item......Hell.Act III and IV..Inferno Act I..Inferno Act II..Inferno Act III/IV
iLvl 61...............9%..............18%.............19%...............24%
iLvl 62...............2%................8%.............12%...............16%
iLvl 63...............0%.................2%..............4%................8% -
Gorneck
legenda
válasz
Djuree #26128 üzenetére
Miután félmondatokra nem sok reakciót kaptam, majd mondtátok, hogy nem is hallani amit mondok (csak egy részét), kiborultam és inkább a játékkal foglalkoztam.
Mondjuk az az ablakocska kiborított már az elején...Fogtam és le is szedtem...öreg vok már ehhez...
De nem ez a lényeg, a játék jó volt...ma meg talán VGAm is lesz rendes, mert a HD2000 néha kifullad...
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Djuree #26104 üzenetére
nem player függő, minek? ez nem mmo ahol fix csapat kell (na jó Infernon kell setup), simán erősebbek az ellenk több embernél.
Tegnap NM Act3 vége felé 4en játszottunk, jött egy pakk a nagy dagadt csapkodó szörnyek, csak a sárgának 250 ezer HPja volt.. kb 2-3 hit. inkább túlfutottam és rámportoltak... -
Gorneck
legenda
válasz
Djuree #26087 üzenetére
Nemtom...
Mondjuk nem volt gond...
Jajaja...de ha a felét kihagyod nemtom meg lesz e a 60 és a kellő zseton inf-hez. Mi nem rohanunk, mert
- kell a zsé, farmhoz nem sok kedvem van...dio2be is utáltam, mint szart.
- kell egy jó skill sor is...azt azé illik tesztelni. Amit ismét átvariáltam már sokadjára és ez látszott is...tegnap nem volt nagyon gond a szintlépésem után.
Bár a kurva manahiánnyal nemtok mit tenni...ez rohadtul bosszant.TS-t nem bírtam belőni rendesen, azért nem is beszéltem semmit...majdnem szétbaszott az ideg...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Djuree #26070 üzenetére
szerintem a d2-s pcguru még nálam is ott figyel a szekrényben, amiben ott a több oldalas bemutató
576-ból csak egy pár példányt vettem, nem is emlékszem hogy abban lett volna d2-bemutató... (az első ilyen témájú újságom a jubileumi 100. 576 volt, aliennel a címlapon... még középsuli 2os osztálykiránduláson vettem
)
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Djuree #26041 üzenetére
óóó tényleg, jó hogy eszembe jutattad
mcsabee mennyit játszotam vele nem ide tartozik,de maradjunk annyiban hogy mikor megjelent akkot kezdtem és még ma is előveszem...
, az én véleményem szerint a D2 klasszisokkal jobb ennél a résznél...itt több a hasznos és kevésbé hasznos újítás pl: tudsz cuccolni és nem kell külső segítség...Az AH-t meg elítélem úgy ahogy van, tönkrebassza a játékmenetet...egyfajta cheat...
Genji: a stílusa olyan amilyen,de a mondani valójával egyetértek
-
mcsabee
senior tag
válasz
Djuree #26045 üzenetére
És? Nem arről volt szó, hogy megtanul-e vele játszani. Az egyik srác fentebb azt írta, hogy a D2-ben nem volt power leveling, míg a D3-an egy nap alatt lvl60-ra fogják rántani a haverjukat. Én javítottam, hogy a D2-ben volt power leveling, te meg simán azt mondtad, hogy ez hülyeség, és ugye hogy én okoskodok...
-
mcsabee
senior tag
válasz
Djuree #26035 üzenetére
Mire tanítsalak meg? Amit eddig mondtam, az sem jutott el az agyadig, egyértelmű, hogy nem vagy vevő a tudásra. És köszönöm a zseni titulust, bár a te billentyűzetedből olvasva semmi súllyal nem bír sajnos
.
@(#26038) Giinos: Remélem te is ilyen ősD2-es vagy, mint Djuree
.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Djuree #26026 üzenetére
Ne is tedd, biztos sokkal többet toltad nálam, főleg, hogy fogalmad sincs, én mennyit játszottam vele. Rettentő sokat tolhattad, ha a low lvl duel és a high lvl duel témaköréről semmit sem tudsz, illetve a power lvlingről - és itt nem az ut lvlingről beszélek, hanem a clrush - hell diarun - hell baal kombóról. Már akkor elárultad, hogy max a tal sorkoddal mf-eltél 24/7. Ennyit rólad, meg a szintedről. Szerintem menj inkább Tetris-ezni, abban nincs ennyi lehetőség.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Djuree #26015 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem számít, szövegértelmezés? Azt mondtam, hogy kicsi jelentőséggel bír. Nem fogom neked elmagyarázni a Diablo 2-t, ha eddig nem tanultál meg vele játszani, akkor az én tisztem téged megtanítani.
Gratulálok egyébként, mondasz egy baromságot, és jössz azzal, hogy "zseni vagyok". Ne állíts hülyeséget, akkor nem leszel letorkollva, és nem kell előhozni azt, hogy nálad jobban értek a D2-höz, és amit leírtam az tény, nem pedig egy vélemény, mint a te hsz-ed volt.
És mint mondtam, ott vannak a mid lvl duel karik, egy lvl49-es kari bőven képes meglepetést okozni egy lvl 90+ karinak is. Ezért mondtam, hogy a szint kevésbé számít, lévén 40 szint különbséget is el lehet tüntetni cuccokkal és skillel.
De erre is biztos lesz egy frappáns visszavágásod.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Djuree #26010 üzenetére
Dehogy hülyeség... Van két 99-es karim, szerintem csak tudom mit beszélek. Ha nem hiszed, próbáld ki, de a véleményed ne állítsd ellentétbe a tényekkel, köszi.
Egyébként annak, hogy te 90-es vagy 95-ös voltál D2-ben pontosan semmi köze ahhoz, hogy isten halhatatlan karid volt. De ne is foglalkozz ilyen apró részletekkel
.
/edit: Ha kicsit többet tudnál a D2-ről annál, hogy szörnyeket kell ölni benne valami apró kis figurával, akkor azt is tudhatnád, hogy a szintnek kevés köze a karaktered erősségéhez, csak egy nagyon kis hányadát adja a karaktered erejének. Nézz meg mondjuk egy lvl49-es duel karit... érdekes dolgokat látnál ^^.
-
-
Bird
addikt
válasz
Djuree #25915 üzenetére
Én írtam a modiknak, nem szórakozok vele, úgyis csak én húznám a rövidebbet.... Utálom a sz@rrágó és másokon nyerészkedő "tagokat". Ha google-ban beírom emberünk mail címét rengeteg tuti kétes üzletről nyerhetünk információkat... Amolyan nepper szintű lvl60 szintű wizard az illető
Nem lennék meglepve a másodregen... Nem az 50db*0,5k-ról van szól, hanem az elvről! Ő ingyen kért, most meg árulja 2 napos reggel.... Több, mint gyanús!Többiektől bocsi az OFF-ért!
-
Bird
addikt
válasz
Djuree #25900 üzenetére
de megéri...némi nyomozó munka árán sikerült rátalálnom erre: [link]
kimásolva:
részlet a gamestar fórumról:
Sziasztok!
Kérnék én is kódot ha tud valaki adni.
BattleTag: wredox#2967
e-mail: kiss.fellow[kukac]gmail.com
Előre is köszönömGerinc majd postán érkezik hozzá (is), ha szüksége van rá.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Djuree #25874 üzenetére
ja, nagyobb dögök általában nekem kékeket és ratyi sárgákat (1-2szer véletlenül jobbat) dobtak... a tegnap linkelt 2. legendary-m mondjuk inf act1 leo kör elején esett egy mezei fehér csontiból... gondolkozok, hogy átmegyek valahogy inf act3-ba (tegnap már kevesebbet haltam act2-ben az upgrade-eknek köszönhetően), mert ott a tetőn van bőven kommersz monster és a multi shotom azért tarolta már szépen act2-ben is a kicsiket... kull-tól félek azért kicsit meg belial-tól (ott főleg a nagyot ütő, villámgyors gyíkjai miatt... azokat is tépi a multishot, de 1pillanat alatt a nyakamban vannak meg rejtőzködnek is)
-
D4v3
őstag
válasz
Djuree #25586 üzenetére
Szabadni nem szabadna használni, de engem nagyon nem érdekel, ha ki is vágnának miatta, akkor is pár napig tartana a ban szerintem(D2-ben maphackért 30 nap járt, ami azért lényegesen komolyabb könnyítés, mint a gyors gear csere). Plusz szerintem kisebb dolga is nagyobb most a Blizznek annál, hogy ilyen kis hülyeségek után nézelődjenek. 4 napja nem képesek válaszolni a ticketemre, haverom feltört wowos accjához pedig 2 napja nem volt idejük hozzányúlni.
-
-
Amur
addikt
válasz
Djuree #25532 üzenetére
32 óra és lvl19 vagy? én 18 óra alatt toltam végig normalt, és én is benéztem minden sarokba, mindent szétvertem, mindenkit kinyírtam, mindent felfedeztem, egyik térképen sem maradt sötét folt. most 30 óra és lvl50 vagyok, nm-en már nem nagyon fedezgettem fel, csak haladtam.
Várj megnézem mert fejből ment!
Ezt benéztem, "csak" 10és fél óra van a monkkal még!
Sorry a félreinformálásért!
Nem tudom mit néztem,mire emlékeztem! -
válasz
Djuree #25522 üzenetére
Akár hellen is, de csak lvl60 meglépése után.
Gold kb abból jön, hogy eladsz pár jó talált itemet AHn. A sima szétbontós - és mati eladós - dologból vagy csak simán kék/rare merchantnak eladósból lassabban csordogál a pénz, mivel egy itemet kb 200-2500 gold között vesz meg az árus.
-
emmm
őstag
válasz
Djuree #25522 üzenetére
Ne aggódj, nekem lvl55-ön nincs pénzem, most vásároltam be az AH-ban
Eladni elég nehéz, főleg a korábban vásárolt cuccokat adogatom, de bőven az eredeti ár alatt sajnos. Túl nagy a kínálat a jó cuccokból is.
Valor buff, ha jól értettem, majd infernon fog először jönni, ahhoz meg kell a min. lvl 60.#25526 Gorneck23
Akkor nem vagyok ezzel egyedül
-
Ptech
addikt
válasz
Djuree #25284 üzenetére
Szerintem jóval kevesebb. Meg a recept is random drop Izualból. Mondjuk nekem az már hanmadszorra is kiesett, össz 4 killből
gyga: Gear. Fegyver DPS, attack speed, +dam, Int. És a duplája is simán lehetne ha rászánnám magam, hogy elverjek pár milliót az AH-ban. De jelenleg kényelmesebb az AH-ban pakolgatni a pénzt, az árak úgyis csak lejjebb fognak menni hosszú távon, én meg ráérek
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest