- Magisk
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Bird
addikt
válasz
Bobrooney #23924 üzenetére
Nem hinném, hogy direkt dolog lenne... Lejáratják magukat, racionálisan belegondolva ez nem lehet a Blizz célja. Szerintem alulméretezték a rendszerüket, csak azt nem értem, hogy a publikus betánál ez miért nem derült ki?
Jó lenne VÉGRE egy hivatalos nem magyarázkodós álláspont.... Ha csendbe maradnak a lehető legrosszabb rájuk nézve. -
-
válasz
Bobrooney #23781 üzenetére
Mint nem elsőre, többször is volt probléma a Warcraftal, egyszer konkrétan 3 - 4 hétig fix laggal játszott mindenki. Mint kiderült a baj forrása a Francia szolgáltató volt. Szerintem türelem, majd megoldják lassan. Ami ugye nem lehetetlen továbbá, hogy olyan hibák jöttek elő amire ők sem számítottak.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Bobrooney #22501 üzenetére
Szvsz nem baj ha javítanak legalább érezzük a törődést. Másik topicban beírták a srácnak ezt a US vs EU kliens problémát azt írta vissza fogja a franc emiatt re installozni és kéri vissza a pénzét
Valahol egyébként igaza van, ez így fura, hogy össze tudott akadni.
Érdekes.
Most nem merem elindítani a játékot ki tudja mi lesz
-
abéla
senior tag
válasz
Bobrooney #21704 üzenetére
Volt már itt, vlki linkelte is: kb évente jön egy kieg., össz 2 (ilyen üzleti terv/milesstone ábra volt), de talán nem is baj ez...(inkább, mint a lassan félévente megjelenő vádiúj cod-ok
)
szerk:
Meg miért is baj, ha degeszre keresik magukat, szvsz jó helyre megy a mani, meg ugye az Activision sem bántja, amíg sikeres a széria.
Fejlesztenek, mi játszunk, Kotick vigyorog...pretty much everywhere, it's gonna be hot -
headhunter86
senior tag
válasz
Bobrooney #21141 üzenetére
Folyamatosan akad, vagy csak a játék elején, illetve nagyobb harcoknál?
Mert nálam ez áll fenn és nekem combosabb gépem van. De hivatalos fórumon is írnak az FPS droppokról. Sokan panaszkodnak. Én sem egészen értem. Itt viszont senkit se látok erről beszélni, pedig fenn áll a probléma.
Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magisk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest